akalos Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 (edited) Δυστυχώς όχι... το tx power το δείχνει αν έχω ανοιχτά τα δεδομένα κι όχι idle... 33 πάει μόνο στο 3G όταν το ανοίγω και ξαφνικά εκεί που βλέπω μια γραμμή να γίνεται καμπάνα... πολύ μπαταρία καίει το 3G απ ότι το 4G... και σε μένα δείχνει το tx power(-21) αλλά μόνο σε 3g, είσαι σίγουρος ότι σε σένα δείχνει και σε 4g? Edited May 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 (edited) Δηλαδή και εσύ σε samsung το βλέπεις? Για την ώρα περισσότερο στο 3g θα με ενδιέφερε να δω πόσο είναι το tx μιας και εκεί είναι που το κολλάμε στο κεφάλι για την ομιλία.. εγώ δεν εχω Samsung αλλά lg και το βλέπω στο κρυφό μενού,ψάξε να δεις αν και το δικό σου έχει κάτι παρόμοιο αν μιλάς πολύ ακουστικά η Bluetooth αυτό που με ενδιαφέρει εμένα έτσι κι αλλοιως είναι ότι με cu και 4g+ και τώρα q με 4g έχω 30% καλύτερη μπαταρία,σαν να είμαι σε WiFi Edited May 4, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 και σε μένα δείχνει το tx power(-21) αλλά μόνο σε 3g, είσαι σίγουρος ότι σε σένα δείχνει και σε 4g? 4G Όχι άλλα ούτε και 2G!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 4G Όχι άλλα ούτε και 2G!!! εγώ νόμιζα σε 4g στο δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 εγώ νόμιζα σε 4g στο δείχνει Εδώ στο 3G Πρέπει να ανοίξω τα δεδομένα για να το δω αλλιώς δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Πλατεία ταχυδρομείου, Λάρισα Edited May 5, 2018 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Πλατεία ταχυδρομείου, Λάρισα Ποιες μπάντες ca ? Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Πλατεία ταχυδρομείου, Λάρισα Αυτό είναι με CA;;; Προχτές έπιανα με Βαnd 7 μόνο στην πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά το διπλάσιο! https://drive.google.com/file/d/1WXP767Zlfynv2MwKUVciZqJKadCJzgqw/view?usp=drivesdk Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 3 νεες κεραιες στην Πατρα.Μπραβο στη Wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boy_1994 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Άμα δίνουν και οι 3 κεραίες 4G και είναι τόσες όσες λες και το έμαθες από έγκυρη πηγή , λογικά πρέπει να υπάρχει πολύ καλή κάλυψη 4G από την Wind στην Πάτρα . Να μας γράφεις όποτε έχεις χρόνο τις εντυπώσεις σου για την κάλυψη , από την Αχαϊκή πρωτεύουσα . Edited May 5, 2018 by Boy_1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Σε ποια σημεία βρίσκονται ή τι περιοχές καλύπτουν ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Άμα δίνουν και οι 3 κεραίες 4G και είναι τόσες όσες λες και το έμαθες από έγκυρη πηγή , λογικά πρέπει να υπάρχει πολύ καλή κάλυψη 4G από την Wind στην Πάτρα . Να μας γράφεις όποτε έχεις χρόνο τις εντυπώσεις σου για την κάλυψη , από την Αχαϊκή πρωτεύουσα . Μπήκα στο keraies eett και τις είδα έχει και τις αποφάσεις για την άδεια κ δείχνει και τις συχνότητες.Η μια είναι πάνω από τα ψηλά Αλώνια και τώρα που τη βάλανε έχει βελτιωθεί το σήμα του 4g.Οπου έχω κινηθεί κατά 90 τοις εκατό έχει 4g. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποια σημεία βρίσκονται ή τι περιοχές καλύπτουν ξέρουμε? Η μία είναι στην Αρόη Ερρίκου Ντυνάν η άλλη στο κετχ και η άλλη πάνω από τα ψηλαλωνια.Εκεινη που είναι στο κέτχ λογικά θα καλύπτει και μέχρι το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας είναι 800 4g.Αυτη που είναι πάνω από τα ψηλαλωνια πιστεύω θα καλύπτει εσωτερικούς χώρους που πρίν είχαν πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 στο πανω μερος των Ψηλαλωνιων και προς πλατεια Βουδ (οπως ειχα αναφερει παλιοτερα) υπηρχε σοβαρο θεμα σε εσωτερικους χωρους ακομα και στο 2g.Απο 3g/4g μια γραμμή κι εκείνη με το ζόρι. Ελπιζω αν βρεθω συντομα προς τα εκει να δω αν παιζει καποια βελτιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) μολις το ειδα στο site της εεττ,ειναι στην περιοχη που αναφερω,και μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και οπτικη επαφη ευθεια με την κεραια,καθως ειναι ακριβως απο κατω απο το...σημειο ενδιαφεροντος.Το ποσο καλο ή κακό είναι βέβαια για οποιον μενει στην περιοχη μενει να αποδειχθει,καθως ειναι πυκνοδομημενη (πολλες πολυκατοικιες) και κατ'επεκταση πυκνοκατοικημενη. Δεν περιμενα για να πω την αληθεια να μπει κεραια σε τετοιο σημειο,υπαρχουν 2 πλατειες και γενικως ανοιχτοι χωροι κοντα... Αν ειναι εκει που υποθετω,υπηρχαν παντοτε 2 ιστοι,που δεν ξερω αν ηταν ενεργοι και αν χρησιμοποιουνταν για κατι,δεν νομιζω να ηταν κινητης... Edited May 5, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Αθήνα, Κυψέλη, Φωκίωνος Νέγρη LG G4 EDIT: πως βάζω spoiler? Edited May 5, 2018 by ap1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 μολις το ειδα στο site της εεττ,ειναι στην περιοχη που αναφερω,και μαλιστα ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και οπτικη επαφη ευθεια με την κεραια,καθως ειναι ακριβως απο κατω απο το...σημειο ενδιαφεροντος.Το ποσο καλο ή κακό είναι βέβαια για οποιον μενει στην περιοχη μενει να αποδειχθει,καθως ειναι πυκνοδομημενη (πολλες πολυκατοικιες) και κατ'επεκταση πυκνοκατοικημενη. Δεν περιμενα για να πω την αληθεια να μπει κεραια σε τετοιο σημειο,υπαρχουν 2 πλατειες και γενικως ανοιχτοι χωροι κοντα... Αν ειναι εκει που υποθετω,υπηρχαν παντοτε 2 ιστοι,που δεν ξερω αν ηταν ενεργοι και αν χρησιμοποιουνταν για κατι,δεν νομιζω να ηταν κινητης... Ναι θα μπορουσαν να την ειχαν βαλει και αλλου αλλα και κει που ειναι καλυπτει πολλα διαμερισματα στην περιοχη.Δεν ξερω θεωρησαν οι τεχνικοι οτι θα χει μεγαλυτερο κερδος;τι να πω.Αλλα εφοσον ειναι ψηλα θα χει ικανοποιητικη καλυψη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο πανω μερος των Ψηλαλωνιων και προς πλατεια Βουδ (οπως ειχα αναφερει παλιοτερα) υπηρχε σοβαρο θεμα σε εσωτερικους χωρους ακομα και στο 2g.Απο 3g/4g μια γραμμή κι εκείνη με το ζόρι. Ελπιζω αν βρεθω συντομα προς τα εκει να δω αν παιζει καποια βελτιωση. Πιστευω θα χει βελτιωθει.Περιμενω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 οταν λες "καλυπτει πολλα διαμερισματα στην περιοχη" προφανως αναφερεσαι στο σημα...εγω περι ακτινοβολιας προβληματιζομαι,αλλα ειναι θεμα για αλλο νημα αυτό... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξερεις σε ποιο σημειο ειναι ακριβως? ειναι η πολυκατοικια με την πορτοκαλι-πρασινη εισοδο ή η δίπλα? Απεναντι απο το ζαχαροπλαστειο ειναι και οι δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boy_1994 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Όσο περισσότερες νόμιμες κεραίες , τόσο λιγότερη ακτινοβολία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 οταν λες "καλυπτει πολλα διαμερισματα στην περιοχη" προφανως αναφερεσαι στο σημα...εγω περι ακτινοβολιας προβληματιζομαι,αλλα ειναι θεμα για αλλο νημα αυτό... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξερεις σε ποιο σημειο ειναι ακριβως? ειναι η πολυκατοικια με την πορτοκαλι-πρασινη εισοδο ή η δίπλα? Απεναντι απο το ζαχαροπλαστειο ειναι και οι δυο. Ναι το σημα εννοω,για ακτινοβιολια δεν ξερω πιστευω να εξαρταται και απο την ενταση που ειναι ρυθμισμενη η κεραια.Δεν ξερω ακριβως το σημειο.Στη οδο νικητα ειναι αν το ειδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 ναι εκει ειναι.Απλα το google maps δεν βγαζει επακριβως την διευθυνση.Θα το βρω οταν περασω απο την περιοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) Το ποσό βελτιώθηκε το δίκτυο της εταιρίας σε σχέση με τον παρελθόν αποδεικνύεται. Αφήνει μια περίεργη γεύση χαχαχαχχαχαχα Έχουν πολλά να μαζέψουν ακόμα μέσα και έξω απο αστικά κέντρα και να φτιάξουν τα πακέτα καρτοκινητής. Επικοινώνησα με το 1231 να ρωτήσω γενικά τι γίνεται και για Κοζάνη Βέροια κλπ μου είπαν πάλι τέλος του έτους. Απλά ως ενημέρωση. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited May 6, 2018 by XP130TD Εκτός θέματος Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 καλα αυτοί θαρρώ πως είναι για να ανοιγοκλείνουν τα Data..... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 2600 MHz κοντά στο κέντρο της Καλαμάτας. Μάλλον είναι από την κεραία στο Public. Το τεστ είναι από το μπαλκόνι του σπιτιού του αδερφού μου, στον 5ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 2600 MHz κοντά στο κέντρο της Καλαμάτας. Μάλλον είναι από την κεραία στο Public. Το τεστ είναι από το μπαλκόνι του σπιτιού του αδερφού μου, στον 5ο. Μόνο band 7 η κάνει ca ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Μόνο band 7 η κάνει ca ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Δεν έκανε CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts