Memorex Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ρε μάγκες, διαφωτίστε με λίγο σας παρακαλώ... Ειχα ένα θέμα με την αφή, του βάρεσα ένα hard reset και οταν ξαναμπήκα στο κινητο, απλώς καταχώρησα το Microsoft λογαριασμό μου και ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, επέστρεψαν εκεί που ήταν... Ειδα ομως οτι το πρόβλημα δε φτιάχτηκε και το πηγα σε ενα κατάστημα ΝΟΚΙΑ και μετά απο 1,5 μήνα ταλαιπωρίας, ηρθε το ρημάδι το ανταλλακτικό, το τοποθέτησαν και το πήρα πίσω το κινητό! Το άνοιξα, αλλά δε μου ζήτησε απολύτως τιποτα μειλ να καταχωρησω και πηγα στη διαχείριση λογαριασμών και έβαλα το μειλ μου, έκανε εκεί έναν συγχρονισμό αλλά αυτό ήταν! Ουτε κατέβασε κανένα back up, ουτε οτιδήποτε άλλο!! Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να γινει και αν υπάρχει πιθανότητα να κατεβάσω απλά οπως ήταν τα παλιά και να μη κάθομαι να ξανασετάρω απο την αρχή ένα ένα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Ρε μάγκες, διαφωτίστε με λίγο σας παρακαλώ... Ειχα ένα θέμα με την αφή, του βάρεσα ένα hard reset και οταν ξαναμπήκα στο κινητο, απλώς καταχώρησα το Microsoft λογαριασμό μου και ΟΛΑ, μα ΟΛΑ, επέστρεψαν εκεί που ήταν... Ειδα ομως οτι το πρόβλημα δε φτιάχτηκε και το πηγα σε ενα κατάστημα ΝΟΚΙΑ και μετά απο 1,5 μήνα ταλαιπωρίας, ηρθε το ρημάδι το ανταλλακτικό, το τοποθέτησαν και το πήρα πίσω το κινητό! Το άνοιξα, αλλά δε μου ζήτησε απολύτως τιποτα μειλ να καταχωρησω και πηγα στη διαχείριση λογαριασμών και έβαλα το μειλ μου, έκανε εκεί έναν συγχρονισμό αλλά αυτό ήταν! Ουτε κατέβασε κανένα back up, ουτε οτιδήποτε άλλο!! Έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να γινει και αν υπάρχει πιθανότητα να κατεβάσω απλά οπως ήταν τα παλιά και να μη κάθομαι να ξανασετάρω απο την αρχή ένα ένα;;; Κάνε μια επαναφορά και επανέφερε το back up μόλις σου ζητηθεί από τη συσκεύη. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κάνε μια επαναφορά και επανέφερε το back up μόλις σου ζητηθεί από τη συσκεύη. Το θέμα ειναι οτι στις Ρυθμίσεις δε μου εμφανίζει καν την "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"..... Αυτό που ίσως αξίζει να αναφέρω, είναι πως το κινητό οταν το πήρα ήταν Country Variant ΔΑΝΙΑΣ... Και τώρα που το κοιτάω, είναι Ιταλίας..Λογικά τη πέρασαν από το κατάστημα της ΝΟΚΙΑ... Πάιζει το ρόλο του;; Επίσης, δε μπορεί με τίποτα να συγχρονίσει επαφές απο το facebook... Και δε μπορώ να συνδεθώ και στον ΝΟΚΙΑ λογαριασμό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Το θέμα ειναι οτι στις Ρυθμίσεις δε μου εμφανίζει καν την "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"..... Αυτό που ίσως αξίζει να αναφέρω, είναι πως το κινητό οταν το πήρα ήταν Country Variant ΔΑΝΙΑΣ... Και τώρα που το κοιτάω, είναι Ιταλίας..Λογικά τη πέρασαν από το κατάστημα της ΝΟΚΙΑ... Πάιζει το ρόλο του;; Επίσης, δε μπορεί με τίποτα να συγχρονίσει επαφές απο το facebook... Και δε μπορώ να συνδεθώ και στον ΝΟΚΙΑ λογαριασμό μου Πας δηλαδή ρυθμίσεις>πληροφορίες και δεν υπάρχει τέρμα κάτω η επιλογή "επαναφορά του τηλεφώνου σας"; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Δεν ξερω που ειναι το σωστό section να κανω την ερώτηση. Εχω το 920. Ποιο ειναι το μοντέλο που θα το πούμε σαν αναβάθμιση του; Γιατι το 930 σίγουρα δεν είναι. Ευχαριστώ Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Δεν ξερω που ειναι το σωστό section να κανω την ερώτηση. Εχω το 920. Ποιο ειναι το μοντέλο που θα το πούμε σαν αναβάθμιση του; Γιατι το 930 σίγουρα δεν είναι. Ευχαριστώ Το Lumia 925 και το 930. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Το θέμα ειναι οτι στις Ρυθμίσεις δε μου εμφανίζει καν την "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"..... Αυτό που ίσως αξίζει να αναφέρω, είναι πως το κινητό οταν το πήρα ήταν Country Variant ΔΑΝΙΑΣ... Και τώρα που το κοιτάω, είναι Ιταλίας..Λογικά τη πέρασαν από το κατάστημα της ΝΟΚΙΑ... Πάιζει το ρόλο του;; Επίσης, δε μπορεί με τίποτα να συγχρονίσει επαφές απο το facebook... Και δε μπορώ να συνδεθώ και στον ΝΟΚΙΑ λογαριασμό μου Φίλε βάλε καινούριο κωδικό από το λαπτοπ και ξαναβαλτα και γω το ίδιο θέμα είχα και μου είχε σπάσει τα νεύρα,αλλά μετά όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 1.5 χρονο μετα τη αγορα του μπαινει στο συρταρι :) ο λογος ειναι οτι το μικροφωνο κατι εχει παθει,θα το παω σε καποιο Nokia Care σε περιπτωση που φτιαχτει δωρεαν λογω εγγυησης. εχω παρει ηδη το moto g τα λεμε "συντομα" με τα wp10 Το ίδιο πρόβλημα μετά από ένα χρόνο. Δε με άκουγε κανεις στις κλήσεις. Το πήγα Nokia care και μου είπε ότι απλα είχε μαζέψει βρώμα και μου το καθάρισε και όλα οκ. Το κινητό το είχα πάρει απο kaizer μαγαζί, αλλα κανένα πρόβλημα με εγγύηση, έδειξα απόδειξη και με εξυπηρετησανε Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Το ίδιο πρόβλημα μετά από ένα χρόνο. Δε με άκουγε κανεις στις κλήσεις. Το πήγα Nokia care και μου είπε ότι απλα είχε μαζέψει βρώμα και μου το καθάρισε και όλα οκ. Το κινητό το είχα πάρει απο kaizer μαγαζί, αλλα κανένα πρόβλημα με εγγύηση, έδειξα απόδειξη και με εξυπηρετησανε Κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω, αλλά με 820. Από το ίδιο κατάστημα.. Θυμάσαι πόσος καιρός πέρασε για να στο φτιάξουν; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Το ίδιο πρόβλημα μετά από ένα χρόνο. Δε με άκουγε κανεις στις κλήσεις. Το πήγα Nokia care και μου είπε ότι απλα είχε μαζέψει βρώμα και μου το καθάρισε και όλα οκ. Το κινητό το είχα πάρει απο kaizer μαγαζί, αλλα κανένα πρόβλημα με εγγύηση, έδειξα απόδειξη και με εξυπηρετησανε Σε ποιο Nokia care πηγες; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Που είχε μαζέψει βρώμα ;; Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσουμε η πρέπει να πάει σε Nokia care ;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Στα μικρόφωνα και ηχεία... Μπορείς να ξεβουλώσεις τις τρύπες με μια καρφίτσα η απλά να το ανοίξεις... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Το ίδιο πρόβλημα μετά από ένα χρόνο. Δε με άκουγε κανεις στις κλήσεις. Το πήγα Nokia care και μου είπε ότι απλα είχε μαζέψει βρώμα και μου το καθάρισε και όλα οκ. Το κινητό το είχα πάρει απο kaizer μαγαζί, αλλα κανένα πρόβλημα με εγγύηση, έδειξα απόδειξη και με εξυπηρετησανε Η συσκευή σου ήταν ευρωπαϊκή σωστά; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Στα μικρόφωνα και ηχεία... Μπορείς να ξεβουλώσεις τις τρύπες με μια καρφίτσα η απλά να το ανοίξεις... Έχει μια μεμβράνη εκεί σωστά ;; Δεν θα τρυπήσει με την καρφίτσα;; Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά η σκούπα με αναρρόφηση. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 (edited) Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες! παρατηρησα κατι τωρα τυχαια, ενω εχω το τηλεφωνο πολυ καιρο. Αν βαλω ασπρο φοντο και φερω την οθονη πολυ κοντα στα ματια παρατηρω οτι το ασπρο δεν ειναι "γαλα" παρατηρω κατι κουκιδες σαν απομαγνητηση σε ολη την οθονη! δε ξερω αν με καταλαβαινετε...οχι πιξελιαρισμα αλλα σαν απομαγνητιση.. Το θεμα ειναι: 1. ειναι σε ολους ετσι? 2. Εχει χαλασει το φιλτρο του τζαμιου? 3.Εχει χαλασει η οθονη? Μπορει καπιος να τσεκαρει και να μου πει γτ εχω εγγυηση. Δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αλλα δε θυμαμαι αν ηταν ετσι εξαρχησ. Το θεμα δημιουργειται μονο αμα παρατηρησω απο πολυ κιντινη αποσταση το τηλεφωνο. (κυριως αν βαλω ασπρο φοντο) Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες! παρατηρησα κατι τωρα τυχαια, ενω εχω το τηλεφωνο πολυ καιρο. Αν βαλω ασπρο φοντο και φερω την οθονη πολυ κοντα στα ματια παρατηρω οτι το ασπρο δεν ειναι "γαλα" παρατηρω κατι κουκιδες σαν απομαγνητηση σε ολη την οθονη! δε ξερω αν με καταλαβαινετε...οχι πιξελιαρισμα αλλα σαν απομαγνητιση.. Το θεμα ειναι: 1. ειναι σε ολους ετσι? 2. Εχει χαλασει το φιλτρο του τζαμιου? 3.Εχει χαλασει η οθονη? Μπορει καπιος να τσεκαρει και να μου πει γτ εχω εγγυηση. Δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αλλα δε θυμαμαι αν ηταν ετσι εξαρχης. Το θεμα δημιουργειται μονο αμα παρατηρησω απο πολυ κoντινη αποσταση το τηλεφωνο. (κυριως αν βαλω ασπρο φοντο) Edited December 27, 2014 by niotheros Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Έχει μια μεμβράνη εκεί σωστά ;; Δεν θα τρυπήσει με την καρφίτσα;; Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά η σκούπα με αναρρόφηση. ΟΧΙ καρφιτσα! θα τρυπησεις το ακουστικο. το ιδιο εκανε ο κουνιαδος μου στο 610 και τωρα ακουει το συνομιλητη του απο το υπερπεραν! πας σε nokia care και σε 1 ωριτσα εισαι ετοιμος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες! παρατηρησα κατι τωρα τυχαια, ενω εχω το τηλεφωνο πολυ καιρο. Αν βαλω ασπρο φοντο και φερω την οθονη πολυ κοντα στα ματια παρατηρω οτι το ασπρο δεν ειναι "γαλα" παρατηρω κατι κουκιδες σαν απομαγνητηση σε ολη την οθονη! δε ξερω αν με καταλαβαινετε...οχι πιξελιαρισμα αλλα σαν απομαγνητιση.. Το θεμα ειναι: 1. ειναι σε ολους ετσι? 2. Εχει χαλασει το φιλτρο του τζαμιου? 3.Εχει χαλασει η οθονη? Μπορει καπιος να τσεκαρει και να μου πει γτ εχω εγγυηση. Δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αλλα δε θυμαμαι αν ηταν ετσι εξαρχησ. Το θεμα δημιουργειται μονο αμα παρατηρησω απο πολυ κιντινη αποσταση το τηλεφωνο. (κυριως αν βαλω ασπρο φοντο) Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες! παρατηρησα κατι τωρα τυχαια, ενω εχω το τηλεφωνο πολυ καιρο. Αν βαλω ασπρο φοντο και φερω την οθονη πολυ κοντα στα ματια παρατηρω οτι το ασπρο δεν ειναι "γαλα" παρατηρω κατι κουκιδες σαν απομαγνητηση σε ολη την οθονη! δε ξερω αν με καταλαβαινετε...οχι πιξελιαρισμα αλλα σαν απομαγνητιση.. Το θεμα ειναι: 1. ειναι σε ολους ετσι? 2. Εχει χαλασει το φιλτρο του τζαμιου? 3.Εχει χαλασει η οθονη? Μπορει καπιος να τσεκαρει και να μου πει γτ εχω εγγυηση. Δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αλλα δε θυμαμαι αν ηταν ετσι εξαρχης. Το θεμα δημιουργειται μονο αμα παρατηρησω απο πολυ κoντινη αποσταση το τηλεφωνο. (κυριως αν βαλω ασπρο φοντο) Δεν προσεξα κατι τετοιο, αλλα καλυτερα να το εχεις σε σκουρο θεμα. Εχεις και μικροτερη καταναλωση μπαταριας (λενε...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 ΟΧΙ καρφιτσα! θα τρυπησεις το ακουστικο. το ιδιο εκανε ο κουνιαδος μου στο 610 και τωρα ακουει το συνομιλητη του απο το υπερπεραν! πας σε nokia care και σε 1 ωριτσα εισαι ετοιμος. Δεν είπαμε τιποτα για το ακουστικό... Στα μικρόφωνα είπα... Κι όχι βαθιά, δεν κάνεις γεώτρηση. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AT72 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα,Είμαι κάτοχος Lumia 920,εδώ και καιρό δεν μπορώ να στείλω ένα SMS ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες,μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος....ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα,Είμαι κάτοχος Lumia 920,εδώ και καιρό δεν μπορώ να στείλω ένα SMS ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες,μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος....ευχαριστώ Τους επιλέγεις και δεν αποστέλλεται; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AT72 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι...νέο μήνυμα επιλογή επαφών για αποστολή SMS εκεί τσεκάρω αρκετές επαφές,(εδώ να πω στο παρελθόν τσέκαρα περισσότερες απο 25 και δεν είχα ποτέ προβλήματα)και αφού κανω αποστολή εμφανίζεται - τεστ δεν είναι δυνατή η αποστολή του μηνύματος επανάληψη -. Το τσέκαρα σε δύο 920 που έχω το ένα DP και το άλλο χωρίς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι...νέο μήνυμα επιλογή επαφών για αποστολή SMS εκεί τσεκάρω αρκετές επαφές,(εδώ να πω στο παρελθόν τσέκαρα περισσότερες απο 25 και δεν είχα ποτέ προβλήματα)και αφού κανω αποστολή εμφανίζεται - τεστ δεν είναι δυνατή η αποστολή του μηνύματος επανάληψη -. Το τσέκαρα σε δύο 920 που έχω το ένα DP και το άλλο χωρίς.... Δοκίμασες να σβήσεις και να ανάψεις τη συσκευή σου; Soft reset έχεις κάνει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AT72 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι και στις δύο περιπτώσεις αλλά τίποτα.Σε lumia 630,820,925 απο φίλους που έχουμε τσεκάρει δεν υπάρχει πρόβλημα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ναι και στις δύο περιπτώσεις αλλά τίποτα.Σε lumia 630,820,925 απο φίλους που έχουμε τσεκάρει δεν υπάρχει πρόβλημα..... Μήπως άλλαξες κάρτα sim; Μόνο το πλαστικό της κάρτας, όχι τον αριθμό. Κάποια εφαρμογή που να εγκατέστησες ίσως; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εμένα έστειλε 75 SMS χωρίς κανένα πρόβλημα. Ίσως κάποια ρυθμίσει;το έχεις σε 2g ; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Το ίδιο πρόβλημα μετά από ένα χρόνο. Δε με άκουγε κανεις στις κλήσεις. Το πήγα Nokia care και μου είπε ότι απλα είχε μαζέψει βρώμα και μου το καθάρισε και όλα οκ. Το κινητό το είχα πάρει απο kaizer μαγαζί, αλλα κανένα πρόβλημα με εγγύηση, έδειξα απόδειξη και με εξυπηρετησανε Το κινητο οντως ειχε μαζεψει σκονη,το πηγα σε ενα καταστημα Nokia Care και τελικα πληρωσα 15 ευρω ενω ειναι στην εγγυηση.(:confused:) τωρα ειναι ενταξει,περιμενουμε τα wp10 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts