mmaria_82 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλημερα !!! Μου στέλνουν μηνύματα στο viber και ενώ μου έρχεται κανονικά ειδοποίηση παω να διαβάσω το μήνυμα και δεν μου το εμφανίζει .. Μπαίνω βγαίνω στην εφαρμογή τίποτα .. Μου το εμφανίζει μετά από ώρα .. Εχει συμβεί σε κάποιον κατι παρόμοιο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλημερα !!! Μου στέλνουν μηνύματα στο viber και ενώ μου έρχεται κανονικά ειδοποίηση παω να διαβάσω το μήνυμα και δεν μου το εμφανίζει .. Μπαίνω βγαίνω στην εφαρμογή τίποτα .. Μου το εμφανίζει μετά από ώρα .. Εχει συμβεί σε κάποιον κατι παρόμοιο ; Έκανες μια ενημέρωση αυτές τις ημέρες; Κι εμένα έτσι μου κανει η τελευταία έκδοση εδώ και μερικές ημερες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έκανες μια ενημέρωση αυτές τις ημέρες; Κι εμένα έτσι μου κανει η τελευταία έκδοση εδώ και μερικές ημερες Ναι αν δεν κάνω λάθος έκανα πριν λίγες μέρες !! Πολυ μπροστά αυτή η αναβάθμιση !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Αυτο το πρόβλημα με το viber το έχω και εγω κάποιες φορές. Μάλλον ειναι bug. Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έχει συμβεί και σε εμένα δυο-τρεις φορές το τελευταίο εξάμηνο. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παιδιά μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τη δωρεάν εφαρμογή από cydia ibatteryinfo και να μου πει τι βγάζει στο max capacity? νομίζω ότι η μπαταρία έχει θέμα γιατί στο Ίντερνετ βλέπω Μάξ capacity 1550σε screenshot της ίδιας εφαρμογής και ανησυχώ Δείτε http://i58.tinypic.com/2wcjpmx.jpg Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Με τις φορτίσεις δεν πέφτει το capacity της μπαταρίας? Εσύ λες για το designed capacity, που είναι όντως 1550 περίπου νομίζω (δεν είναι jb για να βάλω την εφαρμογή που λες). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Με τις φορτίσεις δεν πέφτει το capacity της μπαταρίας? Εσύ λες για το designed capacity, που είναι όντως 1550 περίπου νομίζω (δεν είναι jb για να βάλω την εφαρμογή που λες). όχι το max capacity της μπαταρίας είναι στάνταρ. στα 5άρια είναι 1430mah και στα 5s 1550mah. απλά θέλω κάποιον με jailbreak να επιβεβαιώσει αν είναι 1430 ή 1550 το μαξ αν γράφει 1550 τότε η μπαταρία που μου στείλανε είναι μικρότερης χωρητικότητας και όχι γνήσια (από ebay τι να περιμένεις). είναι σημαντικό να μην μας ποιάνουν κότσους. φυσικά χωρίς jailbreak δεν μπορείς να καταλάβεις και πιθανώς να στηρίζονται σε αυτό για να πουλάνε. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetRaid3r Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 (edited) Καλησπέρα, και χωρίς jb γίνεται.. https://www.dropbox.com/s/s2u43ect1m3k9cu/Screenshot%202014-09-15%2017.47.08.png?dl=0 Edited September 15, 2014 by NetRaid3r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 χωρις jb πως γινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Εννοεί την εφαρμογή ibackupbot και αν συνδέσεις το κινητό σου στο PC στα αριστερά σου βγάζει επιλογή να δεις.... Εγώ έφαγα μεγάλο ξενέρωμα.... Πάλι μπαταρία θα παραγγειλω .... http://i60.tinypic.com/2zrp3ly.jpg Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Το έβαλα και γράφει designed capacity 1550 και full charge capacity 1439. Έχω 146 κύκλους φόρτισης (7 μήνες και 10 ημέρες το έχω). :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παιδιά μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει τη δωρεάν εφαρμογή από cydia ibatteryinfo και να μου πει τι βγάζει στο max capacity? νομίζω ότι η μπαταρία έχει θέμα γιατί στο Ίντερνετ βλέπω Μάξ capacity 1550σε screenshot της ίδιας εφαρμογής και ανησυχώ Το έβαλα φίλε μου. 1550... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzgt4 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μόλις πήρα πίσω το τηλέφωνο. Αρκετά γρήγορα θα έλεγα, μου είχαν πει 20-25 μέρες και ήρθε στης 13. Πάνε και τα χτυπηματάκια γύρο γύρο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Μόλις πήρα πίσω το τηλέφωνο. Αρκετά γρήγορα θα έλεγα, μου είχαν πει 20-25 μέρες και ήρθε στης 13. Πάνε και τα χτυπηματάκια γύρο γύρο!:D Συγγνώμη αντικατάσταση σου έκαναν με refurbrized; δεν σου άλλαξαν την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλημέρα !!! Το ios 8 κυκλοφορεί αύριο ; Και αν ναι δίνουν συγκεκριμένη ώρα το update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ναι αυριο κατα τις 8 το απογευμα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μην πεσετε με τα μουτρα ομως, γιατι πριν τις 11 το βραδυ δεν θα τα καταφερετε. Ωραιο πραγμα να ξερεις ποτε θα παρεις μια αναβαθμιση, ακομα και την ωρα, οταν αλλοι περιμενουν μηνες και κανουν καθε λιγο αναζητηση για αναβαθμιση απο τα κινητα τους...:rolleyes: Αυτα ειναι τα καλα της μηλιας! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Μην πεσετε με τα μουτρα ομως, γιατι πριν τις 11 το βραδυ δεν θα τα καταφερετε. Ωραιο πραγμα να ξερεις ποτε θα παρεις μια αναβαθμιση, ακομα και την ωρα, οταν αλλοι περιμενουν μηνες και κανουν καθε λιγο αναζητηση για αναβαθμιση απο τα κινητα τους...:rolleyes: Αυτα ειναι τα καλα της μηλιας! Αυτά είναι τα καλα ομως υπάρχουν και περιπτώσεις που μετά την αναβάθμιση το τηλεφωνο έγινε χειρότερα. Οπότε καλα είναι να περιμένουμε να διαβάσουμε εντυπώσεις μερικές μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 καποιοι ειχαν βιαστει να πουν οτι στο 4s κακος εδωσαν την 7 και οτι το τηλεφωνο εγινε χειροτερο! απο την μερια μου ηταν μεγα ψεμα , το τηλεφωνο φυσουσε και τα πηγαινε μια χαρα!! οποτε ολες οι αναβαθμισεις ειναι καλοδεχουμενες!! εμεις που εχουμε στην παρουσα φαση το 5/5s , πιστευω θα ειναι σαν να εχουμε νεο τηλεφωνο! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλημέρα. Εγώ δε θα κάνω την αναβάθμιση. Όχι μόνο επειδή θα χάσω το JB αλλά επειδή θεωρώ ότι ακόμη οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ ίσως να μην είναι απόλυτα συμβατές με το iOS8. Θα περιμένω να το δω όταν έρθει την άλλη εβδομάδα το νέο τηλέφωνο με το καλό. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 καποιοι ειχαν βιαστει να πουν οτι στο 4s κακος εδωσαν την 7 και οτι το τηλεφωνο εγινε χειροτερο! απο την μερια μου ηταν μεγα ψεμα , το τηλεφωνο φυσουσε και τα πηγαινε μια χαρα!! οποτε ολες οι αναβαθμισεις ειναι καλοδεχουμενες!! εμεις που εχουμε στην παρουσα φαση το 5/5s , πιστευω θα ειναι σαν να εχουμε νεο τηλεφωνο! :P Εγω είχα βιαστεί και το είπα και είχα δίκιο. Έβαλα όλες τις εκδόσεις μετά το iOS 7 με την σειρά στο 4s μου. Τώρα τελευταία έστρωσε η συσκευή. Στην αρχή ηταν χάλια μαύρα. Πολύ αργά τα γραφικά και πολύ κακή διαχείριση έκανε το λειτουργικό. Τώρα ομως είναι καλα βέβαια το πούλησα σ έναν κολλητό αλλα το βλέπω κάθε μέρα είναι για την ηλικία του πολύ καλύτερο από μερικά καινούργια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Συγγνώμη αντικατάσταση σου έκαναν με refurbrized; δεν σου άλλαξαν την μπαταρία; Φυσικά Κωνσταντίνε. Επισήμως, τα Iphones δεν ανοίγουν. Οπότε, αντικατάσταση. Αυτά είναι τα καλα ομως υπάρχουν και περιπτώσεις που μετά την αναβάθμιση το τηλεφωνο έγινε χειρότερα. Οπότε καλα είναι να περιμένουμε να διαβάσουμε εντυπώσεις μερικές μέρες Λογικό κάποιος να ανησυχεί για το 4s. Αλλά από 5 και πάνω, δεν βρίσκω λόγο ανησυχίας. Άλλωστε, και με την GM τα μηνύματα είναι πολύ ευχάριστα. Η 8.0 είναι πολύ πιο έτοιμη από ότι ήταν η 7.0. Παρόλα αυτά, δεν με βλέπω να αναβαθμίζω τις πρώτες μέρες, γιατί θα λείπω εκτός και σε χώρο χωρίς wifi... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Εγω είχα βιαστεί και το είπα και είχα δίκιο. Έβαλα όλες τις εκδόσεις μετά το iOS 7 με την σειρά στο 4s μου. Τώρα τελευταία έστρωσε η συσκευή. Στην αρχή ηταν χάλια μαύρα. Πολύ αργά τα γραφικά και πολύ κακή διαχείριση έκανε το λειτουργικό. Τώρα ομως είναι καλα βέβαια το πούλησα σ έναν κολλητό αλλα το βλέπω κάθε μέρα είναι για την ηλικία του πολύ καλύτερο από μερικά καινούργια εγω την ειχα περασει με set up as new..και δεν ειχα αντιμετωπισει κανενα προβλημα!! αν το ειχα ακομα θα ανησυχουσα για την 8..αλλα πλεον εχω το 5 !! δεν θα προβω ακομα σε αλλαγη γιατι το εχω 5-6 μηνες... οποτε δεν θα εχω και αναλογο θεμα με τα updates!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzgt4 Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Για μια κιτρινιλα στην οθόνη το είχα δώσει οπότε μου έδωσαν αλλό :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts