alex_gate_7 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ο αγγλικού τύπου φορτιστής. Χρειάζεται αντάπτορα για να μπεί στις εδώ πρίζες. Τον οποίο βρίσκεις με 1-2 ευρώ, οπότε δεν είναι πρόβλημα :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Έμαθα οτι είναι το Α1457 οπότε βάση της http://www.apple.com/iphone/LTE/ θα να είναι οκ σωστά;) Μια χαρά κανονικά Ευρωπαϊκό! Βλέπω τελικά πως μόνο η 7 (2600 MHz) λείπει από το Α1533. Καλύτερα γιατί τα 800MHz μπορεί να χρησιμοποιηθούν εν τέλει και εδώ στην Ελλάδα για LTE. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επιτέλους ios... όλα καλά, όμορφα και απλά ! Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Επιτέλους ios... όλα καλά, όμορφα και απλά ! Με γεια! Τι χρωμα; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ακολουθώντας την παραφυλλολογία περί του iOS 8 λογικά αύριο θα είναι διαθέσιμο στους servers της apple. Απο την εμπειρία σας και αν γίνει όντως έτσι εμείς εδώ στην Ελλάδα θα το έχουμε επίσης αύριο; Η παίζει καμία καθυστέρηση για localization η τίποτα τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ακολουθώντας την παραφυλλολογία περί του iOS 8 λογικά αύριο θα είναι διαθέσιμο στους servers της apple. Απο την εμπειρία σας και αν γίνει όντως έτσι εμείς εδώ στην Ελλάδα θα το έχουμε επίσης αύριο; Η παίζει καμία καθυστέρηση για localization η τίποτα τέτοιο; Το iOS 8 θα είναι διαθέσιμο μόλις κυκλοφορήσει το iPhone 6 δηλαδή 16-19 Σεπτέμβρη. Κυκλοφορεί ταυτόχρονα για όλες τις συσκευές παγκόσμια. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το iOS 8 θα είναι διαθέσιμο μόλις κυκλοφορήσει το iPhone 6 δηλαδή 16-19 Σεπτέμβρη. Κυκλοφορεί ταυτόχρονα για όλες τις συσκευές παγκόσμια. Ααααα οκ Ευχαριστώ για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μάλλον η GM iOS 8 θα έρθει σήμερα για τους developers και σε καμία 10 μέρες και η τελική για όλες τις χώρες ταυτόχρονα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 παιδιά με ενθουσίασε το slow motion 240fps του iphone 6.... είναι θέμα επεξεργαστή και οπτικών? η θα μπορούσαμε έστω και σε jailbreak τηλέφωνο να το έχουμε και εμείς?? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 και το 5s εχει στα 120fps Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 παιδιά με ενθουσίασε το slow motion 240fps του iphone 6.... είναι θέμα επεξεργαστή και οπτικών? η θα μπορούσαμε έστω και σε jailbreak τηλέφωνο να το έχουμε και εμείς?? Είναι περισσότερο νομιζω τεχνολογίας του φακού που δίνει στο λειτουργικό την δυνατότητα αυτή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ προσωπικά ποτέ δεν τράβηξα βίντεο σε αργή κίνηση. Ούτε καν για δοκιμή... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ προσωπικά ποτέ δεν τράβηξα βίντεο σε αργή κίνηση. Ούτε καν για δοκιμή... είσαι παντρεμένος με παιδια; γιατί εάν ναι και δεν έχεις βγάλει video σε αργή κίνηση σε παιδότοπο τα πιτσιρίκια που πέφτουν από ψηλά, είσαι ασυγχώρητος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παντρεμένος ναι, παιδιά όχι ακόμη. Και τα βαφτιστήρια πλέον έφτασαν 14ων. Οπότε δεν είμαι επισκέπτης παιδότοπων. :) Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 κατι δοκιμαζα με to imessage και μετα το απενεργοποιησα αλλα τωρα μου εχουν εμφανιστει στον καταλογο καποια ονοματα που δεν τα ειχα και ουτε τα ξερω και ειναι απο το facebook. παταω διαγραφη επαφης αλλα δεν μου φευγουν αυτε οι επαφες. τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ προσωπικά ποτέ δεν τράβηξα βίντεο σε αργή κίνηση. Ούτε καν για δοκιμή... Α, χάνεις, είναι ωραίο. Μήπως μπορεί κάποιος να μας επαναλάβει πώς γίνεται να βλέπουμε τα βιντεο αυτά σε slow motion και στον υπολογιστή?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Α, χάνεις, είναι ωραίο. Μήπως μπορεί κάποιος να μας επαναλάβει πώς γίνεται να βλέπουμε τα βιντεο αυτά σε slow motion και στον υπολογιστή?? Η μειώνεις τη ταχύτητα αναπαραγωγής στο 25% στο media player ή χρησιμοποιείς την εφαρμογή truslowmo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Η μειώνεις τη ταχύτητα αναπαραγωγής στο 25% στο media player ή χρησιμοποιείς την εφαρμογή truslowmo :) Ευχαριστώ Κώστα, θα το δοκιμάσω. :) Edited September 10, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπέρα !!! Ενώ έχω βάλει φωτογραφίες στις επαφές οταν με καλούν σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται πάνω δεξιά η μικρή εικόνα που δείχνει πάντα .. Ενώ οταν καλώ εγώ μου το εμφανίζει οταν με καλούν δείχνει μόνο το όνομα της επαφής .. Δεν έχω πειράξει κατι καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταιει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπέρα !!! Ενώ έχω βάλει φωτογραφίες στις επαφές οταν με καλούν σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται πάνω δεξιά η μικρή εικόνα που δείχνει πάντα .. Ενώ οταν καλώ εγώ μου το εμφανίζει οταν με καλούν δείχνει μόνο το όνομα της επαφής .. Δεν έχω πειράξει κατι καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταιει ;;; Εάν εμφανίζεται το όνομα δοκίασε ένα restart στη συσκευή, Power+home buttons παρατεταμένα μέχρι να δεις το μήλο κι άφησέ το να κάνει επανακκίνηση και πές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Εάν εμφανίζεται το όνομα δοκίασε ένα restart στη συσκευή, Power+home buttons παρατεταμένα μέχρι να δεις το μήλο κι άφησέ το να κάνει επανακκίνηση και πές μου. Έκανα τίποτα πάλι ... :( Και τώρα παρατήρησα ότι δείχνει την εικόνα 2-3 δευτερόλεπτα μετα που θα απαντήσω στην κλήση .. Όταν χτυπάει όμως τίποτα ... Edited September 11, 2014 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έκανα τίποτα πάλι ... :( Και τώρα παρατήρησα ότι δείχνει την εικόνα 2-3 δευτερόλεπτα μετα που θα απαντήσω στην κλήση .. Όταν χτυπάει όμως τίποτα ... ������ Κάνε ένα backup στο iCloud Ρυθμίσεις >iCloud >Αποθήκευση και αντίγραφα >Αντίγραφο τώρα. (για παν ενδεχόμενο). 1. Ακολούθησε τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Γενικά >Επαναφορά >Ρυθμίσεις δικτύου. Εάν δεν επανέλθουν πρώχώρησε στο 2. 2. Από τις επαφές επέλεξε ομάδες (εάν έχεις) και αποτίκαρε μία μία τις ομάδες και δες ποια σου κάνει confict. (αν σου κάνει) αλλιώς προχωράς στο 3. 3. Πήγαινε ρυθμίσεις >iCloud και κλείσε τις επαφές, θα σου ζητήσει να διαγραφούν από τη συσκευή θα επιλέξεις ναι στη συνέχεια τις ανοίγεις πάλι και θα επανέλθουν όλες εντός δύο τρίων λεπτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Κάνε ένα backup στο iCloud Ρυθμίσεις >iCloud >Αποθήκευση και αντίγραφα >Αντίγραφο τώρα. (για παν ενδεχόμενο). 1. Ακολούθησε τη διαδρομή Ρυθμίσεις >Γενικά >Επαναφορά >Ρυθμίσεις δικτύου. Εάν δεν επανέλθουν πρώχώρησε στο 2. 2. Από τις επαφές επέλεξε ομάδες (εάν έχεις) και αποτίκαρε μία μία τις ομάδες και δες ποια σου κάνει confict. (αν σου κάνει) αλλιώς προχωράς στο 3. 3. Πήγαινε ρυθμίσεις >iCloud και κλείσε τις επαφές, θα σου ζητήσει να διαγραφούν από τη συσκευή θα επιλέξεις ναι στη συνέχεια τις ανοίγεις πάλι και θα επανέλθουν όλες εντός δύο τρίων λεπτών. Έφτιαξε !!!! Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά !!!!!!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έφτιαξε !!!! Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά !!!!!!!! :rolleyes: με ποιο απ' ολα να ξέρουμε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 με ποιο απ' ολα να ξέρουμε; :) Ξεκίνησα να κάνω back up αλλά έκανε ώρα και δεν εχω υπομονή πάτησα ακύρωση και μετα έκανα το πρώτο βήμα και το τρίτο έκανα δοκιμή και έδειχνε κανονικά την φωτογραφία .. Τώρα με πιο απο τα 2 βήματα επανήλθε δεν ξέρω ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts