cmvr Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Το download ήταν περίπου 8 με 15. Το upload δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν κάτω από 7. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς τζάμπα χάρηκα. Σε άλλο σημείο του σπιτ έχω ξανά τις παλιές ταχύτητες. Μάλλον στο άλλο δωμάτιο έπιασε από άλλο σταθμό. Επίσης δεν έτυχε ποτέ να μετρήσω στο άλλο δωμάτιο άλλη φορά, άρα δεν μπήκε νέος σταθμός. Παραθέτω την μέτρηση από το άλλο δωμάτιο που οι ταχύτητες είναι η παλιές που έλεγα αλλά ισχύουν και τώρα στο άλλο δωμάτιο. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άλλο δωμάτιο, διαφορετικό από τα άλλα δύο. Ότι να ναι.... Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό το φαινόμενο είναι είναι συχνό σε εσωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως εταιρίας. Μήπως στην πρώτη περίπτωση επαφής από καμία άδεια 7αρα ή έκανε ca. Με άλλη εταιρία που έξω πιάνω 150αρα με ca μέσα πιάνω 30 στο ένα δωμάτιο και στα άλλα που παίζει μόνο 20αρα κάτω από 7 με 8. Υπάρχουν και τυχεροί που πιάνουν φουλ και μέσα αλλά είναι λίγοι. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Εγώ έχω για την ώρα αυτό το καθημερινό φαινόμενο... https://ibb.co/hYNcpH https://ibb.co/fxQ8wx Θα καταλάβετε από που είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ωραίο το εικονίδιο με την μπάντα, από ποια εφαρμογή είναι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Αυτό το φαινόμενο είναι είναι συχνό σε εσωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως εταιρίας. Μήπως στην πρώτη περίπτωση επαφής από καμία άδεια 7αρα ή έκανε ca. Με άλλη εταιρία που έξω πιάνω 150αρα με ca μέσα πιάνω 30 στο ένα δωμάτιο και στα άλλα που παίζει μόνο 20αρα κάτω από 7 με 8. Υπάρχουν και τυχεροί που πιάνουν φουλ και μέσα αλλά είναι λίγοι. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΜάλλον στην πρώτη μέτρηση με την μέγιστη ταχύτητα πρέπει να έπιασε από 7 από το Πανθεσσαλικό. Αλλά η φάση είναι ότι μετά την μέτρηση βγήκα στην βεράντα του δωματίου και η μέτρηση ηταν μικρότερη. Μπορεί να παίζει ρόλο και η κίνηση του δικτύου. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίο το εικονίδιο με την μπάντα, από ποια εφαρμογή είναι;Όντως πολύ ωραίο. Καλή μας αναμονή.... Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Εγώ έχω για την ώρα αυτό το καθημερινό φαινόμενο... https://ibb.co/hYNcpH https://ibb.co/fxQ8wx Θα καταλάβετε από που είναι... Βγαζεις H+ απο Πλατανο και 4G απο Πιερια. Οσο για το H+,εγω ποτε δεν εχω βγαλει μερα τετοιες ταχυτητες. Ακομα και μεσα στον Πλατανο ειτε πανω στο δρομο Τρικαλα-Πλατανο. Φυσικα αν βγω απο τρικαλα απο το τοεβ στη διασταυρωση που ο δρομος χωριζεται για Πλατυ δεξια και Κορυφη χανεται το H+.Στο Πλατυ αν μπω μεσα εχω E απο κεραια που ειναι στα χωραφια προς το εργοστασιο της Vivartia πανω στο δρομο Χαλκηδονας-Βεροιας.Και επειδη ειναι χαμηλης ισχυς στον περιφεριακο του χωριου(κανεις τον κυκλο και βγαινεις ειτε στα χωραφια ειτε κατευθειαν στο εργοστασιο της ΕΒΖ). Edited April 21, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Βγαζεις H+ απο Πλατανο και 4G απο Πιερια. Οσο για το H+,εγω ποτε δεν εχω βγαλει μερα τετοιες ταχυτητες. Ακομα και μεσα στον Πλατανο ειτε πανω στο δρομο Τρικαλα-Πλατανο. Φυσικα αν βγω απο τρικαλα απο το τοεβ στη διασταυρωση που ο δρομος χωριζεται για Πλατυ δεξια και Κορυφη χανεται το H+.Στο Πλατυ αν μπω μεσα εχω E απο κεραια που ειναι στα χωραφια προς το εργοστασιο της Vivartia πανω στο δρομο Χαλκηδονας-Βεροιας.Και επειδη ειναι χαμηλης ισχυς στον περιφεριακο του χωριου(κανεις τον κυκλο και βγαινεις ειτε στα χωραφια ειτε κατευθειαν στο εργοστασιο της ΕΒΖ). 3G+ Γιαννιτσά όσο για τον Πλάτανο υπάρχει πρόβλημα αν καταλάθος συνδεθεί με εκείνη την κεραία δε με κάνει speed test και βγάζει error κι ας έχει σήμα!!! Οι γύρω περιοχές που έβγαζα umts δεν τις βγαζω τόσο συχνά ευτυχώς... 4G Πότε Πιερία Πότε Ωραιόκαστρο Πότε Θέρμη!!! Κάποιες φορές βγάζω και 7 και 10 στο 4G... ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραίο το εικονίδιο με την μπάντα, από ποια εφαρμογή είναι; Netmonster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 ούτε του παπά!!! http://www.speedtest.net/my-result/a/3853017905 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) 3G+ Γιαννιτσά όσο για τον Πλάτανο υπάρχει πρόβλημα αν καταλάθος συνδεθεί με εκείνη την κεραία δε με κάνει speed test και βγάζει error κι ας έχει σήμα!!! Οι γύρω περιοχές που έβγαζα umts δεν τις βγαζω τόσο συχνά ευτυχώς... 4G Πότε Πιερία Πότε Ωραιόκαστρο Πότε Θέρμη!!! Κάποιες φορές βγάζω και 7 και 10 στο 4G... ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- NetmonsterΩραίο app απλό και λιτό. Απλά είναι για Τσεχία και δεν έχει στην βάση του τους σταθμούς βάσης αλλά μικρό το κακό. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες από Ξάνθη μου την έστειλε συνεργάτης. Το κινητό του κάνει 2ca. Μου είπε κοντά στην Παλαιά αγροτική τράπεζα που λέει ότι δεν είναι κέντρο. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 21, 2018 by XP130TD Off topic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Χθες μεσημέρι στην Καλαμαριά, 118 / 35,8. Edited April 21, 2018 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 δεν είναι κέντρο η παλιά αγροτική αλλά είναι πολύ κοντά,300 μέτρα πες,απ'τη πλατεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 κλασικά το ωραίο app που λέτε και δείχνει την μπάντα, στο xiaomi δείχνει μόνο το σήμα της εφαρμογής. όπως και ένα άλλο (network ping) που θεωρώ οτι πρέπει να τρέχει πάντα, αν και θα μπορούσε να δείχνει και τιμές όχι μόνο χρώμα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idleminds.pingit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να δω μπάντα με το P9 lite, ενώ ο γιος μου με Xiaomi 5a prime βλέπει κανονικότατα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Κσι εμένα με Huawei P9 και Huawei P10 Lite δεν μου βγάζει μπάντα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Κσι εμένα με Huawei P9 και Huawei P10 Lite δεν μου βγάζει μπάντα. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το bug το τρώνε δυστυχώς τα kirin και τα exynos καλύτερα να είναι snapdragon ο επεξεργαστής και όχι οτιδήποτε άλλο ειδικά μην έχει κανείς mediatek... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Από το mate 9 και μετά με το netcell info φαίνονται οι μπάντες στο mate 8 δεν φαίνονται. Όσοι έχουν νεότερες συσκευές Huawei ας μας πουν. Σε mediatek ότι πέρασε από τα χέρια μου κινεζια ή μη από το mediatek μενού έβλεπες τις μπάντες. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 22, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να δω μπάντα με το P9 lite, ενώ ο γιος μου με Xiaomi 5a prime βλέπει κανονικότατα. στην γραμμή εργασιών???? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το bug το τρώνε δυστυχώς τα kirin και τα exynos καλύτερα να είναι snapdragon ο επεξεργαστής και όχι οτιδήποτε άλλο ειδικά μην έχει κανείς mediatek... με τα mediatek όμως έβλεπες τα πάντα και επέλεγες μέχρι και την μπάντα από το 4g αποκλείοντας αλλες. Μου είχε φανεί χρήσιμο μερικές φορές όχι μόνο για να δω αλλά και για να μπορώ να δουλέψω όταν το κινητό προτιμούσε κεραία με θέματα η όταν υπήρχε κακό configuration και με έριχνε αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 στην γραμμή εργασιών???? Δεν ξέρω αν το εμφανίζει εκεί. Είχα κατεβασει το network cell info και έδειχνε τα πάντα. Πρέπει κάποια στιγμή να του το πάρω, να κάνω δοκιμές! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Από το mate 9 και μετά με το netcell info φαίνονται οι μπάντες στο mate 8 δεν φαίνονται. Όσοι έχουν νεότερες συσκευές Huawei ας μας πουν. Σε mediatek ότι πέρασε από τα χέρια μου κινεζια ή μη από το mediatek μενού έβλεπες τις μπάντες. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by TapatalkΣε P20 lite δεν φαίνεται. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι από τις ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Σε P20 lite δεν φαίνεται. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι από τις ρυθμίσεις? όχι,δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής Data accuracy is dependent on device implementation of Android APIs. Not all manufacturers/devices implement fully/correctly Android APIs. Edited April 22, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Πώς γίνεται όμως να παίζει σε παλαιότερα Huawei και όχι στο τελευταίο; Είναι θέμα API μάλλον, όπως και στο δικό μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 βλέπω ότι προτιμάει 2600 με 118-123dBm απο 800 με 73-85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 ωχ...πάει η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Σε P20 lite δεν φαίνεται. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι από τις ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς γίνεται όμως να παίζει σε παλαιότερα Huawei και όχι στο τελευταίο; Είναι θέμα API μάλλον, όπως και στο δικό μου. Για αυτό είπα δοκιμάστε να ξέρουμε. Κρίμα μάλλον πάλι κλείδωσαν το API. Μάλλον ή σειρά kyrin 960 και μετά είναι ξεκλείδωτη. Όχι η σειρά 600 που έχει το light. Για εμένα είναι πλέον ανατρεπτικό να έχω συσκευή που να μην βλέπω τις μπάντες. Ας μας πει και κάποιος με mate 10 ή με P20 που φοράει τον 900αρι. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited April 22, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Με τον 970 δεν εμφανίζεται η band Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) το netmonster που το παρατηρούσα μου άλλαξε στιγμιαία την ένδειξη (στην κουρτίνα) απο ...lte σε lte-a , ποιά η διαφορά? Να σημειώσω ότι το κινητό redmi note 4 "δεν" υποστηρίζει ca. edit: το εμφανίζει οταν φύγει απο την 800 και βρει 2600 edit 2: πάλι σε αλλο σημείο προτιμάει 2600/113-120 πάρα 800/65dBm. h plus/51dBm. διάβασα σε φόρουμ "From what i have read in posts, the interband 4g+ support is currently not enabled, only intraband. Xiaomi need to update the note 4x modem to support interband 4g+. So if your network supports multiple 4g connections on the same band, that will work now, but not if it's across bands. The processor supports it, but it's not turned on at the moment. Xiaomi, please update the firmware to support interband 4g+ for global rom users" Edited April 22, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts