Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσθήκη και άλλης κεραίας με 2600 band στην Παλιά Αγορά της πόλης των Ιωαννίνων. Με πολύ καλες μετρήσεις για Wind.

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4081000396

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/4080997941

Μετά από ένα μήνα χρήσης του cell mapper και έχοντας ανεβάσει πολλά σημεία στη βόρεια ελλαδα σε 2 εταιρίες έχω καταλάβει ότι χρειάζεται χρόνος για να συγκεντρώσει και να επεξεργαστεί αρκετά δεδομένα αλλά είναι αρκετά καλής ακριβειας. Δίνει γραφικά αποτελέσματα στον χάρτη, ίσως όχι τόσο λεπτομερή όσο θέλετε ορισμενοι. Στα μέρη που έχω κινηθεί το μόνο σοβαρό κενό που εντόπισα είναι στην εθνική οδό κοντά στο Κλειδί Ημαθίας καθώς και δύο φορές που με πέταξε από την 800αρα στο Λιτοχωρο προφανώς λόγω έλλειψης χωριτηκοτητας. Κατά τα άλλα οι ταχύτητες ικανοποιητικές αλλά όχι όπως της πράσινης. Τέλος αν κάποιος γνωρίζει το ιστορικό, να μας πει τι έχει γίνει με Κοζάνη και Δράμα και έχουν μείνει τόσο πίσω ακόμα και σε 2g;1cea462c2d2fff63143ecaf406e8a7ec.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι οι περιοχές κάλυψης της κάθε κεραίας όπως πχ αυτής:207a3b1f6729ff2a7525cab260fbb192.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για Κλειδι,να ξερεις η Ημαθια εχει παλιο δικτυο.Ο Πλατανος Ημαθιας καθως και τα γειτονικα χωρια,ειχαν θεμα με καλυψη 2G.Ειχε καλυψη 2G και 3G πλεον στον Πλατανο Ημαθιας.Το 4G βγαινει απο Πιερια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Στο χωριό μου σήμερα ακόμα και τώρα καθώς πάω για το σπίτι όπως πάντα στο αυτόματο ξαφνικά βλέπω 4G 2 γραμμές λέω εντάξει καμία κοντινή θα άνοιξε για να επιμένει τόσο αλλά... Τεστ δεν είχε εδώ... Από την Μηχανιώνα πιάνω εδώ στο χωριό και μετα το βλέπω και στο μπαλκόνι κι έπαθα πλάκα... Πιο δυνατό και από την Σίνδο και από την Πιερία αυτά είναι... Πλάκα πλάκα την Πιερία δεν την βλέπω άλλο στο χωριό περίεργο... Σε κάποια άλλα σημεία έχω πετύχει την Σίνδο αν και για μια μέρα θυμάμαι ότι ήταν εκτός νομίζω προχθές γιατί δεν την έβγαζε καθόλου...

https://ibb.co/n0grjJ

https://ibb.co/cNkvBy

Ξεμεινα από ΜΒ δυστυχώς για τις ταχύτητες αλλά συνήθως σε τέτοια απόσταση θα έπιανε άνετα 10...

Στο χωριό μου σήμερα ακόμα και τώρα καθώς πάω για το σπίτι όπως πάντα στο αυτόματο ξαφνικά βλέπω 4G 2 γραμμές λέω εντάξει καμία κοντινή θα άνοιξε για να επιμένει τόσο αλλά... Τεστ δεν είχε εδώ... Από την Μηχανιώνα πιάνω εδώ στο χωριό και μετα το βλέπω και στο μπαλκόνι κι έπαθα πλάκα... Πιο δυνατό και από την Σίνδο και από την Πιερία αυτά είναι... Πλάκα πλάκα την Πιερία δεν την βλέπω άλλο στο χωριό περίεργο... Σε κάποια άλλα σημεία έχω πετύχει την Σίνδο αν και για μια μέρα θυμάμαι ότι ήταν εκτός νομίζω προχθές γιατί δεν την έβγαζε καθόλου...

Ξεμεινα από ΜΒ δυστυχώς για τις ταχύτητες αλλά συνήθως σε τέτοια απόσταση θα έπιανε άνετα 10...

Απο Σινδο ειτε απο Πιερια λογικο,αλλιως απο αλλου ειναι μακρια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εκεί στην μηχανικώνα να σοβαρεύουν και να κανουν σωστή δουλειά και να καλύψουν καλά το μέρος

Γιατί : γιατί έτσι

Γιατί; γιατί είναι ωραίο μέρος

Εγώ πάντως αυτό το μέρος το αγάπησα στα 2 μου χρόνια ήμουν εκεί μετά ήρθα μεγάλος και το αγάπησα.

Ακόμα και τα ψάρια πρέπει να έχουν 4G εκεί

Χεχεχε

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Ανάληψη Χερσονήσου,μόνο με Β20

Δεν βλέπω Β7 εδώ,το δίκτυο μπουκωσε σχεδόν τελείως,3 και κάτι down,με -95

Σούπερ ουαου στήσιμο **** την κινεζομπααντοφλα μου,όπου βάζει καινούριο το στήνει καλά,μάλλον το ζωνιανο τους έχει τρελάνει,τόσο καλό είναι....

https://ibb.co/eJAawy

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Ετοιμάζω ένα χάρτη με κεραίες της Wind από χθες μέχρι τώρα έχω βάλει όλη την Πιερία και από την κεντρική Μακεδονία μόνο τους μεγάλους σταθμούς και σταδιακά και τους μικρούς... Αλλά θέλω να βάλω μόνο την Μακεδονία για προσωπική χρήση... Όποιος θέλει να δει τον χάρτη με τα σημεία μπορεί να τα δει... Σε λίγες μέρες θα γράψω περισσότερα στοιχεία των κεραιών εκεί στην περιγραφή της κάθε κουκίδας για να ξέρει ακριβώς τι γίνεται...

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1mxhK4-lxEpCOCJoMA7FshzRG0c2-BtSB&usp=sharing

Ελπίζω να είναι μόνο για ανάγνωση δε ξέρω αν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος edit...

Πρεπει να δωσεις αδεια, λέει:

Χρειάζεστε άδεια

Θέλετε να συμμετάσχετε; Ζητήστε πρόσβαση ή μεταβείτε σε λογαριασμό που έχει δικαιώματα πρόσβασης

Πρεπει να δωσεις αδεια, λέει:

Χρειάζεστε άδεια

Θέλετε να συμμετάσχετε; Ζητήστε πρόσβαση ή μεταβείτε σε λογαριασμό που έχει δικαιώματα πρόσβασης

Το κατάλαβα εδώ και 3 μέρες... Έχουν έρθει καμία 30 email αλλά αφού είναι μόνο για ανάγνωση γιατί να ζητάει άδεια;

Δεν γίνεται να ανεβεί σε άλλη μορφή;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

επειδη εχει γινει της τανας στο θεμα της cosmote με την συρο,

μπορει να μου πει καποις τι παιζει με την wind εκει;

Παντως στην Ζακυνθο το 4G δικτυο σκοτωνει (την υπομονη μου).

Down 0.19 Mbps

Up 0.13Mbps

Ping 32ms.

Στον Λαγανα, με τον τουρισμο στο φουλ.

Θελουν και νεους συνδρομητρς, τρομαρα τους.

Αυτος ηταν ο φοβερος σχεδιασμος. 2 χρονακια κρατησε.

Θυμιζει αξεχαστα χρονια με GPRS, χωρις EDGE.

Sent from my LEX722 using Tapatalk

Πλατανιάς Χανίων.

Φουλ τουριστικό σημείο.

Κλασικά 2600 με 115-125 χωρίς ping.

Που και που γυρνάει σε 1800 αλλά τι να τι κάνεις... να περιμένεις να γυρισει για να ανοίξεις σελίδα η μήπως γίνεται να μιλήσεις σε messenger έτσι..

Κλείδωμα σε 3g για να εχεις ίντερνετ.

4g Άχρηστο.

Σε όλα τα δίκτυα σε όλο τον κόσμο τα δίκτυα σχεδιάζονται βάσει του προφίλ χρήσης των συνδρομητών. Στη Ελλάδα πρέπει να σχεδιάζονται πλέον βάσει του προφίλ χρηστών του δικτύου γενικά.

Ελπίζω να πέσει καμία επιδότηση από ΕΕ στα ελληνικά δίκτυα γιατι αυτό είναι πέρα για πέρα άδικο. Δε μπορούν να έχουν δίκτυο ολυμπιακών προδιαγραφών σε όλες τις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας για να ανεβάζει στο Instagram ο ξένος με απεριόριστα προγράμματα και ο Έλληνας συνδρομητής να υποφέρει. Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι δεν είναι θέμα σχεδιασμού αλλά θέμα κίνησης. Το αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές είναι τραγικό και στους 3 παροχους παρότι έχουν ρίξει τρελό χρήμα στα δικτυα τους.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω στο συγκεκριμένο thread παλιότερα υπήρχαν αυτοί που ηταν τυχεροί και είχαν 4g, αυτοί που δεν είχαν 4g με το παλιό το 3g η χειρότερα και αυτοι που δεν ηταν ευχαριστημένοι γιατί βλέπανε 15αρια στα speedtest.

Τώρα νομίζω αρχίζει και η κατηγορία αυτών που εχουν για τον ενα η αλλο λόγο Άχρηστο 4g

Edited by drdedus

Νομίζω στο συγκεκριμένο thread παλιότερα υπήρχαν αυτοί που ηταν τυχεροί και είχαν 4g, αυτοί που δεν είχαν 4g με το παλιό το 3g η χειρότερα και αυτοι που δεν ηταν ευχαριστημένοι γιατί βλέπανε 15αρια στα speedtest.

Τώρα νομίζω αρχίζει και η κατηγορία αυτών που εχουν για τον ενα η αλλο λόγο Άχρηστο 4g

Σου έχω πει τη θέση μου σε αυτό το θέμα και δέχομαι σκληρή κρητική. Όσο υπάρχουν άχρηστα δίκτυα τόσο υπάρχουν και άχρηστες συσκευές. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν ήμουν σε δίκτυο όπως λες κακό ρυθμισμένο (δεν έχω άποψη) θα επέλεγα μια συσκευή που κάνει τουλάχιστον Aggregation. Ωστόσο υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Δε καταλαβαίνω γιατί επιμένετε στη wind. Εγώ αν είχα τόσα θέματα θα την είχα κάνει προ πολλού...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο ενας λόγος μέχρι στιγμής είναι ότι σε ρίχνει σε 2600 1800 με 115-129dBm χωρίς ping και επιμένει οτον στο ίδιο σημείο υπάρχει 800 η και h plus οπως εδω που είμαι τώρα και λειτουργεί κανονικά.

Ο άλλος λόγος είναι το μπουκωμενο δίκτυο.

Αυτος ο τυχαρπαστος και θρασυτατος ξενος που εχει την λοξα να ανεβαζει στο instagram, τσαμπα το κανει? Δεν πληρωνει τελη τερματισμου? Δεν κονομαει λοιπον ο τοπικος παροχος? Γιατι πρεπει λοιπον να ειναι στα εξοδα μαζι και στα κερδη χωρια οι εταιρειες?

Να μαθουν να βαζουν και το χερι στην τσεπη. Αν δηλαδη δεν υπηρχε η ΕΕ, θα ερχοταν το τελος του κοσμου? Η θα περιμεναμε στον ΟΤΕ 20 χρονια για νεα συνδεση σταθερου?

Σου έχω πει τη θέση μου σε αυτό το θέμα και δέχομαι σκληρή κρητική. Όσο υπάρχουν άχρηστα δίκτυα τόσο υπάρχουν και άχρηστες συσκευές. Διαλέγεις και παίρνεις. Αν ήμουν σε δίκτυο όπως λες κακό ρυθμισμένο (δεν έχω άποψη) θα επέλεγα μια συσκευή που κάνει τουλάχιστον Aggregation. Ωστόσο υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Δε καταλαβαίνω γιατί επιμένετε στη wind. Εγώ αν είχα τόσα θέματα θα την είχα κάνει προ πολλού...

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι ήμουν ευχαριστημένος συνδρομητής μέχρι που προέκυψε αυτο το πρόβλημα τους τελευταίους μήνες.

Κάτι ακόμα που χρειάζεται καταχώριση είναι οτι κάποιος μπορεί να έχει συμβόλαιο και δε μπορεί να φεύγει και να έρχεται οπότε θέλει.

Αλλά στην προκειμένη εχω καρτοκινητό οπότε ΚΑΙ πάλι υπάρχει κάποια δέσμευση με προσφορές στο συγκεκριμένο νούμερο που δεν θες να χάσεις.

Μήπως είναι περισσότερο λογικό να διορθώσει το προβληματάκι" η wind??

Πως το βλέπεις δεν ειναι λογικό αυτό που λέω και όχι τόσο λογικό το φεύγα?

Edited by drdedus

Ο ενας λόγος μέχρι στιγμής είναι ότι σε ρίχνει σε 2600 1800 με 115-129dBm χωρίς ping και επιμένει οτον στο ίδιο σημείο υπάρχει 800 η και h plus οπως εδω που είμαι τώρα και λειτουργεί κανονικά.

Ο άλλος λόγος είναι το μπουκωμενο δίκτυο.

Συνήθως τα δίκτυα σήμερα σχεδιάζουν το link budget @ Downlink βάσει του link budget @ Uplink ώστε να μην έχεις την παραπάνω συμπεριφορά - νεκρό δίκτυο. Δε ξέρω πως ενεργεί η Wind, εμείς αυτήν την οδηγία δίνουμε σε όλα τα δίκτυα, φαντάζομαι το ίδιο κάνει και η Ηuawei. Στη δική σου περίπτωση δε ξέρω καν αν το aggregation θα βοηθούσε.

Ένας άλλος λόγος να μην αλλάζει είναι όντως να μην υπάρχει επικοινωνία, όντως να μην παραδίδονται τα reports αλλά σε αυτή την περίπτωση το κινητό σου θα έπρεπε να μπει σε "paging" mode και να κάνει restablish τη σύνδεση με το δίκτυο.

Δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει αν δεν έχω logging. Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα αναφέρετε στο αρμόδιο τμήμα. Δεν είναι άσχετοι ή άρχηστοι ή ... Ξέρουν άψογα τη δουλειά τους, όπως και να συμπεριφέρονται σωστά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως στην Ζακυνθο το 4G δικτυο σκοτωνει (την υπομονη μου).

Down 0.19 Mbps

Up 0.13Mbps

Ping 32ms.

Στον Λαγανα, με τον τουρισμο στο φουλ.

Θελουν και νεους συνδρομητρς, τρομαρα τους.

Αυτος ηταν ο φοβερος σχεδιασμος. 2 χρονακια κρατησε.

Θυμιζει αξεχαστα χρονια με GPRS, χωρις EDGE.

Παρα το ping μήπως σε εχει ρίξει σε καμια κεραία με χαλια σήμα όπως λέμε παραπάνω ... και θα λέμε δυστυχώς παρακάτω?

Μήπως ξεκινάει η υπάρχει ήδη εκεί το θέμα με την 2600 και την 1800?

Αυτος ο τυχαρπαστος και θρασυτατος ξενος που εχει την λοξα να ανεβαζει στο instagram, τσαμπα το κανει? Δεν πληρωνει τελη τερματισμου? Δεν κονομαει λοιπον ο τοπικος παροχος? Γιατι πρεπει λοιπον να ειναι στα εξοδα μαζι και στα κερδη χωρια οι εταιρειες?

Να μαθουν να βαζουν και το χερι στην τσεπη. Αν δηλαδη δεν υπηρχε η ΕΕ, θα ερχοταν το τελος του κοσμου? Η θα περιμεναμε στον ΟΤΕ 20 χρονια για νεα συνδεση σταθερου?

Έχεις δει τι προγράμματα έχουν στο εξωτερικό; Δε μπορεί να σχεδιάζεται ένα τοπικό δίκτυο με βάσει αυτά τα προγράμματα. Είναι παράλογο αυτό που λέω; Επιπλέον η κίνηση σε κάποιες περιοχές δεν είναι τόσο προβλέψιμη όσο νομίζετε. Το δίκτυο προσαρμόζεται βάσει κίνησης με κάποιο χρόνο αντίδρασης. Για παράδειγμα όταν φτάσει στο 50% της χωρητικότητας το δίκτυο βαράει καμπανάκι και λέει "ωπ, εδώ πρέπει να κάνουμε επέκταση". Όταν όμως περάσει από 10% της χωρητικότητας στο 100% υπάρχει θέμα. Έτσι είναι αυτά, για να κάνεις επένδυση πρέπει να έχεις και το λόγο. Είναι το ίδιο όταν ζητάς δάνειο. Πρέπει να έχεις λόγο που το θες. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρα το ping μήπως σε εχει ρίξει σε καμια κεραία με χαλια σήμα όπως λέμε παραπάνω ... και θα λέμε δυστυχώς παρακάτω?

Μήπως ξεκινάει η υπάρχει ήδη εκεί το θέμα με την 2600 και την 1800?

Δεν υπάρχει θέμα με την 2600 ή την 1800. Δεν είναι η συχνότητα το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι καλύπτει παραπάνω από αυτό που μπορεί και δεν έχουν γίνει κάποιοι υπολογισμοί σωστά. Θα έπρεπε να ρυθμιστεί σε λιγότερο RxLev. Αυτά είναι υπολογισμοί που πρέπει να γίνονται στο πεδίο μετά την ενεργοποίηση του σταθμού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνήθως τα δίκτυα σήμερα σχεδιάζουν το link budget @ Downlink βάσει του link budget @ Uplink ώστε να μην έχεις την παραπάνω συμπεριφορά - νεκρό δίκτυο. Δε ξέρω πως ενεργεί η Wind, εμείς αυτήν την οδηγία δίνουμε σε όλα τα δίκτυα, φαντάζομαι το ίδιο κάνει και η Ηuawei. Στη δική σου περίπτωση δε ξέρω καν αν το aggregation θα βοηθούσε.

Ένας άλλος λόγος να μην αλλάζει είναι όντως να μην υπάρχει επικοινωνία, όντως να μην παραδίδονται τα reports αλλά σε αυτή την περίπτωση το κινητό σου θα έπρεπε να μπει σε "paging" mode και να κάνει restablish τη σύνδεση με το δίκτυο.

Δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει αν δεν έχω logging. Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα αναφέρετε στο αρμόδιο τμήμα. Δεν είναι άσχετοι ή άρχηστοι ή ... Ξέρουν άψογα τη δουλειά τους, όπως και να συμπεριφέρονται σωστά.

Δεν θα ήμασταν σε καφενείο όπως λανθασμένα υποστηρίζεις αν τα έκανες λίγο λιανά για να καταλαβαίνουν περισσότερο απο οτι καταλαβαίνουν τώρα.

Φαντάσου πως θα μπορούσε κάποιος να σε χαρακτηρίσει οταν επιμένεις να "μεταδιδεις" πληροφορίες έτσι οταν εσύ συμφωνείς σε άλλους χαρακτηρισμούς για άλλους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Μίλα λίγο απλούστερα αν μπορείς να γίνετε ευρύτερη συζήτηση.

Ο τρόπος που μιλας θυμίζει πμ με συγκεκριμένα άτομα η με το υπερπέραν αν δεν απαντήσει η δε μπορεί να καταλάβει για να σου απαντήσει κάποιος.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι οκ θες καπεις οτι δεν ξέρουν το τι συμβαίνει?

Εσυ πιστεύεις αυτό το πράγμα????

Δεν θα ήμασταν σε καφενείο όπως λανθασμένα υποστηρίζεις αν τα έκανες λίγο λιανά για να καταλαβαίνουν περισσότερο απο οτι καταλαβαίνουν τώρα.

Φαντάσου πως θα μπορούσε κάποιος να σε χαρακτηρίσει οταν επιμένεις να "μεταδιδεις" πληροφορίες έτσι οταν εσύ συμφωνείς σε άλλους χαρακτηρισμούς για άλλους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Μίλα λίγο απλούστερα αν μπορείς να γίνετε ευρύτερη συζήτηση.

Ο τρόπος που μιλας θυμίζει πμ με συγκεκριμένα άτομα η με το υπερπέραν αν δεν απαντήσει η δε μπορεί να καταλάβει για να σου απαντήσει κάποιος.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι οκ θες καπεις οτι δεν ξέρουν το τι συμβαίνει?

Εσυ πιστεύεις αυτό το πράγμα????

Και βέβαια ξέρουν τι συμβάινει. Δίκτυό τους είναι ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί; Είναι δυνατόν να μη βλέπουν ότι υπάρχουν νεκρές συσκευές στο δίκτυο; Αν ξέρατε τι βλέπουν, ίσως να μην κάνατε καν αυτήν τη συζήτηση εδώ.

Από αυτά που είπα κράτα το εξής: προφανώς υπάρχει κάποιος λάθος σχεδιασμός δικτύου γιατί η κάλυψης της κυψέλης είναι μεγαλύτερη από αυτή που θα έπρεπε. Από εκεί και πέρα το κινητό σου θα έπρεπε μετά από μικρό διάστημα αδυναμίας επικοινωνίας με το δίκτυο να προσπαθησει να ξανασυνδεθεί σε άλλη συχνότητα. Επομένως και από τις δυο πλευρές είσαι χτυπημένος. Το δίκτυο θελω να πιστεύω ότι θα το διορθώσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χωρις να εχω καμμια διαθεση αντιπαραθεσης, η χωρα εχει ισχυρο τουριστικο ρευμα απο την δεκαετια του '50, οπως και πληθωρα στατιστικων στοιχειων για την αυξηση του πληθυσμου και της ζητησης σε επι μερους τομεις. Δεν ειδα να ξεμειναν απο μπυρα η απο μπριζολες πουθενα ομως. Μερικα δικτυα διανομης δεν περιμενουν την επιδοτηση, στρωνονται και δουλευουν με τα μεσα που διαθετουν.

Χωρις να εχω καμμια διαθεση αντιπαραθεσης, η χωρα εχει ισχυρο τουριστικο ρευμα απο την δεκαετια του '50, οπως και πληθωρα στατιστικων στοιχειων για την αυξηση του πληθυσμου και της ζητησης σε επι μερους τομεις. Δεν ειδα να ξεμειναν απο μπυρα η απο μπριζολες πουθενα ομως. Μερικα δικτυα διανομης δεν περιμενουν την επιδοτηση, στρωνονται και δουλευουν με τα μεσα που διαθετουν.

Aν ερχόταν όμως ο ξένος και έτρωγε 10 μπριζόλες αντί για μία θα είχες ή δε θα είχες έλλειψη;

Μη συγκρίνετε ανόμοια πράγματα παιδιά. Στα δίκτυα υπήρξε μια δραματική αλλαγή τα τελευταία δύο χρόνια και αφορά τις χρεώσεις roaming. Δεν είναι το ίδιο όταν ένας τουρίστας καταναλώνει 100MB ή 40GB. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova 4G