soulfunkdjx Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 παιδιά εγώ έκανα μερικές ρυθμίσεις έβαλα τα τελευταια EPO και τέτοια έβαλα και το conf αρχείο μόλις πατάω να με βρει ακόμα και μέσα στο σπίτι και εκτος σπιτιού με 3g με βρίσκει αμέσως αστραπιαία μόλις το πατάω.. αλλα πάντα με δείχνε 1-2 δρόμους διπλα/πάνω/κάτω όχι ακριβώς όπου είμαι πρέπει να περιμένω αρκετα λεπτα? Δεν ξερω αν βοηθαει οσους γνωριζουν αυτη η screenshot απο το gps test Για το συγκεκριμένο πρόβλημα θα πας εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2431933 και μετά θα σε δείχνει κανονικά. Το έκανα και εγώ και τώρα δουλεύει μια χαρά.Απλά παιδιά την πρώτη φορά θέλει αρκετή ώρα για να κλειδώσει δορυφόρους. Μπορεί σε μερικούς και αναλόγως την περιοχή να κάνει και κανένα 10λεπτο. Κατα προτίμηση δοκιμάστε το στην ταράτσα σας ή σε ανοιχτό χώρο που δεν έχει πολυκατοικίες γύρω σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ελπίζω να εννοείς με κλειστά τα data, αλλιώς 10 λεπτά είναι πάρα πολλά. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ελπίζω να εννοείς με κλειστά τα data, αλλιώς 10 λεπτά είναι πάρα πολλά. Εννοώ πάντα με κλειστά τα data. Μόνο με GPS ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μιλάτε για την 1η φορά φαντάζομαι γιατί όπου το έχω βάλει κλειδώνει αμέσως κάτω απο λεπτό τουλάχιστον. Δοκιμές σε Zopo 980/C2 με κλειστά δεδομένα κινητής. Στο δικό μου 980 (1/16 το 1ο στα 1.2ghz) με την butterfly rom V1.1 κλειδώνει κάτω απο λεπτό χωρίς να θέλει gps fix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μιλάτε για την 1η φορά φαντάζομαι γιατί όπου το έχω βάλει κλειδώνει αμέσως κάτω απο λεπτό τουλάχιστον. Δοκιμές σε Zopo 980/C2 με κλειστά δεδομένα κινητής. Στο δικό μου 980 (1/16 το 1ο στα 1.2ghz) με την butterfly rom V1.1 κλειδώνει κάτω απο λεπτό χωρίς να θέλει gps fix. Και εμένα το ίδιο έκανε πριν το πειράξω. Αλλά με το πείραγμα κλειδώνει εντός 10 δευτερολέπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αφου έκανα όλες τις ρυθμίσεις του οδηγού της 1ης σελίδας, πλέον κάθε φορά που ανοίγω το gps σε sygic ή google maps, μου βγάζει το μήνυμα: SI_REQ is rejected due to no network connection και κάνει να κλειδώσει πολλή ώρα ή δεν κλειδώνει και καθόλου. Αν έχω τα data ανοιχτά κλειδώνει γρήγορα, οποότε μπορώ να τα κλείσω μετα΄και να κάνω πλοήγηση. Ξέρει κανείς τί είναι αυτό το SI_REQ και γιατί μου το πετάει κάθε φορά που ανοίγω πρόγραμμα πλοήγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Φιλε μου ανοιξε το GPS χωρις να ανοιξεις τα δεδομενα.Μη δινεις σημασια στο μηνυμα. Περιμενε κανα 10λεπτο το πολυ ώσπου να κλειδωσει.Τόσο κανει παντα την πρωτη φορα.αφου σου κλειδωσει κανε μια επαννεκινηση το κινητο σου.Απο εδω κ περα θα κλειδωνει γρηγορα χωρις να σου βγαζει το μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδια της τελευταιες μερες ουτε το mt epo αλλα ουτε και ο χειροκινητος τροπος δουλευουν... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Παιδια της τελευταιες μερες ουτε το mt epo αλλα ουτε και ο χειροκινητος τροπος δουλευουν... Δοκιμασε το MT GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δοκιμασε το MT GPS Το ιδιο λεμε...μπα και σημερα τιποτα! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάθε φορά να κατεβάζεις τα EPO files; Εγώ τα κατέβασα πριν 2 μήνες κ δεν ξανασχολήθηκα με το θέμα. Και λειτουργεί μια χαρά το GPS μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Βασικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάθε φορά να κατεβάζεις τα EPO files; Εγώ τα κατέβασα πριν 2 μήνες κ δεν ξανασχολήθηκα με το θέμα. Και λειτουργεί μια χαρά το GPS μου. Δεν ειναι για το δικο μου κινητο Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Φιλε μου ανοιξε το GPS χωρις να ανοιξεις τα δεδομενα.Μη δινεις σημασια στο μηνυμα. Περιμενε κανα 10λεπτο το πολυ ώσπου να κλειδωσει.Τόσο κανει παντα την πρωτη φορα.αφου σου κλειδωσει κανε μια επαννεκινηση το κινητο σου.Απο εδω κ περα θα κλειδωνει γρηγορα χωρις να σου βγαζει το μηνυμα. Σωστός! Ούτε στο δίπλα τετράγωνο με βγάζει στην πλοήγηση ούτε πηδάει από δρόμο σε δρόμο, χάνοντας το σήμα που και που. Πάντως ο χρόνος κλειδώματος είναι και πάλι αργός (3-5 λεπτά μετά το άνοιγμα του GPS στο sygic). Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Σωστός! Ούτε στο δίπλα τετράγωνο με βγάζει στην πλοήγηση ούτε πηδάει από δρόμο σε δρόμο, χάνοντας το σήμα που και που. Πάντως ο χρόνος κλειδώματος είναι και πάλι αργός (3-5 λεπτά μετά το άνοιγμα του GPS στο sygic). Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή Θα πρεπει να αλλαξεις κ καποια αρχεια για πιο γρηγορο κλειδωμα.Θα πρεπει ομως να εισαι root.Επισης παιζει σημαντικο ρολο κ που βρισκεσαι.Αν εισαι αναμεσα σε κτιρια δυσκολευεται να κλειδωσει γρηγορα.Ακομα οταν θες να χρησιμοποιησεις την πλοηγηση, ανοιξε το sygic και οταν σου ζητησει να ενεργοποιησεις το GPS τοτε καντο. Μην ανοιγεις πρωτα το GPS και μετα το sygic.Απλα με αυτο τον τροπο παρατηρησα σωστοτερη λειτουργια του GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebratho Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Θα πρεπει να αλλαξεις κ καποια αρχεια για πιο γρηγορο κλειδωμα.Θα πρεπει ομως να εισαι root.Επισης παιζει σημαντικο ρολο κ που βρισκεσαι.Αν εισαι αναμεσα σε κτιρια δυσκολευεται να κλειδωσει γρηγορα.Ακομα οταν θες να χρησιμοποιησεις την πλοηγηση, ανοιξε το sygic και οταν σου ζητησει να ενεργοποιησεις το GPS τοτε καντο. Μην ανοιγεις πρωτα το GPS και μετα το sygic.Απλα με αυτο τον τροπο παρατηρησα σωστοτερη λειτουργια του GPS. Είμαι root. Και έχω κάνει manual configuration στο faster gps σύμφωνα με το αρχείο gps.conf που επισυνάπτω. Δοκίμασα πρώτα να ανοίφω το sygic, όντως έχει μια μικρή διαφορά στο χρόνο κλειδώματος. Όταν λες να αλλάξω κάποια αρχεία εννοείς άλλα πέραν του gps.conf; (Το αρχείο GPS που επισυνάπτω είναι .txt. Δεν έχω βάλει αυτό μέσα στο φάκελο etc. του system. To gps.conf που υπάρχει εκεί έχει φτιαχτεί από το faster gps με τα δεδομένα που υπάρχουν στο GPS.txt) Edited June 9, 2014 by zebratho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Υπαρχει ενα αρχειο τετοιο αρχειο που ειναι καλυτερα μονταρισμενο.επειδη δεν εχω υπολογιστη σημερα λογω δουλειας,αυριο θα σου το στειλω.Αν εχεις βαλει μονος σου το αρχειο μην χρησιμοποιεις το faster GPS γιατι στο διαγραφει κ φτιαχνει δικο του αυτοματα.