eleco Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καλημέρα! Δεν βλέπω κάποια επιλογή στo φάκελο του iphone μέσα στο itunes. Εχει βιβλιοθήκη - μουσική - ringtones και κάτι άλλο, αλλά δεν έχει φώτο και video. Μήπως πρέπει να τους δημιουργήσω εγώ? Όταν έχεις αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο στο άλμπουμ κάμερας και συνδέσεις το iPhone, iPad στον υπολογιστή, μπορείς από την εξερεύνηση των windows να δεις το φάκελο και να αντιγραφείς το περιεχόμενο του. Μόνο αυτό το φάκελο μπορείς να δεις από το PC Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ξαφνικά μου άλλαξε θέση ο δείκτης searching. Ενώ εμφανιζόταν δίπλα στο ποσοστό μπαταρίας, τωρα εμφανίζεται στη θέση που βλέπετε στη φωτό. Πως έγινε αυτό? [ATTACH]46042[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Ξαφνικά μου άλλαξε θέση ο δείκτης searching. Ενώ εμφανιζόταν δίπλα στο ποσοστό μπαταρίας, τωρα εμφανίζεται στη θέση που βλέπετε στη φωτό. Πως έγινε αυτό? [ATTACH]46042[/ATTACH] Εννοείς ο κύκλος δίπλα από το σύμβολο το wifi; Δεν άλλαξε θέση, απλά όταν κατεβάζει δεδομένα από wifi στο εμφανίζει εκεί και όταν κατεβάζει από τον πάροχο σου το εμφανίζει δίπλα από την μπαταρία. Έτσι ήταν όλα τα χρόνια του iOS, δεν άλλαξε τώρα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Και όμως είτε από wifi είτε από 3G εμφανιζόταν δίπλα στη μπαταρία. Τώρα εμφανίζεται αριστερά της ώρας. Μόλις τώρα δοκιμάζω 3G και πάλι εμφανίζεται αριστερά της ώρας, Πως το εξηγείς? τι μπορεί να άλλαξε ξαφνικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Και όμως είτε από wifi είτε από 3G εμφανιζόταν δίπλα στη μπαταρία. Τώρα εμφανίζεται αριστερά της ώρας. Μόλις τώρα δοκιμάζω 3G και πάλι εμφανίζεται αριστερά της ώρας, Πως το εξηγείς? τι μπορεί να άλλαξε ξαφνικά!! Καλημέρα! Παίζει να το είπα και ανάποδα αλλά το σίγουρο είναι ότι πάντα έτσι ήταν. Το κυκλάκι της σύνδεσης για data είτε εμφανιζόταν δεξιά είτε αριστερά. Δεν άλλαξε κάτι τώρα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Στο ξανα λέω, και το data και το wifi εμφανιζότουσαν δίπλα στη μπαταρία. Τώρα εμφανίζονται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ αριστερά από την ώρα!! Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργεία, αλλά από περιέργεια τι μεσολάβησε και άλλαξε θέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Στο ξανα λέω, και το data και το wifi εμφανιζότουσαν δίπλα στη μπαταρία. Τώρα εμφανίζονται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ αριστερά από την ώρα!! Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργεία, αλλά από περιέργεια τι μεσολάβησε και άλλαξε θέση... Και εγώ ξανά λέω, δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα. Αυτό γινόταν και στις προηγούμενες εκδόσεις του iOS, δεν έχει στάνταρ θέση το κυκλάκι των δεδομένων. Άλλες φορές εμφανίζεται αριστερά και άλλες δεξιά. Παίζει ρόλο και τι άλλα σύμβολα εμφανίζονται στην status bar και πόσα χωράνε εκείνην την στιγμή. Εμένα το σύμβολο "κυκλάκι" εμφανίζεται ακριβώς δίπλα από την μπαταρία αλλά άλλες φορές εμφανίζεται και δίπλα από το σύμβολο του wifi. Πάντα έτσι ήταν. Εν ολίγοις δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε μεσολάβησε κάτι τώρα τελευταία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ok, το παρακολουθώ και τα λέμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αναβαθμίζοντας το iPhone 4S από έκδοση iOS 7.1.1 σε 7.1.2 παρατήρησα μόνιμο πρόβλημα με το internet μέσω 3G: σέρνεται τραγικά (ταχύτητα 1-2Kbps) σε σημεία που ξέρω οτι έχει 2-8 Mbps. Είδα οτι το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα. Κάποιος άλλος από εδώ μέσα το αντιμετωπίζει; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Αναβαθμίζοντας το iPhone 4S από έκδοση iOS 7.1.1 σε 7.1.2 παρατήρησα μόνιμο πρόβλημα με το internet μέσω 3G: σέρνεται τραγικά (ταχύτητα 1-2Kbps) σε σημεία που ξέρω οτι έχει 2-8 Mbps. Είδα οτι το έχουν κι άλλοι το πρόβλημα. Κάποιος άλλος από εδώ μέσα το αντιμετωπίζει; Και εγώ αντιμετώπισα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μέχρι τη Δευτέρα θα σιγουρευτώ ότι πράγματι είναι από την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Και εγώ αντιμετώπισα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μέχρι τη Δευτέρα θα σιγουρευτώ ότι πράγματι είναι από την αναβάθμιση. Γιατί την Δευτέρα συγκεκριμένα; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Γιατί την Δευτέρα συγκεκριμένα; κάνε μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Ρυθμίσεις Δικτύου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 κάνε μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου, Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Ρυθμίσεις Δικτύου! Έχω κάνει 100 φορές, και restore στην 7.1.1 και ξανά επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου, μέχρι και "setup as new phone" αλλά τίποτα... Απογοήτευση! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Έχω κάνει 100 φορές, και restore στην 7.1.1 και ξανά επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου, μέχρι και "setup as new phone" αλλά τίποτα... Απογοήτευση! Εάν δοκιμάσεις με άλλον πάροχο τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Εάν δοκιμάσεις με άλλον πάροχο τι γίνεται; Προς μεγάλη μου έκπληξη λειτουργεί μια χαρά με άλλο πάροχο. Δοκίμασα με VF.. Τι κουλό είναι αυτό τώρα; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Προς μεγάλη μου έκπληξη λειτουργεί μια χαρά με άλλο πάροχο. Δοκίμασα με VF.. Τι κουλό είναι αυτό τώρα; Νομίζω πως το πρόβλημά σου πρέπει να είναι η sim.. δοκίμασε να την καθαρίσεις.. ή να την αντικαταστήσεις στον πάροχο σου, σημασία έχει πως τουλάχιστον απέκλισες hardware πρόβλημα της συσκευής εάν η κάρτα αυτή επιβεβαιωθεί προβληματική, τοποθετώντας τη σε άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Μέσα στην εργοστασιακή εφαρμογή ημερολόγια μου εμφανίζεται ένα ημερολόγια το οποίο φαίνεται ότι έχω κάνει εγγραφή (δεν έχω κάνει ποτέ). Το ημερολόγιο είναι αυτό που φαίνεται στις εικόνες και έχει τις γιορτές από διάφορες χώρες. Κάθε φορά που κάνω refresh το ημερολόγιο αλλάζει χώρα. Το πιο περίεργο είναι ότι όταν επιλέγω edit δεν εμφανίζεται το κουμπί διαγραφής. Μπορείτε να με βοηθήσετε να το διαγράψω! Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Setup as a new στο icloud και το ημερολόγιο εμφανίστηκε πάλι! Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει στο iPhone 5s μου; (δεν έχω κάνει ποτέ μου jb, έχω την τελευταία έκδοση iOs) Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Το συγκεκριμένο είναι bug και εμφανίστηκε με την τελευταία έκδοση του iOS 7.1.2. Η apple το γνωρίζει και θα βγάλει αναβάθμιση η οποία θα διορθώνει το συγκεκριμένο bug. Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι οπότε το αφήνεις ως έχει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Ελπίζω να το διορθώσουν! Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Νομίζω πως το πρόβλημά σου πρέπει να είναι η sim.. δοκίμασε να την καθαρίσεις.. ή να την αντικαταστήσεις στον πάροχο σου, σημασία έχει πως τουλάχιστον απέκλισες hardware πρόβλημα της συσκευής εάν η κάρτα αυτή επιβεβαιωθεί προβληματική, τοποθετώντας τη σε άλλη συσκευή. Σήμερα έκανα αντικατάσταση κάρτας σιμ και δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Επειδή είχα ενεργοποιημένο το 4G σαν υπηρεσία από το δίκτυο (κι έχω iPhone 4S που δεν υποστηρίζει 4G) ζήτησα και μου το απενεργοποίησαν μήπως και έχει σχέση αυτό. Αλλά τίποτα... :( Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Σήμερα έκανα αντικατάσταση κάρτας σιμ και δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Επειδή είχα ενεργοποιημένο το 4G σαν υπηρεσία από το δίκτυο (κι έχω iPhone 4S που δεν υποστηρίζει 4G) ζήτησα και μου το απενεργοποίησαν μήπως και έχει σχέση αυτό. Αλλά τίποτα... :( Το το πράγμα δυσκολεύει καθώς εχει να κάνει με την μπάντα και θα πρέπει να το δει τεχνικός :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Το το πράγμα δυσκολεύει καθώς εχει να κάνει με την μπάντα και θα πρέπει να το δει τεχνικός :( Ναι, αλλα με vf του επαιξε! Στο μεταξυ και ενας αλλος χρηστης ανεφερε παρομοιο προβλημα στο νημα του 5s.... :worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Και το κουφό είναι οτι έκανα restore στην 7.1.1 αλλά τίποτα. Παίζει στο upadate της 7.1.2 firmware update στο modem οπότε εκεί πάπαλα.... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Και πως γινεται να γνωριζουν ηδη στην vodafone οτι υπαρχουν αρκετες αναφορες μονο απο χρηστες iphone που εχουν κανει το τελευταιο update προβληματα γενικοτερα με το ιντερνετ και τις εφαρμογες.Και γω σε 5αρι εκει που ηταν ολα μια χαρα μετα το update εχω προβληματα συνδεσης σχεδον σε ολες τις εφαρμογες. Και σημερα το CC μου ειπε οτι ηδη εχουν γινει reports δεν εχει να κανει με αυτους αλλα με την ιδια την apple. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts