Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Wind Καλλιθέα Μαγνησίας.

Καλή ποιότητα σήματος αλλά χαμηλή ένταση.bd890dbb94bcb36d9ec9d48ac3818361.jpgb03c7549a90c6b4f1b85697c053ea094.jpg65feb43f25f799fc21e37a369c848099.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι γινεται ρε παιδια ...Μονο το δικο μου κινητο ηταν οριακα σε καλυψη στην μιση θεσσαλονικη;

Πολύ πιθανόν...

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βάλε και εμένα. Καλά εγώ δε κάθισα και πολύ αλλά πρέπει να πήγα σε όλες τις περιοχές που η γουιντ είχε πρόβλημα.

Εγώ θα έλεγα να μαζευτείτε και οι 3 και να παίξετε κανένα τζόκερ. Ποτέ δε ξέρεις...

Άσε που "σώσατε" και τον 3ο τον φίλο, που θα πάθαινε τρομερή "ζημιά" αν ανέβαινε Θεσσαλονίκη....

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

Πολύ πιθανόν...

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ θα έλεγα να μαζευτείτε και οι 3 και να παίξετε κανένα τζόκερ. Ποτέ δε ξέρεις...

Άσε που "σώσατε" και τον 3ο τον φίλο, που θα πάθαινε τρομερή "ζημιά" αν ανέβαινε Θεσσαλονίκη....

Ναι το υποδηγμα της καλυψης και των ταχυτητων ειναι η WIND στην θεσσαλονικη...Συγνωμη αλλα η περιφεριακη εχει θεματα , στην παραλια ειχα 3 αποτυχιες σε speedtest, ενα σπιτι ΕΝΑ στο οποιο να ειχε 4G δεν ειδα , τις σκετες b20 πανω σε κεντρικους δρομους , το ελαχιστο σημα πανω στις 40 εκκλησιες , και η λιστα συνεχιζει...

Οπως εχω αναφερει στα 4 νιματα της κινητης που postarω προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος με τα δικτυα. Το αισχος που ειδα στην πολη μου δεν το δικαιολογο με τιποτα ...Να χαιρομαστε που εχουμε 5 mbps . Και βεβαια αν βγω στις 6 το πρωι τοτε θα δω και 100 και 150 και 200.

https://drive.google.com/file/d/12QVNTLZdtLEem_izi-QxT54Tanqx7DAX/view?usp=drivesdk

Κεντρο τωρα ... Αυριο θα ειναι ενδιαφερουσα μερα , θα κανω την διαδρομη Σερρες Ναυπακτο.Για να δουμε

Ζώντας στη Θεσσαλονίκη, δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ.

Η Wind είναι πάρα πολύ δυνατή.

Παντού υπάρχει 4g κάλυψη και οι ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλές.

Το ότι δεν υπάρχει ένα σπίτι με κάλυψη 4g, δεν είναι άξιο σχολιασμού.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ζώντας στη Θεσσαλονίκη, δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ.

Η Wind είναι πάρα πολύ δυνατή.

Παντού υπάρχει 4g κάλυψη και οι ταχύτητες είναι πάρα πολύ καλές.

Το ότι δεν υπάρχει ένα σπίτι με κάλυψη 4g, δεν είναι άξιο σχολιασμού.

Αν βολευεσται να μην εχετε καλυψη σε εσωτερικους χωρους τοτε παω πασο .

Θα πω γενικα την αποψη μου καθως δεν εχω επισκεφτει ολη την θεσσαλονικη:

Αριστοτελους και τσιμισκι μια χαρα ολα , παραλιακη απο αριστοτελους μεχρι και λιμανι στις 12 το πρωι σε μια εργασιμη μερα δεν μπορουσα να ξεκινησω το speedtest ...Δεθ πολυ καλα 50 60 mbps , αλλα ρε παιδια μην λεμε οτι νανε σε πολλα στενα ακομα και στο κεντρο ειναι ανυπαρκτο το 4G. Και να υπαρχει ειναι σκετη b20 στα -115 και κατω ...

Εμανα δεν με καλυπτει πρπσωπικα , γιατι χρειαζομαι το 4G σε εσψτερικους χωρους.

Μα πως γίνεται αυτό αφού "παντού υπάρχει 4G κάλυψη και οι ταχύτητες είναι πολύ καλές";

Sent from my Galaxy S10e

Πολύ απλά, δεν γίνεται.

Παύλος Παυλίδης 

Αν βολευεσται να μην εχετε καλυψη σε εσωτερικους χωρους τοτε παω πασο .

Θα πω γενικα την αποψη μου καθως δεν εχω επισκεφτει ολη την θεσσαλονικη:

Αριστοτελους και τσιμισκι μια χαρα ολα , παραλιακη απο αριστοτελους μεχρι και λιμανι στις 12 το πρωι σε μια εργασιμη μερα δεν μπορουσα να ξεκινησω το speedtest ...Δεθ πολυ καλα 50 60 mbps , αλλα ρε παιδια μην λεμε οτι νανε σε πολλα στενα ακομα και στο κεντρο ειναι ανυπαρκτο το 4G. Και να υπαρχει ειναι σκετη b20 στα -115 και κατω ...

Εμανα δεν με καλυπτει πρπσωπικα , γιατι χρειαζομαι το 4G σε εσψτερικους χωρους.

1. Όπως την βρίσκει κανείς.

2. Γκρίνια, γκρίνια και ξανά γκρίνια! Είπαμε, ο καθείς γκρινιάρης, αλλάζει δίκτυο (ξέρεις, πάει στο Νο1 δίκτυο εν Ελλάδι, με το ανάλογο βαλάντιο (όπου βαλάντιο βλέπε, μπικικίνια), και είναι όλα τέλεια ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους! Άσε που θα έχει και απεριόριστα GB για να μην σταματά τα Speed Test μέρα-νύχτα με μέση κατανάλωση 100+ ΜΒ ανά test. Εκτός και αν ο λόγος B/M (Benefits vs Μπικικίνια) "μας" βγάζει εκτός, και "μας" προσγειώνει στην πραγματικότητα... Και τότε ξεχνάμε τα 256QAM, 3CA, 4G indoor, κτλ, και πορευόμαστε με λίγο γκρίνια...

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα… ή μήπως όχι;

Και να συμπληρώσω ότι 4g σε εσωτερικούς χώρους από πού προκύπτει ότι δεν έχει;

Μια χαρά υπάρχει, μη δημιουργούμε εσφαλμένες εντυπώσεις.

Παύλος Παυλίδης 

Και να συμπληρώσω ότι 4g σε εσωτερικούς χώρους από πού προκύπτει ότι δεν έχει;

Μια χαρά υπάρχει, μη δημιουργούμε εσφαλμένες εντυπώσεις.

Σε οποιαδήποτε ασύρματη επικοινωνία (αναλογική και ψηφιακή) εντός εσωτερικών χώρων, υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι (μη προβλεπόμενοι) παράγοντες που επηρεάζουν άλλοτε σε μικρότερο βαθμό και άλλοτε ολοκληρωτικά την ποιότητα του σήματος και την τελική επίτευξη της επικοινωνίας ή όχι. Αυτό θέλοντας και μη, ισχύει και για τα 3 δίκτυα κινητής στην χώρα μας...

Εδώ υπάρχει και μια αντίφαση με όσους κράζουν την "μόνο 800άρα", αλλά όσο πιο χαμηλή συχνότητα (βλέπε. 800MHz) τόσο καλύτερη διάδοση σε εσωτερικούς χώρους (τοίχους, ντουβάρια (ντουβάρι=τούρκικη λέξη)) σε σχέση με τις πιο υψηλές συχνότητες.

Εδώ ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, με οπτική επαφή, και πάλι υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις στην ζεύξη-επικοινωνία μεταξύ PtP, πόσο μάλλον σε PtMP.

Edited by memoriesradio

Μια χαρά είναι η κάλυψη στη Θεσσαλονίκη και πάω πολύ συχνά. Σπάνια να πετύχεις σημείο χωρίς 4g.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλε memories οπως εχoυμε πει ο καθνας οπως βολευεται . Απλα για αυτο ειναι αυτες οι οι συζητησεις και οχι για να λεμε "κοιταξτε την windαρα η κοιταξτε την cosmotαρα" Συνχερεις τον καθε παροχο οταν εχει κατι καλο και τον κριτικαρεις οταν εχει κατι κακο.Αν

Οσο για την εσωτερικη καλυψη δεν ειναι μονο η θεσσαλονικη , ειναι και πολλες αλλες πολεις οπου αγκαλιαζει το 2G. Μπορει να μην εχεις ερθει αντιμετοπος με τετοιο περιστατικο , εγω ερχομαι καθημερινα και το αναφερω

Edited by georgebad

Αυτός ο covid-19 απέτρεψε πολύ κόσμο να πάει στα νησιά και γέμισε η ηπειρωτική Ελλάδα εσωτερικούς και εισαγόμενους φυσικά τουρίστες. Οι μετακινήσεις που βλέπω καθημερινά στα μέρη μου δεν έχει προηγούμενο...υπομονή συνέλληνες ,μακάρι να ήταν καλύτερα τα πράγματα να δούλευαν και τα νησιά όπως παλιά. Από την μία πλευρά να συνειδητοποιήσουν και αυτοί τα λάθη τους με τις πολύ αυξημένες τιμές σε ορισμένα πάντοτε νησιά αλλά κι από την άλλη πάλι γκρίνια θα είχαμε κι εκεί όταν θα γέμιζαν φουλ...
Konakis.

Συκιές σε κάποια σημεία δεν έχει καθόλου 3g 4g. Οι ταχύτητες ανάλογα που είσαι και στο κέντρο άλλες φορές είναι ανεκτές άλλες φορές άθλιες. Φυσικά εξαρτάται το που μένεις. Τώρα για 30 ευρώ τον μήνα το ανέχεται κάποιος. Για τα διπλά σε καμία περίπτωση.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Πολύ απλά, δεν γίνεται.
Πολύ απλά, συγγνώμη αλλά δυσκολεύομαι πολύ να το πιστέψω. Ιδίως όταν μια άποψη είναι τόσο μεροληπτική που φτάνει τα όρια του οπαδισμού.

Sent from my Galaxy A40

Πολύ απλά, δεν γίνεται.

Θα συμφωνήσω με το Γιώργο.

Άγιο Δημήτριο (καρακεντρο) σε εξωτερικό χωρο μόνο είχα LTE.

40 εκκλησίες το ίδιο.

Στη Θεσσαλονίκη είχα πάει ΣΚ και ξέρεις το χαμό που γίνεται με βραδυά και κίνηση προς Χαλκιδική. Το Spotify συνεχώς κολλούσε.

Ευχαριστημένος έμεινα στην Χαλκιδική αλλά όχι εν κινήσει που έδειχνε να πάει απανωτά σε radio link failures.

Και για αυτό δε φταίει το σήμα. Σήμα δυνατό η Wind έχει. Μπορεί να είναι θέμα configuration ή κακογραμμενου λογισμικού στους σταθμούς βάσης που χρησιμοποιεί.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικά ως κάτοικος Θεσσαλονίκης έχω να πω ότι η Wind είναι πλέον 2η σε κάλυψη και ταχύτητες. Σε ώρες δε αιχμής που οι άλλες δύο αγκωμαχουν... είναι 1η με διαφορά.

Προσωπικά ως κάτοικος Θεσσαλονίκης έχω να πω ότι η Wind είναι πλέον 2η σε κάλυψη και ταχύτητες. Σε ώρες δε αιχμής που οι άλλες δύο αγκωμαχουν... είναι 1η με διαφορά.

Εγω τουλαχιστον και σε ωρες αιχμης την αλλη την ειδα να σπερνει ...για vodafone mixed feelings

Και αν οντως ισχυει αυτο ειναι γιατι δεν εχει καθολου κοσμο η wind , πραγματικα με τετοιο deployment που εχει κανει μονο αυτο τα εξιγει ολα...Δεν γινεται το 30 mhz φασμα της wind και αλλες φορες μολις 10mhz (!) μεσα στο κεντρο να μπορει να σπασει τα 60 mhz της cosmote

Εκτος αν μιλαμε για ζιαομι χωρις 256qam και Ca ...εκει παω πασο

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα συμφωνήσω με το Γιώργο.

Άγιο Δημήτριο (καρακεντρο) σε εξωτερικό χωρο μόνο είχα LTE.

40 εκκλησίες το ίδιο.

Στη Θεσσαλονίκη είχα πάει ΣΚ και ξέρεις το χαμό που γίνεται με βραδυά και κίνηση προς Χαλκιδική. Το Spotify συνεχώς κολλούσε.

Ευχαριστημένος έμεινα στην Χαλκιδική αλλά όχι εν κινήσει που έδειχνε να πάει απανωτά σε radio link failures.

Και για αυτό δε φταίει το σήμα. Σήμα δυνατό η Wind έχει. Μπορεί να είναι θέμα configuration ή κακογραμμενου λογισμικού στους σταθμούς βάσης που χρησιμοποιεί.

Ετσι ακριβως με το spotify , και δν ειναι θεμα μονο της wind αλλα ολης της victus...ναι ακομα και οταν εχουν 50 και 60 mbps

Φιλε memories οπως εχoυμε πει ο καθνας οπως βολευεται . Απλα για αυτο ειναι αυτες οι οι συζητησεις και οχι για να λεμε "κοιταξτε την windαρα η κοιταξτε την cosmotαρα" Συνχερεις τον καθε παροχο οταν εχει κατι καλο και τον κριτικαρεις οταν εχει κατι κακο.Αν

Οσο για την εσωτερικη καλυψη δεν ειναι μονο η θεσσαλονικη , ειναι και πολλες αλλες πολεις οπου αγκαλιαζει το 2G. Μπορει να μην εχεις ερθει αντιμετοπος με τετοιο περιστατικο , εγω ερχομαι καθημερινα και το αναφερω

Φίλε georgebad, όπως θα ξέρεις και εσύ, υπάρχει δημοκρατία, και ο καθένας μπορεί μα εκφράζει ελεύθερα την γνώμη του και την άποψη του.

Απλά να σε ενημερώσω ότι ζω στη Θεσσαλονίκη (και φυσικά κινούμαι σε όλη την πόλη), αλλά και λόγω της δουλειάς μου ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα (από άκρη σε άκρη) με πολλά μα πολλά χιλιόμετρα, ναυτικά μίλια, κτλ συνεχώς και μπορώ να έχω εικόνα πραγματική και επαναλαμβανόμενη για το τι γίνεται και τι όχι.

Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές και από ταχύτητες και από φωνή, και σίγουρα υπάρχουν κάποια προβληματικά σημεία που μπορώ να αναφέρω (που συνήθως δεν έχουν πρόβλημα από ένταση σήματος, αλλά πιθανόν από κακό σχεδιασμό του radio configuration, όπως ανέφερε και ο Μιχάλης).

Edited by XP130TD
Κριτική σε πρόσωπα

Θα διαφωνησω και παλι memories, αλλα θα δωσω σημερα την ευκαιρια στην windara να μου αποδειξει ποσο καλη δικτυαρα εχει

Εγω τουλαχιστον και σε ωρες αιχμης την αλλη την ειδα να σπερνει ...για vodafone mixed feelings

Και αν οντως ισχυει αυτο ειναι γιατι δεν εχει καθολου κοσμο η wind , πραγματικα με τετοιο deployment που εχει κανει μονο αυτο τα εξιγει ολα...Δεν γινεται το 30 mhz φασμα της wind και αλλες φορες μολις 10mhz (!) μεσα στο κεντρο να μπορει να σπασει τα 60 mhz της cosmote

Εκτος αν μιλαμε για ζιαομι χωρις 256qam και Ca ...εκει παω πασο

Δεν έχει καθόλου κόσμο γιατί για αρκετά χρόνια ήταν η χειρότερη στα βόρεια και παρόλα τα παράπονα δεν άλλαζε τίποτα οπότε οι περισσότεροι αλλάξανε δίκτυο όπως εγώ που την είχα πλέον ως δεύτερο νούμερο. Στην συνέχεια έκανε αναβάθμιση δικτύου αλλά ήδη είχαν φύγει πολλοί και δε γνωρίζουν πλέον τι έγινε στη συνέχεια...

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχει καθόλου κόσμο γιατί για αρκετά χρόνια ήταν η χειρότερη στα βόρεια και παρόλα τα παράπονα δεν άλλαζε τίποτα οπότε οι περισσότεροι αλλάξανε δίκτυο όπως εγώ που την είχα πλέον ως δεύτερο νούμερο. Στην συνέχεια έκανε αναβάθμιση δικτύου αλλά ήδη είχαν φύγει πολλοί και δε γνωρίζουν πλέον τι έγινε στη συνέχεια...

Ετσι ακριβως με το spotify , και δν ειναι θεμα μονο της wind αλλα ολης της victus...ναι ακομα και οταν εχουν 50 και 60 mbps

Αυτό είναι το άσχημο φίλε μου με την wind ότι είπε βόρια είτε νότια και γενικά τους κάνεις παράπονα και δεν αλλάζει τίποτα...

Λες και έχει όρεξη ο καθένας να κάνει στα καλά καθούμενα παράπονα προφανώς και υπάρχει πρόβλημα για αυτό κάνει παράπονα.... Αλλά δεν ακουγόμαστε δεν αλλάζει τίποτα

Για αυτό πάντα λέω

Η teleset ποτέ δεν πεθαίνει ότι κουσούρια είχε τότε τα έχει πάρει προίκα η WIND

Edited by XP130TD

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πάντως Θεσσαλονίκη εγώ που κινούμαι συχνά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με wind.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Band 20 μετα την εξοδο για γρεβενα... - 85 rsrp - 3 rsrq

https://www.speedtest.net/my-result/a/6365934062

Παιζει να ημουν ο μονος που ηταν συνδεμενος στην κεραια

Μεχρι τωρα δηλωνω πολυ ευχαρηστιμενος απο την wind στη βορεια ελλαδα παρα πολυ καλω καλυψη αλλα τα

Edge μας τα εχουμε ακομα σε 5 6 σημεια...

Band 20 μετα την εξοδο για γρεβενα... - 85 rsrp - 3 rsrq

https://www.speedtest.net/my-result/a/6365934062

Παιζει να ημουν ο μονος που ηταν συνδεμενος στην κεραια

Μεχρι τωρα δηλωνω πολυ ευχαρηστιμενος απο την wind στη βορεια ελλαδα παρα πολυ καλω καλυψη αλλα τα

Edge μας τα εχουμε ακομα σε 5 6 σημεια...

Καλό ταξίδι φίλε,εγώ κάνω πολύ συχνά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Γιάννενα και είμαι υπέρ ικανοποιημένος σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to Nova 4G