gogos2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Εγω wind βλεπω.... Ενα τεστακι για ν το τσεκαρω ξανα.. Και ναι το telestet εξακολουθει.. https://i.imgur.com/VTiMT8q.jpg Ερωτημα?? Η συσκευη του κινητου πως φαινεται στο τεστ?Την ιδια εφαρμογη εχω αλλα εμενσ δεν το βγαζει αυτο... Πριν ανεβάσω τη μέτρηση έλεγε lte telestet.Θα κάνω σήμερα στα Ψηλαλώνια.Πως την ανεβάζεις τη μέτρηση με αντιγραφή κ επικόλληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Πριν ανεβάσω τη μέτρηση έλεγε lte telestet.Θα κάνω σήμερα στα Ψηλαλώνια.Πως την ανεβάζεις τη μέτρηση με αντιγραφή κ επικόλληση; Στειλε μου προσωπικο μηνυμα Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Στειλε μου προσωπικο μηνυμα Ψηλαλώνια στην πλατεία υπάρχουν τρεις κεραίες στην περιοχή 1εκκχο και 2 σταθμοί βάσης: https://www.speedtest.net/my-result/a/5352312997 πάλι telestet lte λέει αλλά όταν ανέβασα τη μέτρηση έλεγε wind. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) Ψηλαλώνια στην πλατεία υπάρχουν τρεις κεραίες στην περιοχή 1εκκχο και 2 σταθμοί βάσης: https://www.speedtest.net/my-result/a/5352312997 πάλι telestet lte λέει αλλά όταν ανέβασα τη μέτρηση έλεγε wind. :wacko: Μαλλον της αλλαξαν το ονομα..δεν εξηγειται..χεχεχε Λιβαδεια μεχρι τελος της εβδομαδας λενε .αντε ν δουμε.. Telestet Edge!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στειλε μου προσωπικο μηνυμα Mε το imgur app Κανε σκριν το τεστ και μετα αντιγραφη επικολληση.. Edited October 1, 2019 by Nickchris36 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μαλλον της αλλαξαν το ονομα..δεν εξηγειται..χεχεχε Λιβαδεια μεχρι τελος της εβδομαδας λενε .αντε ν δουμε.. Telestet Edge!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mε το imgur app Κανε σκριν το τεστ και μετα αντιγραφη επικολληση.. Καλύτερο το telestet ακούγεται καλύτερα άντε για να δούμε αν βγουν αληθινοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Αν γίνει κάτι τέτοιο θα σκάσουνε μύτη όλοι οι 90s 20s fans... Δεν ήμασταν και λίγοι! :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 (edited) https://www.speedtest.net/my-result/a/5351268810 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nα πάρει ο διάολος δεν μπορώ με τίποτα να το καταφέρω έσπασα το κεφάλι μου. Edited October 1, 2019 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 https://www.speedtest.net/my-result/a/5351268810 Πολυ καλη ταχυτητα... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Πολυ καλη ταχυτητα... Όντως αν ήμουν σταθερός και όχι εν κινήσει θα βγάζει παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Αν γίνει κάτι τέτοιο θα σκάσουνε μύτη όλοι οι 90s 20s fans... Δεν ήμασταν και λίγοι! :lol: Ωραίες & καλές παλιές εποχές! Με μια κεραία (Αριστοτέλους) τότε η Telestet, είχε κάλυψη σε σχεδόν όλη την Θεσσαλονίκη, με 900MHz GSM... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Όντως αν ήμουν σταθερός και όχι εν κινήσει θα βγάζει παραπάνω. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5352740923 ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5352740923 Η μέτρηση μέσα στο σπίτι τελικά μου λέει WIND. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5352740923 Η μέτρηση μέσα στο σπίτι τελικά μου λέει WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Αν γίνει κάτι τέτοιο θα σκάσουνε μύτη όλοι οι 90s 20s fans... Δεν ήμασταν και λίγοι! :lol: Παντως ειναι παραξενο ....τι ξεκαρφωτο ειναι αυτο το τελεστετ.?? Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Ωραίες & καλές παλιές εποχές! Με μια κεραία (Αριστοτέλους) τότε η Telestet, είχε κάλυψη σε σχεδόν όλη την Θεσσαλονίκη, με 900MHz GSM... Αχ Θεέ μου τι ωραίες εποχες!ωραίο βίντεο κ τραγούδι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimitriou Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα ανακάλυψα ότι στο Samsung A50 έχει διαθέσιμη την επιλογή VoLTE για τη SIM της WIND. Στα ονόματα σημείων πρόσβασης έχω δυο καινούργια, ένα Wind IMS και ένα Wind XCAP. Ξέρεις κάποιος κάτι περισσότερο; Εννοείται ότι το VoLTE δεν λειτουργεί ότι και αν έχω πειράξει. Παράθεση billaros.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Μάλλον τα καταφερα. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Πλησιάζει η ώρα για το VoLTE καθώς φαίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα ανακάλυψα ότι στο Samsung A50 έχει διαθέσιμη την επιλογή VoLTE για τη SIM της WIND. Στα ονόματα σημείων πρόσβασης έχω δυο καινούργια, ένα Wind IMS και ένα Wind XCAP. Ξέρεις κάποιος κάτι περισσότερο; Εννοείται ότι το VoLTE δεν λειτουργεί ότι και αν έχω πειράξει. To XCAP το έχω δει σε Ericsson IMS, και αφορά ΟΤΑ configuration της συσκευής σου με τις ρυθμίσεις του δικτύου. Πλησιάζει η ώρα, λογικά παίζει με demo σε επιλεγμένους πελάτες. Για δοκίμασε να τους πάρεις τηλέφωνο να τους πεις αν γίνεται να στο ενεργοποιήσουν έστω δοκιμαστικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) Άλλοι βλέπετε "Telestet", εμείς που έχουμε Q βλέπουμε "Info Quest"! :lol: :rotfl: (αγνοήστε το Three που λέει πάνω αριστερά, μόλις άλλαξα τις SIM και ξέχασα να το διορθώσω αυτό :p) Edited October 4, 2019 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Άλλοι βλέπετε "Telestet", εμείς που έχουμε Q βλέπουμε "Info Quest"! :lol: :rotfl: (αγνοήστε το Three που λέει πάνω αριστερά, μόλις άλλαξα τις SIM και ξέχασα να το διορθώσω αυτό :p) Περιοχή μέτρησης; Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Ακόμα περιμένουμε πάντως το περιβόητο voice over lte Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Ακόμα περιμένουμε πάντως το περιβόητο voice over lte Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δίνουν μόνο σε επιλεγμένους εταιρικούς πελάτες. Πχ aegean airlines. Έχουν και τις συμβατές συσκευές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 ΣΕΑ Olympus Plaza, στην Αρκαδία με 800αρα. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιοχή μέτρησης; Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λίγο έξω από Σπάρτη. Αλλά και στην Αρκαδία, το ίδιο μου δείχνει... Info Quest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 ΣΕΑ Olympus Plaza, στην Αρκαδία με 800αρα. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λίγο έξω από Σπάρτη. Αλλά και στην Αρκαδία, το ίδιο μου δείχνει... Info Quest.Βρίσκομαι ορεινή Κορινθία χαλιά τα πράγματα 4g Ε κ Η+ ακόμα και g μου δείξε. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Γαλαξίδι Φωκίδας, με 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Παραλία Αιγίου κοντά στο λιμάνι. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5365265108 Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts