Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τωρα,αν εγώ ,λέω τώρα θελήσω να φλασαρω π.χ την κοκκινη τι θα γινει;;;

Θα γίνει κόκκινη η συσκευή... :lol:

Τίποτα δεν θα γίνει...

:rtfm:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα γίνει κόκκινη η συσκευή... :lol:

Τίποτα δεν θα γίνει...

Ωραία....θα περάσω μισή κοκκινη και μισή ασπρη να το κάνω ερυθρόλευκο το κινητό.....:)

Κάτι αλλο περα απο την πλακα,εφαρμογές σαν το connectivity tiles κάνουν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας;;;έχει παρατηρισει κανείς κάτι τέτοιο;;;

Edited by jimlost

Πως ακυρώνουμε κάποιές ενημέρωσης που δεν μας ενδιαφέρουν πχ απο παιχνίδια απο το store.

Ακομα υπάρχει κάποιο λινκ για να κατεβάσουμε της ελληνικές ρομ που αναφέρεται πιο πάνω ;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

βαζεις στον υπολογιστή σου η όποια οθόνη έχει σύνδεση στο ίντερνετ την διεύθυνση http://www.photobeamer.com και σου βγαζει ένα κωδικό το σκανάρεις με το κινητό σου και δείχνεις της φωτο απο το κινητό σου στην οθόνη.

Δες και βιντεο στο YouTube.

Μάλιστα, ευχαριστώ.

Καλά μιλάμε κορυφαίο και τρομερά έξυπνο,

χαίρομαι που είναι αποκλειστικότητα των Lumia,

λυπάμαι που η tv μου δεν έχει browser ώστε να ανοιγω το photobeamer.com

Edited by gianniskriti

Πως ακυρώνουμε κάποιές ενημέρωσης που δεν μας ενδιαφέρουν πχ απο παιχνίδια απο το store.

Ακομα υπάρχει κάποιο λινκ για να κατεβάσουμε της ελληνικές ρομ που αναφέρεται πιο πάνω ;;

ρυθμίσεις - εφαρμογές - παιχνίδια και απενεργοποίησε το.

:respect:

Παιδιά καλησπέρα από ένα μελλοντικό κάτοχο του 920 (αν και κάπως καθυστερημένα).. Θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια πριν προβώ σε αγορά.

Δεν υπάρχουν προβλήματα στην εγγύηση με συσκευές ευρωπαικές από skroutz έτσι; Εννοείται με απόδειξη με IMEI..

Και δεύτερον θεωρείτε καλύτερη αγορά το 920 απ'το αδελφάκι 925; Ο μόνος λόγος που το προτιμώ είναι ο αποθηκευτικός χώρος..

Bonus question: Τι πρέπει να προσέξω με το που πάρω τη συσκευή στα χέρια μου; Απο γνωστά προβλήματα εννοώ..

Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!

Το 920 για εμένα είναι πιο όμορφο απο το 925 αλλα γουστα είναι αυτα. Το 925 έχει amoled οθόνη που είναι η ιδανική τεχνολογία οθόνης για WP. Επίσης έχει έναν ακομα φακό στην κάμερα του την διαφορα ακριβως δεν τη γνωριζω. Το 925 είναι πολύ ελαφρύ σε σχέση με το 920. Η αποφαση δικη σου.

Μπορεί να είναι και ιδέα μου αλλά μου φαίνεται οτι οταν το κοιτάς νομίζεις ότι η οθόνη δεν είναι 4,5". Το λειτουργικό εκμεταλλεύεται όλη την οθόνη;;; Γιατί στις φώτο δεν φαίνεται καθαρά. Ειδικά το πάνω μέρος. Ισχύει;;;

Επίσης για προστασία του πίσου μέρους τι επιλογές έχετε; Ρωτάω επειδή είναι καμπυλωτό οπότε δεν μπορεί να βάλεις μεβράνη αλλά ούτε θήκε γιατί θα φαίνεται πολύ μεγάλο.

Edited by karlosamos
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Εστειλα για δεύτερη φορά το τηλ στο σέρβις. .Πρόβλημα με οθόνη..Την πρώτη φορά μου άλλαξαν οθόνη και αφή..Τι πιστεύετε θα μου το πειράξουν πάλι η θα γίνει αντικατάσταση? :(:(

Πιο είναι πιο όμορφο είναι καθαρά αντικειμενικό μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να το καταλάβεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα να τα δεις από κοντά. Τώρα πως γίνεται το 920 να είναι πιο βαρύ και πιο χοντρό και να είναι πολύ πιο όμορφο δεν ξέρω γούστα είναι αυτά. Κατά την γνώμη μου έπρεπε είδη να είχες χτυπήσει ένα 925 από vodafone που είναι πιο φτηνό και από το 920 στο best price.
:respect:

Γιατί έχει το απίθανο, οργανικό design του Ν9.

Το 925 είναι πιο αδιάφορο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πιο είναι πιο όμορφο είναι καθαρά αντικειμενικό μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να το καταλάβεις πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα να τα δεις από κοντά. Τώρα πως γίνεται το 920 να είναι πιο βαρύ και πιο χοντρό και να είναι πολύ πιο όμορφο δεν ξέρω γούστα είναι αυτά. Κατά την γνώμη μου έπρεπε είδη να είχες χτυπήσει ένα 925 από vodafone που είναι πιο φτηνό και από το 920 στο best price.

Αν πάρεις το κινητό από vodafone θα δουλεύει με cosmote; Πως μπορούμε να βρούμε κανα εκπτωτικό κουπόνι;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Ναι κανονικά θα δουλεύει.

Πάνε οι nokia 5530 εποχές.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Γιατί έχει το απίθανο, οργανικό design του Ν9.

Το 925 είναι πιο αδιάφορο.

Τι εννοείς εδώ φίλε;

Τι εννοείς εδώ φίλε;

Οτι είναι φτιαγμένο κατ εικόνα του Ν9.

Απο τις πιο ομορφες συσκευές δηλαδή.

Highpriest ^5

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

1. Ρε αδερφέ... Όλοι οι ήχοι, σε όλα τα κινητά, για τα μηνυματα, δε κρατάνε πάνω απο 1 άντε το ΠΟΛΥ 2 δευτερόλεπτα... Εσύ τι το θες πάνω απο 10 δευτερόλεπτα;; Εντάξει, καταλαβαίνω οτι είναι βίτσιο και το γουστάρεις να βαράει κανά 10λεπτο.. Αλλά δεν ειναι δυσλειτουργία του τηλεφώνου αυτή! Έτσι ειναι ΟΛΑ τα κινητά του κόσμου τα τελευταία χρόνια! Προφανώς αν βάλεις ολόκληρο τραγούδι στο εισερχόμενο μηνυμα, δε θα προλάεις να ακουσεις ουτε μισό στίχο.. Αλλά η ΝΟΚΙΑ σκέφτεται (και καλά κάνει), οτι ποιος λογικός θα βάλει εναν ηχο πάνω απο 10 δευτερόλεπτα για εισερχόμενο μηνυμα..

2. Αυτό δε μου φαίνεται λογικό.. Δοκίμασε ένα soft-reset..

Παιδιά, μην καταβαραθρώνεται ένα κινητό ή ένα λειτουργικο και γενικά ένα τηλέφωνο, επειδή κάποια λειτουργία που έχει δε σας βολεύει ή κάποια εφαρμογή δε σας καλύπτει... Είναι κρίμα

Ρε συ memorex μην είσαι επιλεκτικός.. Κάτι σημαντικό που ρώτησα και δεν πήρα απάντηση, ήταν αυτό με την προώθηση κλήσεων (Όταν είναι κλειστό το κινητό να προωθούνται οι κλήσεις σε άλλο αριθμό. Πώς γίνεται να το επιλέξω; Βρήκα που γίνεται η προώθηση, αλλά το θέμα είναι ότι μόλις το ενεργοποιήσεις ισχύει από εκείνη τη στιγμή)

Επίσης άλλο κινητό δεν είχες; Προσωπικά βάζω ήχο 20'' στα μηνύματα ώστε αν τύχει και έχει φασαρία να μπορέσω να το ακούσω. Με έχει σώσει πολλές φορές από το στιγμιαίο ήχο του 1''! Και μάλιστα όλα τα προηγούμενα κινητά που είχα ήταν Nokia και το έκαναν. Τι μου λες λοιπόν;

Το θέμα ήταν ότι η Νοκια προσπαθεί να κάνει προσθήκες σε ένα update που η microsoft δε φαίνεται να ασχολήθηκε και πολύ. Ούτε το κινητό έθιξα, ούτε το λειτουργικό. Μόνο το update (και τη σάπια εφαρμογή quiet hours).

Είπαμε να είμαστε φανατικοί, αλλά όχι τυφλοί.

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Μπορείς με την εφαρμογή Windows Phone insider να κατεβάσεις ήχους αλλα και να ηχογραφήσεις ότι εσύ θέλεις

Έχω για ήχο στο ξυπνητήρι την κορούλα μου κάθε φορά που χτυπάει και την ακούω σκάω ένα χαμόγελο πραγματικά μου φτιάχνει την ημέρα,το ίδιο και στο ήχο κλήσης.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Μπορείς με την εφαρμογή Windows Phone insider να κατεβάσεις ήχους αλλα και να ηχογραφήσεις ότι εσύ θέλεις

Έχω για ήχο στο ξυπνητήρι την κορούλα μου κάθε φορά που χτυπάει και την ακούω σκάω ένα χαμόγελο πραγματικά μου φτιάχνει την ημέρα,το ίδιο και στο ήχο κλήσης.

Πως ακριβώς το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή εδώ και καιρό, αλλά τις δυνατότητες που αναφέρεις δεν τις έχω συναντήσει. :blink:

Φοβερή εφαρμογή πάντως! :)

Ωραίο αλλά το θέμα είναι άλλο. Έχω βάλει έναν ήχο 20'' όπως είχα και στο προηγούμενο κινητό μου, όμως:

1. Ο ήχος σταματάει στα 10'' δηλ. πριν τελειώσει (ενώ στο παλιό έπαιζε ολόκληρος)

2. Ο ήχος παίζει πάντα (αυτά τα 10'' που είπαμε) ακόμα κι αν πατήσω και δω το μήνυμα. Και αυτό είναι πολύ σπαστικό. Δηλ. συνεχίζει να με "ενημερώνει" ότι ήρθε μήνυμα ενώ το έχω δει..Έπρεπε με οποιοδήποτε πάτημα να σταματάει, όπως συμβαίνει σε όλα τα κινητά

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Πως ακριβώς το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώ την εφαρμογή αυτή εδώ και καιρό, αλλά τις δυνατότητες που αναφέρεις δεν τις έχω συναντήσει. :blink:

Φοβερή εφαρμογή πάντως! :)

μήπως μιλάς για την "Insider"? την εφαρμογή για την μπαταρία? είναι άλλη η "Windows phone insider"....

Χαιρετώ ως νεος ευτυχης κατοχος 920. Μετα 48 ώρες χρησης και χωρις προβληματα ως τωρα θα ήθελα να ρωτησω τι προτιματε για φωτογραφηση.