johnny_htc Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Τήνος, Άγιος Γιάννης Που πας με 10+10mhz... Η συσκευή δεν βγάζει καν ένδειξη 4G+ πάρα του ενώνει 2 μπάντες. Sent from my Galaxy A40Νταξει δεν το λες και άσχημα Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Τήνος, Άγιος Γιάννης Που πας με 10+10mhz... Η συσκευή δεν βγάζει καν ένδειξη 4G+ πάρα του ενώνει 2 μπάντες. Sent from my Galaxy A40 2600 MHz σε νησί δύσκολο να δεις... Ειδικά με WIND. Θα θέλουν να καλύπτει και τη θάλασσα, αλλά και κάποια μέρη στα απέναντι νησιά. Εκτός κι αν πρόκειται για κάποιο κεντρικό σημείο, που μαζεύει πολύ κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Στην ίδια περιοχή, αλλά στο σπίτι μου. Η διαφορά είναι γύρω στα 350 μέτρα πιο κοντά στο βουνό που βρίσκονται οι κεραίες . Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Στην ίδια περιοχή, αλλά στο σπίτι μου. Η διαφορά είναι γύρω στα 350 μέτρα πιο κοντά στο βουνό που βρίσκονται οι κεραίες . Sent from my Galaxy A40Έχεις και παράπονο ρε συ Mark τουλάχιστον είναι καλύτερα από τον Άλιμο.. Χεχεχεχε Τόσο μπορεί τόσα κάνει η κυρά Wind Το μόνο που κάνουν σωστά είναι να ανεβάζουν τιμές και να χαλάνε καλές υπηρεσίες Σε όλα τα άλλα το παλεύουν στο περίπου Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Στην ίδια περιοχή, αλλά στο σπίτι μου. Η διαφορά είναι γύρω στα 350 μέτρα πιο κοντά στο βουνό που βρίσκονται οι κεραίες . Sent from my Galaxy A40 Λάθος έκανα τελικά, σύμφωνα με το Cellmapper η WIND φαίνεται να έχει κάποιες B7 στην Τήνο. Εσύ μένεις ανατολικά του νησιού, στον Άγιο Σώστη ή στον Ιωάννη; Δεν θυμάμαι ακριβώς. Εκεί φαίνεται να έχει η WIND B3 + B20, από τον σταθμό με eNb 2013. Τα 4ψηφια είναι σταθμοί της VF, άρα παίζει συνεγκατάσταση εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Ναι, Άγιο Γιάννη. Κοντά είναι και ο Άγιος Σώστης. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 (edited) Λάθος έκανα τελικά, σύμφωνα με το Cellmapper η WIND φαίνεται να έχει κάποιες B7 στην Τήνο. Εσύ μένεις ανατολικά του νησιού, στον Άγιο Σώστη ή στον Ιωάννη; Δεν θυμάμαι ακριβώς. Εκεί φαίνεται να έχει η WIND B3 + B20, από τον σταθμό με eNb 2013. Τα 4ψηφια είναι σταθμοί της VF, άρα παίζει συνεγκατάσταση εκεί.Μιτσομ τι σημασία έχει τι band έχει στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού ότι και να έχει η ταχύτητα είναι χάλια οκ δουλειά γίνεται αλλααααααα.....χάνουμε την μπάλα με της μπάντες και ενώ έχει μπει γκολ με της άθλιες ταχύτητες. Edited August 1, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Γεωργιούπολη στην κεντρική πλατεία με πολύ κόσμο. Με Β20 στα -96 dBm https://www.speedtest.net/my-result/a/6345813568 Και με Β7 στα -105 dBm https://www.speedtest.net/my-result/a/6345816006 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 (edited) Τήνος, Άγιος Γιάννης Που πας με 10+10mhz... Η συσκευή δεν βγάζει καν ένδειξη 4G+ πάρα του ενώνει 2 μπάντες. Sent from my Galaxy A40Εγώ ειδικός φορτζιολογος δεν είμαι . αλλά Αυτά παθαίνεις όταν αγοράζεις το μικρότερο φάσμα από της άλλες δύο και αυτά παρουσιάζεις σαν αποτέλεσμα ήξεραν από την αρχή τι θα γίνει δεν έφτιαξε δίκτυο για να πετάει το ήξεραν και αυτό έφτιαξαν δίκτυο απλά για να πουν ότι έχουμε και εμείς 4G Τωρα κάτι 100ρια κάτι 80ρια που βλέπουμε φτερό στο άνεμο της wind εξαίρεση στο κανόνα και υπό ευνοϊκές συνθήκες... Κοντά στην κεραία η ξημερώματα με λίγο κίνηση Όσο και να μην θέλετε αυτή είναι η αλήθεια Εμένα δεν με χαλάει και αυτό που παρουσιάζει εμένα με χαλάει που μερικοί το κάνετε λες και έκανε η wind κάτι φοβερό ενώ δεν είναι.. Για αυτό και μοιάζουν τα 80ρια 100ρια σαν κάτι εξωπραγματικο ενώ στην πραγματικότητα σιγά τα αυγά. Μακάρι το ταβάνι να ήταν παντού 80/100 αλλά δυστυχώς δεν είναι... Edited August 1, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Το δίκτυο δεν έχει ομοιογένεια σε ταχύτητες και με τα μυαλά που έχουν ως εταιρία δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 (edited) Το δίκτυο δεν έχει ομοιογένεια σε ταχύτητες και με τα μυαλά που έχουν ως εταιρία δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν και έχουμε πολλές διαφωνίες πολλές φορές τώρα θα συμφωνήσω Αυτό ακριβώς που λες Απλά εγώ το λέω με ένα είδος κραξιματος Δεν ήρθα χτες το δίκτυο 15 χρόνια πλέον δικαιούμαι να κράζω .. Εγώ θέλω να γίνει καλύτερη αλλά δεν το βλέπω Edited August 1, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Αν και έχουμε πολλές διαφωνίες πολλές φορές τώρα θα συμφωνήσω Αυτό ακριβώς που λες Απλά εγώ το λέω με ένα είδος κραξιματος Δεν ήρθα χτες το δίκτυο 15 χρόνια πλέον δικαιούμαι να κράζω .. Εγώ θέλω να γίνει καλύτερη αλλά δεν το βλέπωΜε το κοινό δίκτυο με την Vodafone που το αγοράζει ο ξένος φορέας μπορεί να κάνουν κάτι και οι δύο εταιρίες. Θα είναι καλό για να πιεστεί και η Cosmote. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 (edited) Μιτσομ τι σημασία έχει τι band έχει στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού ότι και να έχει η ταχύτητα είναι χάλια οκ δουλειά γίνεται αλλααααααα.....χάνουμε την μπάλα με της μπάντες και ενώ έχει μπει γκολ με της άθλιες ταχύτητες. Στη WIND παίζει ρόλο το Band, μιας και στο 3 έχει το μισό φάσμα από τις άλλες... Αλλά βλέπω ότι η συσκευή του Μάρκου δείχνει 15 MHz, δηλαδή όλο το φάσμα που έχει στην B3. Πιθανόν να είναι και λάθος. Στην υπόλοιπη χώρα δίνει μόνο 10 MHz σε 4G, σε κάποιες περιοχές έχει ξεμείνει ακόμα και με 5! Τα 28 Mbps με μέτριο σήμα, δεν είναι άσχημα. Το πρόβλημα είναι πως το δίκτυο είναι ανομοιόμορφο. Πχ στην Σάμο που είχα πει και παλιότερα, στην μία πλευρά του νησιού είχε μόνο B20 με ταχύτητες 1 Mbps και στην άλλη είχε 4G+ με 100. :p Edited August 1, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Στη WIND παίζει ρόλο το Band, μιας και στο 3 έχει το μισό φάσμα από τις άλλες... Αλλά βλέπω ότι η συσκευή του Μάρκου δείχνει 15 MHz, δηλαδή όλο το φάσμα που έχει στην B3. Στην υπόλοιπη χώρα δίνει μόνο 10 MHz σε 4G, σε κάποιες περιοχές έχει ξεμείνει ακ και με 5! Τα 28 Mbps με μέτριο σήμα, δεν είναι άσχημα. Σε 4g δίνει σε πολλά μέρη 20 mhz bw. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Σε 4g δίνει σε πολλά μέρη 20 mhz bw. Εννοώ από B3. H WIND δεν νομίζω ότι έχει πάνω από 15 MHz σε αυτό. Συνήθως τα 5 τα κρατάει για το 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Εννοώ από B3. H WIND δεν νομίζω ότι έχει πάνω από 15 MHz σε αυτό. Συνήθως τα 5 τα κρατάει για το 2G. Α, οκ. Σε b7 αναφερόμουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Στη WIND παίζει ρόλο το Band, μιας και στο 3 έχει το μισό φάσμα από τις άλλες... Αλλά βλέπω ότι η συσκευή του Μάρκου δείχνει 15 MHz, δηλαδή όλο το φάσμα που έχει στην B3. Πιθανόν να είναι και λάθος. Στην υπόλοιπη χώρα δίνει μόνο 10 MHz σε 4G, σε κάποιες περιοχές έχει ξεμείνει ακόμα και με 5! Τα 28 Mbps με μέτριο σήμα, δεν είναι άσχημα. Το πρόβλημα είναι πως το δίκτυο είναι ανομοιόμορφο. Πχ στην Σάμο που είχα πει και παλιότερα, στην μία πλευρά του νησιού είχε μόνο B20 με ταχύτητες 1 Mbps και στην άλλη είχε 4G+ με 100. :pΤο έχει αυτό το γρουπακι της victus. Το θέμα είναι να φτιάχνανε το VoLTE τους ποιο συμβατό με πολλές συσκευές μπας και έλυνε το πρόβλημα στις περιοχές που έχει 4G και το 3G είναι ανύπαρκτο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Το έχει αυτό το γρουπακι της victus. Το θέμα είναι να φτιάχνανε το VoLTE τους ποιο συμβατό με πολλές συσκευές μπας και έλυνε το πρόβλημα στις περιοχές που έχει 4G και το 3G είναι ανύπαρκτο. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το αντίστροφο πρέπει να γίνει. Οι συσκευές να υποστηρίζουν το volte. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Το αντίστροφο πρέπει να γίνει. Οι συσκευές να υποστηρίζουν το volte.Τότε να την πάρουν στα σοβαρά όλες οι εταιρίες και να την υποστηρίζουν όπως κάνουν στις άλλες. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Υπομονή λιγάκι. Τώρα που έχουμε volte από όλους τους παρόχους, λογικά στην επόμενη αλλαγή συσκευής του καθενός μας δεν θα έχουμε αυτό το πρόβλημα. Σε λίγο ή πολύ παλιότερες, δυστυχώς έτσι είναι. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Αργαλαστη Πηλίου. Δεν το λες και κακό. Το λες πολύ κακό. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 (edited) Δοκίμασε με hyperhosting να δούμε. Μουζακι Ν. Καρδίτσας, πριν λιγο 40,3 / 10,9 Ping 21 ms https://www.speedtest.net/my-result/a/6348223128 Edited August 2, 2020 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Δοκίμασε με hyperhosting να δούμε Μπααα δεν φταιει ο server ..βεβαια ο ποιο καλος ειναι καποιος της wingo . Αλλα η διαφορα φαινεται στα 150+mbps. Με αυτα που εχω δει να κανει απλα εβγαλα την sim της. Το μονο που εκανε ειναι να τρωει την μπαταρια επειδη προσπαθουσε να συνδεθει σε κατι 2600 με -125 σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Ίδιο μέρος, Τήνος. Ευτυχώς που έχω και άλλη κάρτα μαζί και μπορώ να ποστάρω. Sent from my Galaxy A40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 (edited) Ίδιο μέρος, Τήνος. Ευτυχώς που έχω και άλλη κάρτα μαζί και μπορώ να ποστάρω. Sent from my Galaxy A40 Μπράβο ρε Μαρκ και σανοτερα αυτό θα πει δίκτυο του ανέμου το πήρε ο άνεμος της Τήνου.... Πείτε εδώ μέσα ότι θέλετε εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτά που έλεγα όλα δουλεύουν από τύχη η καθαρά στην τύχη ποια ομοιογένεια να φτιάξουν δικτύου κα πράσινα άλογα... Σε λίγο θα ανάβουμε λαμπάδες στην Παναγία της Τήνου η όπου αλλού για να δουλέψει το δίκτυο Δι’ ευχών των αγίων Πατέρων ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ, ο Θεός ημών, ελέησον ημάς. Αμήν.... Edited August 2, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts