mixtri Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πρόσφατα φίλος μου (του ίδιου αντικειμένου) επισκέφθηκε Λακωνία και Μεσσηνία. Μου ανέφερε ότι το δίκτυο έχει αλλάξει καθολικά και εκτός από απίστευτη κάλυψη έχει βελτιωθεί πολύ και η εμπειρία στο streaming (no jitter, ελάχιστο packet loss). Κάτι που είχα διαπιστώσει κι εγώ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πρόσφατα φίλος μου (του ίδιου αντικειμένου) επισκέφθηκε Λακωνία και Μεσσηνία. Μου ανέφερε ότι το δίκτυο έχει αλλάξει καθολικά και εκτός από απίστευτη κάλυψη έχει βελτιωθεί πολύ και η εμπειρία στο streaming (no jitter, ελάχιστο packet loss). Κάτι που είχα διαπιστώσει κι εγώ. Εκεί καλά παίζει.... Άντε να δούμε και ποιο. Βόρεια .... Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Πρόσφατα φίλος μου (του ίδιου αντικειμένου) επισκέφθηκε Λακωνία και Μεσσηνία. Μου ανέφερε ότι το δίκτυο έχει αλλάξει καθολικά και εκτός από απίστευτη κάλυψη έχει βελτιωθεί πολύ και η εμπειρία στο streaming (no jitter, ελάχιστο packet loss). Κάτι που είχα διαπιστώσει κι εγώ. Αυτό λέω τόσο καιρό, ότι στις περιοχές που κυκλοφορω πολύ (ειδικά στη Λακωνία) η WIND έχει αλλάξει "τρομακτικά" προς το καλύτερο. Αν γίνει σε όλη την Ελλάδα παρόμοια δουλειά με την Πελοπόννησο, η WIND δε θα απέχει πολύ πια σε κάλυψη από την πρώτη εταιρεία! Μέχρι να τη φτιάξει όμως, οι υπόλοιποι κράζουν κάθε μέρα. :lol: Τώρα περιμένω να δω πολλές 2600 κεραίες και στην Αθήνα, βαρέθηκα να βλέπω μαξιμουμ 30 Mbps από 1800αρες... :lol: Τώρα ήρθε η σειρά μου να γκρινιάξω! :p Σήμερα βρήκα και 2 speedtests που είχα κάνει στο Μοναστηράκι στις αρχές Μαΐου, που είχα κάτσει για φαγητό. Δείτε τις ταχύτητες "φωτιά" της WIND με 4G. Φανταστείτε ότι το 3G έπιανε 10 Mbps! WIND 4G Μοναστηράκι, 4 Μαΐου :mad: http://www.speedtest.net/android/1913270168.png Edited June 6, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Πελοπόννησος δεν είναι μονο η Λακωνία.και αν και δύσκολη η ορεινή ακόμη έχει δουλειά και εκεί..πριν λίγο καιρό που ήταν Ο αδερφός μου στην Σπάρτη στο ΚΕΕΜ σέρνονταν..Αλλά είχα προνοήσει και του είχα δώσει και μια πράσινη. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Κάνε ένα speedtest να πάρουμε μια τάξη μεγέθους Πρωινό τέστ στα γρήγορα. Χαλκίδα, περιοχή Δεξαμενής (για όσους γνωρίζουν). Συσκευή Nexus 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πολύ καλά. Όποτε μπορέσεις, αν έχεις mb, κάνε μία δοκιμή και ώρες αιχμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αν καλυφθεί και η Στερεά Ελλάδα/Θεσσαλία μετά έχουμε >50% γεωγραφική κάλυψη. Καθόλου άσχημα θα έλεγα :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Αν καλυφθεί και η Στερεά Ελλάδα/Θεσσαλία μετά έχουμε >50% γεωγραφική κάλυψη. Καθόλου άσχημα θα έλεγα :) Πολύ καλά εύχομαι μέχρι το τέλος του έτους να φτάσει στο 80 - 100% Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Πολύ καλά εύχομαι μέχρι το τέλος του έτους να φτάσει στο 80 - 100% Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Ας φτάσει το 80% πληθυσμιακής κάλυψης και η γεωγραφική θα έρθει σύντομα. Στη γεωγραφική κάλυψη συμπεριλαμβάνεται η κάλυψη θάλασσας, απομακρυσμένων περιοχών και κορυφογραμμής (Πίνδος για παράδειγμα). Για γεωγραφική κάλυψη θα μιλάμε το καλοκαίρι του 2017. Ως τότε ας κρατήσουμε το επίπεδο συζήτησης στην πληθυσμιακή κάλυψη. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Έβλεπα είδησης στον Αντ1 και συγκεκριμένα τον καιρό.3 φορές είπε για την wind και το νεο σουπερ δικτυο..απο διαφήμιση πάντως καλά πάμε Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Έβλεπα είδησης στον Αντ1 και συγκεκριμένα τον καιρό.3 φορές είπε για την wind και το νεο σουπερ δικτυο..απο διαφήμιση πάντως καλά πάμε Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που να το είχε και τελειώνει τι θα έκανε .... Έτσι είχε κάνει και με το γρήγορο 3g με τον πιου.... Δεν θυμάσαι ; Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πήρε όμως τη γενναία απόφαση να αλλάξει όλο το δίκτυο. Αυτό είναι που μετρά. Και αλλάζει σχετικά γρήγορα (αν κρίνουμε το σύστημα αδειοδότησης). Μακάρι να το είχε κάνει και με την 3η γενιά τόσο γρήγορα. Συν ότι άλλαξε 3 φορές εξοπλισμό (NSN->Ericsson->Huawei) αντί να μείνει σταθερά με έναν vendor και να χτίσει σοβαρό δίκτυο. Όταν λέτε παλιό "3g" εννοούμε εξοπλισμό προηγούμενης γενιάς, παλιότερου vendor με χίλια δυο διαφορετικά components. Για αυτό σέρνεται. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Περιοχή Αμαρουσίου.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/024fa0d29fbced78f42da4fa1638d16b.jpg Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πρωινό τέστ στα γρήγορα. Χαλκίδα, περιοχή Δεξαμενής (για όσους γνωρίζουν). Συσκευή Nexus 5. Καιρός ήταν να έρθει το 4G και στην Εύβοια. Άντε να πιάνει παντού σύντομα! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Περιοχή Αμαρουσίου.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο 90 Mbps με 4G+; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μόνο 90 Mbps με 4G+; :O Εύχομαι να αστειεύεσαι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Θεωρητικά πολύ περισσότερο πιανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Θεωρητικά πολύ περισσότερο πιανει Μιλάμε για το περιφερειακό χώρο στο ΟΑΚΑ.... Μόνο 90 Mbps με 4G+; :O Εύχομαι να αστειεύεσαι. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Περιοχή Αμαρουσίου.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160608/024fa0d29fbced78f42da4fa1638d16b.jpg Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια χαρα εισαι,σιγουρα παραπανω θα μπορουσε αλλα για το δικτυο που εχει κανει εως τωρα η Wind μια χαρα ειναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Εύχομαι να αστειεύεσαι. Δεν αστειεύομαι, απλά μου φαίνεται περίεργο. Μόλις στην προηγούμενη σελίδα είδαμε speedtest από τη Νέα Σμύρνη με απλό 4G στα 111 Mbps. Και στην ανάλογη σελίδα της πράσινης, έχουμε δει 200 και 300 Mbps με 4G+... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μια χαρα εισαι,σιγουρα παραπανω θα μπορουσε αλλα για το δικτυο που εχει κανει εως τωρα η Wind μια χαρα ειναι. Όταν τακτοποιήσει και το θέμα της ομοιογένειας στην κάλυψη και στα ποιο απόμακρο σημείο τότε δεν θα με πειράζει καθόλου να μην πιάνει 300ρες αρκεί να έχει οικονομικά πακέτα και εύχομαι το 30gb πακέτο να μας το πάει στα 50 gb όπως σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Φοβάμαι ότι θα κολλήσει Vοdafονιτιδα (εκτός άλλο την victus υπάρχει και το θέμα της forthnet σε εκκρεμότητα που είσαι συνέταιρακια και σε αυτό)και θα φορτώσει πολύ τις τιμές..... Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Όταν τακτοποιήσει και το θέμα της ομοιογένειας στην κάλυψη και στα ποιο απόμακρο σημείο τότε δεν θα με πειράζει καθόλου να μην πιάνει 300ρες αρκεί να έχει οικονομικά πακέτα και εύχομαι το 30gb πακέτο να μας το πάει στα 50 gb όπως σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Φοβάμαι ότι θα κολλήσει Vοdafονιτιδα (εκτός άλλο την victus υπάρχει και το θέμα της forthnet σε εκκρεμότητα που είσαι συνέταιρακια και σε αυτό)και θα φορτώσει πολύ τις τιμές..... Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Ο σκοπος ειναι να κανει ενα σωστο δικτυο,χωρις να εχει θεματα.Αντε να δουμε...γιατι πλεον Β.Ελλαδα εχουν σπασει τα νευρα μου.Βγαινω εκτος πολης και το δικτυο ειναι για μπατσες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ο σκοπος ειναι να κανει ενα σωστο δικτυο,χωρις να εχει θεματα.Αντε να δουμε...γιατι πλεον Β.Ελλαδα εχουν σπασει τα νευρα μου.Βγαινω εκτος πολης και το δικτυο ειναι για μπατσες. Και για κλοτσιές και χωρίς κάλυψη σε ολόκληρη την Εθνική οδό ενώ η πράσινη έχει σχεδόν παντού 4g..... Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Και για κλοτσιές και χωρίς κάλυψη σε ολόκληρη την Εθνική οδό ενώ η πράσινη έχει σχεδόν παντού 4g..... Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Ασε...παω Ημαθια και βλεπω Gprs.Με χιλια ζορια στο 0.facebook μπαινει...και καλο ξενερωμα αμα φορτωσει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Παιδια των δικτυων , το εχω ξαναπει πολλες φορες : Λιγη υπομονη χρονικη και χαμογελο χρειαζεται και ολα και τα παντα θα γινουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ , πιστευω . ΜΗΝ ειστε απαισιοδοξοι ή να γκρινιαζετε συνεχεια . Δεν βγαζει καπου αυτο . Καλημερα σε ΟΛΟΥΣ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts