Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανονικά θέλει (σιγά τη διαδικασία, απλά δίνεις την ταυτότητά να δουν ότι όντως είναι δικό σου). Μου έτυχε στο ίδιο κατάστημα μια κοπέλα να μου αλλάξει κάρτα χωρίς να ζητήσει τίποτα, και άλλη μέρα που ξαναπήγα για άλλο νούμερο άλλος συνάδελφός της μου ζήτησε ταυτότητα. Δεν είναι τίποτα.

Το 4G αρχιζει και εξαπλωνεται.Εμαθα οτι τον επομενο μηνα,η Θεσσαλονικη θα εχει προσβαση στο 4G.Για καρτα SIM θελει ταυτοποιηση στοιχειων; Γιατι σημερα πηγα στο Καταστημα Χαριλαου και στην αρχη με ζητησαν χρηματα,μετα τους ειπα οτι ειναι τζαμπα αλλα με ειπαν οτι θελει και ταυτοποιηση. :/

εννοειται πως χρειζεται να εχεις την ταυτοτητα μαζι σου !

να ρωτησω κατι η wind δινει αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414070 το κινητο για δωρεαν 4g στο δικτυο της κοιταξα εδω http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4g-6561.php και γραφει LTE band 38(2600), 39(1900), 40(2300) , αρα στο δικτυο της κοσμοτε και της vodafone δεν δουλευει; μονο στο 4g της wind; ή wind μονο στο 2600 φασμα εκπεμπει 4g;.

να ρωτησω κατι η wind δινει αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414070 το κινητο για δωρεαν 4g στο δικτυο της κοιταξα εδω http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4g-6561.php και γραφει LTE band 38(2600), 39(1900), 40(2300) , αρα στο δικτυο της κοσμοτε και της vodafone δεν δουλευει; μονο στο 4g της wind; ή wind μονο στο 2600 φασμα εκπεμπει 4g;.

Πολύ καλή ερώτηση! Στο θέμα bands στην Ελλάδα συνεχίζεται η... δημιουργική ασάφεια από τις εταιρείες!

Πολύ καλή ερώτηση! Στο θέμα bands στην Ελλάδα συνεχίζεται η... δημιουργική ασάφεια από τις εταιρείες!

Καμιά ασάφεια δεν υπάρχει από τις εταιρίες και τζάμπα κουράζετε το θέμα. Και οι 3 εταιρείες έχουν φάσμα στα 800,1800 και 2600 δηλαδή στις μπάντες 3,7,20. Οι συσκευές που παίρνεται θα πρέπει να υποστηρίζουν και τις 3 αυτές μπάντες για να έχετε σίγουρα 4G εφόσον είναι διαθέσιμο. Διαφορετικά αν λείπει κάποια μπάντα δεν θα έχετε σήμα εκεί όπου οι κεραίες παίζουν στη μπάντα που σας λείπει. όμως μην περιμένετε οι εταιρείες να ανακοινώνουν σε τι μπάντα παίζει η κάθε κεραία(και εγώ δεν θα το έκανα)

Καμιά ασάφεια δεν υπάρχει από τις εταιρίες και τζάμπα κουράζετε το θέμα. Και οι 3 εταιρείες έχουν φάσμα στα 800,1800 και 2600 δηλαδή στις μπάντες 3,7,20. Οι συσκευές που παίρνεται θα πρέπει να υποστηρίζουν και τις 3 αυτές μπάντες για να έχετε σίγουρα 4G εφόσον είναι διαθέσιμο. Διαφορετικά αν λείπει κάποια μπάντα δεν θα έχετε σήμα εκεί όπου οι κεραίες παίζουν στη μπάντα που σας λείπει. όμως μην περιμένετε οι εταιρείες να ανακοινώνουν σε τι μπάντα παίζει η κάθε κεραία(και εγώ δεν θα το έκανα)

Μωρέ εγώ μαζί σου είμαι και σωστά τα λες για τις συχνότητες. Το κουράζω όμως λίγο παραπάνω γιατί σε νήματα διαφόρων κινεζικών συσκευών πολλοί επιμένουν πως η συσκευή τους είναι 4G ready επειδή έχουν συνδεθεί κάποιες φορές σε 4G, και ας υποστηρίζει πχ μόνο τα 1800mhz. Έτσι παραπληροφορούνται όμως οι υπόλοιποι, σου λένε αφού είναι οκ σε έναν θα δουλεύει και στη δική μου περιοχή, το οποίο δεν είναι και τόσο ασφαλές συμπέρασμα.

Παρατηρώ οτι το 4g είναι μερικές φορές εκνευριστικά αργό...να μου στέλνουν φωτογραφία στο facebook (messenger) και να αργεί υπερβολικά να μου ανοίξει...

Επίσης παρατηρώ ότι μερικές φορές μπορεί να ειμαι στο 4g και να με πετάει στο 3g....

Είχα χρόνια cosmote και τωρα μου κακοφαίνεται με την wind. Αλλά ήθελα να κόψω την σύνδεση της cosmote...

Χρόνια πολλά σε όλους. ..εμένα πάντως μου ήρθε ( από την wind ) Πριν κάνα μήνα μήνυμα με ρυθμίσεις " LTE " Κ έχω σαν συσκευή το Nexus 6....όντως βέβαια σπάνια έχω LTE αλλά έχω αρκετές φορές +Η ....είμαι Αθήνα αλλά όλη μέρα είμαι στους δρόμους της...

Χρόνια πολλά σε όλους. ..εμένα πάντως μου ήρθε ( από την wind ) Πριν κάνα μήνα μήνυμα με ρυθμίσεις " LTE " Κ έχω σαν συσκευή το Nexus 6....όντως βέβαια σπάνια έχω LTE αλλά έχω αρκετές φορές +Η ....είμαι Αθήνα αλλά όλη μέρα είμαι στους δρόμους της...

Καποιοι αλλοι ακομα περιμενουμε τις ρυθμισεις LTE απο την wind. Φεεεετα.

Καποιοι αλλοι ακομα περιμενουμε τις ρυθμισεις LTE απο την wind. Φεεεετα.

Με Samsung δεν υπάρχει καν η επιλογή LTE! Τραγικό! Και πρέπει να περιμένουμε την lollipop λογικά...

Με Samsung δεν υπάρχει καν η επιλογή LTE! Τραγικό! Και πρέπει να περιμένουμε την lollipop λογικά...

Μια απο τα ιδια και στην LG.

Μια απο τα ιδια και στην LG.

σε ποίο κινητό γίνεται αυτο ; σε samsung σε πιο κινητό γίνεται αυτο ;

Εχει γινει θεμα με την samsung και την lg. Θα ερθει καποιο update και θα λυθει το προβλημα. Σε μενα εχει ερθει εδω και 15 ημερες περιπου. Ειχα και εγω το ιδιο θεμα με το 4g αλλα λυθηκε πια.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Εχει γινει θεμα με την samsung και την lg. Θα ερθει καποιο update και θα λυθει το προβλημα. Σε μενα εχει ερθει εδω και 15 ημερες περιπου. Ειχα και εγω το ιδιο θεμα με το 4g αλλα λυθηκε πια.

ναι κάτι είχα ακούσει αλλά ήθελα νά ξέρω αρα το samsung note και lg g2 ;

Σίγουρα στο δικό μου note 3 neo. Αλλά και σε άλλους που περιμένουν ακόμα την ενημέρωση! Κάποιοι χρήστες του S4 κατάφεραν να το βάλουν σε 4G με secret code αλλά στο note 3 neo δεν λειτουργεί δυστυχώς.

Εμένα πάντως απο 3/4 που έβαλα κάρτα δε μου έχει καταναλώσει data μέχρι σήμερα και το έχω μόνιμα σε 3G. Περίεργο δεν είναι?

Καθόλου περίεργο, το έχουμε ξαναπεί, έχουν παγώσει οι χρεώσεις στα data μέχρι και 30/4

Εμένα είναι ο δεύτερος μήνας που συνεχίζει να μην χρεώνεται τίποτα..!!!!!:)

Οσον αφορα την LG, σιγουρα στο optimus G, G3, G2 mini και λεει ο φιλος παρακατω οτι εφτιαξε πλεον στο G2.

Η διορθωση ηρθε απο την wind ή με μορφη update απο την LG;

Καθόλου περίεργο, το έχουμε ξαναπεί, έχουν παγώσει οι χρεώσεις στα data μέχρι και 30/4

Εμένα είναι ο δεύτερος μήνας που συνεχίζει να μην χρεώνεται τίποτα..!!!!!:)

Οπως εχουμε ξαναπει αυτο ισχυει σε ορισμενους και αρα θελει προσοχη.

ναι κάτι είχα ακούσει αλλά ήθελα νά ξέρω αρα το samsung note και lg g2 ;

Οπως εχουμε ξαναπει αυτο ισχυει σε ορισμενους και αρα θελει προσοχη.

Σωστή η παρατήρηση. Ξάχασα να πω ότι αναφέρομαι στα συμβόλαια...

Τα updates ηρθαν απο τις επιμερους εταιρειες δηλαδη LG και SAMSUNG.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Τα updates ηρθαν απο τις επιμερους εταιρειες δηλαδη LG και SAMSUNG.

Αχα, η διορθωση στο G2 ηρθε με την lollipop ή ηταν μικρο update της 4.4;

Αχα, η διορθωση στο G2 ηρθε με την lollipop ή ηταν μικρο update της 4.4;

Δεν εχω lolipop σε καμια συσκευη απο αυτες που εχω..

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Δεν εχω lolipop σε καμια συσκευη απο αυτες που εχω..

Μαλιστα...γιατι πριν κανα μηνα που τους ειχα καλεσει (την wind) μου ειπαν να κανω αναβαθμιση στην lollipop. :wacko: Ειπα και εγω, να πουν κατι σωστο στην εξυπηρετηση; :rolleyes:

• The title was changed to Nova 4G