Jump to content

raikonnen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About raikonnen

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

raikonnen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πολύ ωραίο δωράκι καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη!!!
  2. Όλα καλά φίλε μου:)
  3. Φίλε μου δεν την έχω τη συσκευή και γι αυτό ρώτησα αν αξίζει η αγορά του δεν είπα ότι έχει προβλήματα απλά διαβασα στη σελίδα πολλά και διάφορα για τη συσκευή και προφανός ο κάθε χρήστης να έχει διαφορετικές απόψεις...αν το πάρω πολύ ευχαρίστως να πω κι εγω τις δικές μου εντυπώσεις:)
  4. Φίλε μου διάβασα σχεδόν τις μισές σελίδες και η γνώμη σου για μενα και οποιουδήποτε μετράει και καλά κάνεις και την λες γιατί λεφτά δίνουμε και στην εποχή μας δεν τα βγάζουμε και εύκολα...διαβασα και λίγο στο xda τι γίνετε και απ ότι κατάλαβα αλλάζουν φιλοσοφία κι αυτή Σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου
  5. Για την μπαταρία είμαι σίγουρος φίλε μου το είδα το κινητό σε ένα φίλο μου αλλά δεν προλαβα να δω πολλά πολλά αλλά κι αυτός μου είπε τα καλύτερα παρτο και δεν θα το μετανιώσεις και με ενδιαφέρουν και η φωτογραφίες του πάρα πολύ το βίντεο απ ότι διάβασα δεν είναι και πολύ σταθερό αλλά εντάξει...Ας δουλεύουν όλα τα άλλα σωστά και το βίντεο δεν τραβάω και κάθε μερα:lol:
  6. Σκεφτομαι να το πάρω τώρα που έπεσε και η τιμούλα του αξίζει γενικά σαν σύνολο τηλεφώνου; Σιγουρα θα έχει ερωτηθή απο πολλούς απλά επειδή πάω πρωτη φορα σε αυτήν την εταιρεία είμαι λίγο δυστακτικός:)
  7. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων φίλε μου καλα απο μπαταρία άστα να πάνε το 6s απο τοτε που πηρε την 11 δυό φορες την μέρα το φορτίζω αγανάκτηση...απο το P10 plus σέρνω να πάω σε Huawei αλλά περίμενα και αυτή τη σειρά και πιστεύω άξιζε η αναμονή:)
  8. Ναι είναι το επόμενο που θα κάνω να πάω σε ένα κατάστημα να το δω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το πάρω αν πάω είμαι του τσακ μπαμ:lol:
  9. Το μέγεθος δεν με απασχολή ίσα ίσα είχα και note πιο παλιά και ξέρω οπότε πιστεύω δεν θα αργήσω να το συνηθήσω..σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων
  10. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...θα σκουντήξω και το 6αρι και άμεσα θα γίνει η αγορά:lol:ωραία και η apple αλλά βαρέθηκα τα κλειδώματα της ένα απλό πράγμα θέλεις να κάνεις και πας μέσω Αθηνών...την ευχαριστήθηκα την συσκευή δεν μπορώ να πω αλλά αυτό το κλείδωμα στο λογισμικο καταντάει βαρετό...
  11. Καλημέρα στη παρέα και καλή χρονιά σε όλους...Λίγο τη βοήθεια σας παρακαλώ έχω διαβάσει απο την αρχή μέχρι τώρα το παρακολουθω το κινητό απο τη μερα που κυκλοφόρησε και με έχει εντυπωσιάση έχω ένα Iphone 6s και θέλω να κάνω τη μετάβαση στη HUAWEI και σε αυτό το μοντέλο θα μείνω ευχαριστημένος όλες η γνώμες δεκτές και σας ευχαριστώ όση ασχοληθείτε!!
  12. Όλα τα έχω κάνει φίλε μου και απο τη συσκευή και από το τηλέφωνο στο android όταν το είχα εμφάνιζε και το bluetooth στις ρυθμίσεις του ρολογιού εδώ λείπει όταν το κάνω pair θα το ξαναδοκιμάσω να δω αν και με βλέπω με apple watch να υσηχάσει το κεφάλι μου:) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου!!!
×
×
  • Create New...