montoya_42 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αυτά όλα που λες εξαρτώνται από δημάρχους αν έχουν πάρει ανάλογη μίζα δεν παρασέρνουν κόσμο μαζί τους, συνήθως και όταν είναι προεκλογική περίοδος θα τους δεις όλους εναντίον αλλά μετά τις εκλογές απλά δεν τους ενδιαφέρει. Στην Ελλάδα βρίσκεσαι η μίζα είναι παντού, ΙΔΙΩΣ σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν με πείθεις απλά και οι τρεις εταιρίες έχουν ΠΟΛΥ κόσμο που μασάει φράγκα για αέρα χωρίς λόγο, επειδή είναι γλύφτες, μανατζεράδες κλπ κλπ. Τα βλέπω κάθε μέρα εδώ και χρόνια. ΑΝ λέω αυτός ο κύριος είχε πτυχίο ηλεκτρονικού μηχανικού η οτιδήποτε έχει σχέση με RF τότε μάλλον θα σου μάθαινε άλλα πράγματα (ίσως και τη μόνη επίδραση που έχει η ηλεκτρομαγνητική σε μόρια νερού) και όχι το "μάλλον είναι κακές" Αν μιλάς για Cosmote όμως δε χρειάζεται και πολλές εξηγήσεις παραπάνω είναι γνωστό το ότι πολλοί εκεί μέσα μπαίνουν με μπάρμπα. Και για να το κλείσω μιας και είσαι αμετακίνητος, ο άνθρωπος για τον οποίο μιλάμε ήταν στην Nokia η οποία είχε σύμβαση με την cosmote. Δυστυχώς έχω χρονια πλέον να τον δω (τρέχει απο κεραία σε κεραία και στήνει και στο εξωτερικό) οποτε δεν μπορώ να του ζητήσω αναλυτικές εξηγήσεις. Και βέβαια έχει πτυχίο ηλεκτρονικού μηχανικού (αν θυμάμαι ορθώς). Οποτε η απόρριψη της άλλης γνώμης θα πρέπει να γίνεται πιο προσεκτική και όχι του τύπου "ξερω αυτούς τους μανατζαραιους" κλπ Και μιας μιλάμε για τις κεραίες εντός, η αφορμή ήρθε όταν νοίκιασα σπίτι όπου στην ταράτσα του είχε τοποθετηθεί κεραία οποτε και του ζήτησα την γνώμη του. Η απάντηση ήταν ότι εφόσον είσαι ακριβώς απο κάτω δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι απέναντι το έχουν.... Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω ή τον οποιονδήποτε. Απλή αναφορά κάνω και βέβαια δεν το συνεχίζω μιας και είμαστε off. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Απο χθές έχω στο G2 μου φούλ σήμα 4G στην περιοχή νέου Δημαρχείου στην Θεσσαλονίκη . Δεν έχω κάνει speedtest γιατί θα μου φάει 100mb για πλάκα.... Εδω βέβαια δεν είμαστε Αθήνα που είχαν δοθεί 2 μήνες δωρεάν......:p Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Απο χθές έχω στο G2 μου φούλ σήμα 4G στην περιοχή νέου Δημαρχείου στην Θεσσαλονίκη . Δεν έχω κάνει speedtest γιατί θα μου φάει 100mb για πλάκα.... Εδω βέβαια δεν είμαστε Αθήνα που είχαν δοθεί 2 μήνες δωρεάν......:p Αν τύχει και Κων/νου Καραμανλή στο ύψος κλεάνθους-χαρίση κλπ δες τι παίζει. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Φίλε μου δύσκολα γιατί δεν περνάω απο εκεί . Πάντως Καλαμαριά που μένω 3G με το ζόρι , πολλές φορές μόνο 2G Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 @leosedf με το 3G τι γίνεται; Πολύ πίσω στα ανατολικά της πόλης, ειδικά σε κλειστούς χώρους ( απο 28ης μέχρι Βούλγαρη τουλάχιστον). Γίνονται προσθήκες και σε 3G ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Για ποιο 4G μιλάμε? Στους Ν. Επιβάτες / Αγία Τριάδα δεν βγάζεις ούτε κλήση με 2G. Κουμπώνει σε κεραίες από την απέναντι πλευρά του Θερμαϊκού στα πάνω από 15χλμ. Λίγο πιο δίπλα η Περαία την παλεύει με κουτσό 3G από τον σταθμό βάσης του αεροδρομίου. Δώσε μας καλό 3G και βλέπουμε για 4G.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 @leosedf με το 3G τι γίνεται; Πολύ πίσω στα ανατολικά της πόλης, ειδικά σε κλειστούς χώρους ( απο 28ης μέχρι Βούλγαρη τουλάχιστον). Γίνονται προσθήκες και σε 3G ; 3G δεν γίνονται εγκαταστάσεις πλέον, έχουν αναβαθμιστεί όλοι οι σταθμοί. Το ίδιο ισχύει και στη voda. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 3G δεν γίνονται εγκαταστάσεις πλέον, έχουν αναβαθμιστεί όλοι οι σταθμοί. Το ίδιο ισχύει και στη voda. Και πως γίνεται να έχω φουλ 2G και λίγο/καθόλου 3G στο ίδιο σημείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Υπάρχουν παλιοί σταθμοί που δεν έχουν αναβαθμιστεί και παίζουν 900 η και 1800 και είναι δύσκολο να αναβαθμιστούν λόγω της κατασκευής που ίσως να είναι και κρυφή και να πρέπει να ξηλωθεί όλο το πάνω μέρος για να αλλαχτούν κεραίες. Κάτι που είναι δύσκολο προς το παρών οπότε μένουν έτσι, αν γίνει ενέργεια για 4G ίσως αναβαθμιστεί και το υπόλοιπο σύστημα αν μπει τετράμπαντη κεραία με τη μία. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α επίσης ξέχασα και παρόμοιους παλιούς σταθμούς που και οι δυο παίζουν με μια κεραία μέσω hybrid combiners στα 900 και η κεραία είναι είτε voda είτε της wind οπότε πρέπει να γίνουν αλλαγές και στους δυο για να αλλαχτεί η κεραία και μετά να προστεθούν καλώδια (αρκετά δύσκολο σε μερικά μέρη) η quad band combiners για να σταλεί πάνω σήμα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 @leosedf με το 3G τι γίνεται; Πολύ πίσω στα ανατολικά της πόλης, ειδικά σε κλειστούς χώρους ( απο 28ης μέχρι Βούλγαρη τουλάχιστον). Γίνονται προσθήκες και σε 3G ; Το 3G στην Μ.Μποτσαρη ειναι ανυπαρκτο(Υπαρχει μονο E) και στην Βουλγαρη οπου ειμαι και γενικοτερα στην Χαριλαου το 3G εξω ειναι φουλ και μεσα σε κτηρια μετριο.Στο σπιτι μου παιζει με 2/4,αμα ειμαι κοντα στο μπαλκονι 3 και μπαλκονι 4.Στο ασανσερ μου και στην εισοδο πεφτει σε E. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Το 3G στην Μ.Μποτσαρη ειναι ανυπαρκτο(Υπαρχει μονο E) και στην Βουλγαρη οπου ειμαι και γενικοτερα στην Χαριλαου το 3G εξω ειναι φουλ και μεσα σε κτηρια μετριο.Στο σπιτι μου παιζει με 2/4,αμα ειμαι κοντα στο μπαλκονι 3 και μπαλκονι 4.Στο ασανσερ μου και στην εισοδο πεφτει σε E. Περιμενε μην βιαζεσαι...Μποτσαρη επειδη περναω 2 φορες την ημερα...Ψηλα εως Νεα Εγνατια εχει 4G ...αν πας προς τα κατω μεχρι πριν την ολγας εχει Ε . Στη βουλγαρη εχω 4G στην γεφυγα και στην Εκκλησια. Σε ολη την χαριλαου εχω σιγουρα 3G παντα οταν περναω με το αυτοκινητο . 2G θα βρω μονο στον Περιφεριακο.στα καστρα και σε μερικα σημεια στον ευοσμο. Αμπελοκηπους 4G,παπαγεωργιου 4G ... νεα κρηνη 4G εως κατω στο παναγια. Γενικα τα παει πολυ καλα η Wind εκτος απο 4-5 σημεια που μας δινει 2G . Κατω τουμπα παπαφη επιασα 35mbs δεν ειναι λιγο :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Το 3G στην Μ.Μποτσαρη ειναι ανυπαρκτο(Υπαρχει μονο E) και στην Βουλγαρη οπου ειμαι και γενικοτερα στην Χαριλαου το 3G εξω ειναι φουλ και μεσα σε κτηρια μετριο.Στο σπιτι μου παιζει με 2/4,αμα ειμαι κοντα στο μπαλκονι 3 και μπαλκονι 4.Στο ασανσερ μου και στην εισοδο πεφτει σε E. Δηλαδή για να καταλάβω θέλεις να σου βάλουνε κεραία στην είσοδο και στο ασανσέρ?:lol: Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Περιμενε μην βιαζεσαι...Μποτσαρη επειδη περναω 2 φορες την ημερα...Ψηλα εως Νεα Εγνατια εχει 4G ...αν πας προς τα κατω μεχρι πριν την ολγας εχει Ε . Στη βουλγαρη εχω 4G στην γεφυγα και στην Εκκλησια. Σε ολη την χαριλαου εχω σιγουρα 3G παντα οταν περναω με το αυτοκινητο . 2G θα βρω μονο στον Περιφεριακο.στα καστρα και σε μερικα σημεια στον ευοσμο. Αμπελοκηπους 4G,παπαγεωργιου 4G ... νεα κρηνη 4G εως κατω στο παναγια. Γενικα τα παει πολυ καλα η Wind εκτος απο 4-5 σημεια που μας δινει 2G . Κατω τουμπα παπαφη επιασα 35mbs δεν ειναι λιγο :) Και βεβαια δεν ειναι λιγο.Εγω ειμαι κοντα στην αερογεφυρα...το 3G μεσα σε σπιτια ειναι οτι να ναι...εξω ειναι ολα καλα.Ενας φιλος ειδε 4G στα Πυλαιωτικα(Τερμα 10 και 66) εκει που τελειωνει η Παπαναστασιου.Εγω για κατω ελεγα για την Μποτσαρη.Στον περιφεριακο στην εξοδο για τον Αγ.Παυλο εχει τυχει να πεσει η γραμμη στην κληση που εκανα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Άγιο Παύλο,Κάστρα,Επταπύργιο,Συκιές,40 εκκλησιές & γενικά στον περιφερειακό στις εξόδους 6-8 έχει θέμα η Wind...Όπως και η Vodafone, αλλά αυτή λιγότερο..Η Cosmote πάλι έχει κεραίες σε όλες τις γέφυρες των κόμβων...& μετά σου λέει γιατί έχει σήμα & την προτιμάει ο κόσμος... αν οι άλλες 2 εδώ & τόσα χρόνια δεν έκαναν την απλή κίνηση να βάλουν κεραίες όπως η Cosmote για να καλύψουν έστω με σωστό 2G/3G τον περιφερειακό όπου κινούνται χιλιάδες αυτοκίνητα καθημερινά,δεν φταίει η Cosmote που το έκανε...χωρίς διάθεση για flame..είναι απλά γεγονός.. συν το ότι εκεί πέρα δεν μιλάμε για αντιδράσεις κατοίκων & δύσκολη αδειοδότηση ούτε για μορφολογικες δυσκολίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Και βεβαια δεν ειναι λιγο.Εγω ειμαι κοντα στην αερογεφυρα...το 3G μεσα σε σπιτια ειναι οτι να ναι...εξω ειναι ολα καλα.Ενας φιλος ειδε 4G στα Πυλαιωτικα(Τερμα 10 και 66) εκει που τελειωνει η Παπαναστασιου.Εγω για κατω ελεγα για την Μποτσαρη.Στον περιφεριακο στην εξοδο για τον Αγ.Παυλο εχει τυχει να πεσει η γραμμη στην κληση που εκανα. Μην εισαι απαιτητικος,και οι αλλες εταιριες ετσι ειναι απο σημα στα Κ@λοσημεια αυτα. Η θεσσαλονικη φταιει οχι οι εταιριες.. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Η Cosmote πάλι έχει κεραίες σε όλες τις γέφυρες των κόμβων... Έτσι νομίζεις, έχουν και οι άλλοι. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Έτσι νομίζεις, έχουν και οι άλλοι. Η Vodafone έχει νομίζω σταθμό στην είσοδο για Κωνσταντινουπολιτικα & πάνω απ'το 424 σίγουρα. Έχει στις γέφυρες; & γιατί δεν έχει άψογο 3G όπως η Cosmote; ομοίως και η Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εκείνο που λες πάνω στο σπίτι είναι η μαλακοπή, και voda και wind με κοινή κεραία με hybrid combiners. Στο 424 από πάνω είναι cosmote και οι άλλες δυο είναι πιο πίσω (ανατολικά). Έχουν και στις γέφυρες, πιθανότατα δεν μπορούσαν να βάλουν μεγάλες κεραίες όπως η cosmote. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εκείνο που λες πάνω στο σπίτι είναι η μαλακοπή, και voda και wind με κοινή κεραία με hybrid combiners. Στο 424 από πάνω είναι cosmote και οι άλλες δυο είναι πιο πίσω (ανατολικά). Έχουν και στις γέφυρες, πιθανότατα δεν μπορούσαν να βάλουν μεγάλες κεραίες όπως η cosmote. Ηρεμηστε...η Cosmote τις εχει απο παλια τις κεραιες και εξαλλου εχει πιο πολλα λεφτα απο ολες! Γενικα ομως στα " κρυφα" σημεια καμια εταιρια δεν εχει 3G ουτε 4G ! Ιδιο σημα παντου ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άγιο Παύλο,Κάστρα,Επταπύργιο,Συκιές,40 εκκλησιές & γενικά στον περιφερειακό στις εξόδους 6-8 έχει θέμα η Wind...Όπως και η Vodafone, αλλά αυτή λιγότερο..Η Cosmote πάλι έχει κεραίες σε όλες τις γέφυρες των κόμβων...& μετά σου λέει γιατί έχει σήμα & την προτιμάει ο κόσμος... αν οι άλλες 2 εδώ & τόσα χρόνια δεν έκαναν την απλή κίνηση να βάλουν κεραίες όπως η Cosmote για να καλύψουν έστω με σωστό 2G/3G τον περιφερειακό όπου κινούνται χιλιάδες αυτοκίνητα καθημερινά,δεν φταίει η Cosmote που το έκανε...χωρίς διάθεση για flame..είναι απλά γεγονός.. συν το ότι εκεί πέρα δεν μιλάμε για αντιδράσεις κατοίκων & δύσκολη αδειοδότηση ούτε για μορφολογικες δυσκολίες... Στον περιφερειακο εχει λιγο παραπανω σημα η cosmote αλλα στην νεαπολη το χανουν ολες μαζι (drop call) . Εχω wind και vodafone Ιδιο ακριβως σημα σχεδον παντου ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Χαχαχ η Cosmote έχει λεφτά..... Μάλλον ξέχασες σε πόσες χώρες έχει η voda δίκτυο. Επίσης ανώτερο της πράσινης αν το δούμε σαν εξοπλισμό. Και όχι δεν είναι λόγω χρημάτων αλλά κονέ των επικίνδυνων εργολάβων που το έστησαν. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Επαρχία πότε με το καλό? Αρχές 2016 είπαν? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Η cote απλά δεν υπάρχει...Πριν 2 εβδομαδες στην παλια Εθνική Καβάλας Θεσσαλονίκης στα περισσότερα σημεία είχε 2 g και σε κάποια 3g Όπως όλες...προχθές σχεδόν σε όλη την διαδρομή έπαιζε Από Η+ σε Η και 4G,Απο ρεντινα έως δράμα σχεδόν παντού έχει 4G... Παλιά βρασνα κάτω από το βουνό με της κεραίες ακριβώς [ATTACH]61385[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Η cote απλά δεν υπάρχει...Πριν 2 εβδομαδες στην παλια Εθνική Καβάλας Θεσσαλονίκης στα περισσότερα σημεία είχε 2 g και σε κάποια 3g Όπως όλες...προχθές σχεδόν σε όλη την διαδρομή έπαιζε Από Η+ σε Η και 4G,Απο ρεντινα έως δράμα σχεδόν παντού έχει 4G... Παλιά βρασνα κάτω από το βουνό με της κεραίες ακριβώς [ATTACH]61385[/ATTACH] Πόπο κάτι ταχύτητες!!!! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Ηρεμηστε...η Cosmote τις εχει απο παλια τις κεραιες και εξαλλου εχει πιο πολλα λεφτα απο ολες! Γενικα ομως στα " κρυφα" σημεια καμια εταιρια δεν εχει 3G ουτε 4G ! Ιδιο σημα παντου ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στον περιφερειακο εχει λιγο παραπανω σημα η cosmote αλλα στην νεαπολη το χανουν ολες μαζι (drop call) . Εχω wind και vodafone Ιδιο ακριβως σημα σχεδον παντου ! Εχεις δικαιο,οντως εκει κανουν ολες στην Νεαπολη drop call. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εχεις δικαιο,οντως εκει κανουν ολες στην Νεαπολη drop call. ναι μεχρι απανω τερμα εκει στα λεωφορεια δεν μπορεις να μιλησεις... Μετα προς ασβεστοχωρι κατι γινεται Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts