DINFUN Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μάλλον το dock connector πρέπει να είναι.ειμαι στην εγγύηση (1χρονος) . Δεν πιστεύω να μου ζητήσουν χρήματα να το φτιάξουν;;;; Eάν έχει πάει υγρασία δυστυχώς βγαίνει από την εγγύηση, σε κάθε περίπτωση επικοινώνησε με το κατάστημα το οποίο αγόρασες τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Eάν έχει πάει υγρασία δυστυχώς βγαίνει από την εγγύηση, σε κάθε περίπτωση επικοινώνησε με το κατάστημα το οποίο αγόρασες τη συσκευή. Το έχω δώσει ήδη στο I storm στην Θεσσαλονίκη όπου μένω. Περιμένω απάντηση από αυτούς να μου πουν τι ακριβώς έχει. Θέλω να ξέρω τι να τους πω αν μου ζητήσουν χρήματα για την επισκευή ενώ είμαι σε εγγύηση . Ελπίζω να μην ζητήσουν κάτι και έχουμε αναγουλες Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το έχω δώσει ήδη στο I storm στην Θεσσαλονίκη όπου μένω. Περιμένω απάντηση από αυτούς να μου πουν τι ακριβώς έχει. Θέλω να ξέρω τι να τους πω αν μου ζητήσουν χρήματα για την επισκευή ενώ είμαι σε εγγύηση . Ελπίζω να μην ζητήσουν κάτι και έχουμε αναγουλες για να σου ζητήσουν χρήματα, θα πρέπει η βλάβη να βγάζει τη συσκευή εκτός εγγύησης. (πχ οι αισθητήρες υγρασίας να έχουν αλλάξει χρώμα.) τότε θα σας ζητήσουν χρήματα για αντικατάσταση με νέα συσκευή. Δεν την επισκευάζουν από όσο γνωρίζω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μήπως ξέρετε καμία εφαρμογή που να μεταφράζει από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Gr-en dict Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 εκανα λαθος.εννοουσα ιταλικα ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Άλλαξα μπαταρία και τώρα usage time και standby πάνε παρέα μαζί και κατεβαίνει νεράκι η μπαταρία, DINFUN εσύ που έχεις αλλάξει και καμία μπαταρία παραπάνω το χεις ξαναδεί; Δε το χω jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 για να σου ζητήσουν χρήματα, θα πρέπει η βλάβη να βγάζει τη συσκευή εκτός εγγύησης. (πχ οι αισθητήρες υγρασίας να έχουν αλλάξει χρώμα.) τότε θα σας ζητήσουν χρήματα για αντικατάσταση με νέα συσκευή. Δεν την επισκευάζουν από όσο γνωρίζω. :) Αν επισκευάζεται το τηλέφωνο τότε το καλύπτει η εγγύηση έτσι δεν είναι?????? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αν επισκευάζεται το τηλέφωνο τότε το καλύπτει η εγγύηση έτσι δεν είναι?????? Η εγγύηση καλύπτει τη συςκευη είτε επισκευάζεται είτε οχι (σου δίνουν νέα). Το θέμα είναι εαν η βλάβη προκλήθηκε απο εξωτερικά αιτία ή από αστοχία υλικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Η εγγύηση καλύπτει τη συςκευη είτε επισκευάζεται είτε οχι (σου δίνουν νέα). Το θέμα είναι εαν η βλάβη προκλήθηκε απο εξωτερικά αιτία ή από αστοχία υλικού. Πέρασα σήμερα από το κατάστημα και με ενημέρωσαν πως πάμε για αντικατάσταση συσκευής . Όποτε αναμονή :) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πέρασα σήμερα από το κατάστημα και με ενημέρωσαν πως πάμε για αντικατάσταση συσκευής . Όποτε αναμονή :) Εχω κι εγω την συσκευη της κοπελας μου με προβλημα πιθανον την μητρικη. Πιθανον την δευτερα θα το στειλω στον Infoquest. Ποσο καιρο κανει η αντικατασταση συσκευης? Η συσκευη ειναι αγορασμένη απο skroutz κατευθειαν Infoquest δεν το στελνω? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εχω κι εγω την συσκευη της κοπελας μου με προβλημα πιθανον την μητρικη. Πιθανον την δευτερα θα το στειλω στον Infoquest. Ποσο καιρο κανει η αντικατασταση συσκευης? Η συσκευη ειναι αγορασμένη απο skroutz κατευθειαν Infoquest δεν το στελνω? Ναι στην isquare κατευθείαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ναι στην isquare κατευθείαν :) Isquare η info quest? Το δικό μου είχα πάρει τηλέφωνο info quest και μου είπαν στειλτο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 γενικος τα i phone χαλανε ευκολα στο τσιπακι που περναει το ρευμα τις λαικις φορτιστες και φορτισμα κηνητου στο αυτοκηνητο και τα δυο εχουν ημερομινια ληξης για το κινητο προσοχη λοιπον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 γενικος τα i phone χαλανε ευκολα στο τσιπακι που περναει το ρευμα τις λαικις φορτιστες και φορτισμα κηνητου στο αυτοκηνητο και τα δυο εχουν ημερομινια ληξης για το κινητο προσοχη λοιπον Μην λέμε ότι νά ναι, αν δεν το κατέχουμε..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μην λέμε ότι νά ναι, αν δεν το κατέχουμε..!! βλεπω παρα πολλα χαλασμενα 5s στης αγγελιες με το ιδιο προβλημα επισεις εχει βουηξη ολο το νετ εχω επαναφερει και 2 τηλεφωνα με την αλλαγη usb ic chip εσυ που το κατεχεις καλυτερα φορτιζετο απο οπου βρισκεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 ......usb ic chip Μάλιστα.....θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 βλεπω παρα πολλα χαλασμενα 5s στης αγγελιες με το ιδιο προβλημα επισεις εχει βουηξη ολο το νετ εχω επαναφερει και 2 τηλεφωνα με την αλλαγη usb ic chip εσυ που το κατεχεις καλυτερα φορτιζετο απο οπου βρισκεις Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δηλαδή τι εννοείς επισκευή usb ic chip? Γνωρίζουμε κι εμείς αρκετά πράγματα για αυτά. Προσωπικά δεν βλέπω 5s με τέτοιο πρόβλημα πολλά. Ναι στο Ίντερνετ συνάντησα αλλά μιλάμε για εκατομμύρια συσκευές ανα τον κόσμο. Η δίκη μου συσκευή βγάζει μπλε οθόνη με γραμμές όχι την κλασική μπλε οθόνη. Προσπάθησα restore αλλά βγάζει error 9 Σε άλλο υπολογιστή πάλι τα ίδια. Θα το στείλω για αλλαγή συσκευής μιας και είναι εντός εγγύησης. Δεν έχει ακουμπήσει κανείς την συσκευή από θέμα επισκευής για να πω ότι κάτι έγινε λάθος. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δηλαδή τι εννοείς επισκευή usb ic chip? Γνωρίζουμε κι εμείς αρκετά πράγματα για αυτά. Προσωπικά δεν βλέπω 5s με τέτοιο πρόβλημα πολλά. Ναι στο Ίντερνετ συνάντησα αλλά μιλάμε για εκατομμύρια συσκευές ανα τον κόσμο. Η δίκη μου συσκευή βγάζει μπλε οθόνη με γραμμές όχι την κλασική μπλε οθόνη. Προσπάθησα restore αλλά βγάζει error 9 Σε άλλο υπολογιστή πάλι τα ίδια. Θα το στείλω για αλλαγή συσκευής μιας και είναι εντός εγγύησης. Δεν έχει ακουμπήσει κανείς την συσκευή από θέμα επισκευής για να πω ότι κάτι έγινε λάθος. πόσο συγκεκριμενος μπορώ να γινω? κανε μια αναζητηση στο youtube με repair ic chip iphone 5s δεν ειμαι ουτε τεχνικος ουτε τιποτα απο χομπι εχω ασχοληθει λιγακι και εκανα μια αναφορα σε οσους εχουν το τηλεφονο τους εν λειτουργια να προσεχουν γενικοτερα την φορτιση για να μην χαλαση ουτε κατηγορησα καμια μαρκα ουτε κανεναν αγοραστη απλα σαν προφυλαξη το ειπα πως να το πω εσυ τωρα αφου εισαι μεσα στην εγγυηση μην το σκεφτεσε καθολου επρεπε ηδη να το ειχες στειλει σιγουρα ειναι hardwere το προβλημα σου αφου εχεις δοκιμαση και απο 2 υπολογιστες το πιο ευκολακη να ειναι οθονη παντως ειναι δυσκολη εως ακατόρθωτη η επισκευή / αλλαγη chip γενικός (το ιδιο chip φορανε τα 5 και τα 5σ και το 5c απλα τα 5ρια σαν πιο παλια θα βγαλουν πιο ευκολα την βλαβη) Edited February 28, 2015 by mz3stelios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Το πρόβλημα που αναφέρεις εμφανίστηκε περισσότερο σε 5αρια και όχι τόσο σε 5S. Αλλα δεν είναι απόλυτο πως αιτία είναι ο φορτιστής. Εξάλλου πολλοί μη συμβατοι φορτιστές δεν δουλεύουν καν με το 5S. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 πόσο συγκεκριμενος μπορώ να γινω? κανε μια αναζητηση στο youtube με repair ic chip iphone 5s δεν ειμαι ουτε τεχνικος ουτε τιποτα απο χομπι εχω ασχοληθει λιγακι και εκανα μια αναφορα σε οσους εχουν το τηλεφονο τους εν λειτουργια να προσεχουν γενικοτερα την φορτιση για να μην χαλαση ουτε κατηγορησα καμια μαρκα ουτε κανεναν αγοραστη απλα σαν προφυλαξη το ειπα πως να το πω εσυ τωρα αφου εισαι μεσα στην εγγυηση μην το σκεφτεσε καθολου επρεπε ηδη να το ειχες στειλει σιγουρα ειναι hardwere το προβλημα σου αφου εχεις δοκιμαση και απο 2 υπολογιστες το πιο ευκολακη να ειναι οθονη παντως ειναι δυσκολη εως ακατόρθωτη η επισκευή / αλλαγη chip γενικός (το ιδιο chip φορανε τα 5 και τα 5σ και το 5c απλα τα 5ρια σαν πιο παλια θα βγαλουν πιο ευκολα την βλαβη) Εδωσα την συσκευή στο isquare Θεσσαλονίκη. Σε μια εβδομάδα θα ξέρω τι θα γίνει με την συσκευή. ΑΛΛΟ ένα 5s που έχω κλείνει μόνο του. Μετά από restore. Το εμφανίζει μια φορά την εβδομάδα στα ξαφνικά και το βρίσκω κλειστό. Το ανοίγω μετά δουλεύει κανονικά. Στα διαγνωστικά βρίσκω reset counter bug type 115. Δεν μπόρεσα όμως να βρω πληροφορίες σίγουρα ότι έχει το τάδε πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 αν ειναι στην εγγυηση μην το σκεφτεσε καν αν ειναι εκτος εγγυησης μπορεις να δοκιμασεις με μια καινουρια μπαταρια με μικρο κοστος λεω τι θα εκανα στην θεση σου χωρις να το παίζω ιδικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 αν ειναι στην εγγυηση μην το σκεφτεσε καν αν ειναι εκτος εγγυησης μπορεις να δοκιμασεις με μια καινουρια μπαταρια με μικρο κοστος λεω τι θα εκανα στην θεση σου χωρις να το παίζω ιδικός Δεν ειναι στην εγγυηση το εχασα για λιγες μερες. Εχω ακουσει καποια σχολια για καινουργια μπαταρια αλλα δεν ξερω κατα ποσον αυτες των 15 ευρω θα κανουν δουλεια. Εχω αλλαξει παλαιοτερα στο 4ς μου και δεν εμεινα ευχαριστημενος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) εγω πηρα μια προσφατα αλλα δεν ξερω να σου πω αν ειναι καλη γιατι δεν ειχα και πιο πριν μηλο για να κανω καμια συγκριση απο σκρουτζ διαλεξα οχι την πιο φτυνη αλλα ουτε την πιο ακριβη παντως θα δεις αν ειναι απο την μπαταρια το προβλημα σου ειχα εντοπιση και ενα ξενο λινκ για μπαταρια που της εδηνε τεσταρισμενες μπαταριες με 0 κυκλους φορτισης αλλα εβγενε καπως ακριβα αν δεν σου αδειαζη γρηγορα η μπαταρια σου δοκιμασε να την βγαλεις και να την ξαναβαλεις μηπως κατι δεν παταει καλα εκει που καθεται δεν λεω οτι ξεκουμποσε αλλα ετσι για σιγουρια Edited February 28, 2015 by mz3stelios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Εγώ έβαλα μια καινούργια και τώρα δε λειτουργεί το Touch ID και το usage με το standby time είναι πάντα ίδιο και καταρρέει η μπαταρία...την τσέκαρα και είχε 0 κύκλους φόρτισης...το έστειλα μέχρι το χειρουργείο ενός κολλητού που ξέρει, και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts