Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά SOS.

πήρα το Mi3W και θέλω να περάσω την ελληνική xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22

Πια απλά 5-10 βήματα πρέπει να κάνω για να την περάσω; στο επίσημο site ΜΙUΙ με μπερδεψανε .

μετονομάζω το ZIP σε update.zip , το βάζω στο root και μετά bootαρω σε ΜΙUI recovery (δεν έχω βάλει άλλα custom recoverys TWRP ας πουμε, απλά ότι έχει το κινητό απο την μάνα του) με VOL+ kai POWER Button? kai φλασαρω;

η πρέπει να προσέξω κάτι στην έκδωση κινητού που έχω; η δεν γινεται αυτό που προείπα, και θέλει αλλη διαδικασία σαν προετοιμασία;

Ξαναλέω, το κινητό είναι απειραχτό όποως βγήκε απο το κουτί του. ειναι root απο το minideal .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5546925#post5546925

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες παρηγγειλα κ γω ενα Xiaomi Mi3 16gb -ερχομενος απο Jiayu G5- απο το To2c και περιμενω με αγωνια..

επειδη δε κατεχω κ πολλα απο τις μετατροπες που θα χρειαστουν με την ελληνικη ρομ κτλ -και επειδη στο αναλογο αρθρο του miui.gr δεν εβγαλα κ πολυ ακρη..- θα σας χρειαστω λιγακι...

αυτο με την αναβαθμιση σε Miui v6 ελπιζω να ειναι κατι που θα γινει αυτοματα μονο του οταν ερθει η ωρα!

ειπα στους κινεζους να ξεριζωναν ο,τι κινεζικο απο το τηλεφωνο, αλλα απαντησαν οτι δε γινεται κ οτι μπορει να προκληθει προβλημα.. ισχυει αυτο? μηπως επειδη δε πληρωσα για ρουτ συμβαινει?

'' ...but we can't delete the Chinese apps sorry,because if we delete it by mistake it may cause the system crash,the Chinese apps will not affect you use the phone...''

Παιδιά SOS.

πήρα το Mi3W και θέλω να περάσω την ελληνική xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22

Πια απλά 5-10 βήματα πρέπει να κάνω για να την περάσω; στο επίσημο site ΜΙUΙ με μπερδεψανε .

μετονομάζω το ZIP σε update.zip , το βάζω στο root και μετά bootαρω σε ΜΙUI recovery (δεν έχω βάλει άλλα custom recoverys TWRP ας πουμε, απλά ότι έχει το κινητό απο την μάνα του) με VOL+ kai POWER Button? kai φλασαρω;

η πρέπει να προσέξω κάτι στην έκδωση κινητού που έχω; η δεν γινεται αυτό που προείπα, και θέλει αλλη διαδικασία σαν προετοιμασία;

Ξαναλέω, το κινητό είναι απειραχτό όποως βγήκε απο το κουτί του. ειναι root απο το minideal .

κατέβασε την ROM μετονόμασε σε update ( δεν βαζεις εσυ το zip την καταληξη την εχει ηδη μονο του) και κανε αντιγραφή-επικολληση στο κινητο σου. μετά πατάς το power και το volume up πατημένο μέχρι να κλείσει και να σε πάει στο mi recoveryεκεί πατάς 2 φορές το volume down να πάει στο english και μετά το power button για να αποδεχτεί την επιλογή σου (έτσι μετακινήσε)και πας εκεί που λέει install update.zip το system one όταν τελειώσει πατάς το power button για αποδοχή και λες reboot και reboot στο system one.

αυτα! ειναι πολυ απλο

Παιδιά SOS.

Ξαναλέω, το κινητό είναι απειραχτό όποως βγήκε απο το κουτί του. ειναι root απο το minideal .[/quote

Να το συνδέσεις στον υπολογιστή το κινητό και να του βάλεις μέσα στην (emulated) sd την τελευταία την δική μας την Ελληνική αλλά το zip να το μετονομάσεις σε update.zip η μετονομασία να γίνει από το κινητό "αρχεία-συμπιεσμένα-πατάς στο αρχείο-το επιλέγεις-πας κάτω δεξιά επιλογές και επιλέγεις-μετονομασία.

Μετά πατάς το power και το volume up πατημένο μέχρι να κλείσει και να σε πάει στο mi recoveryεκεί επιλέγεις το "install zip" - στο νέο μενού επιλέγεις το "choose zip from sdcard" βρίσκει το αρχείο και ξεκινά η διαδικασία όταν τελειώσει επιλέγεις το reboot now, επειδή δεν θυμάμαι αν δεν βρεις το reboot now διάλεξε την επιλογή go back και τότε θα βρεις την παραπάνω επιλογή. Το πάνω κάτω γίνεται με το volume up & down και με το power button για να αποδεχτεί την επιλογή σου.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα νομίζω ότι βρήκα ένα bug...

Όταν είναι σε Λειτουργία Πτήσης δεν δουλεύει το ξυπνητήρι... Στην 3.21 στο mi3w

Πριν από λίγο το ξαναδοκίμασα λειτούργησε κανονικά.

Γειά σας, θα κάνω λίγο off topic για το καλό όλων που θέλουν να παραγγείλουν :)

Μιλούσα σήμερα στο chat με το vickmall για να παραγγείλω το mi4 και το έβαλα να μου έρθει με EMS. Μετά από λίγο μου ήρθε μήνυμα στο chat και μου είπανε ότι δεν στελνουν πλέον Ελλάδα με EMS γιατί πριν μια εβδομάδα στο τελωνείο κάποιος άνοιξε το πακέτο και βάλανε να πληρώσει 100€. Αυτά.

Καλό βράδυ.

Εγώ το πήρα από εδώ...

http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

Και είμαι πλήρες ικανοποιημενος έκανε ακριβώς 16 μέρες να έρθει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Η καλητερη τιμη απ οτι βλεπω ειναι του vickmall στα $280

και με λιγο chat γινεται $275

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Βρήκα την MIUI 6 στο διαδίκτυο σε ξένη σελίδα :p . Εάν θέλει κάποιος να την δοκιμάσει. Δεν ξέρω εάν είναι multi ή οτιδήποτε. Ότι γράφει στην σελίδα -> http://www.ibtimes.co.uk/miui-6-beta-available-xiaomi-mi3-how-install-1462364

Η καλητερη τιμη απ οτι βλεπω ειναι του vickmall στα $280

εχεις κανει google translate την σελιδα??

Αλλιως πως ειναι ελληνικα?

Βρήκα την MIUI 6 στο διαδίκτυο σε ξένη σελίδα :p . Εάν θέλει κάποιος να την δοκιμάσει. Δεν ξέρω εάν είναι multi ή οτιδήποτε. Ότι γράφει στην σελίδα -> http://www.ibtimes.co.uk/miui-6-beta-available-xiaomi-mi3-how-install-1462364

Έχω την εντύπωση πως αυτή την παρασκευή βγαίνει η dev με miui 6

Σήμερα παρέλαβα και εγώ μετά από 15 μέρες από minideal. Πέρασα την 4.8.22 Ελληνική και το μόνο που έχω να πω είναι ότι το τηλεφωνακι πετάει. Μπράβο στην xiaomi για την κατασκευή και περισσότερα μπράβο στα παιδιά εδώ στην Ελλάδα για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει με τις ROM

Σήμερα παρέλαβα και εγώ μετά από 15 μέρες από minideal. Πέρασα την 4.8.22 Ελληνική και το μόνο που έχω να πω είναι ότι το τηλεφωνακι πετάει. Μπράβο στην xiaomi για την κατασκευή και περισσότερα μπράβο στα παιδιά εδώ στην Ελλάδα για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει με τις ROM

Με γεια σου να το χαίρεσαι.

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Καλησπέρα.

Θέλω το Σεπτέμβρη να πάρω τη συσκευή και θα ήθελα να μου πείτε από πού μπορώ να την πάρω πιο γρήγορα. Δε με νοιάζει και να πληρώσω 50 ευρώ έξτρα. Απλά τη θέλω γρήγορα.

Καλησπέρα.

Θέλω το Σεπτέμβρη να πάρω τη συσκευή και θα ήθελα να μου πείτε από πού μπορώ να την πάρω πιο γρήγορα. Δε με νοιάζει και να πληρώσω 50 ευρώ έξτρα. Απλά τη θέλω γρήγορα.

Παρήγγειλε τώρα κ θα το χεις Σεπτέμβρη με δωρεάν μεταφορικά κ χωρίς τελωνείο!!!!!

xiaomi mi3:cool:

Παρήγγειλε τώρα κ θα το χεις Σεπτέμβρη με δωρεάν μεταφορικά κ χωρίς τελωνείο!!!!!

Καλημέρα, δυστυχώς δε μπορώ τώρα. Σκεφτόμουν από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του coolicool για να το έχω σε μια εβδομάδα. Τι γνώμη έχουμε για αυτό; Για την ακρίβεια θα αγοράσουμε 2.

Καλημέρα, δυστυχώς δε μπορώ τώρα. Σκεφτόμουν από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του coolicool για να το έχω σε μια εβδομάδα. Τι γνώμη έχουμε για αυτό; Για την ακρίβεια θα αγοράσουμε 2.

Για το coolicool εχω να πω τα καλυτερα...εχω παρει 5 κινητα απο εκει και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...και για τις μερες να υπολογισεις οτι αφου δωσεις την παραγγελεια θα στο στειλουν μετα απο 2-3 μερες.

Τι δεν κατεβαίνω δεν ξέρω ακόμα, αλλά σύμφωνα με το CPUz έχω τον Snapdragon 801. Οι χρονισμοί όμως δεν είναι του 800?

Το τηλέφωνο ήρθε εχθές από minideal. Και έχει την τελευταία Ελληνική rom. Επισεις επειδή ακούστηκε και από άλλον ούτε εμένα ανοίγει το ημερολόγιο.

Edited by goubianos

Τι δεν κατεβαίνω δεν ξέρω ακόμα, αλλά σύμφωνα με το CPUz έχω τον Snapdragon 801. Οι χρονισμοί όμως δεν είναι του 800?

Το τηλέφωνο ήρθε εχθές από minideal. Και έχει την τελευταία Ελληνική rom. Επισεις επειδή ακούστηκε και από άλλον ούτε εμένα ανοίγει το ημερολόγιο.

το CPUz απο LG G2 αν σε βοηθά....!!!

http://s27.postimg.org/6xv2vdvmb/Screenshot_2014_08_27_19_53_27.png

pic host

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Προσπαθώ να το παραγγειλω και με ρωτάει original rom η multilanguage rom.και κάτι ακόμα η αποστολή πρέπει να γίνει με ταχυδρομείο για να μην περάσει ταχυδρομείο?