Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κάρτα SIM είναι κομμένη ή καινούρια micro-sim; Συμβαίνει αρκετά συχνά με κομμένες κάρτες SIM να χάνεται το σήμα και να επανεκκινεί η συσκευή.

Κάνε soft reset μήπως στρώσει, εναλλακτικά πάρε back up τα αρχεία σου και κάνε hard reset.

Ειναι micro-sim... ευχαριστω για την απαντηση.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα,αγορασα σημερα ενα selfie stick απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα με κουμπι για να βγαζει φωτογραφια.

Οταν πατας το κουμπι για να βγαλει φωτογραφια δειχνει οτι πατιεται το κουμπι ''volume up''.Υπαρχει καποιος τροπος να κανω το κινητο να βγαζει φωτογραφια με το κουμπι volume up?

Στο s3 μου το εκανα πολυ ευκολα κατεβαζοντας μια εφαρμογη αλλα οσο και αν εψαξα για το lumnia δεν βρηκα κατι.

Μπορει καποιος να βοηθησει?

Μια πρόχειρη λυση που μπορώ να σκεφτώ, ειναι να κατεβάσεις το Vocal Camera, κάπως έτσι λεγεται η εφαρμογή, όπου η εντολή για να τραβηξει φωτογραφία γίνεται φωνητικά... Πχ "Photo"... Εγώ ειχα βάλει το "M...ka" και κάναμε γέλια με τη παρέα...

Καλησπέρα,

Έχω το Lumia 920 ( RM-821_apac_hong_kong_234) και ενώ έχει επιλογή για 4G δεν κλειδώνει ποτέ και μένει μόνο στο 3G δηλαδή μου βγάζει πάνω Η+. Αν συνδέεται στο 4G γράφει πάνω 4G; Αν όντως δεν συνδέεται σε 4G μπορώ ποια rom μπορώ να βάλω σύμφωνα με αυτό τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 για να μπορέσει να ενεργοποιηθει το 4G. Δεν αντιμετωπίζω κανένα άλλο πρόβλημα στο κινητο εκτός απο αυτό.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα,

Έχω το Lumia 920 ( RM-821_apac_hong_kong_234) και ενώ έχει επιλογή για 4G δεν κλειδώνει ποτέ και μένει μόνο στο 3G δηλαδή μου βγάζει πάνω Η+. Αν συνδέεται στο 4G γράφει πάνω 4G; Αν όντως δεν συνδέεται σε 4G μπορώ ποια rom μπορώ να βάλω σύμφωνα με αυτό τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 για να μπορέσει να ενεργοποιηθει το 4G. Δεν αντιμετωπίζω κανένα άλλο πρόβλημα στο κινητο εκτός απο αυτό.

Ευχαριστώ.

Δεν νομίζω να είναι θέμα ρομ.

ποια εταιρεία έχεις? μπορεί στην περιοχή που κινείσαι να μην έχει καλό 4g σήμα. (ειδικά η wind έχει σε πολύ λίγες περιοχές)

έπειτα έχεις πάρει την εξυπηρέτηση πελατών για να σου ενεργοποιήσουν το 4g?

αν δεν ισχύουν τα παραπάνω μήπως η κάρτα sim σου είναι παλιά ή κομμένη? να πας να την αλλάξεις με μια που να πιάνει 4g

Έχω Vodafone και έχω ενεργοποίηση το 4G. Το δοκίμασα σε περιοχη που έχει 4G και μάλιστα ένα άλλο κινητό έπιανε 4G. Η κάρτα ειναι καινούργια ούτε ενός χρόνου όχι κομμένη. Η ένδειξη όταν πιάνει 4G ποια ειναι στο κινητό.

Έχω Vodafone και έχω ενεργοποίηση το 4G. Το δοκίμασα σε περιοχη που έχει 4G και μάλιστα ένα άλλο κινητό έπιανε 4G. Η κάρτα ειναι καινούργια ούτε ενός χρόνου όχι κομμένη. Η ένδειξη όταν πιάνει 4G ποια ειναι στο κινητό.

να γράφει 4g στο σήμα. το έχεις ενεργοποιήση από το κινητό? δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι

να γράφει 4g στο σήμα. το έχεις ενεργοποιήση από το κινητό? δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι

Ναι το έχω ενεργοποιήσει στο κινητό. Ίσως επειδή είναι απο Hong Kong να εκπέμπει η Vodafone σε άλλη συχνότητα;

Ναι το έχω ενεργοποιήσει στο κινητό. Ίσως επειδή είναι απο Hong Kong να εκπέμπει η Vodafone σε άλλη συχνότητα;

το κινητό είναι από Hong Kong? δεν πιάνει τότε τις μπάντες που έχει το 4g στην Ελλάδα. και αυτό να ξέρεις δεν αλλάζει με αλλαγή ρομ. είναι hardware το θέμα

το κινητό είναι από Hong Kong? δεν πιάνει τότε τις μπάντες που έχει το 4g στην Ελλάδα. και αυτό να ξέρεις δεν αλλάζει με αλλαγή ρομ. είναι hardware το θέμα

Σύμφωνα με τα παρακάτω θα έπρεπε να πιάνει

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_920-4967.php

http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/health/BaseStationRdt/GRNetworks/

Τα κινητά που πουλιούνται στην Κίνα έχουν τις δικές τους συχνότητες για να λειτουργούν στα δικά τους δίκτυα. εφόσον το πήρες από εκεί δεν λειτουργεί με τα δίκτυα της Ελλάδας δυστυχώς.

• 4 weeks later...

Έχω παρατηρήσει 3οριζοντιες κιτρινωπές θολούρες . Η 1 περίπου 2 πόντους πάχος.

Είναι κάτι που μπορώ να κάνω η αρχίζει και τα παίζει η οθόνη;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Κι εγω τα ιδια φίλε μου! Εχω μια κεντρικη κιτρινωπη <μουτζούρα>. Περιμένω μηπως εχει κανεις τιποτε υποψιν του ή είναι γεράματα:(

θελει και ενεργοποιηση μεσω ενος μηνυματος sms για να λειτουργησει το 4G στην καρτα vodafone.δεν θυμαμαι σε ποιον αριθμό και τι ακριβως στελνεις.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Καλησπέρα!

Ξαφνικά ενώ χάζευα στο ίντερνετ,το κινητό σταμάτησε να δουλεύει & εμφανίζει στην οθόνη ένα χρώμα γκρι άσπρο. Δεν κλείνει,δεν ανοίγει,δεν ακούει σε καμία εντολή.

Ξέρει κανείς τι κάνω τώρα;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Καλησπέρα!

Ξαφνικά ενώ χάζευα στο ίντερνετ,το κινητό σταμάτησε να δουλεύει & εμφανίζει στην οθόνη ένα χρώμα γκρι άσπρο. Δεν κλείνει,δεν ανοίγει,δεν ακούει σε καμία εντολή.

Ξέρει κανείς τι κάνω τώρα;

Ευχαριστώ!

Για δες αν μπορείς να ο επαναφέρεις με το Lumia Software Recovery Tool. Αν βέβαια ο υπολογιστής αναγνωρίζει τη συσκευή.

Κάνε ένα soft reset πρώτα .

Κρατάς το κουμπί της μείωσης της φωνής και το on/off κουμπί μαζί μέχρι να κάνει μια δόνηση και να επανεκκίνηση.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Κάνε ένα soft reset πρώτα .

Κρατάς το κουμπί της μείωσης της φωνής και το on/off κουμπί μαζί μέχρι να κάνει μια δόνηση και να επανεκκίνηση.

Οκ! Εφτιαξε με αυτόν τον τρόπο!

Ευχαριστώ!

Samsung S8

θελει και ενεργοποιηση μεσω ενος μηνυματος sms για να λειτουργησει το 4G στην καρτα vodafone.δεν θυμαμαι σε ποιον αριθμό και τι ακριβως στελνεις.

Το έχω κάνει και αυτό, αλλά μάταια...

Θέλω να αλλάξω το APN αλλά δεν υπάρχει τέτοιο μενού πουθενά. Στο net ψαχνοντας βρήκα οτι πρέπει να πας στο Settings -> Mobile Network -> Add Internet APN . Δεν υπάρχει η επιλογή Add Internet APN πουθενά.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Πήγαινε στον dialer (κατάλογος κλήσεων) άνοιξε το submenu από τις τελείες κάτω δεξιά και πάτα ρυθμίσεις... Θα το βρεις εκεί :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Σε ευχαριστώ πολύ Alex_gate_7 αλλά δυστυχώς ούτε εκεί βρίσκεται κάτι.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Αυτά παθαίνεις αν δεν έχεις πιει καφέ ακόμα... Νομιζα ότι ηθελες να αλλάξεις PIN :p

Για το APN κοίτα εδώ: https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/connectivity/cellular-and-sim-settings

Αν και ούτε στο δικό μου το βρήκα εκεί που λεει... Αν βρω κάτι θα σε ενημερώσω...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Settings, Cellular + SIM, SIM settings, Add internet APN. Εκεί θα το βρείς.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Δεν υπάρχει εκεί, έχω wind f2g. Θέλω να αλλάξω το APN γιατί κάθε φορά που τελειώνει το data plan και ενώ έχω απενεργοποιήσει τα δεδομένα, μου τρώει 1 ευρώ από την κάρτα.

[ATTACH]63864[/ATTACH]

[ATTACH]63865[/ATTACH]

Edited by murex

Θέλω να αλλάξω το APN αλλά δεν υπάρχει τέτοιο μενού πουθενά. Στο net ψαχνοντας βρήκα οτι πρέπει να πας στο Settings -> Mobile Network -> Add Internet APN . Δεν υπάρχει η επιλογή Add Internet APN πουθενά.

Ρυθμίσεις>σημείο πρόσβασης και πατάς το + για να προσθέσεις νέο APN.

Μετά θα επιλέξεις ποιό από τα 2 θέλεις να είναι ενεργό.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.