Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρει κανείς πια επιλογή είναι αυτή?

Μπες σε ενα λογαριασμο mail, πατα (...) , και εχει μια επιλογη "linked inboxes", δεν ξερω πως το εχει στα ελληνικα :p

Edited by theo_s27

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα σας. Για καποιο ανεξηγητο λογο εχει κολλησει το κινητο μου (lumia 920) στην αρχικη οθονη κ δε λεει να αντεποκριθει σε οποιοδηποτε πατημα. Δειχνει μονο την ωρα κ τη φωτο που χα στην αρχικη οθονη. Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω; Ευχαριστω

Κρατα ταυτοχρονα πατημενα το [Power] και το [Volume -] για καμια 10ρια δευτερολεπτα και θα κανει επανεκκινηση.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Μπες σε ενα λογαριασμο mail, πατα (...) , και εχει μια επιλογη "linked inboxes", δεν ξερω πως το εχει στα ελληνικα :p

"Σύνδεση εισερχομένων" το λέει στα Ελληνικά :)

Όταν εμένα μου κολλάει καμιά φορά,στην οθόνη κλειδώματος και δείχνει μόνο τη φωτογραφία χωρίς ημερομηνία κλπ, πατάω το home κουμπί μερικές φορές άντε και το back μετά, και συνέρχεται.

Κάποιες φορές πάλι που έχει κολλήσει στην οθόνη με τα πλακίδια ή άμα δείξει artifacts, τότε μάλλον επανεκκίνηση όποτε μπορέσεις.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Θα περιμενω να τελειωσει η μπαταρια μπας και ...

Δεν πρέπει να την εξαντλησεις. Δοκίμασε το συνδυασμό παλι όπως πάνω. Power+vol down

Ειλικρινα εχω εξαντησει τα παντα και φυσικα εξαντηληθηκε και η υπομονη μου. Ηδη εβαλα τη σιμ μου σε αλλο κινητο .

Τελικα κατεβασα, μετα απο αρκετο ψαξιμο , ενα προγραμμα το Nokia softwear updater for retail, το συνεδεσα με το κινητο και αναστηθηκε!

Edited by liana

Καλησπέρα, πως σβηνω τα παντα απο το κινητό? Θελω να το δωσω σε καποιον αλλο και θελω να σβηστούν ολα τα προσωπικά μου δεδομένα και ρυθμίσεις. Ευχαριστώ
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα, πως σβηνω τα παντα απο το κινητό? Θελω να το δωσω σε καποιον αλλο και θελω να σβηστούν ολα τα προσωπικά μου δεδομένα και ρυθμίσεις. Ευχαριστώ

Ρυθμίσεις, πληροφορίες, περισσότερα, επαναφορά.

Ρυθμίσεις, πληροφορίες, περισσότερα, επαναφορά.

Αυτό τα σβήνει ολα και ο αλλος δεν θα έχει προσβαση ουτε στον λογαριασμό μου της microsoft?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Αυτό τα σβήνει ολα και ο αλλος δεν θα έχει προσβαση ουτε στον λογαριασμό μου της microsoft?

Θα γίνει σαν να ανοίχθηκε τώρα για πρώτη φορά. Δεν θα έχει καμια πληροφορία.

Καλησπερα να ρωτησω κατι,file manager εχουν τα WP;Αν βαλω μια ταινια μεσα στο κινητο που παω μετα να την δω στο κινητο;

Καλησπερα να ρωτησω κατι,file manager εχουν τα WP;Αν βαλω μια ταινια μεσα στο κινητο που παω μετα να την δω στο κινητο;

Όχι, jimmys, δεν έχει, και είναι κάτι που περιμένουμε σε μελλοντικές εκδόσεις... Για την ταινία θα πας στο Μουσικη+Βίντεο.. Αν κάνω λάθος κάπου ας το πουν οι πιο παλιοί.

Όχι, jimmys, δεν έχει, και είναι κάτι που περιμένουμε σε μελλοντικές εκδόσεις... Για την ταινία θα πας στο Μουσικη+Βίντεο.. Αν κάνω λάθος κάπου ας το πουν οι πιο παλιοί.

Περασα μια ταινια μεσα στο κινητο αλλα μετα δεν την εβρισκα πουθενα.Μηπως επειδη ηταν 4 gb;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αξιζει να δωσω το 820 και να παω στο 920;

ΝΑΙ και με το παραπανω:)

αξιζει να δωσω το 820 και να παω στο 920;

ειναι καθαρα θεμα το τι θελεις.... αν τα παραπανω που δινει το 920 τα χρειαζεσαι αμεσα, οκ, απο την αλλη εγω θα περιμενα να δω και τις νεες συκευες που θα ερθουν, ημουν ετοιμος να παρω το 1020 (γιατι το 925 το θεωρω κατωτερο απο το 920, ασχετα απο το μεγεθος) αλλα νομιζω οτι εχουμε να δουμε πολλα σε 2-3 μηνες.

Περασα μια ταινια μεσα στο κινητο αλλα μετα δεν την εβρισκα πουθενα.Μηπως επειδη ηταν 4 gb

Θα πρέπει να την υποστηρίζει ο player, αλλιώς δε θα τη βρεις πουθενά.

ειναι καθαρα θεμα το τι θελεις.... αν τα παραπανω που δινει το 920 τα χρειαζεσαι αμεσα, οκ, απο την αλλη εγω θα περιμενα να δω και τις νεες συκευες που θα ερθουν, ημουν ετοιμος να παρω το 1020 (γιατι το 925 το θεωρω κατωτερο απο το 920, ασχετα απο το μεγεθος) αλλα νομιζω οτι εχουμε να δουμε πολλα σε 2-3 μηνες.

και εγω αυτο ακεφτομαι..το 820 το εχω δυο μηνες μονο..

Γνώμη μου, να περιμένεις να δεις τι θα παρουσιαστεί στην MWC.

Δεν νομίζω οτι το 920 έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω πέρα απ' την κάμερα... Σκέψου το.

:rtfm:

Θα πρέπει να την υποστηρίζει ο player, αλλιώς δε θα τη βρεις πουθενά.

Δηλαδη δεν παιζει ολα τα αρχεια;Θα πρεπει να την μετατρεψω;:mad:

Δηλαδη δεν παιζει ολα τα αρχεια;Θα πρεπει να την μετατρεψω;:mad:

Ποιος stock player ποιου λειτουργικού παίζει όλα τα αρχεία; εδώ το πρώτο πράγμα που έκανα στο νεξους 7 ήταν να βάλω το mxplayer....

Ποιος stock player ποιου λειτουργικού παίζει όλα τα αρχεία; εδώ το πρώτο πράγμα που έκανα στο νεξους 7 ήταν να βάλω το mxplayer....

Ποιος player free ειναι καλυτερος;

Ποιος player free ειναι καλυτερος;

Βάλε moliplayer trial. Την δουλειά του την κάνει. Και όταν λήγει τον εγκαθιστάς πάλι. Από όσο θυμάμαι δουλεύει το κόλπο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι