Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να δεις κανάλι και με Wind και με VF? 6200 ή 6300?

Κάτι μου λέει ότι είναι MOCN sharing και το eNB κάνει broadcast 2 PLMN στην ίδια συχνότητα.

Θα το δω. Δε πρόσεξα.

B3 5mhz Νεάπολη Βόλου. Όλο το φάσμα. ea6402f96b1c96009946fa6f70bf30d0.jpg735dd0adcd0e9bacd8318ae320426b63.jpg

Για κάποιο λόγο ο exynos μου δίνει τα μισά όταν συνδέομαι σε κεραία Huawei. CQI report and rank indicator ίδια. MCS μισό. What the ... άντε βγάλε άκρη τώρα με τους κινέζους. Θα λένε ότι φταίει το UE. Typical Banwei. 4c45bf7cc3df858194c6dcd9ba7595d6.jpg

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα το δω. Δε πρόσεξα.

B3 5mhz Νεάπολη Βόλου. Όλο το φάσμα. ea6402f96b1c96009946fa6f70bf30d0.jpg735dd0adcd0e9bacd8318ae320426b63.jpg

Όταν λες όλο το φάσμα τι εννοείς;αφού για lte χρησιμοποιεί τα 5mhz.Καλημερα.

Εννοώ ότι παίρνω 25 resource blocks. Χρησιμοποιώ μόνος την κεραία.

Καλά MCS8? Τι διάολο κάνει στο DCI η κινεζια;f5b18d5e7a9d6028b6877e40ba840998.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοώ ότι παίρνω 25 resource blocks. Χρησιμοποιώ μόνος την κεραία.

Καλά MCS8? Τι διάολο κάνει στο DCI η κινεζια;f5b18d5e7a9d6028b6877e40ba840998.jpg

Τρέχα γυρευε φίλε :lol:

Θα το δω. Δε πρόσεξα.

Για κάποιο λόγο ο exynos μου δίνει τα μισά όταν συνδέομαι σε κεραία Huawei. CQI report and rank indicator ίδια. MCS μισό. What the ... άντε βγάλε άκρη τώρα με τους κινέζους. Θα λένε ότι φταίει το UE. Typical Banwei. 4c45bf7cc3df858194c6dcd9ba7595d6.jpg

Ενώ όταν οι κινεζικές συσκευές δεν τα πάνε καλά με τον Σουηδο, λες ότι φταίνε οι συσκευές.

Γενικά έχω την εντύπωση ότι για σένα φταίει πάντα ο Κινεζος.

Ενώ όταν οι κινεζικές συσκευές δεν τα πάνε καλά με τον Σουηδο, λες ότι φταίνε οι συσκευές.

Γενικά έχω την εντύπωση ότι για σένα φταίει πάντα ο Κινεζος.

Όταν μια συσκευή δεν κάνει aggregation θεωρείς ότι φταίει η συσκευή ή το δίκτυο;

Btw, σήμερα γυρνάω στο νομό Καρδίτσης. Με αρκετά πυκνό δίκτυο ή Victus και πολύ καλή συσκευή το SINR είναι πάτος. Πάτος. Η εικόνα των δικτύων που χρησιμοποιούν τον κινέζο είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ στο RAN κομμάτι. Όπου έχουν KATHREIN PANELS η κάλυψη παλεύεται, όταν έχουν κινέζο στα PANELS εντελώς χάλια. Δε μπορώ να καταλάβω πως δε τους έχουν σουτάρει ακόμη. Απορώ.

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7887450

Ο Θεός να δίνει δύναμη στους τεχνικούς της victus...

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν χρειάζεται να τους σουτάρουν. Τους σουταρουμε οι συνδρομητές και έτσι επέρχεται ισορροπία στο δίκτυο. Αυτα όλα που λες αγαπητέ mixtri παίζει να ειναι "ψιλά γράμματα" πέρα απο τους συνδρομητές που σίγουρα ειναι.... και για τους "τεχνικούς" τους. Αλλά ακόμη και να μην είναι για τους τεχνικούς όλα προφανώς ξεκινάνε από την διοίκηση και τον τρόπο που σκέφτονται.

Ακόμα βλάβη στην κεραία του Νεοχωρίου Μαγνησίας. Η κεραία είναι εκτός μια εβδομάδα και η wind απαντά ότι δε ξέρει πότε θα αποκατασταθεί. Απίστευτο. Αν για κάτι αγαπούσα τη wind ήταν η αξιοπιστία του δικτύου της. Πλέον έχει πέσει υπερβολικά στα μάτια μου. 32c7e572aac877a189bdac16ca235091.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα βλάβη στην κεραία του Νεοχωρίου Μαγνησίας. Η κεραία είναι εκτός μια εβδομάδα και η wind απαντά ότι δε ξέρει πότε θα αποκατασταθεί. Απίστευτο. Αν για κάτι αγαπούσα τη wind ήταν η αξιοπιστία του δικτύου της. Πλέον έχει πέσει υπερβολικά στα μάτια μου. 32c7e572aac877a189bdac16ca235091.jpg

Αξιοπιστία η wind?Δεν θα το έλεγα ...για παράδειγμα ,η κεραία του Λιδωρικίου πρίν τρια τέσσρρα χρόνια ηταν εκτος για 10 μέρες περίπου την πρώτη φορά, και την άλλη για τρείς μερες.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Αξιοπιστία η wind?Δεν θα το έλεγα ...για παράδειγμα ,η κεραία του Λιδωρικίου πρίν τρια τέσσρρα χρόνια ηταν εκτος για 10 μέρες περίπου την πρώτη φορά, και την άλλη για τρείς μερες.

Συνδρομητής από το 1998 (ο πατέρας μου, οκ :lol:). 3 βλάβες μέχρι το 2012 που έφυγα από Ελλάδα. 1 μήνας τα Χριστούγεννα Ελλάδα. 3 βλάβες. Η μία γενικευμένη. 12 μέρες μέχρι στιγμής το καλοκαίρι. 4 βλάβες (Αργαλαστη, Νεοχωρι, Σουρπη και Τρικερι) και συνεχίζουμε. Στα δικά μου τα μάτια είτε πάει κάτι εντελώς στραβά ή είμαι συγγενής του πρωθυπουργού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνδρομητής από το 1998 (ο πατέρας μου, οκ :lol:). 3 βλάβες μέχρι το 2012 που έφυγα από Ελλάδα. 1 μήνας τα Χριστούγεννα Ελλάδα. 3 βλάβες. Η μία γενικευμένη. 12 μέρες μέχρι στιγμής το καλοκαίρι. 4 βλάβες (Αργαλαστη, Νεοχωρι, Σουρπη και Τρικερι) και συνεχίζουμε. Στα δικά μου τα μάτια είτε πάει κάτι εντελώς στραβά ή είμαι συγγενής του πρωθυπουργού.

Η Victus σου στέλνει τα φιλιά της

και εγώ είμαι συνδρομητής από 1993 πρώτη μέρα telestet αλλά για κάποιον μαζοχιστικο λόγο παρόλα τα χάλια του σήματος παραμένω πιστός! συν το σταθερό!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πυλαία, σήμερα το μεσημέρι

36,0 / 21,0

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Wind παλτση Πηλίου σε δύσκολο σημείο.

Χαμηλό σήμα. Ευχαριστημένος Γενικά ff9c949e3c9af83d6cb3645d18f325ce.jpg17129e3218b82618a09ef93ba20ef0b6.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαμηλές πτήσεις στον Τριλοφο, μπροστά από το δημαρχείο.

7,05 / 3,87 B3

Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης

22,0 / 17,9 B20

Πλαγιάρι στο πάρκο

11,2 / 5,25

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts. Όταν δεν έχει γράψει κανείς μετά από εμάς κάνουμε τροποποίηση και όχι υποβολή νέου post.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Wind παλτση Πηλίου σε δύσκολο σημείο.

Χαμηλό σήμα. Ευχαριστημένος Γενικά ff9c949e3c9af83d6cb3645d18f325ce.jpg17129e3218b82618a09ef93ba20ef0b6.jpg

Φαντάζομαι με 0 upload δεν θα φόρτωνε τίποτα η κάνω λάθος;από τι βλέπω ειδοποιήσεις εντάξει.

Φαντάζομαι με 0 upload δεν θα φόρτωνε τίποτα η κάνω λάθος;από τι βλέπω ειδοποιήσεις εντάξει.

Κοίτα ήταν το σημείο εκείνο. Γενικά στην παραλία έχει κάλυψη. Ναι, το ποστ έγινε μέσω ΚΟΣΜΟΤΕ :lol: Αλλά δε θέλω να παραπονεθώ γιατί στην μισή παραλία έχει 40mbps. Το ότι εγώ ο γκαντέμης έκατσα στη σκιά δεν ευθύνεται η ΓΟΥΙΝΤ - προφανώς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιχάλη, προς εκείνες τις παραλίες (Ποτιστικά, Μελανή, Πάλτση, Μουρτιάς, Λύρη), είναι αρκετά καλύτερη σε σήμα η Wind έναντι της Cosmote. Αναφέρομαι στη γενική εικόνα:)

Μιχάλη, προς εκείνες τις παραλίες (Ποτιστικά, Μελανή, Πάλτση, Μουρτιάς, Λύρη), είναι αρκετά καλύτερη σε σήμα η Wind έναντι της Cosmote. Αναφέρομαι στη γενική εικόνα:)
Σήμερα πάντως φαίνεται ότι δεν είναι καλύτερα. Στα δεξιά της παραλίας των ποτιστικων έχω μόνο h+ ενώ cosmote 4g+.

Ελάχιστο*3g. Βλάβη πάλι; 2c15a82b84589ad74f8853ae1ae05d85.jpg49d8195b23bc1d0d353d640a81445916.jpg

Sent from my H9436 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα Κυθηρα μαυρια χαλια φουλ lte αλλα ειναι σαν να μην υπαρχει, στη Νεαπολη δε απεναντι που παιρνεις το πλοιο να περασεις απεναντι ατο νησι ουτε speedtest δεν κανει, με lte-a αναμμενο Βand b3 and και B20 band οταν κοιταξα. Lte Καλυψη αρκετα καλη απο αθηνα, οχι ομως στα τουνελ της εθνικης οδου, επισης απο τους Μολαους και κατω μεχρι τη νεαπολη ολο σε gsm με ειχε. Στη θαλασσα, νεαπολη-κυθηρα LTE συνεχεια, b20 band.

Ψιλο- απογοητευση, ελπιζω να στρωσει η ταχυτητα διαφορετικ; απο σεπτεμβριο για πεταμα η sim της wind.

Edited by ascobar

Επανήλθε το lte στα ποτιστικά Πηλίου. Απογοήτευση. Η κεραία στα 500μ και ανταγωνιστής που έχει κεραία στα 30κμ στη Σκιάθο της ρίχνει στα αυτιά... γίνομαι κακός και δε θέλω αλλά πρέπει να φαίνονται κάποια πράγματα...862d0dee47309e44925ae17597e2ea63.jpgddb564a76f0b6565534b147c333c452d.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας σήμερα το μεσημέρι.Την άνοιξη που είχα πάει δεν λειτουργούσε η κεραία τώρα εντάξει η μέτρηση μέσα στο κέντρο του Θέρμου λίγο πιο κάτω από την κεντρική πλατεια. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5239398155

Είχα περίπου τέσσερα χρόνια να επισκεφθώ τη Φλώρινα και από τότε η διαφορά είναι τεράστια.

Πρώτα απ' όλα, το σήμα είναι τερματισμενο παντού μέσα στην πόλη, είτε πρόκειται για 4g είτε για 3g είτε για gsm.

Εχω εικόνα για τα δύο τελευταία, καθώς γύριζα το τηλέφωνο σε δεύτερη και τρίτη γενιά, προκειμένου να δω πώς πάει.

5/5 λοιπόν, σε όλες τις περιπτώσεις που προανέφερα.

Οι ταχύτητες ήταν της τάξης του 30/20, πχ. μέτρηση χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης :

30,7 / 20,9

Χθες, στο νέο πάρκο στο κέντρο, ήταν η μεγάλη συναυλία με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης για τα καθιερωμένα "Πρέσπεια".

Παρα τους χιλιάδες θεατές, δεν υπήρξε στιγμή κατά την οποία να συνάντησα πρόβλημα, καθώς λόγω κάποιου θέματος, επικοινωνουσα μέσω messenger και viber, αλλά και μια δυο φορές με φωνητική κλήση. Κανένα απολύτως πρόβλημα.

Θεωρώ ότι η Wind έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και στη Φλώρινα, αλλά και στη γειτονική Καστοριά.

Η διαφορά σε κάλυψη και ταχύτητες σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν είναι χαώδης.

Σήμερα στην Έδεσσα πάλι πολύ καλά, θυμίζω ότι έχει έναν χρόνο περίπου που αναβαθμιστηκε η πόλη και ο νομός, με πολλούς επισκέπτες και μάλιστα πολλούς ξένους τουρίστες στο πάρκο των Καταρρακτων (να πάτε, αξίζει πολύ).

ΕΟ Έδεσσας - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Γυψοχωριου

28,6 / 21,0

Διασταυρωση Γιαννιτσών

23,8 / 20,5

Στη Χαλκηδόνα 31,7 / 20,0

Παύλος Παυλίδης 

Ακόμα βλάβη στην κεραία του Νεοχωρίου Μαγνησίας. Η κεραία είναι εκτός μια εβδομάδα και η wind απαντά ότι δε ξέρει πότε θα αποκατασταθεί. Απίστευτο

Είσαι σίγουρος; σήμερα που πέρασα είχε full HSPA και LTE η συνεργάτης

• The title was changed to Nova 4G