Αυριο θα σου πω τι να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmantas84 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημέρα σας,Μήπως μμπορεί να μου πει κανείς γιατι κάθε φορά θα πρέπει να πηγαίνω στο mobile uncletools -> engineer mode -> engineer mode ( MTK ) -> Location -> Location based service ->GPS και να είναι πάντα GPS (OFF) και να χρειάζεται να το κάνω GPS(ON);Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι πάντα ΟΝ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημέρα σας,Μήπως μμπορεί να μου πει κανείς γιατι κάθε φορά θα πρέπει να πηγαίνω στο mobile uncletools -> engineer mode -> engineer mode ( MTK ) -> Location -> Location based service ->GPS και να είναι πάντα GPS (OFF) και να χρειάζεται να το κάνω GPS(ON);Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι πάντα ΟΝ; Ευχαριστώ πολύ. Κατεβάζεις την Notification bar απλά το ενεργοποιείς απο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) έχω ξαναρωτήσει... -πάμε στην καρτέλα Location (4η στα δεξιά) -Location Based Services -Στην καρτέλα EPO -Τσεκάρουμε τα: Enable EPO και Auto Download -πατάμε το κουμπί EPO IDLE και θα δούμε ότι μετονομάζεται σε EPO DOWNLOADING (λίγο ποιο κάτω στο LOG βλέπουμε και την πρόοδο και περιμένουμε την ολοκλήρωση). -Μόλις επανέλθει σε EPO IDLE πάμε πίσω στο μενού ένα βήμα δεν μπορώ να μπω εκεί μεσα για να προχωρήσω την διαδικασία ! (δεν μπορώ να επιλέξω την καρτέλα Location... μόνο την YGPS ! once again ! Edited June 11, 2014 by insiderGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Καλησπερα και απο μενα. Εχω βαλει την τελευταια ρομ των Ισπανων εδω και 2 μερες στο Jiayu G3S και οταν παω να κανω EPO DOWNLOAD μετα απο λιγο βγαζει EPO DOWNLOAD FAILURE. Υπαρχει κανενα θεμα με αυτο? Καμια ιδεα? Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Κατέβασε την εφαρμογή ΜΤ GPS απο το Play store και από εκεί θα σου κατεβάσει τα σωστά EPO Files. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Κατέβασε την εφαρμογή ΜΤ GPS απο το Play store και από εκεί θα σου κατεβάσει τα σωστά EPO Files. Ευχαριστω!!!:D:D:D Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmantas84 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Κατεβάζεις την Notification bar απλά το ενεργοποιείς απο εκεί. Καλησπερα φίλε μου.Το Gps το ενεργοποιώ κανονικά,αλλα όταν πηγαινω στο mobile uncletools -> engineer mode -> engineer mode ( MTK ) -> Location -> Location based service ->GPS , το GPS φαίνεται off,δηλαδή είναι ετσι: GPS(OFF) κι όταν το πατάω,γίνεται GPS(ON).Μπορω να κάνω κάτι γι'αυτο; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αυτό γινεται γιατι εχεις ενεργοποιημενο το AGPS. Μην ενεργοποιείς το GPS απο το mobileuncle γιατι ετσι ενεργοποιεις το απλο GPS.Απλα εσυ να το ενεργοποιεις απο την notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsingos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 -πάμε στην καρτέλα Location (4η στα δεξιά) -Location Based Services -Στην καρτέλα EPO -Τσεκάρουμε τα: Enable EPO και Auto Download -πατάμε το κουμπί EPO IDLE και θα δούμε ότι μετονομάζεται σε EPO DOWNLOADING (λίγο ποιο κάτω στο LOG βλέπουμε και την πρόοδο και περιμένουμε την ολοκλήρωση). -Μόλις επανέλθει σε EPO IDLE πάμε πίσω στο μενού ένα βήμα Exω περάσει με επιτυχία αυτό το φιξάκι σε 2 συσκευες αλλά σήμερα που μου ήρθε η καινούργια μου συσκευή (G4S) στην καρτέλα ΕPO δεν εχει την επιλογη Enable EPO και Αuto Download αλλά μόνο ΕPO DOWNLOAD που δεν κάνει τιποτα! εχει συμβει σε κανέναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts