dimitristousis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εργάζομαι σε τμήμα πωλήσεων των Public και ρώτησα για την έναρξη του 4G δικτύου από τη Wind. Η υπεύθυνη με ενημέρωσε ότι θα αρχίσει στις αρχές του 2015, αλλά ακόμα δε ξέρουν συγκεκριμένη ημερομηνία και γι΄αυτό το λόγο δεν έχει βγει ανακοίνωση ακομα. Το πιο πιθανό είναι μέχρι αρχές Φεβρουαρίου να υπάρχει κάλυψη 4G. Πάντως κι εμένα μου ήρθαν updates στο κινητό και στις ρυθμίσεις μου εμφάνισε ξανά την επιλογή του 4G και μάλιστα μετά το update βλέπω και ακόμα καλύτερο σήμα στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Δεν είπα ότι έπιασα 4G αλλά ότι υπήρχε η επιλογή στις ρυθμίσεις δικτύου. Με τι κινητό τηλέφωνο είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Στον Πειραιά κέντρο και γύρω περιοχή δεν είδα ποτέ την επιλογή 4g. Ούτε Αθήνα Σύνταγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αχαρνές, Αγίους Αναργύρους, Ομόνοια και Σύνταγμα μου βγάζει επιλογή 4g. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Εργάζομαι σε τμήμα πωλήσεων των Public και ρώτησα για την έναρξη του 4G δικτύου από τη Wind. Η υπεύθυνη με ενημέρωσε ότι θα αρχίσει στις αρχές του 2015, αλλά ακόμα δε ξέρουν συγκεκριμένη ημερομηνία και γι΄αυτό το λόγο δεν έχει βγει ανακοίνωση ακομα. Το πιο πιθανό είναι μέχρι αρχές Φεβρουαρίου να υπάρχει κάλυψη 4G. Πάντως κι εμένα μου ήρθαν updates στο κινητό και στις ρυθμίσεις μου εμφάνισε ξανά την επιλογή του 4G και μάλιστα μετά το update βλέπω και ακόμα καλύτερο σήμα στο κινητό. Καλό θα ήταν να μας έλεγαν και τις συχνότητες , γιατί ακούγεται οτι δεν υποστηρίζει Ολα τα τηλέφωνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλό θα ήταν να μας έλεγαν και τις συχνότητες , γιατί ακούγεται οτι δεν υποστηρίζει Ολα τα τηλέφωνα... Οι συχνότητες φίλε είναι γνωστές. Θα παίξει στα 800 και στα 2600. Γενικά για να είσαι καλυμμένος πρέπει το τηλέφωνο σου υποστηρίζει: 1) 900,1800 για 2G και στις 3 εταιρίες 2) 2100 για 3G και στις 3 εταιρίες 3) 800,2600 για 4G και στις 3 εταιρίες ενώ η vodafone και η cosmote εκπέμπουν και στα 1800 Αυτές οι συχνότητες επίσης είναι και οι συχνότητες που λειτουργούν τα δίκτυα και στην υπόλοιπη ευρώπη και σε πολλές ακόμη περιοχές στον κόσμο. Γενικά ότι τηλέφωνο προορίζεται για ευρωπαική χώρα και υποστηρίζει 4G υποστηρίζει αυτές τις συχνότητες. Εξαίρεση αποτελεί το iphone 5 που υποστηρίζει 4G μόνο στα 1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Οι συχνότητες φίλε είναι γνωστές. Θα παίξει στα 800 και στα 2600. Γενικά για να είσαι καλυμμένος πρέπει το τηλέφωνο σου υποστηρίζει: 1) 900,1800 για 2G και στις 3 εταιρίες 2) 2100 για 3G και στις 3 εταιρίες 3) 800,2600 για 4G και στις 3 εταιρίες ενώ η vodafone και η cosmote εκπέμπουν και στα 1800 Αυτές οι συχνότητες επίσης είναι και οι συχνότητες που λειτουργούν τα δίκτυα και στην υπόλοιπη ευρώπη και σε πολλές ακόμη περιοχές στον κόσμο. Γενικά ότι τηλέφωνο προορίζεται για ευρωπαική χώρα και υποστηρίζει 4G υποστηρίζει αυτές τις συχνότητες. Εξαίρεση αποτελεί το iphone 5 που υποστηρίζει 4G μόνο στα 1800 ειναι η συχνοτητα 900 μην ξεχναμε και αν δεν κανω λαθος ειναι η συχνοτητα που εκπεμπει το αναλογικο σημα τηλεορασης που διακοπηκε !. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Η 800 ήταν η αναλογική τηλεόραση. Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Εξαίρεση αποτελεί το iphone 5 που υποστηρίζει 4G μόνο στα 1800 Και το 5s ή μονο το απλό 5? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Τελικά ρε παιδιά εγω που σκοπεύω απο cosmote να έρθω στη wind με iPhone 5 δε θα έχω 4g ?? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αναλόγως που είσαι..σίγουρα όμως δεν θα έχεις 3 g εύκολα εκτός και αν μένεις σε πόλη Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Αναλόγως που είσαι..σίγουρα όμως δεν θα έχεις 3 g εύκολα εκτός και αν μένεις σε πόλη Δεν εννοώ σαν σήμα καθώς ζω σε κέντρο πόλης αλλα σαν συχνότητα iPhone 5 .Αν δεις προηγούμενα post το 4g της wind θα εκπέμπει σε συχνότητες που δεν υποστηρίζει το iPhone 5 .Αυτο ήθελα να διευκρινήσω ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Δεν εννοώ σαν σήμα καθώς ζω σε κέντρο πόλης αλλα σαν συχνότητα iPhone 5 .Αν δεις προηγούμενα post το 4g της wind θα εκπέμπει σε συχνότητες που δεν υποστηρίζει το iPhone 5 .Αυτο ήθελα να διευκρινήσω ! https://www.apple.com/iphone/LTE/ Εδώ μπορείς να δεις τα πάντα για το 4G των iphone. Όλες οι εταιρείες στην Ελλάδα θα εκπέμψουν στις μπάντες 7(2600mhz) και 20 (800mhz) ενώ η cosmote και η vodafone εκπέμπουν σήμερα στην μπάντα 3 (1800 mhz) που η wind δεν εκπέμπει. Βλέπεις ποιο μοντέλο iphone έχεις και βρίσκεις αν παίζει στις μπάντες του ελληνικού 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Δεν εννοώ σαν σήμα καθώς ζω σε κέντρο πόλης αλλα σαν συχνότητα iPhone 5 .Αν δεις προηγούμενα post το 4g της wind θα εκπέμπει σε συχνότητες που δεν υποστηρίζει το iPhone 5 .Αυτο ήθελα να διευκρινήσω ! Το Πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα εχεις με το 5. Περιμενε να βγει το 4G σε μερικους μηνες ομως. Τωρα μιλανε υποθετικα γιατι δεν υπαρχει. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παιδιά μην έχετε άγχος, σήμερα λ αλεξανδρας χαμηλά με το νοτε 4, Η+ ούτε καν είδα στις ρυθμίσεις να λέει LTE. Δεν νομίζω να είναι θέμα συσκευής απλά κάποιοι θα πιάνουν σε δοκιμές το δικτύου 4G, δεν ξέρω και εγώ τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 https://www.apple.com/iphone/LTE/ Εδώ μπορείς να δεις τα πάντα για το 4G των iphone. Όλες οι εταιρείες στην Ελλάδα θα εκπέμψουν στις μπάντες 7(2600mhz) και 20 (800mhz) ενώ η cosmote και η vodafone εκπέμπουν σήμερα στην μπάντα 3 (1800 mhz) που η wind δεν εκπέμπει. Βλέπεις ποιο μοντέλο iphone έχεις και βρίσκεις αν παίζει στις μπάντες του ελληνικού 4G Αν εκπέμψουν στις μπάντες που λες το iphone5 εκπέμπει στην 20 όχι στην 7 όμως ..τέλος πάντων έχω αποφασίσει να γυρίσω σε f2g απο συμβόλαιο cosmote και ας έχω 3G .. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δεν υποστηρίζει την 20. Δες το link που έχω βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δεν υποστηρίζει την 20. Δες το link που έχω βάλει Όντως έκανα λάθος .Εκπεμπει στις 1-3-5 .Παντως αν εκπέμψουν όλες οι εταιρίες στην 7 τότε δε θα έχουμε σε καμία εταιρία 4g με iphone5 κατι που μου φαίνεται παράξενο Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Όντως έκανα λάθος .Εκπεμπει στις 1-3-5 .Παντως αν εκπέμψουν όλες οι εταιρίες στην 7 τότε δε θα έχουμε σε καμία εταιρία 4g με iphone5 κατι που μου φαίνεται παράξενο Cosmote Vodafone θα ειναι στις 3, 7, 20 ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι συχνότητες φίλε είναι γνωστές. Θα παίξει στα 800 και στα 2600. Γενικά για να είσαι καλυμμένος πρέπει το τηλέφωνο σου υποστηρίζει: 1) 900,1800 για 2G και στις 3 εταιρίες 2) 2100 για 3G και στις 3 εταιρίες 3) 800,2600 για 4G και στις 3 εταιρίες ενώ η vodafone και η cosmote εκπέμπουν και στα 1800 Αυτές οι συχνότητες επίσης είναι και οι συχνότητες που λειτουργούν τα δίκτυα και στην υπόλοιπη ευρώπη και σε πολλές ακόμη περιοχές στον κόσμο. Γενικά ότι τηλέφωνο προορίζεται για ευρωπαική χώρα και υποστηρίζει 4G υποστηρίζει αυτές τις συχνότητες. Εξαίρεση αποτελεί το iphone 5 που υποστηρίζει 4G μόνο στα 1800 Βάλε και το 900 στο 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Βάλε και το 900 στο 3G http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UMTS_networks εδώ λέει ότι και οι 3 εκπέμπουν στα 2100. Έχει αλλάξει κάτι ή απλά για προληπτικούς λόγους να το βλέπουμε? Επί της ουσίας δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα καθώς σχεδόν σε όλο τον κόσμο τα υποστηρίζεται η μπάντα των 2100 άρα οι 3G συσκευές την έχουν κατά κάποιο τρόπο default. Μόνο οι ΗΠΑ ουσιαστικά δεν την χρησιμοποιούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UMTS_networks εδώ λέει ότι και οι 3 εκπέμπουν στα 2100. Έχει αλλάξει κάτι ή απλά για προληπτικούς λόγους να το βλέπουμε? Επί της ουσίας δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα καθώς σχεδόν σε όλο τον κόσμο τα υποστηρίζεται η μπάντα των 2100 άρα οι 3G συσκευές την έχουν κατά κάποιο τρόπο default. Μόνο οι ΗΠΑ ουσιαστικά δεν την χρησιμοποιούν Η ΕΕΤΤ έχει απελευθερώσει την χρήση τεχνολογίας στα 900MHz και ήδη η Vodafone τη χρησιμοποιεί για κάλυψη σε αγροτικές περιοχές. Η Wind θα μπορούσε θεωρητικά και αυτή, μιας και έχει αρκετό bandwidth στα 1800 λόγω Q. Η Cosmote δυσκολάκι. Έχει 2x5 MHz και τα χρησιμοποιούν για να καλύψουν τρύπες του DCS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Η ΕΕΤΤ έχει απελευθερώσει την χρήση τεχνολογίας στα 900MHz και ήδη η Vodafone τη χρησιμοποιεί για κάλυψη σε αγροτικές περιοχές. Η Wind θα μπορούσε θεωρητικά και αυτή, μιας και έχει αρκετό bandwidth στα 1800 λόγω Q. Η Cosmote δυσκολάκι. Έχει 2x5 MHz και τα χρησιμοποιούν για να καλύψουν τρύπες του DCS. Οχι απαραιτητα σε αγροτικες.... Πχ και στην Αττικη υπάρχει. Και σε πόλεις τις επαρχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Power_User Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 ρε παιδιά, χίλια συγγνώμη, αλλά τι να το κάνεις το 4G με τέτοια πακέτα data??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 ρε παιδιά, χίλια συγγνώμη, αλλά τι να το κάνεις το 4G με τέτοια πακέτα data??? Τα 20 ευρώ 20 gb που έχει, δηλαδή 1€/GB δεν είναι άσχημο. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menidara Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Τι να πουν δηλαδή οι cosmote και vodafone με 500 mb... Παράθεση Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts