DALIKERMAN84 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πως γινεται να κλειδωνω καποια εφαρμογή με κωδικο από της ρυθμισεις του κινητου ? χωρις να κατεβασω Extra app ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πως γινεται να κλειδωνω καποια εφαρμογή με κωδικο από της ρυθμισεις του κινητου ? χωρις να κατεβασω Extra app ! Έτσι όπως θέλεις δεν γίνεται, μπορείς όμως να θέσεις κάποιους περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εγω παλι φορτιζω το iphone με τον φορτιστη απο το ipad air, δεν ξερω εαν κανω καλα για την μακροποθεσμη ζωη της μπαταριας το σιγουρο ειναι οτι κανω turbo φορτιση..:p Τι λετε θα εχω θεμα με την διαρκεια της μπαταριας η με την χωρητικοτητα της στο μελλον? Είναι σίγουρο ότι θα πεθάνει σύντομα. Το είχα απορία και ρώτησα τεχνικό όταν πήγα να αλλάξω την μπαταρία στο iphone μου και μου είπε ούτε καν να το σκεφτώ. Βγάζει πολλά περισσότερα volt ο φορτιστής του ipad και την καταστρέφει την μπαταρία. Οπότε πρέπει να το σταματήσεις και να το φορτίζεις με τον κανονικό του φορτιστή. 6 μήνες κράτησε η μπαταρία σε πελάτη που τους είπε ότι το φόρτιζε συνέχεια με φορτιστή ipad. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλημέρα μετά από αντικατάσταση τις συσκευής λόγο προβλημάτων που μου παρουσίασε η πρώτη , η καινούργια εδώ και μία εβδομάδα δεν μπορώ να δώ τις φωτογραφίες πού είχα στην ροή των φωτογραφιών μού κατεβάζει μόνο φωτογραφίες δύο μηνών . Έχω μπει ρυθμίσεις ,icloud , ροή φωτό έκλεισα και έσβησα τις φωτογραφίες μετά το άνοιξα και πάλι τις ίδιες φωτογραφίες μου κατεβάζει . Έχει κανείς καμιά ιδέα ? Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλημέρα μετά από αντικατάσταση τις συσκευής λόγο προβλημάτων που μου παρουσίασε η πρώτη , η καινούργια εδώ και μία εβδομάδα δεν μπορώ να δώ τις φωτογραφίες πού είχα στην ροή των φωτογραφιών μού κατεβάζει μόνο φωτογραφίες δύο μηνών . Έχω μπει ρυθμίσεις ,icloud , ροή φωτό έκλεισα και έσβησα τις φωτογραφίες μετά το άνοιξα και πάλι τις ίδιες φωτογραφίες μου κατεβάζει . Έχει κανείς καμιά ιδέα ? Καλημέρα σας, στη ροή φωτογραφιών διατηρούνται οι 1000 τελευταίες. Δεν είναι αποθηκευτικός χώρος, δείτε εάν έχετε κάνει συγχρονισμό με την προηγούμενη συσκευή και υπάρχει backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πως μπορώ να το κάνω ? Στο σπίτι έχω Mac για υπολογιστή ένα ipad που αυτό βλέπει όλες τις φωτογραφίες που είναι στην ροή και δύο iphone ένα 4s και ένα 5s . Ούτε το 4s ούτε το 5s βλέπει όλη τη ροή των φωτογραφιών όπως τη βλέπει το ipad . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση πως μπορώ να το κάνω ? Στο σπίτι έχω Mac για υπολογιστή ένα ipad που αυτό βλέπει όλες τις φωτογραφίες που είναι στην ροή και δύο iphone ένα 4s και ένα 5s . Ούτε το 4s ούτε το 5s βλέπει όλη τη ροή των φωτογραφιών όπως τη βλέπει το ipad . καταρχήν όλες οι συσκευές είναι στο ίδιο APPLE iD; το mac βλέπει όλες της φωτογραφίες στην επιλογή iCloud; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναί ολες ειναι στο ιδιο ID . Παράθεση Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναί ολες ειναι στο ιδιο ID . οι φωτογραφίες σε όλες τις ροές δεν είναι οι ίδιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το iPhone 5s όταν στελνεις μηνυμα sms εχει αναφορα παραδοσης ? Αν ναι πως το ρυθμιζω γιατι δεν το βρισκω με τιποτα. Και κατι ακομα όταν ανοιγουμε μια εφαρμογή υπαρχει τροπος όταν την κλεινουμε για να γυρίσουμε στο αρχικο μενου να μην παταμε συνεχεια το κεντρικο κουμπι ? Ευχαριστο κανω μεταβαση από androind και είμαι μπερδεμένος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το iPhone 5s όταν στελνεις μηνυμα sms εχει αναφορα παραδοσης ? Αν ναι πως το ρυθμιζω γιατι δεν το βρισκω με τιποτα. Και κατι ακομα όταν ανοιγουμε μια εφαρμογή υπαρχει τροπος όταν την κλεινουμε για να γυρίσουμε στο αρχικο μενου να μην παταμε συνεχεια το κεντρικο κουμπι ? Ευχαριστο κανω μεταβαση από androind και είμαι μπερδεμένος ! Καλησπέρα σας, το iPhone δεν έχει αναφορά παράδοσης στα SMS μόνο για το μήνυμα που λαμβάνετε, μπορείτε να επιλέξετε εάν θα λάβει ο αποστολέας αποδεικτικό ή όχι. Για να μη χρησιμοποιοείτε το home button μπορεί να ενεργοποιήσετε το assistive touch, αν και δεν το θεωρώ εύχρηστο. Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - assistive touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδιά,εγώ χρησιμοποιώ αυτον για το 5s: http://www.public.gr/product/aksesoyar/apple/aksesoyar-ipod/fortistes/antaptoras-prizas-ipadiphoneipod-apple-12w-usb-power-adapter-md836zma/prod3760006pp/ Δεν νομιζω να έχω πρόβλημα,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπέρα σας, το iPhone δεν έχει αναφορά παράδοσης στα SMS μόνο για το μήνυμα που λαμβάνετε, μπορείτε να επιλέξετε εάν θα λάβει ο αποστολέας αποδεικτικό ή όχι. Για να μη χρησιμοποιοείτε το home button μπορεί να ενεργοποιήσετε το assistive touch, αν και δεν το θεωρώ εύχρηστο. Ρυθμίσεις - Γενικά - Προσβασιμότητα - assistive touch.Ευχαριστο ! το ενεργοποιησα και μου αρεσει το assistive touch ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ευχαριστο ! το ενεργοποιησα και μου αρεσει το assistive touch ! Παρακαλώ εάν σε βολεύει θα ξεχάσεις το Home button :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναί ολες ειναι στο ιδιο ID . Έχει κάποιο περιορισμό. Εγώ οπότε κάνω restore δεν μου περνάει όλες τις φωτό από την ροή. Μόνο κάποιες τελευταίες. Ενώ στον υπολογιστή στην ροή εχω καμία 800 τώρα έκανα πριν 2 βδομάδες restore και μπήκαν καμία 20 μόνο τελευταίες. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Έχει κάποιο περιορισμό. Εγώ οπότε κάνω restore δεν μου περνάει όλες τις φωτό από την ροή. Μόνο κάποιες τελευταίες. Ενώ στον υπολογιστή στην ροή εχω καμία 800 τώρα έκανα πριν 2 βδομάδες restore και μπήκαν καμία 20 μόνο τελευταίες. Γενικά, το σύστημα έχει λίγα προβλήματα. Εμένα σε pc δεν έλεγε με τίποτα να συγχρονίσει. 100 φορές έκανα log out και ξανασυνδέθηκα. Στο τέλος, δια μαγείας, συγχρόνισε και τις πέρασε όλες... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Το iPhone 5s όταν στελνεις μηνυμα sms εχει αναφορα παραδοσης ? Αν ναι πως το ρυθμιζω γιατι δεν το βρισκω με τιποτα. Και κατι ακομα όταν ανοιγουμε μια εφαρμογή υπαρχει τροπος όταν την κλεινουμε για να γυρίσουμε στο αρχικο μενου να μην παταμε συνεχεια το κεντρικο κουμπι ? Ευχαριστο κανω μεταβαση από androind και είμαι μπερδεμένος ! Μόνο στην περίπτωση που το μήνυμα είναι iMessage δηλ. όταν στέλνεις σε iOS συσκευή. Σε άλλη περίπτωση πριν το μήνυμα βαζεις, για την περίπτωση που έχεις COSMOTE, το *0# αφήνεις κενό και μετά πληκτρολογείς το κείμενο. Να σημειώσω ότι το *0# δεν το βλέπει ο παραλήπτης (είναι εντολή) Edited March 24, 2014 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 καλησπερα αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. Στα galaxy υπαρχει μια "εφαρμογη" εγκατεστημενη οπου οταν σε καλουν σου γραφει απο ποια περιοχη ειναι ο κωδικος χωρις να χρειαζεται ιντερνετ.Υπαρχει καποια ρυθμιση ή καποια εφαρμογη που να ενεργοποιουμε και στο iphone αυτο το χαρακτηριστικο?? ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 καλησπερα αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. Στα galaxy υπαρχει μια "εφαρμογη" εγκατεστημενη οπου οταν σε καλουν σου γραφει απο ποια περιοχη ειναι ο κωδικος χωρις να χρειαζεται ιντερνετ.Υπαρχει καποια ρυθμιση ή καποια εφαρμογη που να ενεργοποιουμε και στο iphone αυτο το χαρακτηριστικο?? ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μόνο στην περίπτωση που το μήνυμα είναι iMessage δηλ. όταν στέλνεις σε iOS συσκευή. Σε άλλη περίπτωση πριν το μήνυμα βαζεις, για την περίπτωση που έχεις COSMOTE, το *0# αφήνεις κενό και μετά πληκτρολογείς το κείμενο. Να σημειώσω ότι το *0# δεν το βλέπει ο παραλήπτης (είναι εντολή) Και για αλλους παροχους Συνδρομητες Cosmote: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *0# (αστερακι μηδεν διεση κενο μημυμα) Συνδρομητες QTelecom: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε ! (θαυμαστικο κενο μηνυμα) Συνδρομητες Wind: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *NOT# (αστερακι ΝΟΤ διεση κενο μηνυμα) Συνδρομητες Vodafone: Μπροστα απο το μηνυμα σας προσθεστε *# (αστερακι διεση κενο μηνυμα) Αντιγαφη απο insomnia απο χρηστη yayawoot Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο Χωρίς ίντερνετ και εγώ δε νομίζω. Αλλά με ίντερνετ, όλο και κάποια εφαρμογή θα υπάρχει. Δεν το έχω ψάξει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 καλησπερα αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. Στα galaxy υπαρχει μια "εφαρμογη" εγκατεστημενη οπου οταν σε καλουν σου γραφει απο ποια περιοχη ειναι ο κωδικος χωρις να χρειαζεται ιντερνετ.Υπαρχει καποια ρυθμιση ή καποια εφαρμογη που να ενεργοποιουμε και στο iphone αυτο το χαρακτηριστικο?? ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Ποιο το όφελος σε κάτι τέτοιο, εαν είναι να κοιτάξουμε μήπως βρούμε κάτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ποιο το όφελος σε κάτι τέτοιο, εαν είναι να κοιτάξουμε μήπως βρούμε κάτι :) εμενα προσωπικα με βοηθαει λογο εργασιας (πολλοι καλουν δηθεν απο καπου) με αποτελεσμα να δινω λαθος πληροφοριες (οικονομικα) λογο οτι δεν μπορω να το τσεκαρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 εμενα προσωπικα με βοηθαει λογο εργασιας (πολλοι καλουν δηθεν απο καπου) με αποτελεσμα να δινω λαθος πληροφοριες (οικονομικα) λογο οτι δεν μπορω να το τσεκαρω... είναι εύκολο να μας επισυνάψετε την αντίστοιχη εφαρμογή για android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts