Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς όχι... το tx power το δείχνει αν έχω ανοιχτά τα δεδομένα κι όχι idle... 33 πάει μόνο στο 3G όταν το ανοίγω και ξαφνικά εκεί που βλέπω μια γραμμή να γίνεται καμπάνα... πολύ μπαταρία καίει το 3G απ ότι το 4G...

και σε μένα δείχνει το tx power(-21) αλλά μόνο σε 3g, είσαι σίγουρος ότι σε σένα δείχνει και σε 4g?

Edited by akalos

Δηλαδή και εσύ σε samsung το βλέπεις?

Για την ώρα περισσότερο στο 3g θα με ενδιέφερε να δω πόσο είναι το tx μιας και εκεί είναι που το κολλάμε στο κεφάλι για την ομιλία..

εγώ δεν εχω Samsung αλλά lg και το βλέπω στο κρυφό μενού,ψάξε να δεις αν και το δικό σου έχει κάτι παρόμοιο

αν μιλάς πολύ ακουστικά η Bluetooth

αυτό που με ενδιαφέρει εμένα έτσι κι αλλοιως είναι ότι με cu και 4g+

και τώρα q με 4g έχω 30% καλύτερη μπαταρία,σαν να είμαι σε WiFi

Edited by akalos

Πλατεία ταχυδρομείου, Λάρισα

Screenshot_20180505-111658_Speedtest.jpg

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ποιες μπάντες ca ?

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Αυτό είναι με CA;;; Προχτές έπιανα με Βαnd 7 μόνο στην πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά το διπλάσιο!

https://drive.google.com/file/d/1WXP767Zlfynv2MwKUVciZqJKadCJzgqw/view?usp=drivesdk

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Άμα δίνουν και οι 3 κεραίες 4G και είναι τόσες όσες λες και το έμαθες από έγκυρη πηγή , λογικά πρέπει να υπάρχει πολύ καλή κάλυψη 4G από την Wind στην Πάτρα .

Να μας γράφεις όποτε έχεις χρόνο τις εντυπώσεις σου για την κάλυψη , από την Αχαϊκή πρωτεύουσα .

Edited by Boy_1994

Άμα δίνουν και οι 3 κεραίες 4G και είναι τόσες όσες λες και το έμαθες από έγκυρη πηγή , λογικά πρέπει να υπάρχει πολύ καλή κάλυψη 4G από την Wind στην Πάτρα .

Να μας γράφεις όποτε έχεις χρόνο τις εντυπώσεις σου για την κάλυψη , από την Αχαϊκή πρωτεύουσα .

Μπήκα στο keraies eett και τις είδα έχει και τις αποφάσεις για την άδεια κ δείχνει και τις συχνότητες.Η μια είναι πάνω από τα ψηλά Αλώνια και τώρα που τη βάλανε έχει βελτιωθεί το σήμα του 4g.Οπου έχω κινηθεί κατά 90 τοις εκατό έχει 4g.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ποια σημεία βρίσκονται ή τι περιοχές καλύπτουν ξέρουμε?

Η μία είναι στην Αρόη Ερρίκου Ντυνάν η άλλη στο κετχ και η άλλη πάνω από τα ψηλαλωνια.Εκεινη που είναι στο κέτχ λογικά θα καλύπτει και μέχρι το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας είναι 800 4g.Αυτη που είναι πάνω από τα ψηλαλωνια πιστεύω θα καλύπτει εσωτερικούς χώρους που πρίν είχαν πρόβλημα.

στο πανω μερος των Ψηλαλωνιων και προς πλατεια Βουδ (οπως ειχα αναφερει παλιοτερα) υπηρχε σοβαρο θεμα σε εσωτερικους χωρους ακομα και στο 2g.Απο 3g/4g μια γραμμή κι εκείνη με το ζόρι. Ελπιζω αν βρεθω συντομα προς τα εκει να δω αν παιζει καποια βελτιωση.

μολις το ειδα στο site της εεττ,ειναι στην περιοχη που αναφερω,και μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και οπτικη επαφη ευθεια με την κεραια,καθως ειναι ακριβως απο κατω απο το...σημειο ενδιαφεροντος.Το ποσο καλο ή κακό είναι βέβαια για οποιον μενει στην περιοχη μενει να αποδειχθει,καθως ειναι πυκνοδομημενη (πολλες πολυκατοικιες) και κατ'επεκταση πυκνοκατοικημενη. Δεν περιμενα για να πω την αληθεια να μπει κεραια σε τετοιο σημειο,υπαρχουν 2 πλατειες και γενικως ανοιχτοι χωροι κοντα...

Αν ειναι εκει που υποθετω,υπηρχαν παντοτε 2 ιστοι,που δεν ξερω αν ηταν ενεργοι και αν χρησιμοποιουνταν για κατι,δεν νομιζω να ηταν κινητης...

Edited by kmpatra

Αθήνα, Κυψέλη, Φωκίωνος Νέγρη

LG G4

EDIT: πως βάζω spoiler?

Va5u4o4.png

Edited by ap1986

μολις το ειδα στο site της εεττ,ειναι στην περιοχη που αναφερω,και μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και οπτικη επαφη ευθεια με την κεραια,καθως ειναι ακριβως απο κατω απο το...σημειο ενδιαφεροντος.Το ποσο καλο ή κακό είναι βέβαια για οποιον μενει στην περιοχη μενει να αποδειχθει,καθως ειναι πυκνοδομημενη (πολλες πολυκατοικιες) και κατ'επεκταση πυκνοκατοικημενη. Δεν περιμενα για να πω την αληθεια να μπει κεραια σε τετοιο σημειο,υπαρχουν 2 πλατειες και γενικως ανοιχτοι χωροι κοντα...

Αν ειναι εκει που υποθετω,υπηρχαν παντοτε 2 ιστοι,που δεν ξερω αν ηταν ενεργοι και αν χρησιμοποιουνταν για κατι,δεν νομιζω να ηταν κινητης...

Ναι θα μπορουσαν να την ειχαν βαλει και αλλου αλλα και κει που ειναι καλυπτει πολλα διαμερισματα στην περιοχη.Δεν ξερω θεωρησαν οι τεχνικοι οτι θα χει μεγαλυτερο κερδος;τι να πω.Αλλα εφοσον ειναι ψηλα θα χει ικανοποιητικη καλυψη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στο πανω μερος των Ψηλαλωνιων και προς πλατεια Βουδ (οπως ειχα αναφερει παλιοτερα) υπηρχε σοβαρο θεμα σε εσωτερικους χωρους ακομα και στο 2g.Απο 3g/4g μια γραμμή κι εκείνη με το ζόρι. Ελπιζω αν βρεθω συντομα προς τα εκει να δω αν παιζει καποια βελτιωση.

Πιστευω θα χει βελτιωθει.Περιμενω εντυπωσεις.

οταν λες "καλυπτει πολλα διαμερισματα στην περιοχη" προφανως αναφερεσαι στο σημα...εγω περι ακτινοβολιας προβληματιζομαι,αλλα ειναι θεμα για αλλο νημα αυτό...

ξερεις σε ποιο σημειο ειναι ακριβως? ειναι η πολυκατοικια με την πορτοκαλι-πρασινη εισοδο ή η δίπλα? Απεναντι απο το ζαχαροπλαστειο ειναι και οι δυο.

οταν λες "καλυπτει πολλα διαμερισματα στην περιοχη" προφανως αναφερεσαι στο σημα...εγω περι ακτινοβολιας προβληματιζομαι,αλλα ειναι θεμα για αλλο νημα αυτό...

ξερεις σε ποιο σημειο ειναι ακριβως? ειναι η πολυκατοικια με την πορτοκαλι-πρασινη εισοδο ή η δίπλα? Απεναντι απο το ζαχαροπλαστειο ειναι και οι δυο.

Ναι το σημα εννοω,για ακτινοβιολια δεν ξερω πιστευω να εξαρταται και απο την ενταση που ειναι ρυθμισμενη η κεραια.Δεν ξερω ακριβως το σημειο.Στη οδο νικητα ειναι αν το ειδες;

ναι εκει ειναι.Απλα το google maps δεν βγαζει επακριβως την διευθυνση.Θα το βρω οταν περασω απο την περιοχη.

Το ποσό βελτιώθηκε το δίκτυο της εταιρίας σε σχέση με τον παρελθόν αποδεικνύεται.

Αφήνει μια περίεργη γεύση χαχαχαχχαχαχα

Έχουν πολλά να μαζέψουν ακόμα μέσα και έξω απο αστικά κέντρα και να φτιάξουν τα πακέτα καρτοκινητής.

Επικοινώνησα με το 1231 να ρωτήσω γενικά τι γίνεται και για Κοζάνη Βέροια κλπ μου είπαν πάλι τέλος του έτους. Απλά ως ενημέρωση.

Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk

Edited by XP130TD
Εκτός θέματος