faklanas Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλημέρα, Από ελεύθερη μνήμη πώς τα πάτε? http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2014-07-01-09-55-14_1404197748573_zpsa16c757d.jpg Καλημέρα έτσι ξεκινάει κι έμενα με 1100-1200MB ελεύθερα μετά από επανεκκίνηση και σιγά σιγά μέσα στο 2ημερο μένουν καμιά 400-500MB ελεύθερα άλλα δεν αντιμετωπίζει η συσκευή κανένα κόλλημα ;-) Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Με θηκες τι παιζει?? Πήρε κανενας καμιά καλή και ΟΧΙ κουμουτσα?? Βρήκα μερικες: 1) http://www.ebay.com/itm/Ultrathin-aluminum-metal-Cover-Case-For-XiaoMi3-MI3-M3-Screen-Protector-/301223933309?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item462258757d 2)http://www.ebay.com/itm/Rock-Feather-Window-PU-Stand-Flip-Smart-Cover-Case-For-MIUI-Xiaomi-Mi3-M3-/301219520201?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4622151ec9 και την Xiaοmi την κλασική που διπλώνει... Εγώ πήρα από Κίνα την κλασσική της Xiaomi που διπλώνει.. Πολύ στυλάτη και λεπτή.. Γενικά πάντως στην Κίνα που ήμουν δεν είχαν και πολλές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλημέρα έτσι ξεκινάει κι έμενα με 1100-1200MB ελεύθερα μετά από επανεκκίνηση και σιγά σιγά μέσα στο 2ημερο μένουν καμιά 400-500MB ελεύθερα άλλα δεν αντιμετωπίζει η συσκευή κανένα κόλλημα ;-) :lol: Ξεκίνησα από την καλή εικόνα... (μια από τα ίδια κι εμένα στην πορεία, μέχρι και ~250 ελεύθερα μόνο). Πάντως με το mi2 και με τις ίδιες εφαρμογές, είχα περισσότερη ελεύθερη μνήμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τελικά κάποιος εδώ ξέρει!? Σημαίνει: "permit Network" Τώρα στην κυριολεξία τι κάνει δεν ξέρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ορίστε και μία ανανεωμένη λίστα στις τιμές. Βλέπω σχεδόν όλα τα μαγαζιά ρίξανε τις τιμές τους στο 16αρι, ενώ το 64άρι δεν μειώθηκε τίποτα http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46805&stc=1&d=1404218329 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ορίστε και μία ανανεωμένη λίστα στις τιμές. Βλέπω σχεδόν όλα τα μαγαζιά ρίξανε τις τιμές τους στο 16αρι, ενώ το 64άρι δεν μειώθηκε τίποτα http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46805&stc=1&d=1404218329 Να είσαι καλά για την ενημέρωση... Το απογευμα θα το παραγγείλΩ από to2c θα με βοηθήσει ένας φίλος...μπορώ να το έχω και πιο γρήγορα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδια υπαρχει κανεις που να εχει δουλεψει το jiayu g4 και το mi3? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Παιδια υπαρχει κανεις που να εχει δουλεψει το jiayu g4 και το mi3? Προσωπικα, εχω το Mi3, αλλα επειδη μου εκανε εντυπωση η συγκριση που επιχειρεις, εριξα μια ματια κι απ' οτι ειδα, δεν εχει καμια σχεση (σαν χαρακτηριστικα τουλαχιστον), το ενα με το αλλο. Η νυχτα με τη μερα, μπορω να πω, οσον αφορα επεξεργαστη, μεγεθος & αναλυση οθονης, τιμη κ.λ.π.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Προσωπικα, εχω το Mi3, αλλα επειδη μου εκανε εντυπωση η συγκριση που επιχειρεις, εριξα μια ματια κι απ' οτι ειδα, δεν εχει καμια σχεση (σαν χαρακτηριστικα τουλαχιστον), το ενα με το αλλο. Η νυχτα με τη μερα, μπορω να πω, οσον αφορα επεξεργαστη, μεγεθος & αναλυση οθονης, τιμη κ.λ.π.:O Εχεις δικαιο φιλε μου εννοειται!:lol::lol::lol: Απλα επειδη εχω το g4 και εχω μεινει υπερευχαριστημενος απο 2 βασικα (για την χρηση που το θελω εγω) χαρακτηριστικα του,την αυτονομια και την φωτεινοτητα της οθονης θελω μια συγκριση πανω σε αυτα!Εννοειται οτι σε αποδοση δεν συγκρινονται. Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Να είσαι καλά για την ενημέρωση... Το απογευμα θα το παραγγείλΩ από to2c θα με βοηθήσει ένας φίλος...μπορώ να το έχω και πιο γρήγορα;; Το παρήγγειλα και εγώ πριν 4 μέρες από to2c....!! Μετά το πέρασμα από πολλά πολλά κινητά και διάφορες εκδόσεις android, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα καλύτερα από την miui για να αγοράσεις... Δεν είναι μόνο το κόστος, αλλά είναι μια συσκευή η οποία είναι ταχύτατη, πολύ ποιοτική, και σίγουρα για τα επόμενα 3 χρόνια θα παίρνουμε stable rom κάθε μήνα, όπως γίνεται με το mi1. Με το καλό να μας έρθει :D Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τελικά κάποιος εδώ ξέρει!? Αποθήκευση της εικόνας σου, crop το κινέζικο κείμενο, πέρασμα από ABBYY Finereader πρόγραμμα ocr για να το κάνει κείμενο και να το κάνω copy, paste στο google translate. Σημαίνει: "Allow networking" ή "Επιτρέψτε δικτύωση"... Εντάξει, είμαι απίστευτος... :cool::ninja: PS. Σημαίνει: "permit Network" Τώρα στην κυριολεξία τι κάνει δεν ξέρω.... Φτου, με πρόλαβαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Σήμερα παρέλαβα, έβαλα την ελληνική 4.6.27 και ειλικρινά έχω πάθει την πλάκα μου. Για όσους το σκέφτονται επιβεβαιώνω πως δεν θα μετανιώσουν την αγορά αυτού του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Καλημέρα, Από ελεύθερη μνήμη πώς τα πάτε? http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/Screenshot_2014-07-01-09-55-14_1404197748573_zpsa16c757d.jpg τι ειναι αυτο? Γιατι τοσο χαλι? Ποια ρομ εχεις? :blink::blink: Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/mi3/Screenshot_2014-07-02-10-45-56_zps54bd8747.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μετά το πέρασμα από πολλά πολλά κινητά και διάφορες εκδόσεις android, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα καλύτερα από την miui για να αγοράσεις... CM11? Περιμένω και εγώ το Mi3, απλά μιας και έχεις εμπειρία είπα να ρωτήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Βλέπω στο vickmall.com πως έχει επιλογές για Multi-language ROM(will root,install google play) ή Original ROM(only has English). Αν βάλεις την 1η δεν θα έρχονται οι επίσημες αναβαθμίσεις (κάθε εβδομάδα;) και θα πρέπει να τις περνάς χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδια να ρωτησω εχετε προβλημα και σεις με τα ξυπνητηρια,δε μου χτυπανε οταν τα ρυθμιζω το βραδι για να χτυπησουν πρωι,ειτε ειναι για μια φορα ειτε για επαναληψη. Δοκιμα και ξεχωριστες εφαρμογες αλλα τιποτα(αν και ξερω οτι οι εφαρμογες ετσι κ αλλιως εχουν θεμα). Εχω την τελευταια developer 4.6.27. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδια να ρωτησω εχετε προβλημα και σεις με τα ξυπνητηρια,δε μου χτυπανε οταν τα ρυθμιζω το βραδι για να χτυπησουν πρωι,ειτε ειναι για μια φορα ειτε για επαναληψη. Δοκιμα και ξεχωριστες εφαρμογες αλλα τιποτα(αν και ξερω οτι οι εφαρμογες ετσι κ αλλιως εχουν θεμα). Εχω την τελευταια developer 4.6.27. Εγώ με την ίδια rom και με την εφαρμογή "Ξυπνητήρι" (που χρησιμοποιώ από το προηγούμενο κινητό μου) δεν έχω θέμα. Βέβαια το χρησιμοποίησα μόνο μια μέρα (2 φορές το ξυπνητήρι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παιδια να ρωτησω εχετε προβλημα και σεις με τα ξυπνητηρια,δε μου χτυπανε οταν τα ρυθμιζω το βραδι για να χτυπησουν πρωι,ειτε ειναι για μια φορα ειτε για επαναληψη. Δοκιμα και ξεχωριστες εφαρμογες αλλα τιποτα(αν και ξερω οτι οι εφαρμογες ετσι κ αλλιως εχουν θεμα). Εχω την τελευταια developer 4.6.27. Γειά σου φίλε την ίδια έκδοση έχω αλλά το ξυπνητήρι δουλεύει άψογα!!! Για δοκίμασε να αλλάξεις ήχους στο ξυπνητήρι ή την ένταση από τις ρυθμίσεις κάτι απλό νομίζω ότι πρέπει να είναι... Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Γειά σου φίλε την ίδια έκδοση έχω αλλά το ξυπνητήρι δουλεύει άψογα!!! Για δοκίμασε να αλλάξεις ήχους στο ξυπνητήρι ή την ένταση από τις ρυθμίσεις κάτι απλό νομίζω ότι πρέπει να είναι... Αν το βαλω πχ να χτυπησει σε 10 λεπτα απο τωρα και μενα μια χαρα χτυπαει,το βραδι εχει το προβλημα. Και ενα ακομα θεμα ειναι με το led ειδοποιησεων στις αναπαντητες,το εχω στο πρασινο χρωμα αλλα δεν αναβει,σε μηνυματα και ειδοποιησεις που τα εχω στα μπλε και μοβ λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παίδες καλησπέρα! Θέλω άμεσες απαντήσεις γιατί αύριο το πρωί είναι να το παραγγείλω από to2c. 1) Τι πρέπει να κάνω για να περάσω τις επαφές μου που τώρα τις έχω αποθηκευμένες σε sd card (μορφή vcf.) αφού το mi3 δεν παίρνει κάρτα? 2) Διαλέγοντας σαν πιο σωστό την αυθεντική ρομ, μετά τι χρειάζεται να κάνω? Είναι εύκολο να βάλω ελληνικά (θα βρω αναβάθμιση από τη xiaomi που θα μπουν αυτόματα τα ελληνικά? Root μπορώ να του κάνω εύκολα? Google play θα έχει μέσα ή θα πρέπει και αυτό να το βάλω εγώ? 3) Backups αν θέλω να κάνω που θα πηγαίνουν αφού δεν έχει κάρτα μνήμης? Δηλαδή αν θέλω να φλασάρω καμιά άλλη ρομ πως θα backαρω τις εφαρμογές μου? Παρακαλώ κάποιος που να ξέρει να μου απαντήσει έστω και σε p.m. για να είμαι σίγουρος για τη παραγγελιά μου!!! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παίδες καλησπέρα! Θέλω άμεσες απαντήσεις γιατί αύριο το πρωί είναι να το παραγγείλω από to2c. 1) Τι πρέπει να κάνω για να περάσω τις επαφές μου που τώρα τις έχω αποθηκευμένες σε sd card (μορφή vcf.) αφού το mi3 δεν παίρνει κάρτα? 2) Διαλέγοντας σαν πιο σωστό την αυθεντική ρομ, μετά τι χρειάζεται να κάνω? Είναι εύκολο να βάλω ελληνικά (θα βρω αναβάθμιση από τη xiaomi που θα μπουν αυτόματα τα ελληνικά? Root μπορώ να του κάνω εύκολα? Google play θα έχει μέσα ή θα πρέπει και αυτό να το βάλω εγώ? 3) Backups αν θέλω να κάνω που θα πηγαίνουν αφού δεν έχει κάρτα μνήμης? Δηλαδή αν θέλω να φλασάρω καμιά άλλη ρομ πως θα backαρω τις εφαρμογές μου? Παρακαλώ κάποιος που να ξέρει να μου απαντήσει έστω και σε p.m. για να είμαι σίγουρος για τη παραγγελιά μου!!! Ευχαριστώ!!! 1. Απο την google κατευθειαν οπως καθε φορα 2.Εχει Ελληνικα λογικα αν το παρεις με multilanguage 3. OTG Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 1. Απο την google κατευθειαν οπως καθε φορα 2.Εχει Ελληνικα λογικα αν το παρεις με multilanguage 3. OTG ΑΑΑ σωστά Otg σε stickaki άρα εκεί θα μπορώ να έχω και τις επαφές μου στο αρχείο που τώρα έχω στην sd card! Σωστά? Οχι τη multilanguage εκδοση. Με την αυθεντική ρομ λέω αν μπαίνουν εύκολα τα ελληνικά, αν έχει google play φορτωμένο και αν είναι εύκολο το ροοτ... Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παρελαβα σημερα και εγω!!!:p Αναβαθμισα σε gtv 3.13 αλλα το antutu επεσε απο 36000 σε 30000. ειναι φυσιολογικο; το mode το εχω σε perfomance... Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Για το θέμα με το ξυπνητήρι είχα παρατηρήσει το εξής στην παλιά μου συσκευή: όταν το βράδυ πριν κοιμηθώ έκλεινα με τον task manager ή το battery doctor όλες τις ανοιχτές εφαρμογές. Τότε το πρωί δεν δούλευε το ξυπνητήρι. Μήπως κανείς κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts