AntonisDedos92 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ok λοιπόν κατάλαβα... Θα τα πούμε όταν έρθει το 4G... Και μετά βλέπουμε αν θα ειμαι ξανά εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 (edited) Ok λοιπόν κατάλαβα... Θα τα πούμε όταν έρθει το 4G... Και μετά βλέπουμε αν θα ειμαι ξανά εδώ... Άντε και ήρθε το 4G (LTE) και πες ότι πιάνει και 100Mbps Down. Τί να το κάνεις χωρίς "GB"? 10 test στο Speedtest να κάνεις πάει το 1GB... Οπότε μετά τις υποδομές της Wind, σειρά έχουν οι "υποδομές" του κάθε συνδρομητή (πακέτα data), καρτοκινητή & προγράμματα συμβολαίου, κτλ. Τι να το κάνεις το Cayenne με 5€ βενζίνη στο ρεζερβουάρ... Edited September 26, 2018 by memoriesradio Καλύτερη διατύπωση. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Δεν κατάλαβα το πρόβλημα, αγοράζεις πακέτα και έχεις μια χαρά gb όπως κάνουμε όλοι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Δεν κατάλαβα το πρόβλημα, αγοράζεις πακέτα και έχεις μια χαρά gb όπως κάνουμε όλοι. Συμφέρει όμως;; Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Άντε και ήρθε το 4G (LTE) και πες ότι πιάνει και 100Mbps Down. Τί να το κάνεις χωρίς "GB"? 10 test στο Speedtest να κάνεις πάει το 1GB... Οπότε μετά τις υποδομές της Wind, σειρά έχουν οι "υποδομές" του κάθε συνδρομητή (πακέτα data), καρτοκινητή & προγράμματα συμβολαίου, κτλ. Τι να το κάνεις το Cayenne με 5€ βενζίνη στο ρεζερβουάρ... Η wind έχει πακέτα με πολλά δεδομένα πάρε μια δεύτερη κάρτα SIM (αν υποστηρίζει το κινητό σου dual sim) simple fi on the go με κάρτα βάλε 25€ πάρε 30 GB για 3 μήνες. Ξέρω είναι ακριβά σε σύγκριση με το εξωτερικό αλλά ότι φθηνότερο υπάρχει χωρίς συμβόλαιο. Όσο για τις ταχύτητες αδιάφορες κάνεις την δουλειά σου και με 10 mbps. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Όσο για τις ταχύτητες αδιάφορες κάνεις την δουλειά σου και με 10 mbps. Άρα αδιάφορο και το LTE. Τα 10 τα πιάνεις και με UMTS.:wacko: Δεν θέλω καν να φανταστώ και τι θα γίνει αν πλακώσουν κι άλλοι πελάτες, εάν έχει 10 τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Η wind έχει πακέτα με πολλά δεδομένα πάρε μια δεύτερη κάρτα SIM (αν υποστηρίζει το κινητό σου dual sim) simple fi on the go με κάρτα βάλε 25€ πάρε 30 GB για 3 μήνες. Ξέρω είναι ακριβά σε σύγκριση με το εξωτερικό αλλά ότι φθηνότερο υπάρχει χωρίς συμβόλαιο. Όσο για τις ταχύτητες αδιάφορες κάνεις την δουλειά σου και με 10 mbps. Και με 5Mbps ταχύτητα μπορώ να πω, οι περισσότερες δουλειές γίνονται. Έχω δεδομένα (20GB+ με λιγότερο από 13€/μήνα μαζί με 50ώρες μπλα μπλα προς όλους) τα οποία σχεδόν πάντα μου περισσεύουν και τα δίνω free (hotspot). Πληροφοριακά σήμερα στη Βέροια το παλιό καλό 3G (UMTS) με 0.2Mbps Down & 0.01Mbps Up. "Γαζώνουν" οι εγγυημένες νέες και πάντα ανοιχτές (έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου) κεραίες... Ας αφήσουμε λοιπόν την εταιρεία να ολοκληρώσει το έργο της, officially... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα αδιάφορο και το LTE. Τα 10 τα πιάνεις και με UMTS.:wacko: Δεν θέλω καν να φανταστώ και τι θα γίνει αν πλακώσουν κι άλλοι πελάτες, εάν έχει 10 τώρα. Το 3G (UMTS) αγαπητέ μου είναι μέχρι 384Kbps. 10Mbps μόνο από H+ (HSPA+). Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Και με 5Mbps ταχύτητα μπορώ να πω, οι περισσότερες δουλειές γίνονται. Έχω δεδομένα (20GB+ με λιγότερο από 13€/μήνα μαζί με 50ώρες μπλα μπλα προς όλους) τα οποία σχεδόν πάντα μου περισσεύουν και τα δίνω free (hotspot). Πληροφοριακά σήμερα στη Βέροια το παλιό καλό 3G (UMTS) με 0.2Mbps Down & 0.01Mbps Up. "Γαζώνουν" οι εγγυημένες νέες και πάντα ανοιχτές (έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου) κεραίες... Ας αφήσουμε λοιπόν την εταιρεία να ολοκληρώσει το έργο της, officially... Ποιο πακέτο εντός Ελλάδος δίνει 20gb με 13 ευρώ ακούγεται πολύ ενδιαφέρον . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Το 3G (UMTS) αγαπητέ μου είναι μέχρι 384Kbps. 10Mbps μόνο από H+ (HSPA+). UMTS είναι και το HSPA+. Τρίτη γενιά εν πάσει περιπτώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ξεκίνησε η αναβάθμιση στο δίκτυο κορμού του Νομού Κοζάνης, εχουν τοποθετηθει μικροκυματικά σε πολλές κεραιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ξεκίνησε η αναβάθμιση στο δίκτυο κορμού του Νομού Κοζάνης, εχουν τοποθετηθει μικροκυματικά σε πολλές κεραιες. Ξέρεις συγκεκριμένες περιοχές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) σε όλο το νομό, στον πυλώνα που είναι κοντά στην Αγία Παρασκευή βάλανε δυο τεράστια ένα προς Μεταξά και ένα προς Εγνατία. Edited September 27, 2018 by yiwrgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Ξεκίνησε η αναβάθμιση στο δίκτυο κορμού του Νομού Κοζάνης, εχουν τοποθετηθει μικροκυματικά σε πολλές κεραιες. Περιμένετε μέχρι τέλος Οκτωβρίου :) Στην Κοζάνη θα έχει και οπτικές σε πολλούς σταθμούς. Από όσο έμαθα το budget για Κοζάνη είναι τριπλάσιο σε σχέση με τους γειτονικούς νομούς. Γιατί έτσι; Προνομιούχοι; :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 σε όλο το νομό, στον πυλώνα που είναι κοντά στην Αγία Παρασκευή βάλανε ένα τεράστιο μαύρο στην πτολ ολα παρατημενα φαινονται... που ειναι η αγ. παρασκευη?? ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιμένετε μέχρι τέλος Οκτωβρίου :) Στην Κοζάνη θα έχει και οπτικές σε πολλούς σταθμούς. Από όσο έμαθα το budget για Κοζάνη είναι τριπλάσιο σε σχέση με τους γειτονικούς νομούς. Γιατί έτσι; Προνομιούχοι; :lol: πολλες σχολες.. ΔΕΗ.... ισως η δεη εχει ακομ εταρικο με την wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) Έχει εδώ και μισή ώρα έχουν ανοίξει πάνω από 20 κεραίες 4G από Άγιο Αθανάσιο Αλεξάνδρεια Μελίκη Γιαννιτσά μέχρι κι εδώ Βέροια κι εγώ που είμαι χωριό είδα και Β3 αλλά δε ξέρω από πού έρχεται... Αλλά δεν άνοιξαν ακόμα από τα μέρη μας ούτε Έδεσσα ούτε Νάουσα... Το πάρτι αρχίζει... Edit: έχω συνδεθεί ήδη με 9 κεραίες προς το παρόν... https://ibb.co/fKKcHU https://ibb.co/furrcU Edited September 27, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Στα Γιαννιτσά άνοιξε 4g με φουλ σήμα. Είμαι στο γραφείο τώρα, αργότερα θα κάνω μετρήσεις. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) στην πτολ ολα παρατημενα φαινονται... που ειναι η αγ. παρασκευη?? βορειο προάστιο Κοζάνης Νομίζω ότι δεν υπάρχει υποδομή, εγώ την "έκανα" πριν λίγα χρονια.. Edited September 27, 2018 by yiwrgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 UMTS είναι και το HSPA+. Τρίτη γενιά εν πάσει περιπτώσει. όλοι με ελάχιστες εξαιρέσεις το καταλάβαμε χωρίς την διευκρίνιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) Η κάλυψη στα Γιαννιτσά και στα γύρω χωριά είναι υποδειγματικη. Άξιζε η αναμονή τελικά. Ταχύτητα από Νέο Μυλοτοπο Γιαννιτσών Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε ταχύτητες παλιού 3g κάτω από 1 mpbs. Edited September 27, 2018 by scream Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Άντε να κλείσουν και αυτές οι τρύπες να σταματήσει και η γκρίνια επιτέλους μετά από τόσα χρόνια. Μετα θα επέλθει ησυχία στο topic αυτό :) Πάντως δεν βλέπω γκρίνια για άλλες περιοχές οπότε φαίνεται ότι το δίκτυο παίζει ικανοποιητικά παρότι δεν έχει την πρωτιά σε ταχύτητες. Άντε με το καλό παντού και με νέα πακέτα ποιο ευρωπαϊκά σε τιμές και παροχές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Altrouistis Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Άντε να κλείσουν και αυτές οι τρύπες να σταματήσει και η γκρίνια επιτέλους μετά από τόσα χρόνια. Μετα θα επέλθει ησυχία στο topic αυτό :) Πάντως δεν βλέπω γκρίνια για άλλες περιοχές οπότε φαίνεται ότι το δίκτυο παίζει ικανοποιητικά παρότι δεν έχει την πρωτιά σε ταχύτητες. Άντε με το καλό παντού και με νέα πακέτα ποιο ευρωπαϊκά σε τιμές και παροχές. Να κλεισουν και σε ολοκληρη την εθνικη οδο ομως γιατι ακομα εχει πραγμα. Για εμενα που ταξιδευω λογο δουλειας καθε ημερα ειναι πολυ μα πολυ σπαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Η κάλυψη στα Γιαννιτσά και στα γύρω χωριά είναι υποδειγματικη. Άξιζε η αναμονή τελικά. Ταχύτητα από Νέο Μυλοτοπο Γιαννιτσών Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε ταχύτητες παλιού 3g κάτω από 1 mpbs. Τέλεια νέα! Είναι μόνιμο το 4g ή σε δοκιμαστική φάση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μόνιμο... Έχω μετρήσει 40 κεραίες τουλάχιστον... Κι έχουν ακόμα πολλά να ανοίξουν... Από Αριδαία δεν είδα κάτι ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Στην Έδεσσα άνοιξε το 4G; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Μόνιμο... Έχω μετρήσει 40 κεραίες τουλάχιστον... Κι έχουν ακόμα πολλά να ανοίξουν... Από Αριδαία δεν είδα κάτι ακόμα... Αυτό που λες δεν είναι καλό. Σε ένα μέρος πρέπει να πιάνεις 1-2 κυψέλες στο LTE. Γιατί όταν ανέβει η κίνηση (και φυσικά δεν έχεις LC feature) θα κλαις. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts