Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το Shazam οποτε ανοιγω τν εφαρμογη μ κολαει και με πεταει . Δοκιμασα να τν διαγραψω και να τν ξανακατεβασω αλλα παλι τα ιδια. ολες οι αλλες εφαρμογες μου λειτουργουν μια χαρα. τι παιζει ?!

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει αντίστοιχο θέμα Αναλυτικός οδηγός Jailbreak iOS 7.1.X με την χρήση του jailbreak Pangu, οπότε το διαβάζεις και προχωράς. Το jailbreak σαν διαδικασία είναι εντάξει. Το θέμα είναι μετά τι εφαρμογές και tweaks θα περάσεις οπότε εκεί θα δεις την σταθερότητα με αυτά που θα περάσεις.

τι πρεπει να προσεξω απο τα tweaks δλδ μετα?

αλλά θα πρέπει να αποτικάρετε την επιλογή στο μικρό κουτάκι αριστερά

δεν μου εμφανιζει κανενα κουτακι κατω αριστερα τι λαθος κανω??

Edited by m4rvel

Καλημέρα !!! Χρησιμοποιώ συχνά το μην ενοχλείτε και εχω σαν επιλογή να χτυπάει μονο απο επαφές που εχω στα αγαπημένα ..

Αυτό που παρατήρησα σήμερα ειναι οτι χτυπάει απο τις επαφές που εχω στα αγαπημένα μονο οταν με περνούν τηλέφωνο οταν μου στέλνουν μήνυμα δεν χτυπαει υπάρχει κάποια ρύθμιση να αλλαξει αυτό που δεν την βλέπω ;; :O

Όχι δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Η μόνη ρύθμιση είναι για τις κλήσεις. Στο iOS 8 θα υπάρχει επιλογή να ενεργοποιείς το μην ενοχλείτε σε μεμονωμένες συζητήσεις.

καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το Shazam οποτε ανοιγω τν εφαρμογη μ κολαει και με πεταει . Δοκιμασα να τν διαγραψω και να τν ξανακατεβασω αλλα παλι τα ιδια. ολες οι αλλες εφαρμογες μου λειτουργουν μια χαρα. τι παιζει ?!

Ποια έκδοση iOS έχεις; Μήπως είναι γενικό το θέμα;

τι πρεπει να προσεξω απο τα tweaks δλδ μετα?

αλλά θα πρέπει να αποτικάρετε την επιλογή στο μικρό κουτάκι αριστερά

δεν μου εμφανιζει κανενα κουτακι κατω αριστερα τι λαθος κανω??

Θα πρέπει να προσέξεις τι περνάς γιατί μπορεί να περάσεις κάποιο tweak το οποίο θα προκαλεί αύξηση στην κατανάλωση της μπαταρίας ή κολλήματα ή crashαρισματα στο λειτουργικό. Αν δεν ξέρεις τι παίζει με jailbreak τότε καλύτερα να μην το κάνεις. Δεν περνάς ότι βρεις.

Το σωστό θέμα για να ρωτάς είναι το Αναλυτικός οδηγός Jailbreak iOS 7.1.X με την χρήση του jailbreak Pangu. Ότι άλλο θες το ψάχνεις στην ενότητα iOS Jailbreak.

Εδώ μιλάμε μόνο για το iPhone 5s.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Και εγω αυτο σκέφτηκα , το πιο πιθανό ειναι να εχει πρόβλημα η εφαρμογή. Την 7.1.1 έχω . Εχει κάποιος άλλος αυτο το πρόβλημα ;;

Και εγω αυτο σκέφτηκα , το πιο πιθανό ειναι να εχει πρόβλημα η εφαρμογή. Την 7.1.1 έχω . Εχει κάποιος άλλος αυτο το πρόβλημα ;;

Εγω οχι. Δουλευει ενταξει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Όσοι χρησιμοποιείτε wifi direct για μεταφορά αρχείων μεταξύ του iPhone σε άλλες συσκευές, έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μέθοδο;

Διάβασα αυτό http://www.clickonf5.org/24032/receive-large-files-iphone-android-using-home-wi-fi-network/ πχ

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Όσοι χρησιμοποιείτε wifi direct για μεταφορά αρχείων μεταξύ του iPhone σε άλλες συσκευές, έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη μέθοδο;

Διάβασα αυτό http://www.clickonf5.org/24032/receive-large-files-iphone-android-using-home-wi-fi-network/ πχ

Εγω χρησιμοποιω send anywhere και instashare μεταξυ android kai ios.υπαρχουν εφαρμογες και στα δυο os.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

παιδια καλησπερα.μου βγαζει μηνυμα στο app store οτι δεν μπορω να

Συνδεθω.μπορει να βοηθησει καποιος;ευχαριστω.

καλησπέρα φίλε μου τι έχει κάνει και δεν σου επιτρέπει να συνδεθείς; Πήγαινε Ρυθμίσεις - iTunes & App Store, πάτησε πάνω στο account σου, και δες εάν έχει κάποιο κόκκινο στοιχείο που έχει παραληφθεί. Εάν ο λογαριασμός δεν έχει κάρτα συνδεδεμένη τότε κάνε ένα log out και sign in again κι ενημέρωσέ μας! :)

Κλείσε την εφαρμογή από το multitask και δοκίμασε ξανά.

Γνωστό προβληματάκι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπέρα !!

Εχει καποιος προβλημα μετα την αναβάθμιση με την μπαταρία ;;

Εμένα μου καταναλώνεται πιο γρήγορα και με πολυ λιγότερη χρήση .. :O

Καλησπέρα !!

Εχει καποιος προβλημα μετα την αναβάθμιση με την μπαταρία ;;

Εμένα μου καταναλώνεται πιο γρήγορα και με πολυ λιγότερη χρήση .. :O

Καλησπέρα, είναι μεγάλη η διαφορά διάρκειας που έχεις παρατηρήσει;

Καλησπέρα, είναι μεγάλη η διαφορά διάρκειας που έχεις παρατηρήσει;

Ναι .. Πριν μου κρατούσε μιάμιση μέρα περίπου με κανονική χρήση και τώρα με λιγότερη μια μέρα .. Απο το 100% στο 80% μπορεί να πέσει μεσα σε μια ωρα με 2-3 κλήσεις του λεπτού και ελάχιστη περιήγηση στο Ίντερνετ ..

Ναι .. Πριν μου κρατούσε μιάμιση μέρα περίπου με κανονική χρήση και τώρα με λιγότερη μια μέρα .. Απο το 100% στο 80% μπορεί να πέσει μεσα σε μια ωρα με 2-3 κλήσεις του λεπτού και ελάχιστη περιήγηση στο Ίντερνετ ..

Θα χρειστεί να κάνεις καθαρή εγκατάσταση για να είσαι σίγουρη πως ευθύνεται η έκδοση, αναφορές σε ξένα forums κάνουν λόγο για ελάχιστη εώς μηδενική διαφορά!

Θα χρειστεί να κάνεις καθαρή εγκατάσταση για να είσαι σίγουρη πως ευθύνεται η έκδοση, αναφορές σε ξένα forums κάνουν λόγο για ελάχιστη εώς μηδενική διαφορά!

Και πως κάνω καθαρή εγκατάσταση ;

Και πως κάνω καθαρή εγκατάσταση ;

Κάνεις συγχρονισμό στα αρχεία σου, και στη συνέχεια ακολουθείς τη διαδρομή Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Όλα τα αρχεία και Ρυθμίσεις θα γίνει πλήρη διαγραφή της συσκευής και στήσιμο από τη αρχή, συνιστάται η διαδικασία να γίνεται Σαββατοκύριακο, για ευνόητους λόγους :)

Κάνεις συγχρονισμό στα αρχεία σου, και στη συνέχεια ακολουθείς τη διαδρομή Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Όλα τα αρχεία και Ρυθμίσεις θα γίνει πλήρη διαγραφή της συσκευής και στήσιμο από τη αρχή, συνιστάται η διαδικασία να γίνεται Σαββατοκύριακο, για ευνόητους λόγους :)

Δεν προλαβαίνω σήμερα δηλαδή !! :p συγχρονισμό εννοείς στο iTunes ε;

Αν ναι υπάρχει προβλημα εχω παει το λαπτοπ για σέρβις ..

Δεν προλαβαίνω σήμερα δηλαδή !! :p συγχρονισμό εννοείς στο iTunes ε;

Αν ναι υπάρχει προβλημα εχω παει το λαπτοπ για σέρβις ..

θα έλεγα πως όχι, καθώς θέλεις χρόνο για να την ξαναστήσεις, όσο αφορά τον συγχρονισμό, εννοώ να κρατήσεις backup τα αρχεία που δεν θέλεις να χάσεις είτε έιναι φωτογρααφίες video κι ό,τι άλλο δεν συγχρονίζεται με το iCloud! :)

Ποιο iphone έχεις;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όχι δεν γίνεται.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα .. Πήρα το iPhone 5s πριν μια εβδομάδα .. Από τις πρώτες μέρες παρατήρησα πως όταν κλείνω κάποιες εφαρμογές όπως το viber ασπριζει η οθόνη από πάνω μέχρι κάτω στη μέση και μετά αμέσως επανέρχεται .. Γιατι μπορεί να συμβαίνει αυτο ;;

Καλησπέρα .. Πήρα το iPhone 5s πριν μια εβδομάδα .. Από τις πρώτες μέρες παρατήρησα πως όταν κλείνω κάποιες εφαρμογές όπως το viber ασπριζει η οθόνη από πάνω μέχρι κάτω στη μέση και μετά αμέσως επανέρχεται .. Γιατι μπορεί να συμβαίνει αυτο ;;

Mόνο στο viber ή σε όλες ;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned