Jump to content

dimitristousis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitristousis

  1. Η ακύρωση φορητότητας είναι λίγο μπερδεμένη περίπτωση. Στη σταθερή έχεις όντως τη δυνατότητα να κάνεις το αίτημα υπαναχώρησης μέχρι 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση στον καινούργιο πάροχο, με ρίσκο βέβαια να μην προλάβει να γίνει η ακύρωση και να ενεργοποιηθεί η γραμμή στον καινούργιο πάροχο. Το αίτημα υπαναχώρησης θα πρέπει να γίνεται καλύτερα 1 με 2 μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου στο νέο πάροχο. Ο πελάτης έχει 14 μέρες περιθώριο από την ημέρα που έκανε το αίτημα υπαναχώρησης, σε περίπτωση που ενεργοποιήθηκε στον καινούργιο πάροχο, να ενεργοποιηθεί ξανά στον παλιό του πάροχο. Αν ενεργοποιηθεί στις 15 μέρες και μετά στον παλιό του πάροχο, χρεώνεται κανονικά το "πέναλντί" από τον καινούργιο πάροχο. Σχετικά με την κινητή δεν ισχύει ότι ο πελάτης δε μπορεί να ακυρώσει αν έχει παραλάβει κάρτα sim.
  2. Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι. Έχω αγορασει το iPad mini 4 κι ο browser που χρησιμοποιώ είναι ο chrome. Όταν μου στελνουν όμως κάποιο link και πατάω πάνω, μου ανοίγει πάντα με το safari. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό αλλάζει; Αν μπορω δηλαδη να κάνω βασικο browser το chrome. Και αν ναι, πώς γίνεται;
  3. dimitristousis

    Wind 3play

    Χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, επειδή εργάζομαι σε κατάστημα Wind, δεν αφορά τηλεόραση το triple play. Ακόμα κι εμάς δε μας έχουν ενημερώσει, απλά επειδή εκεί πήγε το μυαλό μας αυτό που μας απάντησαν αφορά κάποιες αλλαγές σε πακέτα Σταθερής - Internet - Κινητής (π.χ. Wind One, W και Σταθερή). Στις 07/05 θα υπάρχει ενημέρωση στο συγκεκριμένο κομμάτι.
  4. Κανένας πωλητής δε σε καλεί και το κλείνει. Σε όλες τις εταιρίες τηλεφωνικών πωλήσεων οι κλήσεις γίνονται από υπολογιστή και στους πωλητές "πέφτουν" μόνο οι απαντημένες. Οπότε το τηλέφωνο σου εσένα θα χτυπήσει συγκεκριμένες φορές κι αν δεν το σηκώσεις θα σε ξανακαλέσει το σύστημα μετά από κάποια ώρα από μόνο του. ;-)
  5. dimitristousis

    Nova 4G

    Εργάζομαι σε τμήμα πωλήσεων των Public και ρώτησα για την έναρξη του 4G δικτύου από τη Wind. Η υπεύθυνη με ενημέρωσε ότι θα αρχίσει στις αρχές του 2015, αλλά ακόμα δε ξέρουν συγκεκριμένη ημερομηνία και γι΄αυτό το λόγο δεν έχει βγει ανακοίνωση ακομα. Το πιο πιθανό είναι μέχρι αρχές Φεβρουαρίου να υπάρχει κάλυψη 4G. Πάντως κι εμένα μου ήρθαν updates στο κινητό και στις ρυθμίσεις μου εμφάνισε ξανά την επιλογή του 4G και μάλιστα μετά το update βλέπω και ακόμα καλύτερο σήμα στο κινητό.
×
×
  • Create New...