mmaria_82 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα !! Μπήκα στους χάρτες απο ενα note 3 και παρατήρησα οτι πατώντας πάνω σε μια τοποθεσία δείχνει ακριβώς τους δρόμους μέσω δορυφόρου με εικόνες δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο iphone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Καλησπέρα !! Μπήκα στους χάρτες απο ενα note 3 και παρατήρησα οτι πατώντας πάνω σε μια τοποθεσία δείχνει ακριβώς τους δρόμους μέσω δορυφόρου με εικόνες δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο iphone ? αναφέρεσαι στο street view της google, ή στον υβριδικό χάρτη. εάν είναι το πρώτο: 1. ανοίγεις την εφαρμογή google maps από iPhone - iPad πηγαίνεις στην περιοχή που σε ενδιαφέρει, και στη συνέχεια σύρεις την οθόνη από τη βάση προς τα επάνω ώστε να αποκαλύψεις το street view n'joy :) εάν είναι το δεύτερο: 2. ανοίγεις τη εφαρμογή χαρτών της Apple πατάς στο "i" κάτω δεξιά και στη συνέχεια υβριδικός χάρτης! Edited June 11, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αναφέρεσαι στο street view της google, ή στον υβριδικό χάρτη. εάν είναι το πρώτο: 1. ανοίγεις την εφαρμογή google maps από iPhone - iPad πηγαίνεις στην περιοχή που σε ενδιαφέρει, και στη συνέχεια σύρεις την οθόνη από τη βάση προς τα επάνω ώστε να αποκαλύψεις το street view n'joy :) εάν είναι το δεύτερο: 2. ανοίγεις τη εφαρμογή χαρτών της Apple πατάς στο "i" κάτω δεξιά και στη συνέχεια υβριδικός χάρτης! Το πρώτο εννοούσα !!!! Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ παρα πολυ !!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το πρώτο εννοούσα !!!! Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ παρα πολυ !!!!!!! χάρα μου να είμαι χρήσιμος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Σε συνέχεια όσων λέγαμε πιο πάνω, ούτε εμένα μου εμφανίζει στο ΣΗΜΕΡΑ τα γενέθλια φίλων μου στο fb που όμως δεν τους έχω σαν επαφές στο κινητό μου αποθηκευμένους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Σε συνέχεια χθεσινού μου μηνύματος να ρωτήσω. Αυτό το HD Voice της Cosmote μπορεί να απενεργοποιηθεί με κάποιο τροπο; Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Σε συνέχεια χθεσινού μου μηνύματος να ρωτήσω. Αυτό το HD Voice της Cosmote μπορεί να απενεργοποιηθεί με κάποιο τροπο; Ειναι του δικτύου αυτό, δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Σε συνέχεια χθεσινού μου μηνύματος να ρωτήσω. Αυτό το HD Voice της Cosmote μπορεί να απενεργοποιηθεί με κάποιο τροπο; Εαν θα μπορουσες με καποιον τροπο να κλεισεις την λειτουργια 3G τότε ναι γινεται... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα, εμφανιζει μονο τις επαφες στις οποιες εχει περαστει το ποτε εχουν γενεθλια... Και οχι φιλους του φβ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα, εμφανιζει μονο τις επαφες στις οποιες εχει περαστει το ποτε εχουν γενεθλια... Και οχι φιλους του φβ... Ε, τότε δεν είναι πρόβλημα, είναι η κανονική συμπεριφορά. Πώς θα μου εμφανίσει τα γενέθλια του Χ, αφού δεν τον έχω αποθηκεύσεις στη συσκευή μου. Θα έπρεπε? βρήκατε κάπου να το λέει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μεσω του subscribe calendar μεσω φβ, αφου στο calendar εμφανιζει οσους φιλους απο φβ εχουν γελεθλια και ποτε χωρις να ειναι αποθηκευμενοι στις επαφες , απλα ενω δειχνει στο συνοψη αυριο στο notification bar στο συνοψη σημερα δεν το εμφανιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μεσω του subscribe calendar μεσω φβ, αφου στο calendar εμφανιζει οσους φιλους απο φβ εχουν γελεθλια και ποτε χωρις να ειναι αποθηκευμενοι στις επαφες , απλα ενω δειχνει στο συνοψη αυριο στο notification bar στο συνοψη σημερα δεν το εμφανιζει.. Πραγματικα εχω χασει τη μπαλα.... Δεν εχω κανει subscribe σε κανενα fb ημερολογιο. Χρησιμοποιω hotmail calendar. Στο ημερολογιο του hotmail πραγματι μου εμφανιζει τα γενεθλια των επαφων fb (αγνωστο γιατι, δεν θυμαμαι αν ειχα κανει κατι) και ετσι εμφανιζονται και στο ημερολογιο του iphone, που συγχρονιζει με το hotmail calendar. Δεν εμφανιζονται ομως στο ημερολογιο γενεθλιων του iphone (αυτο που εχει συμβολο μια κορδελα) και ετσι, δεν εμφανιζονται ουτε στο nc. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το ημερολόγιο του hotmail (φαντάζομαι είναι και το μειλ σου για το fb) συγχρονίζει αυτόματα τα γενέθλια φίλων στα κοινικά δίκτυα και στέλνει και καθημερινό email... Δεν θυμάμαι αν υπάρχει ρύθμιση κτλ καθώς σε ένα άλλο μέιλ που έχω δεν μου έρχονται καθημερινά μέιλ με τα "γεγονότα" της μέρας... Τώρα γιατί δεν στα εμφανίζει κανονικά σαν γενέθλια στο ημερολόγιο γενεθλίων τσέκαρε μήπως θέλει κάποια ρύθμιση/επιλογή από το κινητό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το ημερολόγιο του hotmail (φαντάζομαι είναι και το μειλ σου για το fb) συγχρονίζει αυτόματα τα γενέθλια φίλων στα κοινικά δίκτυα και στέλνει και καθημερινό email... Δεν θυμάμαι αν υπάρχει ρύθμιση κτλ καθώς σε ένα άλλο μέιλ που έχω δεν μου έρχονται καθημερινά μέιλ με τα "γεγονότα" της μέρας... Τώρα γιατί δεν στα εμφανίζει κανονικά σαν γενέθλια στο ημερολόγιο γενεθλίων τσέκαρε μήπως θέλει κάποια ρύθμιση/επιλογή από το κινητό... Καλημερα. Για την ακριβεια το hotmail το εχω μονο για συγχρονισμο ημερολογιου και επαφων, γιατι δεν εχει προβληματα σε καμια πλατφορμα. Πραγματι καθε μερα μου ερχεται το μαιλ με το προγραμμα της ημερας. Εδω το προβλημα ειναι οτι δεν εμφανιζονται στην καρτελα ΣΗΜΕΡΑ, Το οποιο το θεωρω λογικο, αφου το αιφον τις καταχωρησεις του καθε ημερολογιου δεν τις αναγνωριζει σαν γενεθλια, εκτος κι αν εχουν περαστει ως τετοια στο δικο του ημερολογιο.(με το αναλογο συμβολακι γενεθλιων διπλα). Ελπιζω να γινομαι κατανοητος Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ναι κατάλαβα αλλά δεν έχω ψαχουλέψει και πολύ το μέιλ του άιφον... Στα WP πάντως εμφανίζονται κανονικά σαν γενέθλια αλλά λογικά οφείλεται στο ότι μιλάμε για την ίδια εταιρία email και λογισμικού (Microsoft), οπότε γι αυτό να συγχρονίζει αυτόματα και να τα περνά σαν γενέθλια... Στο ημερολόγιο του iphone αυτά τα γενέθλια στα βγάζει σαν απλό συμβάν από ότι κατάλαβα ενώ εσύ θες να βγαίνουν σαν γενέθλια με το ανάλογο σηματάκι δίπλα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Ναι κατάλαβα αλλά δεν έχω ψαχουλέψει και πολύ το μέιλ του άιφον... Στα WP πάντως εμφανίζονται κανονικά σαν γενέθλια αλλά λογικά οφείλεται στο ότι μιλάμε για την ίδια εταιρία email και λογισμικού (Microsoft), οπότε γι αυτό να συγχρονίζει αυτόματα και να τα περνά σαν γενέθλια... Στο ημερολόγιο του iphone αυτά τα γενέθλια στα βγάζει σαν απλό συμβάν από ότι κατάλαβα ενώ εσύ θες να βγαίνουν σαν γενέθλια με το ανάλογο σηματάκι δίπλα... Στο ios υπάρχει ένα στάνταρ ημερολόγιο birthdays. Σε αυτό το ημερολόγιο εμφανίζονται όλα τα γενέθλια των επαφών στις οποίες έχεις περάσει ημερομηνία γέννησης. Οπότε όταν π.χ. μια επαφή έχει γενέθλια στις 13.06.2014 θα εμφανιστεί κανονικά στο ΣΗΜΕΡΑ που αναφέρει ο ddr2. Επειδή διαβάζω εδώ και μέρες την κουβέντα για το ημερολόγιο εγώ έχω καταλάβει τα εξής. Στην καρτέλα ΣΗΜΕΡΑ του ios εμφανίζονται μόνο τα γεγονότα που έχουν στάνταρ ώρα έναρξης και λήξης, δηλαδή διαρκούν για κάποιες ώρες. Τα γεγονότα που είναι all day δεν εμφανίζονται στο ΣΗΜΕΡΑ αλλά εμφανίζονται στο tab all του notification center. Δηλαδή τώρα που πέρασα το ημερολόγιο του mundial εμφανίζονται κανονικά όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στην ημέρα και τα αυριανά επειδή όλα έχουν ημερομηνίες έναρξης και λήξης. Οπότε αν θέλουμε να εμφανίζονται τα γενέθλια στην καρτέλα ΣΗΜΕΡΑ θα πρέπει να τα καταχωρούμε με ώρα έναρξης και λήξης, 00:00 - 00:00. Edited June 13, 2014 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ναι κατάλαβα αλλά δεν έχω ψαχουλέψει και πολύ το μέιλ του άιφον... Στα WP πάντως εμφανίζονται κανονικά σαν γενέθλια αλλά λογικά οφείλεται στο ότι μιλάμε για την ίδια εταιρία email και λογισμικού (Microsoft), οπότε γι αυτό να συγχρονίζει αυτόματα και να τα περνά σαν γενέθλια... Στο ημερολόγιο του iphone αυτά τα γενέθλια στα βγάζει σαν απλό συμβάν από ότι κατάλαβα ενώ εσύ θες να βγαίνουν σαν γενέθλια με το ανάλογο σηματάκι δίπλα... Οπως το λες ειναι. Μου βγαζει ενα ειδικο ημερολογιο τπυ hotmail που το ομομαζει γενεθλια και ειναι read only. Αν ομως δημιουργησω μια επαφη στι αιφον και της βαλω γενεθλια, αμεσως στο ημερολογιο θα εμφανιστει αναλογη καταχωρηση γενεθλιων και θα εμφανιζεται και στην καρτελα ΣΗΜΕΡΑ του nc. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Αν δεν υπάρχει κάποια επιλογή από τις ρυθμίσεις του ημερολογίου του άιφον, η μόνη λύση που βλέπω είναι να περάσεις χειροκίνητα αυτές που σε ενδιαφέρουν περισσότερο για να στα βγάζει και στο nc ή αν υπάρχει κάποιο είδος widget ή ειδοποιήσεις στο nc του Hotmail για να στα εμφανίζει στην αρχική σου οθόνη (χωρίς να εμπλέκεται το ημερολόγιο του άιφον δηλαδή) αλλά αυτό δεν το γνωρίζω αν και πως μπορεί να γίνει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Έχω αρχίσει να κουράζομαι. Πρώτα έφταιγε το ότι εχω 7.0.4 και είμαι JB. Τώρα που είμαι με 7.1.1 τι φταίει και κάνει παράξενα? Στα καλά καθούμενα γυρνά ο τροχός στην μπάρα ειδοποιήσεων που δείχνει ότι κατεβάζει δεδομένα και δεν σταματά αν δεν κλείσω και ξανα ανοίξω την συσκευή. Έχει ξανά γραφτεί από άλλους το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε λύση. Τελικά άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη. Το Android κοροϊδεύετε αλλά στο ios και στο app store τα προβλήματα δεν πανε πίσω. Κατι άλλο τώρα. Το Skype μάλλον ήλθε ώρα να το εγκαταλειψουμε για πάντα. Για να δεις την κλήση πρέπει η εφαρμογή να τρέχει στο background. Μονο ειδοποιήσεις μηνυμάτων λαμβάνεις. Προτιμώ το hangouts αν ειναι έτσι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Έχω αρχίσει να κουράζομαι. Πρώτα έφταιγε το ότι εχω 7.0.4 και είμαι JB. Τώρα που είμαι με 7.1.1 τι φταίει και κάνει παράξενα? Στα καλά καθούμενα γυρνά ο τροχός στην μπάρα ειδοποιήσεων που δείχνει ότι κατεβάζει δεδομένα και δεν σταματά αν δεν κλείσω και ξανα ανοίξω την συσκευή. Έχει ξανά γραφτεί από άλλους το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε λύση. Τελικά άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη. Το Android κοροϊδεύετε αλλά στο ios και στο app store τα προβλήματα δεν πανε πίσω. Κατι άλλο τώρα. Το Skype μάλλον ήλθε ώρα να το εγκαταλειψουμε για πάντα. Για να δεις την κλήση πρέπει η εφαρμογή να τρέχει στο background. Μονο ειδοποιήσεις μηνυμάτων λαμβάνεις. Προτιμώ το hangouts αν ειναι έτσι. Το skype τοχω γειωσει καιρο τωρα.ακριβως για το λογο που λες.χωρια του οτι στο αντροιντ μου βαραινει πολυ τη συσκευη (ασχετο....). Οσο για τον τροχο μολις σημερα μουτοκανε για πρωτη φορα.....δεν τοχε ξανακανει ποτε. Μου φαινεται απο συσκευη σε συσκευη το ιος 7 κανει τα δικα του.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Έχω αρχίσει να κουράζομαι. Πρώτα έφταιγε το ότι εχω 7.0.4 και είμαι JB. Τώρα που είμαι με 7.1.1 τι φταίει και κάνει παράξενα? Στα καλά καθούμενα γυρνά ο τροχός στην μπάρα ειδοποιήσεων που δείχνει ότι κατεβάζει δεδομένα και δεν σταματά αν δεν κλείσω και ξανα ανοίξω την συσκευή. Έχει ξανά γραφτεί από άλλους το συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν θυμάμαι αν υπήρχε λύση. Τελικά άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη. Το Android κοροϊδεύετε αλλά στο ios και στο app store τα προβλήματα δεν πανε πίσω. Κατι άλλο τώρα. Το Skype μάλλον ήλθε ώρα να το εγκαταλειψουμε για πάντα. Για να δεις την κλήση πρέπει η εφαρμογή να τρέχει στο background. Μονο ειδοποιήσεις μηνυμάτων λαμβάνεις. Προτιμώ το hangouts αν ειναι έτσι. ήθελα να ήξερα για βασικό τηλέφωνο με τόσες ώρες που λείπεις από το σπίτι τι το ήθελες το iphoni??? Έτσι για να σε φτιάξω λίγο στο m8 το Skype δουλεύει άψογα τρέχει στο παρασκήνιο και η μπαταρία δεν κουνιέται Κωστή... Γύρνα στο android(m8) και από Σεπτέμβριο θα πάμε μαζί στο iphoni6... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 ήθελα να ήξερα για βασικό τηλέφωνο με τόσες ώρες που λείπεις από το σπίτι τι το ήθελες το iphoni??? Εσυ ελεγες οτι κραταει καλυτερα απο το νοτε 3..... @te salat Πηγαινε στο android που ειναι καλυτερο. Εκανες λαθος που για μην χασεις 20-30 ευρω κρατησες το 5s και οχι το πολυ καλυτερο του (sic) m8. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Στο ios υπάρχει ένα στάνταρ ημερολόγιο birthdays. Σε αυτό το ημερολόγιο εμφανίζονται όλα τα γενέθλια των επαφών στις οποίες έχεις περάσει ημερομηνία γέννησης. Οπότε όταν π.χ. μια επαφή έχει γενέθλια στις 13.06.2014 θα εμφανιστεί κανονικά στο ΣΗΜΕΡΑ που αναφέρει ο ddr2. Επειδή διαβάζω εδώ και μέρες την κουβέντα για το ημερολόγιο εγώ έχω καταλάβει τα εξής. Στην καρτέλα ΣΗΜΕΡΑ του ios εμφανίζονται μόνο τα γεγονότα που έχουν στάνταρ ώρα έναρξης και λήξης, δηλαδή διαρκούν για κάποιες ώρες. Τα γεγονότα που είναι all day δεν εμφανίζονται στο ΣΗΜΕΡΑ αλλά εμφανίζονται στο tab all του notification center. Δηλαδή τώρα που πέρασα το ημερολόγιο του mundial εμφανίζονται κανονικά όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στην ημέρα και τα αυριανά επειδή όλα έχουν ημερομηνίες έναρξης και λήξης. Οπότε αν θέλουμε να εμφανίζονται τα γενέθλια στην καρτέλα ΣΗΜΕΡΑ θα πρέπει να τα καταχωρούμε με ώρα έναρξης και λήξης, 00:00 - 00:00. Υπαρχει ομως και το εξης που δεν καταλαβαινω: Στα διαθεσιμα ημερολογια που εχω στη συσκευη μου, εχει 2 ημερολογια στο scrion του facebook. Ενα για events και ενα για γενεθλια. Αρα δεν θα επρεπε να συγχρονιζει απευθειας τα γενεθλια απο το fb? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 @@galanakop Νίκο τις καθημερινές είμαι στο γραφείο δεν έχω πρόβλημα μπαταρίας. Στα ταξίδια παίζει το tablet. Εσυ ελεγες οτι κραταει καλυτερα απο το νοτε 3..... @te salat Πηγαινε στο android που ειναι καλυτερο. Εκανες λαθος που για μην χασεις 20-30 ευρω κρατησες το 5s και οχι το πολυ καλυτερο του (sic) m8. Δεν είναι τα χρήματα. Δεν μ αρέσει να πιανομαι κορόιδο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 @@galanakop Νίκο τις καθημερινές είμαι στο γραφείο δεν έχω πρόβλημα μπαταρίας. Στα ταξίδια παίζει το tablet. Δεν είναι τα χρήματα. Δεν μ αρέσει να πιανομαι κορόιδο. Το θεμα ειναι οτι, αφου τα σκαμε που τα σκαμε, να μενουμε και ευχαριστημενοι ρε Κωστα. Και βλεπω οτι δεν εισαι. Δεν ειναι τα πολλα προβληματα, ειναι ο τροπος που ο καθενας τα αξιολογει αυτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts