hortman Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 DHL και δεν σου έκατσε τελωνείο? Σου το έστειλαν χωρίς κουτί? Oxi τιποτα , κανονικα με το κουτι του + 3 θηκες, παντως ηταν αρκετα ογκωδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπερα. Πριν δυο μερες παρελαβα το κινητο απο to2c αλλα με λυπη διαπιστωσα. Χτες οτι μαλλον για να εχει τα ελληνικα ισως εχει σπασμενη rom και δεν μου κανει τα update της παρασκευης μπορει καποιος να μου πει τι θα κανω για να μπορω να χω τα updates? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπερα. Πριν δυο μερες παρελαβα το κινητο απο to2c αλλα με λυπη διαπιστωσα. Χτες οτι μαλλον για να εχει τα ελληνικα ισως εχει σπασμενη rom και δεν μου κανει τα update της παρασκευης μπορει καποιος να μου πει τι θα κανω για να μπορω να χω τα updates? Mα το official miui δεν έχει ελληνικά! Multi φοράς που δεν δέχεται updates. Για να έχεις updates πρέπει να βάλεις την official (Αγγλικά/Κινέζικα) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Mα το official miui δεν έχει ελληνικά! Multi φοράς που δεν δέχεται updates. Για να έχεις updates πρέπει να βάλεις την official (Αγγλικά/Κινέζικα) pos ginete na valo tin official ? pantos palia pou eixa to mi2s kai to eixa parei metaxeirismeno apo ena paidi apo athina eixa kai ellinika kai ekane kai ta updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 pos ginete na valo tin official ? pantos palia pou eixa to mi2s kai to eixa parei metaxeirismeno apo ena paidi apo athina eixa kai ellinika kai ekane kai ta updates. Εδώ έχει οδηγίες αλλά και το rom που θες. http://en.miui.com/download-101.html Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εδώ έχει οδηγίες αλλά και το rom που θες. http://en.miui.com/download-101.html Το έψαξα και το βρήκα...απο τις 21:00 το βράδυ μέχρι τώρα το πάλευα αλλα δεν έβγαλα άκρη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Mα το official miui δεν έχει ελληνικά! Multi φοράς που δεν δέχεται updates. Για να έχεις updates πρέπει να βάλεις την official (Αγγλικά/Κινέζικα) Εγω παιδια εχω το ΜΙ3 εδω και μια βδομαδα ρουταρισμενο με ελληνικα και εχω αυτοματες ενημερωσεις (ΟΤΑ Updates) κανονικοτατα..!! :rotfl: To Κινητο ειναι οντος οτι καλυτερο εχω πιασει σε smartphone με εξαιρεση το σαμσουνγκ νοτε 3 που ειναι μια κατηγορια μονο του για μενα. Η καμερα τελεια ημερα και νυχτα,μπαταρια ανετα βγαζει 1,5 με 2 μερες μα μετρια χρηση. Η αισθηση της οθονης ειναι τελεια,και τα χρωματα ζωντανα με τελειες γωνειες θεασης, λυπαμαι και μονο στη σκεψη να του βαλω ζελατινα.. :) Αψεγαδιαστο γρηγορο και τουμπανο,δεν μασαει πουθενα. :cool: Περιττο να σας πω οτι ειναι το πρωτο smartphone που πηρα ποτε,αλλα η MIUI ειναι πανευκολη στο χειρισμο,μεσα σε 2 ημερες εγκλιματιστηκα πληρως, χαλαρα απο τις καλυτερες ρομ που εχω δει και με συνεχη υποστηριξη..!! Το προτεινω απο την πλευρα μου ανεπιφυλακτα,αξιζει και το τελευταιο σεντ που θα δωσετε...! :D Edited March 30, 2014 by drillerkiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το έψαξα και το βρήκα...απο τις 21:00 το βράδυ μέχρι τώρα το πάλευα αλλα δεν έβγαλα άκρη.... Μπήκα εκει που με το κατέβασα το update. Του έκανα και rename που ζητάει το αποθυκευσα στο κινητο...και μετα το έκλεισα πατησα τα πλήκτρα που λέει αλλα όταν του είπα να το κάνει install και μου έβγαλε σφάλμα και μου ζητούσε να το αποθευσω στο root Directory στην sd card του κινητού. Εγω root directory δεν βρήκα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMAX3LS Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 τι κάρτα sim πέρνει;;το δικό μου πέρνει κανονική αλλα ακούω και για micro sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 τι κάρτα sim πέρνει;;το δικό μου πέρνει κανονική αλλα ακούω και για micro sim κανονικη παιρνει..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια οποιος εχει ιδεα και μπορει να με καθοδηγησει να βαλω την official rom Και να μπορω να κανω τα updates που τωρα δεν μου εχει αυτη την επιλογη παρακαλω πολυ ας με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος. δεν με ενδιαφερει αν θα εχει ελληνικα το κινητο, τα updates με ενδιαφερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Παιδια οποιος εχει ιδεα και μπορει να με καθοδηγησει να βαλω την official rom Και να μπορω να κανω τα updates που τωρα δεν μου εχει αυτη την επιλογη παρακαλω πολυ ας με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος. δεν με ενδιαφερει αν θα εχει ελληνικα το κινητο, τα updates με ενδιαφερουν.[/quote Λοιπον πρωτον, δεν χρειαζεται πανικος. :D Μπες στη διευθυνση https://xiaomi-miui.gr που ειναι η το επισημο fun-club της miui και της xiaomi,ρωτα οτι αποριες εχεις και ο χρηστης MIUI-Art που ειναι o arximoderator θα σε καθοδηγησει πληρως..! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 ευχαριστω πολυ αλλα νομιζω οτι τα καταφερα επιτελους. εβαλα την official Rom και κατεβασα και το Play store. νομιζω ολα ειναι καλα και κανει και τα updates και δεν με πολυωοιαζει που δεν εχει ελληνικα για προτιμω την official rom. αυτο που μου φαινετε περιεργο και αν μπορειτε να με βοηθησετε αν ξερετε ειναι γιατι ενω βαζω ενα wallpaper και εχω 3 scroll screens ( αν το λεω σωστα ) αντι οταν παταω το home screen να με βγαζει στην μεσαια και το wallpaper να φαινετε τελειο με βγαζει στην τερμα αριστερα και το βλεπω μισο. ξερετε αν μπορω να κανω κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgead Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Όταν λέμε οτι δεν έχει ελληνικά εννοούμε ότι δεν έχει ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο για μηνύματα στα ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Όταν λέμε οτι δεν έχει ελληνικά εννοούμε ότι δεν έχει ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο για μηνύματα στα ελληνικά; Μιλάμε για ελληνικό μενού, ελληνικό πληκτρολόγιο και να μην έχει βάζεις κάποια από τις πολλές επιλογές που θα βρεις στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRomptER Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 ευχαριστω πολυ αλλα νομιζω οτι τα καταφερα επιτελους. εβαλα την official Rom και κατεβασα και το Play store. νομιζω ολα ειναι καλα και κανει και τα updates και δεν με πολυωοιαζει που δεν εχει ελληνικα για προτιμω την official rom. αυτο που μου φαινετε περιεργο και αν μπορειτε να με βοηθησετε αν ξερετε ειναι γιατι ενω βαζω ενα wallpaper και εχω 3 scroll screens ( αν το λεω σωστα ) αντι οταν παταω το home screen να με βγαζει στην μεσαια και το wallpaper να φαινετε τελειο με βγαζει στην τερμα αριστερα και το βλεπω μισο. ξερετε αν μπορω να κανω κατι ? Λογικά πρέπει να σε βγάζει στην τελευταία που χρησιμοποίησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 τελικα δεν καταλαβα πως μπορω να κεντραρει στην κεντρικη home screen και γιατι εχει αυτο το θεμα....ενα αλλο θεματακι που εχω ειναι οτι ο cleaner τον παταω να καθαρισει και μου λεει 64% και δεν μπορω να καταλαβω με τι εχει γεμισει :( και το κινητο δεν το εχω καθολου φορτωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδια αυριο το παραγγελνω .... πειτε μου μια καλη θηκη !!! Το Minideal δεν εχει θηκες ... το ct2c ομως εχει την nlkin v series λεω να παρω ...295 τελικη με θηκη το 16gb ... το ct2c δηλωνει οτι χρειαζεται για αποφυγη τελ@νιου ? Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδια αυριο το παραγγελνω .... πειτε μου μια καλη θηκη !!! Το Minideal δεν εχει θηκες ... το ct2c ομως εχει την nlkin v series λεω να παρω ...295 τελικη με θηκη το 16gb ... το ct2c δηλωνει οτι χρειαζεται για αποφυγη τελ@νιου ? Εγώ είμαι ανάμεσα σε 2 1. http://www.ebay.com/itm/131131967729?var=430304551374&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 7.58$ 2. http://www.coolicool.com/fashion-spidery-mesh-design-pu-leather-and-tpu-protective-case-with-stand-for-35inch-to-4inch-cell-g-32592 4.90$ Καφέ και οι δύο. Φαίνονται πολύ ωραίες, lux, και με 5$ περίπου, τσάμπα πράγμα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εγω ΑΥΤΗ . Παιδιά με την multilanguage παίρνει αυτόματα Updates? Να το παρω multilanguage με root ? Η μονο κινεζικα/αγγλικα ? Χρησιμοποιω ΠΑΝΤΑ αγγλικο μενου με ελληνικο πληκτρολογιο . Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 ΟΤΑ updates παίρνει μόνο αν έχεις stock Rom και δεν έχεις βάλει custom recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εγω ΑΥΤΗ .. Page not found. Μάλλον κάτι αντέγραψες λάθος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Page not found. Μάλλον κάτι αντέγραψες λάθος :( Συγνωμη εχεις δικιο . ΕΔΩ ! Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Συγνωμη εχεις δικιο . ΕΔΩ ! Γιατί τόσο ακριβή θήκη!? Όπως και να έχει, εδώ θα την βρεις 5.02$ πιο φθηνή! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 ΟΤΑ updates παίρνει μόνο αν έχεις stock Rom και δεν έχεις βάλει custom recovery. Εγω που το πήρα ρουταρισμενο και το άλλαξα και έβαλα την official ? θα μου κάνει λες τα update κάθε Παρασκευή ? εμένα έχει κινεζικά και αγγλικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω που το πήρα ρουταρισμενο και το άλλαξα και έβαλα την official ? θα μου κάνει λες τα update κάθε Παρασκευή ? εμένα έχει κινεζικά και αγγλικά. Παιδια δεν μου δουλεύει το viber. Τι να κάνω ? μου λέει να βάλω τηλέφωνο και χώρα προέλευσης και μου λέει error αντι να μου δώσει κωδικό. Τι να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts