konakis Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Λογικά λόγω covid-19 και για αποφυγή υπερφόρτωσης δικτύου ή ακριβώς λόγω μεγαλύτερης χρήσης να δίνει χαμηλότερες μετρήσεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Ή έχει περισσότερους συνδρομητές. Έχω να περάσω από εκεί με wind πάνω από 2ετία. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Συνδυασμός και των δύο το πιθανότερο ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Η wind πρέπει να καταργήσει τις 1800αρες ή να κάνει refarming και να δώσει και τα 10Mhz για 4G. Αυτές είναι που χαλάνε την εικόνα του δικτύου στην επαρχία μέσα σε αστικούς ιστούς. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Η wind πρέπει να καταργήσει τις 1800αρες ή να κάνει refarming και να δώσει και τα 10Mhz για 4G. Αυτές είναι που χαλάνε την εικόνα του δικτύου στην επαρχία μέσα σε αστικούς ιστούς. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να κάνει refarming και να δώσει όλο το φάσμα (15 MHz) που έχει σε 4G. Μαζί με 256-QAM, θα φτάνει θεωρητικό max 130+ Mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 (edited) Για απάντησε μου κάτι ρε αλάνια λέτε για ταχύτητες συχνότητες και όλα τα σ@@@@ η σύνδεση στο σπίτι μου είναι για κλωτσιές και είπα να κάνω μια ενημέρωση σε GAME 13GB στο PlayStation έκανα λοιπόν hotspot το κινητό και έδωσα στο PlayStation κάθε 1.5GB έκοβε την σύνδεση.... Για να προλάβω μερικούς το σήμα στα κινητά full το σήμα στο PlayStation με τα τηλέφωνα 98% Πείτε μου λοιπόν γιατί η wind έχει κόφτη κάθε 1.5GB.....? Όταν έκλεινα για λίγα δευτερόλεπτα το Hotspot και το άνοιγα ξανά μετα από 1.5 GB τα ίδια και τα ίδια Και γιατί τόσο καιρό δεν το αναφέρει κανένας...τον κόφτη.... Μην πεταχτεί κανένας και πει δεν έχει κοψτη φως φανάρι κάθε 1.5GB έκοβε Εγώ αυτό που ρωτάω είναι γιατί δεν το ανέφερε κανένα; και δεύτερον τι φούστια είναι πάλι αυτή από την καλή μας την wind και στη. Τελική αγορασμένα τα είχα αν γουστάρω τα τρώω σε λίγα λεπτά όπως και έγινε Και για να προλάβω να ξανά προλάβω μερικούς όχι το PlayStation δεν έχει κανένα πρόβλημα με την κάρτα δικτύου του ούτε τα τηλέφωνα γιατί δεν δοκιμάστηκε με ένα τηλέφωνο ίδια συμπεριφορά.... Είχαν... άρα κόφτης... Edited May 7, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 (edited) Για απάντησε μου κάτι ρε αλάνια λέτε για ταχύτητες συχνότητες και όλα τα σ@@@@ η σύνδεση στο σπίτι μου είναι για κλωτσιές και είπα να κάνω μια ενημέρωση σε GAME 13GB στο PlayStation έκανα λοιπόν hotspot το κινητό και έδωσα στο PlayStation κάθε 1.5GB έκοβε την σύνδεση.... Για να προλάβω μερικούς το σήμα στα κινητά full το σήμα στο PlayStation με τα τηλέφωνα 98% Πείτε μου λοιπόν γιατί η wind έχει κόφτη κάθε 1.5GB.....? Όταν έκλεινα για λίγα δευτερόλεπτα το Hotspot και το άνοιγα ξανά μετα από 1.5 GB τα ίδια και τα ίδια Και γιατί τόσο καιρό δεν το αναφέρει κανένας...τον κόφτη.... Μην πεταχτεί κανένας και πει δεν έχει κοψτη φως φανάρι κάθε 1.5GB έκοβε Εγώ αυτό που ρωτάω είναι γιατί δεν το ανέφερε κανένα; και δεύτερον τι φούστια είναι πάλι αυτή από την καλή μας την wind και στη. Τελική αγορασμένα τα είχα αν γουστάρω τα τρώω σε λίγα λεπτά όπως και έγινε Και για να προλάβω να ξανά προλάβω μερικούς όχι το PlayStation δεν έχει κανένα πρόβλημα με την κάρτα δικτύου του ούτε τα τηλέφωνα γιατί δεν δοκιμάστηκε με ένα τηλέφωνο ίδια συμπεριφορά.... Είχαν... άρα κόφτης... Χρησιμοποιούσα simple fi on the go το οποίο το έχω κάνει simple fi on the go με κάρτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν έκοψε ποτέ στην wind ούτε σε κανένα από τα καρτοκινητά της σε ότι προσφορές έχω φάει κατεβάζοντας μεγάλα αρχεία χωρίς κανένα θέμα από το κινητό μου ως hotspot. Τις ημέρες που διανύουμε κατεβάζοντας μεγάλο image από cloud το οποίο είναι περίπου στα 6GB δεν έκανε κιχ. Πάντως ο κόφτης αν περάσεις το όριο με μια απλή επανεκινησή δεν σε αφήνει να κατεβάζεις άλλο. Αυτό κάνοντας την συσκευή επανεκινησή στρώνει οπότε το ποιο πιθανό είναι να οφείλεται σε κάτι άλλο. Edit: Υπάρχουν κάποιες αναφορές ότι το έχει κάνει σε PlayStation να κολλάει στο 1.5GB σε κάποια παιχνίδια. Οπότε ψάξτο λίγο παραπάνω πριν αρχίσεις να τηλεφωνείς στην υποστήριξη. https://amp.reddit.com/r/PS4/comments/4oom71/guys_i_need_your_help_cause_my_downloads_keep/ Το post περιλαμβάνει και ένα βίντεο για να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στα network settings του ps. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 7, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 (edited) Χρησιμοποιούσα simple fi on the go το οποίο το έχω κάνει simple fi on the go με κάρτα εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν έκοψε ποτέ στην wind ούτε σε κανένα από τα καρτοκινητά της σε ότι προσφορές έχω φάει κατεβάζοντας μεγάλα αρχεία χωρίς κανένα θέμα από το κινητό μου ως hotspot. Τις ημέρες που διανύουμε κατεβάζοντας μεγάλο image από cloud το οποίο είναι περίπου στα 6GB δεν έκανε κιχ. Πάντως ο κόφτης αν περάσεις το όριο με μια απλή επανεκινησή δεν σε αφήνει να κατεβάζεις άλλο. Αυτό κάνοντας την συσκευή επανεκινησή στρώνει οπότε το ποιο πιθανό είναι να οφείλεται σε κάτι άλλο. Edit: Υπάρχουν κάποιες αναφορές ότι το έχει κάνει σε PlayStation να κολλάει στο 1.5GB σε κάποια παιχνίδια. Οπότε ψάξτο λίγο παραπάνω πριν αρχίσεις να τηλεφωνείς στην υποστήριξη. https://amp.reddit.com/r/PS4/comments/4oom71/guys_i_need_your_help_cause_my_downloads_keep/ Το post περιλαμβάνει και ένα βίντεο για να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στα network settings του ps. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧτες κατέβασα 33GB game με την σάπια σύνδεση του σπιτιού γιατί κατέβηκε κανονικά μετά από ώρες βέβαια χωρίς να κόψει πουθενά και πότε... Και ολοα τα κουλά έγιναν όταν έκανα hotspot δεν θα έπρεπε να έχω θέμα πάντα ενώ φυσικά δεν έχω 33GB χτες 50GB άλλη φορά Και κ. τ. λ άλλες φορές Μου έβαλες link του 2016 να μου πεις τι... Το τότε firmware μπορεί να είχε θέμα.. Τώρα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σου εξηγώ παραπάνω γιατί Edited May 7, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Χτες κατέβασα 33GB game με την σάπια σύνδεση του σπιτιού γιατί κατέβηκε κανονικά μετά από ώρες βέβαια χωρίς να κόψει πουθενά και πότε... Και ολοα τα κουλά έγιναν όταν έκανα hotspot δεν θα έπρεπε να έχω θέμα πάντα ενώ φυσικά δεν έχω 33GB χτες 50GB άλλη φορά Και κ. τ. λ άλλες φορές Μου έβαλες link του 2016 να μου πεις τι... Το τότε firmware μπορεί να είχε θέμα.. Τώρα κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σου εξηγώ παραπάνω γιατί Είσαι απαιχτος ρε φίλε προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε και τα ακούμε. Κάνε ότι καταλαβαίνεις πάντως κόφτη δεν έχει η wind. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Είσαι απαιχτος ρε φίλε προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε και τα ακούμε. Κάνε ότι καταλαβαίνεις πάντως κόφτη δεν έχει η wind. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkόχι με link του 2016 ρε συ cmvr 665 firmware έχει βγάλει από τότε λες να είχε τέτοιο θέμα και να το άφησε η Sony εγώ επιμένω στο κόφτη δεν μπορεί να ήταν τυχαίο Ούτε το PlayStation βέβαια που έχω είναι από τότε το 2016 αγοράστηκε πριν 3 μήνες Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 όχι με link του 2016 ρε συ cmvr 665 firmware έχει βγάλει από τότε λες να είχε τέτοιο θέμα και να το άφησε η Sony εγώ επιμένω στο κόφτη δεν μπορεί να ήταν τυχαίοΣτο ανέβασα για να το δεις και να το ψάξεις δεν σου είπα ότι είναι η λύση. Πάντως τους τελευταίους 2 μήνες σχεδόν έχω κατεβάσει 100GB+ με μεγάλα αρχεία με πολλαπλάσιο μέγεθος από το 1.5Gb που αναφέρεις και δεν είχα κόφτη ούτε από Wind ούτε από Cosmote καρτοκινητό. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 @oxxy Δες επίσης, μήπως σου βάζει κόφτη το κινητό/συσκευή που κάνεις το hotspot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Δεν τον αμφισβητώ τον oxxy γιατί μου έχει συμβεί κι εμένα όταν δούλευα wind στο εξοχικό. Είχα αγορασμένα πολλά gb σε f2g, και ήθελα να κατεβάσω λογισμικό τηλεφώνου γύρω στα 1,4 gb. Αρχικά νομίζω με mifi 3G και στην συνέχεια με 4G τηλέφωνο hot spot, και πότε δεν ολοκλήρωνε το κατέβασμα αφού κάπου παρουσιαζόταν διακοπή. Όσες φορές το επανέλαβα, το ίδιο αποτέλεσμα. Και δεν φταίει καμιά από τις συσκευές που είχα, γιατί στο καπάκι δοκιμάζω με δεδομένα από άλλο πάροχο (που παίζει να έπιανε και από γειτονικό νησί καθώς δεν είχε εκεί κοντά κεραία τότε) και κατέβηκε κανονικά με την πρώτη. Με τη wind να πω ότι ήμουν "μόνος μου" στην κεραία καθώς έπιανα εύκολα 50mbps με band 20, για αυτό και το είχα επιλέξει να έχω δεδομένα από εκεί. Για να χαζεύεις σε social media και κανένα YouTube δεν είχε θέμα, αλλά αν χρειαστείς να κατεβάσεις κάτι μεγάλο, μακριά. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 @oxxy Δες επίσης, μήπως σου βάζει κόφτη το κινητό/συσκευή που κάνεις το hotspot.Το έχω δει αυτό μιτσο κανένα όριο όλα απενεργοποιήμενα τα όρια δηλαδή χωρίς όριο Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 cmvr αν χρησιμοποιείς VPN δε σε πιάνει ο κόφτης του core network. Ας το πάρουμε από εκεί. Χρησιμοποιείς vpn για αρχεία >1.5GB? Αν το κάνει πάντως αυτό η Wind είναι ο, τι πιο τραγικό έχω διαβάσει. Ούτε οι MVNO δεν έχουν τέτοιες πολιτικές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Μπα... Υπάρχει η κόκκινη που σε αφήνει να κατεβάσεις μέχρι 3gb. Tουλαχιστον στην μπλε αν έχεις data (άλλο που υπό κανονικές συνθήκες δεν μπορείς να έχεις τα ίδια data που σου δίνει η κόκκινη στις ίδιες τιμές και βάζω μέσα σε αυτό και τα "καθρεφτάκια για ιθαγενείς" για κάποιους) μπορείς άνετα να δεις πχ όσες ταινίες θες μία μέρα χωρίς να πιάσεις όριο.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 cmvr αν χρησιμοποιείς VPN δε σε πιάνει ο κόφτης του core network. Ας το πάρουμε από εκεί. Χρησιμοποιείς vpn για αρχεία >1.5GB? Αν το κάνει πάντως αυτό η Wind είναι ο, τι πιο τραγικό έχω διαβάσει. Ούτε οι MVNO δεν έχουν τέτοιες πολιτικές.Δεν χρησιμοποιώ VPN. Κάτι άλλο παίζει που είναι ενδιαφέρον να μας το εξηγήσει η εταιρία. Γεννιούνται πολλά ερωτήματα. 1. Σε όσους το έκανε ήταν από δεδομένα δώρου ή από πληρωμένα πακέτα; 2. Ήταν μόνο από f2g ; 3. Επαναλάμβανεται πάντα μόνο σε συγκεκριμένα σημεία; Σε λίγο θα κατεβάσω πάλι γύρω στα 3GB γιατί το χρειάζομαι οπότε θα το κάνω με το F2G αντί το simple fi on the go με κάρτα από περιέργεια να δω αν κόψει. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 αγορασμένα... Το λέω και παραπάνω στο. Μεγάλο κείμενο... F2G Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Έχω Q πάνω από 3 χρόνια (άλλα 2 χρόνια ήταν το ίδιο νούμερο F2G) και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να κατεβάσω μεγάλα αρχεία. Ούτε διακοπές, ούτε κόφτες. Τον περασμένο μήνα έφαγα τα 10 από τα 15 δωρεάν GB της Q για να βάλω Windows 10 στο λάπτοπ και να το σεταρω με αναβαθμίσεις και προγράμματα και τα έφαγα μέσα σε 6 ώρες. Μόνο το αρχείο των Windows ήταν κοντά στα 5 giga. Ακόμα και τις αναβαθμίσεις Android του κινητού με την Q τις κάνω κατά καιρούς γιατί συνήθως ξεπερνάνε τα 3 giga και η Vodafone με τον κόφτη δεν... Ποτέ δεν είχα θέματα είτε ήταν δωρεάν τα πακέτα ή αγορασμένα. Αν άλλαξαν κάτι τώρα τις τελευταίες ημέρες δεν ξέρω. Καλό θα ήταν να τους ρωτήσεις να σου πουν. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Ουδέποτε είχα κόφτη σε F2G... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Ουδέποτε είχα κόφτη σε F2G... Ούτε κι εγώ σε Q, γι'αυτό και μου φαίνεται περίεργο... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 (edited) Καλησπέρα. Κανένας κόφτης. Με συμβόλαιο, 25+GB σε μια μέρα χωρίς κανέναν περιορισμό & με HotSpot. Download ISO files >5GB. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όχι με link του 2016 ρε συ cmvr 665 firmware έχει βγάλει από τότε λες να είχε τέτοιο θέμα και να το άφησε η Sony εγώ επιμένω στο κόφτη δεν μπορεί να ήταν τυχαίο Ούτε το PlayStation βέβαια που έχω είναι από τότε το 2016 αγοράστηκε πριν 3 μήνες Ο cmvr απλά προσπαθεί να σε βοηθήσει, στο "πρόβλημα" σου. Εσύ πάλι, μπορείς να "επιμένεις" όσο θες. Τζάμπα είναι... * Να φανταστώ στο υπόλοιπο του λογαριασμού F2G υπάρχει κανένα 0.00001€ ή μπα; Edited May 7, 2020 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Λοιπόν κατέβασα από το F2G το iso του ubuntu το οποίο είναι 2.5GB για να στήσω ένα σύστημα και δεν έκοψε τίποτα. Στο καπάκι κατέβασα το τελευταίο iso των Windows Server 2019 που είναι 4.9GB ομοίως δεν έκοψε τίποτα. Τα download έγιναν με Tethering στο laptop και έβαλα επίτηδες την sim στην κύρια συσκευή μου στην θέση 2 για να έχω καλύτερη εικόνα. Οπότε όσοι έχετε πρόβλημα ψάξτε το με την εταιρία. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Σήμερα το πρωί είχε πέσει η κεραία 4G της Wind στην περιοχή μου και δούλευε μόνο η 2G/3G. Μέχρι το μεσημέρι δούλευε πάλι κανονικά και το Speedtest στα συνηθισμένα επίπεδα για Β20. https://www.speedtest.net/my-result/a/6044922696 Μακάρι να έκανε refarming όλο το φάσμα στα 1800 σε 4G ώστε να ανεβάσει χωρητικότητα και ταχύτητα σε πολλές περιοχές που τώρα παίζει μόνο με 800+2600. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Σήμερα το πρωί είχε πέσει η κεραία 4G της Wind στην περιοχή μου και δούλευε μόνο η 2G/3G. Μέχρι το μεσημέρι δούλευε πάλι κανονικά και το Speedtest στα συνηθισμένα επίπεδα για Β20. https://www.speedtest.net/my-result/a/6044922696 Μακάρι να έκανε refarming όλο το φάσμα στα 1800 σε 4G ώστε να ανεβάσει χωρητικότητα και ταχύτητα σε πολλές περιοχές που τώρα παίζει μόνο με 800+2600.Κάτι πρέπει να κάνανε με τις 1800αρες στην επαρχία γιατί και φίλοι που μιλήσαμε από Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη μου είπαν ότι σε σημεία που έπιαναν από 800αρες πλέον πιάνουν από 1800αρες. Δεν ξέρω αν πείραξαν το φάσμα αλλά δεν βλέπω τρέλα πράγματα από τα speedtest που είσαι για 10 up και από 30 down. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts