Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μου ανοιγει η αναζητηση.

Βγάζει κατι για Καβαλα;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αν γίνεται να απενεργοποιήσω τους ήχους ειδοποίησης απο το ημερολόγιο, όλους μαζι.

Δεν βλέπω πουθενά την ήσυχη ώρα. quiet hours.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Γεια σας.Εχω το εξής πρόβλημα, όταν τραβάω βίντεο με το κινητό κάθετα και το περνάω στον υπολογιστή για να το δω μου το παίζει πλάγια, ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό;

Ευχαριστώ Κώστας

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

• 2 weeks later...
Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα,όταν το τηλέφωνο το ξεκλειδώνω η οθόνη τρεμοπαίζει..αυτο δεν συμβαίνει μόνο όταν η φωτεινότητα είναι υψηλή..

Καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα,όταν το τηλέφωνο το ξεκλειδώνω η οθόνη τρεμοπαίζει..αυτο δεν συμβαίνει μόνο όταν η φωτεινότητα είναι υψηλή..

Πιθανώς να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας φωτεινότητας. Πήγαινε το σε ένα Nokia care point να το ελέγξουν.

Γεια σας.Εχω το εξής πρόβλημα, όταν τραβάω βίντεο με το κινητό κάθετα και το περνάω στον υπολογιστή για να το δω μου το παίζει πλάγια, ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτό;

Ευχαριστώ Κώστας

Και γω το ίδιο ρε φίλε τι πρέπει να κάνουμε?

Να τραβάτε βίντεο σαν άνθρωποι, δηλαδή σε landscape. Να 'ναι καλά η MS που μας έσωσε... :lol: :lol:

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή feature πάντως...

:rtfm:

Τι θα κάνουμε? Λοιπόν το έχω δώσει δυο φορές για service σε Nokiacare και το έστειλαν εξωτερικό το πρόβλημα δεν λύθηκε ποτέ..Άσε που περίμενα αρκετές μέρες..Αντικατάσταση δεν δέχτηκαν..Το έδωσα πάλι στο Nokiacare να το δουν.Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί..Εντωμεταξύ τους έχω εξηγήσει πιο είναι το πρόβλημα,αυτο το φαινόμενο παρουσιάζεται κατά τους χειμερινούς μήνες όταν κάνει κρύο και η οθόνη παγώνει..Αφού είναι έτσι ας το πουλούσαν σε χώρες του ισημερινού ή της Αφρικής :mad:

Sorry νόμιζα ότι έγραφες για την οθόνη :)

Edited by niotheros
συνεχόμενα μηνύματα

Ευχαριστώ Κώστας

Έχω το ίδιο πρόβλημα με τις φωτογραφίες....

Huawei Nova 5T

Πιθανώς να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας φωτεινότητας. Πήγαινε το σε ένα Nokia care point να το ελέγξουν.

Διαφωνώ.πιστευω εχει θέμα το τρφοδοτικο της οθόνης η όπως ονομαζεται το κύκλωμα που δίνει ρεύμα και φως στην οθόνη. Το λέω γιατι συμπεραίνω γιατι τονιζει ότι όταν έχει θερμά φωτεινότητα δεν το κανει

Διαφωνώ.πιστευω εχει θέμα το τρφοδοτικο της οθόνης η όπως ονομαζεται το κύκλωμα που δίνει ρεύμα και φως στην οθόνη. Το λέω γιατι συμπεραίνω γιατι τονιζει ότι όταν έχει θερμά φωτεινότητα δεν το κανει

Μου άλλαξαν πάλι οθόνη και αφη και πάλι το τηλέφωνο κάνει τα ίδια..Όταν το ανοίγω μετά από ώρες αναμονής αφού έχει παγώσει η οθόνη η φωτεινότητα τρεμοπαίζει..Τι να πω? 1 μισή χρόνο ταλαιπωρίας..Ίσως φταίει αυτό το κύκλωμα τροφοδοσίας που λέει ο φίλος..Θα το ξαναπάω.Ε μέχρι να τελειώσει η εγγύηση ελπίζω να το έχουν φτιάξει..

Χθες είχα γερή πτώση και έσπασε (ράγισε) το τζάμι..:cry:

Επειδή είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο ,πριν πάω να ρωτήσω για επισκευή, θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω ? οθόνη ολόκληρη ή μόνο το τζάμι?

Το touch δουλεύει το ''διπλό χτύπημα'' και glance screen όχι!!:what:

Χθες είχα γερή πτώση και έσπασε (ράγισε) το τζάμι..:cry:

Επειδή είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο ,πριν πάω να ρωτήσω για επισκευή, θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω ? οθόνη ολόκληρη ή μόνο το τζάμι?

Το touch δουλεύει το ''διπλό χτύπημα'' και glance screen όχι!!:what:

Φιλε μου εσπασε κιε εμενα πολυ προσφατα, δες στην σελίδα 203 την σχετικη απαντηση μου Νο 3043, διαβασε το και αν θες κατι ακομα πες μου

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας με το 920 μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου,αν κρατούσε και η μπαταρία λίγο περισσότερο θα ήταν σούπερ.εσάς ποσο σας κρατάει?εγώ μόλις το βγάλω από τον φορτιστή μου λέει 17.30 ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ δηλαδή με το ζόρι.αξίζει να αλλάξω μπαταρία?

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας με το 920 μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου,αν κρατούσε και η μπαταρία λίγο περισσότερο θα ήταν σούπερ.εσάς ποσο σας κρατάει?εγώ μόλις το βγάλω από τον φορτιστή μου λέει 17.30 ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ δηλαδή με το ζόρι.αξίζει να αλλάξω μπαταρία?

Περίπου τόσο μου λέει και εμένα. 17 ώρες και 5 λεπτά.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Περίπου τόσο μου λέει και εμένα. 17 ώρες και 5 λεπτά.

Μια εικόνα = 1000 λέξεις :)

[ATTACH]53856[/ATTACH]

Και όντως τόσο κρατάει η δική μου συνήθως, από 2μιση μέχρι 3μιση μέρες. Έχει πάει και 7 μέρες (έχω screenshot) έχει τελειώσει και σε 3 ώρες (χρήση GPS με φωνητική καθοδήγηση). Αλλά μ.ό. τόσο, 3 ημέρες. WiFi μόνιμα ανοιχτό να ενημερώνει καιρό και 2 email clients, σε λειτουργία 3G, σπάνια λίγο skype και viber, ομιλία 5-10 λεπτά την ημέρα (το πολύ).

Edited by jkamb

MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4

MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit

Μια εικόνα = 1000 λέξεις :)

[ATTACH]53856[/ATTACH]

Και όντως τόσο κρατάει η δική μου συνήθως, από 2μιση μέχρι 3μιση μέρες. Έχει πάει και 7 μέρες (έχω screenshot) έχει τελειώσει και σε 3 ώρες (χρήση GPS με φωνητική καθοδήγηση). Αλλά μ.ό. τόσο, 3 ημέρες. WiFi μόνιμα ανοιχτό να ενημερώνει καιρό και 2 email clients, σε λειτουργία 3G, σπάνια λίγο skype και viber, ομιλία 5-10 λεπτά την ημέρα (το πολύ).

Τι να σου πω ρε φίλε μπράβο εμένα μια μέρα να κρατούσε θα ήμουν ευχαριστημένος ιντερνέτ μπαίνεις καθόλου?

1.5 χρονο μετα τη αγορα του μπαινει στο συρταρι :)

ο λογος ειναι οτι το μικροφωνο κατι εχει παθει,θα το παω σε καποιο Nokia Care σε περιπτωση που φτιαχτει δωρεαν λογω εγγυησης.

εχω παρει ηδη το moto g

τα λεμε "συντομα" με τα wp10

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

USB otg ποτε θα υποστηρίξει; ξέρει κανείς;

Στο μέλλον μπορεί να βγάλει κινητά WP που να το υποστηρίζουν,τώρα όσο αφορά το συγκεκριμένο δεν νομίζω να το κάνει ποτέ...

Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση για νέο update. Έχει κανείς ιδέα τι είναι;

Έχεις developer preview ενεργό ή όχι;

Όχι, είμαι με cyan και έχω κάνει και το πρόσθετο update που διόρθωνε τα θέματα των 8.1..
Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..