MIXOStsi Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 τωρα,αν εγώ ,λέω τώρα θελήσω να φλασαρω π.χ την κοκκινη τι θα γινει;;; Θα γίνει κόκκινη η συσκευή... :lol: Τίποτα δεν θα γίνει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Θα γίνει κόκκινη η συσκευή... :lol: Τίποτα δεν θα γίνει... Ωραία....θα περάσω μισή κοκκινη και μισή ασπρη να το κάνω ερυθρόλευκο το κινητό.....:) Κάτι αλλο περα απο την πλακα,εφαρμογές σαν το connectivity tiles κάνουν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας;;;έχει παρατηρισει κανείς κάτι τέτοιο;;; Edited January 28, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πως ακυρώνουμε κάποιές ενημέρωσης που δεν μας ενδιαφέρουν πχ απο παιχνίδια απο το store. Ακομα υπάρχει κάποιο λινκ για να κατεβάσουμε της ελληνικές ρομ που αναφέρεται πιο πάνω ;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) βαζεις στον υπολογιστή σου η όποια οθόνη έχει σύνδεση στο ίντερνετ την διεύθυνση http://www.photobeamer.com και σου βγαζει ένα κωδικό το σκανάρεις με το κινητό σου και δείχνεις της φωτο απο το κινητό σου στην οθόνη. Δες και βιντεο στο YouTube. Μάλιστα, ευχαριστώ. Καλά μιλάμε κορυφαίο και τρομερά έξυπνο, χαίρομαι που είναι αποκλειστικότητα των Lumia, λυπάμαι που η tv μου δεν έχει browser ώστε να ανοιγω το photobeamer.com Edited January 28, 2014 by gianniskriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πως ακυρώνουμε κάποιές ενημέρωσης που δεν μας ενδιαφέρουν πχ απο παιχνίδια απο το store. Ακομα υπάρχει κάποιο λινκ για να κατεβάσουμε της ελληνικές ρομ που αναφέρεται πιο πάνω ;; ρυθμίσεις - εφαρμογές - παιχνίδια και απενεργοποίησε το. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Θα γίνει κόκκινη η συσκευή... :lol: Χαχαχαχαχα :rotfl: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα από ένα μελλοντικό κάτοχο του 920 (αν και κάπως καθυστερημένα).. Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια πριν προβώ σε αγορά. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην εγγύηση με συσκευές ευρωπαικές από skroutz έτσι; Εννοείται με απόδειξη με IMEI.. Και δεύτερον θεωρείτε καλύτερη αγορά το 920 απ'το αδελφάκι 925; Ο μόνος λόγος που το προτιμώ είναι ο αποθηκευτικός χώρος.. Bonus question: Τι πρέπει να προσέξω με το που πάρω τη συσκευή στα χέρια μου; Απο γνωστά προβλήματα εννοώ.. Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Το 920 για εμένα είναι πιο όμορφο απο το 925 αλλα γουστα είναι αυτα. Το 925 έχει amoled οθόνη που είναι η ιδανική τεχνολογία οθόνης για WP. Επίσης έχει έναν ακομα φακό στην κάμερα του την διαφορα ακριβως δεν τη γνωριζω. Το 925 είναι πολύ ελαφρύ σε σχέση με το 920. Η αποφαση δικη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Το 920 είναι πολύ πιο όμορφο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά μου φαίνεται οτι οταν το κοιτάς νομίζεις ότι η οθόνη δεν είναι 4,5". Το λειτουργικό εκμεταλλεύεται όλη την οθόνη;;; Γιατί στις φώτο δεν φαίνεται καθαρά. Ειδικά το πάνω μέρος. Ισχύει;;; Επίσης για προστασία του πίσου μέρους τι επιλογές έχετε; Ρωτάω επειδή είναι καμπυλωτό οπότε δεν μπορεί να βάλεις μεβράνη αλλά ούτε θήκε γιατί θα φαίνεται πολύ μεγάλο. Edited January 29, 2014 by karlosamos Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εστειλα για δεύτερη φορά το τηλ στο σέρβις. .Πρόβλημα με οθόνη..Την πρώτη φορά μου άλλαξαν οθόνη και αφή..Τι πιστεύετε θα μου το πειράξουν πάλι η θα γίνει αντικατάσταση? :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Πιο είναι πιο όμορφο είναι καθαρά αντικειμενικό μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να το καταλάβεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα να τα δεις από κοντά. Τώρα πως γίνεται το 920 να είναι πιο βαρύ και πιο χοντρό και να είναι πολύ πιο όμορφο δεν ξέρω γούστα είναι αυτά. Κατά την γνώμη μου έπρεπε είδη να είχες χτυπήσει ένα 925 από vodafone που είναι πιο φτηνό και από το 920 στο best price. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Γιατί έχει το απίθανο, οργανικό design του Ν9. Το 925 είναι πιο αδιάφορο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Πιο είναι πιο όμορφο είναι καθαρά αντικειμενικό μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να το καταλάβεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα να τα δεις από κοντά. Τώρα πως γίνεται το 920 να είναι πιο βαρύ και πιο χοντρό και να είναι πολύ πιο όμορφο δεν ξέρω γούστα είναι αυτά. Κατά την γνώμη μου έπρεπε είδη να είχες χτυπήσει ένα 925 από vodafone που είναι πιο φτηνό και από το 920 στο best price. Αν πάρεις το κινητό από vodafone θα δουλεύει με cosmote; Πως μπορούμε να βρούμε κανα εκπτωτικό κουπόνι; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ναι κανονικά θα δουλεύει. Πάνε οι nokia 5530 εποχές. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Γιατί έχει το απίθανο, οργανικό design του Ν9. Το 925 είναι πιο αδιάφορο. Τι εννοείς εδώ φίλε; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τι εννοείς εδώ φίλε; Οτι είναι νοσταλγός του Ν9.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τι εννοείς εδώ φίλε; Οτι είναι φτιαγμένο κατ εικόνα του Ν9. Απο τις πιο ομορφες συσκευές δηλαδή. Highpriest ^5 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 1. Ρε αδερφέ... Όλοι οι ήχοι, σε όλα τα κινητά, για τα μηνυματα, δε κρατάνε πάνω απο 1 άντε το ΠΟΛΥ 2 δευτερόλεπτα... Εσύ τι το θες πάνω απο 10 δευτερόλεπτα;; Εντάξει, καταλαβαίνω οτι είναι βίτσιο και το γουστάρεις να βαράει κανά 10λεπτο.. Αλλά δεν ειναι δυσλειτουργία του τηλεφώνου αυτή! Έτσι ειναι ΟΛΑ τα κινητά του κόσμου τα τελευταία χρόνια! Προφανώς αν βάλεις ολόκληρο τραγούδι στο εισερχόμενο μηνυμα, δε θα προλάεις να ακουσεις ουτε μισό στίχο.. Αλλά η ΝΟΚΙΑ σκέφτεται (και καλά κάνει), οτι ποιος λογικός θα βάλει εναν ηχο πάνω απο 10 δευτερόλεπτα για εισερχόμενο μηνυμα.. 2. Αυτό δε μου φαίνεται λογικό.. Δοκίμασε ένα soft-reset.. Παιδιά, μην καταβαραθρώνεται ένα κινητό ή ένα λειτουργικο και γενικά ένα τηλέφωνο, επειδή κάποια λειτουργία που έχει δε σας βολεύει ή κάποια εφαρμογή δε σας καλύπτει... Είναι κρίμα Ρε συ memorex μην είσαι επιλεκτικός.. Κάτι σημαντικό που ρώτησα και δεν πήρα απάντηση, ήταν αυτό με την προώθηση κλήσεων (Όταν είναι κλειστό το κινητό να προωθούνται οι κλήσεις σε άλλο αριθμό. Πώς γίνεται να το επιλέξω; Βρήκα που γίνεται η προώθηση, αλλά το θέμα είναι ότι μόλις το ενεργοποιήσεις ισχύει από εκείνη τη στιγμή) Επίσης άλλο κινητό δεν είχες; Προσωπικά βάζω ήχο 20'' στα μηνύματα ώστε αν τύχει και έχει φασαρία να μπορέσω να το ακούσω. Με έχει σώσει πολλές φορές από το στιγμιαίο ήχο του 1''! Και μάλιστα όλα τα προηγούμενα κινητά που είχα ήταν Nokia και το έκαναν. Τι μου λες λοιπόν; Το θέμα ήταν ότι η Νοκια προσπαθεί να κάνει προσθήκες σε ένα update που η microsoft δε φαίνεται να ασχολήθηκε και πολύ. Ούτε το κινητό έθιξα, ούτε το λειτουργικό. Μόνο το update (και τη σάπια εφαρμογή quiet hours). Είπαμε να είμαστε φανατικοί, αλλά όχι τυφλοί. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μπορείς με την εφαρμογή Windows Phone insider να κατεβάσεις ήχους αλλα και να ηχογραφήσεις ότι εσύ θέλεις Έχω για ήχο στο ξυπνητήρι την κορούλα μου κάθε φορά που χτυπάει και την ακούω σκάω ένα χαμόγελο πραγματικά μου φτιάχνει την ημέρα,το ίδιο και στο ήχο κλήσης. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel_tomix Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μπορείς με την εφαρμογή Windows Phone insider να κατεβάσεις ήχους αλλα και να ηχογραφήσεις ότι εσύ θέλεις Έχω για ήχο στο ξυπνητήρι την κορούλα μου κάθε φορά που χτυπάει και την ακούω σκάω ένα χαμόγελο πραγματικά μου φτιάχνει την ημέρα,το ίδιο και στο ήχο κλήσης. Πως ακριβώς το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή εδώ και καιρό, αλλά τις δυνατότητες που αναφέρεις δεν τις έχω συναντήσει. :blink: Φοβερή εφαρμογή πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μπορείς με την εφαρμογή Windows Phone insider να κατεβάσεις ήχους αλλα και να ηχογραφήσεις ότι εσύ θέλεις Έχω για ήχο στο ξυπνητήρι την κορούλα μου κάθε φορά που χτυπάει και την ακούω σκάω ένα χαμόγελο πραγματικά μου φτιάχνει την ημέρα,το ίδιο και στο ήχο κλήσης. Ωραίο αλλά το θέμα είναι άλλο. Έχω βάλει έναν ήχο 20'' όπως είχα και στο προηγούμενο κινητό μου, όμως: 1. Ο ήχος σταματάει στα 10'' δηλ. πριν τελειώσει (ενώ στο παλιό έπαιζε ολόκληρος) 2. Ο ήχος παίζει πάντα (αυτά τα 10'' που είπαμε) ακόμα κι αν πατήσω και δω το μήνυμα. Και αυτό είναι πολύ σπαστικό. Δηλ. συνεχίζει να με "ενημερώνει" ότι ήρθε μήνυμα ενώ το έχω δει..Έπρεπε με οποιοδήποτε πάτημα να σταματάει, όπως συμβαίνει σε όλα τα κινητά Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Πως ακριβώς το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή εδώ και καιρό, αλλά τις δυνατότητες που αναφέρεις δεν τις έχω συναντήσει. :blink: Φοβερή εφαρμογή πάντως! :) μήπως μιλάς για την "Insider"? την εφαρμογή για την μπαταρία? είναι άλλη η "Windows phone insider".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Χαιρετώ ως νεος ευτυχης κατοχος 920. Μετα 48 ώρες χρησης και χωρις προβληματα ως τωρα θα ήθελα να ρωτησω τι προτιματε για φωτογραφηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 ... θα ήθελα να ρωτησω τι προτιματε για φωτογραφηση. Εγώ προσωπικά προτιμώ γυμνα μοντέλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts