Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμφωνα με τον χάρτη κάλυψης, υπάρχει 4g.

Βάλανε καινούργιο χάρτη;θα το κοιτάξω.

Edited by XP130TD

Βάλανε καινούργιο χάρτη;θα το κοιτάξω.

Ναι, ανανεώθηκε ο χάρτης και σε Λιβαδειά και πλέον στην Εύβοια ολόκληρη.

Edited by XP130TD

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Ναι, ανανεώθηκε ο χάρτης και σε Λιβαδειά και πλέον στην Εύβοια ολόκληρη.

Μπράβο τους δεν θέλω να περιαυτολογησω αλλά είναι άξιοι επαίνων.

Μπράβο τους δεν θέλω να περιαυτολογησω αλλά είναι άξιοι επαίνων.

Έτσι.

Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση, ουσιαστικά έμειναν οι λίμνες του Λαγκαδά και ένα μέρος του Νομού Κιλκίς.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Έτσι.

Ολοκληρώνεται η αναβάθμιση, ουσιαστικά έμειναν οι λίμνες του Λαγκαδά και ένα μέρος του Νομού Κιλκίς.

Άντε να τελειώσουν με το 4g και να πάνε στο 5g.

Τι λέτε ρε παιδιά;

Τι ήταν αυτό παλι;

θα σκάσουν μύτη τα δελφίνια

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άντε να τελειώσουν με το 4g και να πάνε στο 5g.

Έχουν ήδη αρχίσει. Πολύ aggressive η wind.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μας συγκινησες βραδιάτικα δεν θα μπορώ το βράδυ να κοιμηθώ :lol: αυτό θέλουμε να είναι aggressive.

Ναι εντάξει... Κάποτε πρώτη ξεκίνησε η τελεστετ να θυμίσω... Τελευταία πάλι θα βάλει σοβαρή κάλυψη και στο 5g..

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://i.imgur.com/SHOYYup.jpg

https://i.imgur.com/FsrY5WY.jpg

Ακομα telestet λεει.....Ότι νά ναι..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως είναι με παλιό εξοπλισμό;;;δεν ξέρω υπόθεση κάνω.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πείτε μου ότι βάλανε 4g στην Λιβαδειά να τρελαθώ. :p :D :wacko:

Λιβαδειά μπορεί να χει ήδη 4g.Πριν μερικες μέρες ειχα μιλησει μ το καταστημα.Μεχρι τελος Σεπτεμβρη μέ βεβαίωσαν πως θα εχει 4 g η πόλη επιτελους.

https://i.imgur.com/XlGpxFh.jpg

Και ένα τεστακι περιοχη Αγ.Γεωργιος 10 λεπτα εξω απο Λιβαδειά.

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

https://i.imgur.com/SHOYYup.jpg

https://i.imgur.com/FsrY5WY.jpg

Ακομα telestet λεει.....Ότι νά ναι..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λιβαδειά μπορεί να χει ήδη 4g.Πριν μερικες μέρες ειχα μιλησει μ το καταστημα.Μεχρι τελος Σεπτεμβρη μέ βεβαίωσαν πως θα εχει 4 g η πόλη επιτελους.

https://i.imgur.com/XlGpxFh.jpg

Και ένα τεστακι περιοχη Αγ.Γεωργιος 10 λεπτα εξω απο Λιβαδειά.

Πολύ καλές ταχύτητες περίφημα!

Να ρωτήσω, για μετάβαση από 4g σε 5g πρέπει να μπουν καινούργιες κεραίες η με τις υφιστάμενες κεραίες και αλλάζουν μόνο στα κεντρικά συστήματα.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω, για μετάβαση από 4g σε 5g πρέπει να μπουν καινούργιες κεραίες η με τις υφιστάμενες κεραίες και αλλάζουν μόνο στα κεντρικά συστήματα.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εξαρτάται από την υλοποίηση που θα επιλέξουν να κάνουν. Στις πόλεις λογικά θα προστεθούν massive MIMO radios ενώ στην επαρχία θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το υπάρχον setup βάζοντας νέα radios και κεραίες.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλές ταχύτητες περίφημα!

Αψογα!!!!!!

Νond Edge SA For Ever

Η πόλη τής Λιβαδειάς παρά τό χάρτη μέ edge έίνάί άκομα δυστυχως.Στη καλυτερη εχει και h..

Χαχαχα ήταν που θα χε 4g στο τελος του μήνα όπως μ είπαν...κατα τα αλλα!!.

Εχουν τα περίχωρα καί εχουν αφήσει πρωτευουσα νομού στό κακό τής τό χάλι...τί να πώ...Είδομεν...Ο χαρτης μπλέ όμως εε???

Νond Edge SA For Ever

Μέχρι να το φτιάξει σε πολλά σημεία έφυγε ο κόσμος.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Μέχρι να το φτιάξει σε πολλά σημεία έφυγε ο κόσμος.

Ακριβως!!!

Νond Edge SA For Ever

Η πόλη τής Λιβαδειάς παρά τό χάρτη μέ edge έίνάί άκομα δυστυχως.Στη καλυτερη εχει και h..

Εχουν τα περίχωρα καί εχουν αφήσει πρωτευουσα νομού στό κακό τής τό χάλι...τί να πώ...Είδομεν...Ο χαρτης μπλέ όμως εε???

ε μα πια....μετακομιστε και σε σεις στις κεραίες,έλεος δηλαδή,τόσο δύσκολο είναι?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

ε μα πια....μετακομιστε και σε σεις στις κεραίες,έλεος δηλαδή,τόσο δύσκολο είναι?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Χαχαχαχα....ελα ντε..τα θελουμε ολα δικα μας!!

Νond Edge SA For Ever

Μιας και στο σπίτι μου πιάνει ελαφρώς καλύτερα από τότε που έδωσαν 10MHz στην band 3, είπα να κάνω μια βόλτα εκτός για να δω πως πάει. Αρχικά πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή σχεδόν 19mb. Μετά από 2 λεπτά που είχε κολλήσει κάτω από το 50% το γύρισε σε edge. To κλειδώνω σε 4G και κατεβαίνει. Όχι τόσο γρήγορα όσο περίμενα για τα mb που έχουν απομείνει, αλλά πες οκ. Λίγο πιο κάτω βλέπω 2CA με band 7/20MHz και band 20/10MHz. Μου κάνει εντύπωση που ακόμα και έτσι δεν εμφανίζει ένδειξη 4G+. Νόμιζα πως αν ξεπεράσει τα 20MHz το συνολικό bandwidth θα το έκανε (το εμφανίζει με άλλους παρόχους). Ταχύτητα 60/20 αλλά τι να το κάνεις, εντελώς σημειακό... Λίγο πιο πέρα κάτω από 10 γιατί γύρισε σε band 3. Θέλει πολλή δουλειά ακόμη.

Sent from my SM-G970F

Μιας και στο σπίτι μου πιάνει ελαφρώς καλύτερα από τότε που έδωσαν 10MHz στην band 3, είπα να κάνω μια βόλτα εκτός για να δω πως πάει. Αρχικά πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή σχεδόν 19mb. Μετά από 2 λεπτά που είχε κολλήσει κάτω από το 50% το γύρισε σε edge. To κλειδώνω σε 4G και κατεβαίνει. Όχι τόσο γρήγορα όσο περίμενα για τα mb που έχουν απομείνει, αλλά πες οκ. Λίγο πιο κάτω βλέπω 2CA με band 7/20MHz και band 20/10MHz. Μου κάνει εντύπωση που ακόμα και έτσι δεν εμφανίζει ένδειξη 4G+. Νόμιζα πως αν ξεπεράσει τα 20MHz το συνολικό bandwidth θα το έκανε (το εμφανίζει με άλλους παρόχους). Ταχύτητα 60/20 αλλά τι να το κάνεις, εντελώς σημειακό... Λίγο πιο πέρα κάτω από 10 γιατί γύρισε σε band 3. Θέλει πολλή δουλειά ακόμη.

Sent from my SM-G970F

Βεβαίως θέλει πολύ δουλειά ακόμα έχει τις ατέλειες του το δίκτυο τίποτα δεν είναι τέλειο σ αυτή τη ζωή αλλά προσπαθούμε και οι άνθρωποι και οι εταιρείες να εξελισσομαστε και να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι.

Δεν βλέπω και πολύ μεγάλη προσπάθεια πάντως. Στην περιοχή εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια, η μόνη διαφορά είναι ότι έδωσαν band 3 από 10MHz από 5. Μιλάμε για πολύ προβληματική απόδοση. Δεν αρκεί η επιθυμία η δικιά μας για βελτίωση της. Προφανώς δεν ενδιαφέρονται για κάτι πέρα από το να υποστηρίζουν ότι έχουν κάλυψη και να βάφουν τον χάρτη μπλε.

Sent from my XT1580

Δεν βλέπω και πολύ μεγάλη προσπάθεια πάντως. Στην περιοχή εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια, η μόνη διαφορά είναι ότι έδωσαν band 3 από 10MHz από 5. Μιλάμε για πολύ προβληματική απόδοση. Δεν αρκεί η επιθυμία η δικιά μας για βελτίωση της. Προφανώς δεν ενδιαφέρονται για κάτι πέρα από το να υποστηρίζουν ότι έχουν κάλυψη και να βάφουν τον χάρτη μπλε.

Sent from my XT1580

Αυτό όντως. Αλλά αυτοί έχουν πλέον αποδόσεις Wind με τιμές cosmote και ίσως και πιο υψηλές. Ας είχαν χαμηλές αποδόσεις με χαμηλές τιμές

Μάλλον βιάστηκαν να βάψουν τον χάρτη. Ίσως το 4G ν' ανοίξει αυτές τις μέρες, μαζί με το H+ (αν και συνήθως αυτό ερχόταν λίγο νωρίτερα)...

Τεσπα, την ερχόμενη Κυριακή ίσως περάσω κι εγώ από Αραχωβα, Λιβαδειά κλπ και θα δώσω ένα report εδώ.

Πατρών-Αθηνών και Αμερικής η μέτρηση έγινε εν κινήσει κατεβαίνοντας την Αμερικής. https://www.speedtest.net/my-result/a/5351268810 ρε παιδιά και μένα telestet λέει.

Πατρών-Αθηνών και Αμερικής η μέτρηση έγινε εν κινήσει κατεβαίνοντας την Αμερικής. https://www.speedtest.net/my-result/a/5351268810 ρε παιδιά και μένα telestet λέει.

Εγω wind βλεπω....

Ενα τεστακι για ν το τσεκαρω ξανα..

Και ναι το telestet εξακολουθει..

https://i.imgur.com/VTiMT8q.jpg

Ερωτημα??

Η συσκευη του κινητου πως φαινεται στο τεστ?Την ιδια εφαρμογη εχω αλλα εμενσ δεν το βγαζει αυτο...

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

• The title was changed to Nova 4G