montoya_42 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δεν άντεξα παιδία το έκανα κι εγώ το άλμα από wp 7.8 στα 8 με το Lumia 920. Πραγματικά καταπληκτικό κινητό! Σιγά το άλμα. 0,2 είναι η διαφορα (8-7.8=0,2)...χαχαχα Καλως ήρθες;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fn1m Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδιά για πείτε μου αν μπορειτε, εχει ραδιοφωνο τελικα το κινητο αυτο ή οχι; Σε δυο μαγαζια που ρωτησα με ειπανε οχι, αλλα κατι διαβαζω οτι εχει δεκτη μεσα η συσκευη και απλα δεν υπαρχει το αντιστοιχο λογισμικο. Τι συμβαινει τελικα; Μπορει εσεις με αυτη την συσκευη να ακουσετε ραδιοφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έχει ραδιόφωνο !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδιά για πείτε μου αν μπορειτε, εχει ραδιοφωνο τελικα το κινητο αυτο ή οχι; Σε δυο μαγαζια που ρωτησα με ειπανε οχι, αλλα κατι διαβαζω οτι εχει δεκτη μεσα η συσκευη και απλα δεν υπαρχει το αντιστοιχο λογισμικο. Τι συμβαινει τελικα; Μπορει εσεις με αυτη την συσκευη να ακουσετε ραδιοφωνο; Έχει κανονικά ραδιόφωνο με το gdr2 update. Το πιθανότερο είναι να μην είναι αναβαθμησμενα τα κινητά στα μαγαζιά που ρώτησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 καλημερα παιδια, εχω όπως πει παραπανω περασει την gdr3 και χθες πηρα καποιες Amber αναβαθμισεις, μεταξυ των οποίων και την ¨ρυθμιση Αφή, γρηγορη ματια, ξυπνημα σε διπλο αγγιγμα κτλ". σημερα ομως δοκιμασα περασα μερικα τραγουδια στον φακελο ringtones ωστε να βαλω ηχο κλησης. για την ακριβεια το τραγουδι ποου ηθελα για ηχο κλησης, το εστειλα αρχικα με bluetooth απο android συσκευη. αποθηκευτηκε στον φακελο Music ->untitled folder. το αντεγραψα μεσω υπολογιστη μαζι με μερικα αλλα κομματια στον φακελο music κ μετα στον φακελο ringtones όλα. στις ρυθμισεις ηχου κλησης του κινητου ομως, εβλεπα όλα τα αλλα τραγούδια αλλά όχι αυτο που ηθελα το συγκεκριμενο ! πλεον δε βλεπω κανενα τραγουδι μου παρα μονο τα προεπιλεγμενα ως ήχοι κλησης. επισης στην "μουσικη" του κινητου στο εικονιδιο, εμφανιζει μονο το "αγνωστος καλλιτεχνης" για το επιμαχο τραγουδι που σας λεω. κανεις ιδεα τι φταίει/ τι να κανω για να το διορθώσω ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 καλημερα παιδια, εχω όπως πει παραπανω περασει την gdr3 και χθες πηρα καποιες Amber αναβαθμισεις, μεταξυ των οποίων και την ¨ρυθμιση Αφή, γρηγορη ματια, ξυπνημα σε διπλο αγγιγμα κτλ". σημερα ομως δοκιμασα περασα μερικα τραγουδια στον φακελο ringtones ωστε να βαλω ηχο κλησης. για την ακριβεια το τραγουδι ποου ηθελα για ηχο κλησης, το εστειλα αρχικα με bluetooth απο android συσκευη. αποθηκευτηκε στον φακελο Music ->untitled folder. το αντεγραψα μεσω υπολογιστη μαζι με μερικα αλλα κομματια στον φακελο music κ μετα στον φακελο ringtones όλα. στις ρυθμισεις ηχου κλησης του κινητου ομως, εβλεπα όλα τα αλλα τραγούδια αλλά όχι αυτο που ηθελα το συγκεκριμενο ! πλεον δε βλεπω κανενα τραγουδι μου παρα μονο τα προεπιλεγμενα ως ήχοι κλησης. επισης στην "μουσικη" του κινητου στο εικονιδιο, εμφανιζει μονο το "αγνωστος καλλιτεχνης" για το επιμαχο τραγουδι που σας λεω. κανεις ιδεα τι φταίει/ τι να κανω για να το διορθώσω ? Καλημέρα με ποιο προγραμμα έλαβες τις αναβαθμήσεις? Γιατι σε εμενα δεν εβγαλε κατι... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλημέρα με ποιο προγραμμα έλαβες τις αναβαθμήσεις? Γιατι σε εμενα δεν εβγαλε κατι... απλα μου εμφανισε στο εικονιδιο του μαρκετ 15 ενημερωσεις, αναμεσα στις αλλες ήταν κ αυτα για την οθονη. κροατικό ειναι εμένα, απο eshop, αγορασμενο τον Αυγουστο. στο θεμα με την μουσική κανεις λύση? το 1 κ μοναδικο κομματι που βλεπει, το εμφανιζει στο γραμμα # αλφαβητικά... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) στο θεμα με την μουσική κανεις λύση? το 1 κ μοναδικο κομματι που βλεπει, το εμφανιζει στο γραμμα # αλφαβητικά... Καλησπέρα φίλε μου!Το τραγούδι που θέλεις για ήχο κλήσης θα το περάσεις με το καλώδιο usb της συσκευής και θα το βάλεις στο φάκελο ringtone για να στο εμφανίση στους ήχους και να μπορέσεις να το επιλέξεις!Ελπίζω να βοήθησα:) Edited November 21, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα φίλε μου!Το τραγούδι που θέλεις για ήχο κλήσης θα το περάσεις με το καλώδιο usb της συσκευής και θα το βάλεις στο φάκελο ringtone για να στο εμφανίση στους ήχους και να μπορέσεις να το επιλέξεις!Ελπίζω να βοήθησα:) Σωστός kimmi αλλα ο φίλος έχει και πρόβλημα με την μουσική του (αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα φίλε μου!Το τραγούδι που θέλεις για ήχο κλήσης θα το περάσεις με το καλώδιο usb της συσκευής και θα το βάλεις στο φάκελο ringtone για να στο εμφανίση στους ήχους και να μπορέσεις να το επιλέξεις!Ελπίζω να βοήθησα:) καλησπερα φιλε, ναι έχω κανει ότι προτείνεις. ρωταω και εδω τα ιδια πραγματα αλλά προκοπή δεν είδα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5031106&posted=1#post5031106 Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 καλησπερα φιλε, ναι έχω κανει ότι προτείνεις. ρωταω και εδω τα ιδια πραγματα αλλά προκοπή δεν είδα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5031106&posted=1#post5031106 Έτσι βέβαια μπερδεύεις τη συζήτηση... Δοκίμασε να ξαναπεράσεις όλα σου τα τραγούδια στη συσκευή απο το pc. Καλού κακού αντέγραψε πρώτα τη μουσική σου απο το τηλέφωνο στο pc (και απο περιέργεια δες αν τα παίζει το pc...) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έτσι βέβαια μπερδεύεις τη συζήτηση... Δοκίμασε να ξαναπεράσεις όλα σου τα τραγούδια στη συσκευή απο το pc. Καλού κακού αντέγραψε πρώτα τη μουσική σου απο το τηλέφωνο στο pc (και απο περιέργεια δες αν τα παίζει το pc...) καλώς φίλε, θα το δοκιμασω οπως λες. ΥΓ.απλα στο αλλο topic ίσως επρεπε απ την αρχη να εχω ρωτησει καθως πιθανώς το συναντησουν και αλλοι αυτο το προβλημα με καποιο lumia . Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Σωστός kimmi αλλα ο φίλος έχει και πρόβλημα με την μουσική του (αν δεν κάνω λάθος) Σωστός φίλε δεν το πρόσεξα καλά αλλά και πάλι με τον ίδιο τρόπο μπορεί να περάσει και τα τραγούδια στο φάκελο music! Να σε ρωτήσω κάτι κι εγώ gia flash player για τον explorer τι χρησιμοποιείς ευχαριστώ!(έγραψες με το kimi:lol:) Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Σωστός φίλε δεν το πρόσεξα καλά αλλά και πάλι με τον ίδιο τρόπο μπορεί να περάσει και τα τραγούδια στο φάκελο music! Να σε ρωτήσω κάτι κι εγώ gia flash player για τον explorer τι χρησιμοποιείς ευχαριστώ!(έγραψες με το kimi:lol:) Flash player για τον IE δυστυχώς δεν θα βρεις! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Flashvideo για να αναπαράγεις flash περιεχόμενο από συγκεκριμένες σελίδες όπως πχ live streaming αγώνων! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Παιδιά έχω ένα πρόβλημα!όσο ήμουν συνδρομητης Vodafone χρησιμοποιούσα το tethering για να μοιράσω τη σύνδεση στο iPad,χωρίς κανένα πρόβλημα.Πριν περίπου ένα μήνα έκανα φορητοτητα στη cosmote και απο τότε έχω πρόβλημα με το μοίρασμα τις σύνδεσης.Συνδέομαι κανονικά και ταιριάζω το ipad με το κινητό ,όλα όπως πριν τη φορητοτητα ,αλλα ανοιγει ελάχιστες και συγκεκριμένες ιστοσελίδες το iPad όταν κάνω tethering!!!Έχω κανει restart στο iPad και στο κινητό αλλα το πρόβλημα παραμένει.Να αναφέρω ότι όταν χρησιμοποιώ το κινητό χωρίς tethering λειτουργεί απροβλημάτιστα στο σερφαρισμα!! Μπορεί να βοηθήσει /εξηγήσει,κάποιος,ευχαριστώ. Edited November 21, 2013 by GTV Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliaspr Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα! Σήμερα το απέκτησα! Ένα έχω να πω.... Τρομερό! Έρχομαι απο nexus και έχω εντυπωσιαστεί απίστευτα!!! Ερώτηση πρώτη λοιπόν (και πιστέψτε με θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα...): το όμορφο ρολόι που εμφανίζεται με την οθόνη σβηστή πως το ενεργοποιούμε; Υποψην ότι έχω amber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Καλησπέρα, κάτοχος Lumia 920 από εχθές κι εγώ!!! Σεταρισμένο κι έτοιμο, όμως αν μπορεί κάποιος να μου πει ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί για gtalk-hangouts;;;;;; Δοκίμασα το GChat αλλά δεν μου άρεσε και πάρα πολύ, τι άλλο θα προτείνατε;;; Edited November 22, 2013 by tainia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα! Σήμερα το απέκτησα! Ένα έχω να πω.... Τρομερό! Έρχομαι απο nexus και έχω εντυπωσιαστεί απίστευτα!!! Ερώτηση πρώτη λοιπόν (και πιστέψτε με θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα...): το όμορφο ρολόι που εμφανίζεται με την οθόνη σβηστή πως το ενεργοποιούμε; Υποψην ότι έχω amber. ρυθμίσεις->γρηγορη ματια Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliaspr Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις.... τι παιζει;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν βρίσκω κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις.... τι παιζει;:confused: θα'πρεπε στις Ρυθμίσεις, ως προτελευταια επιλογη να βλεπεις το "γρηγορη ματιά". Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλημέρα ετρεξα το sysapp pusher και μου έβγαλε για αναβάθμιση το "πρόσθετα + πληροφορίες" αλλα οταν το επιλέγω μου γράφει μονο το κοινοποίηση. Τι γινεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλημέρα ετρεξα το sysapp pusher και μου έβγαλε για αναβάθμιση το "πρόσθετα + πληροφορίες" αλλα οταν το επιλέγω μου γράφει μονο το κοινοποίηση. Τι γινεται? Εμένα μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μου Ελλάδα ενώ παλιά το έκανα κανονικά uodate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 εμενα το αναβαθμισε κανονικα σημερα το πρωι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Flash player για τον IE δυστυχώς δεν θα βρεις! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Flashvideo για να αναπαράγεις flash περιεχόμενο από συγκεκριμένες σελίδες όπως πχ live streaming αγώνων! Ευχαριστώ πολύ φίλε εύχομαι σε κάποια αναβάθμιση να το κάνουν και αυτό! Κατα τα άλλα το τηλέφωνο απλά όσο το δουλεύω τόσο το γουστάρω....:) Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 εμενα το αναβαθμισε κανονικα σημερα το πρωι ;) έχεις περάσει την GDR3??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts