Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχει συνδεσει κανεις το τηλ. με την τηλεοραση?Χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο καλωδιο η' κανει οποιοδηποτε καλωδιο MHL A/V LINK?

Στο προγραμματάκι του mi flash λες προφανώς.

Ερώτημα: Προφανώς κάνεις extract το αρχείο της fast boot όταν το κατεβάζεις;

Και εμένα μου έκανε κάτι τέτοια αλλά τώρα από την δουλειά δεν μπορώ να βοηθήσω.

Θυμάμαι πως σίγουρα επέλεξα αντί για flash_all_except_data_storage.bat το flash_all.bat

Κάπου το είχα δει στο φόρουμ της miui

Για δοκίμασε έτσι.

Σημερα το ειδα καπου τυχαια! Θα το δοκιμασω και αυτο! Ελπιζω να δουλεψει! Ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αλλο το Update.zip και αλλο το update.zip, προσεξε αυτην την λεπτομερεια

Νομιζω το σωστο ειναι αυτο:update.zip

Κανω λαθος μηπως?

σωστος εισαι.

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Καλησπέρα παίδες. Ερώτηση για άμεση απάντηση plz. Έχω παραγγείλει για φίλο το κινητό από to2c με multilanguage rom. Τελικά μπορεί να το κρατήσω εγώ! Τι σημαίνει ότι θα έχει τη Ρομ του to2c; Δε θα μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις ota αλλά αναγκαστικά μέσο recovery μονο; Άλλο θελα θα εχει; Θα πρέπει να του φτιάξω κάτι άλλο εγω; Ευχαριστώ
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Καλησπέρα παίδες. Ερώτηση για άμεση απάντηση plz. Έχω παραγγείλει για φίλο το κινητό από to2c με multilanguage rom. Τελικά μπορεί να το κρατήσω εγώ! Τι σημαίνει ότι θα έχει τη Ρομ του to2c; Δε θα μπορώ να κάνω αναβαθμίσεις ota αλλά αναγκαστικά μέσο recovery μονο; Άλλο θελα θα εχει; Θα πρέπει να του φτιάξω κάτι άλλο εγω; Ευχαριστώ

Την rom την κρατάς αν θέλεις και είσαι μια χαρά. Updates θα πρέπει να μπαίνεις στο αντίστοιχο site να κατεβάζεις να κάνεις αναβάθμιση μέσω του updater (αν έχει) αλλιώς από recovery.

δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα κτλ.

Απλά αν αποφασίσεις να πας στην ελληνική θα έχεις πιο ενημερωμένη rom και με συνεχή updates, καθώς και καλύτερη μετάφραση. Από αυτήν την εβδομάδα δε και ota updates.

Γενικά θα σε συμβούλευα να το πάρεις πρώτα να το δουλέψεις και αν δεις ότι κάτι δεν σου κάθεται καλά πας σε αλλαγές.

Το κινητό πάντως είναι εξαιρετική επιλογή.

Ποιο καλό παιδί θα μου πει τη διαδικασία προώθησης κλήσεων σε άλλο κινητό?

Από τον dialer πατάς το menu capacitive button (αυτό με τις τρεις γραμμές) --> Settings --> Call Settings --> Call Forwarding Settings

Edited by pRomptER

Πλοιαρχε, είσαι ανυπόμονος - προφανως, δεν υπάρχει κάποιος...!

Σε κανονικό Android (στο δικό μου Honor 3C) μπαίνεις στις Κλησεις και εκεί πατάς Ξ, επιλέγεις Call Settings και έχει Voice Call forwarding settings

Μπορείς να γκουγκλάρεις call forward on MIUI

Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις, αν και ο τρόπος που το έκανες κοτάροντας τα ποστ μου ήταν λίγο επικρητικός...

Ήταν θέμα άμεσης ανάγκης και όχι ανυπομονησίας φίλε μου...

Σημερα το ειδα καπου τυχαια! Θα το δοκιμασω και αυτο! Ελπιζω να δουλεψει! Ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομιζω το σωστο ειναι αυτο:update.zip

Κανω λαθος μηπως?

Τα κατάφερα! Με το fastboot τελικα!

Σας ευχαριστώ για τη βοηθεια σας!

για να παιρνουμε mms παιδια εχει κανεις καμια ιδεα πως γινεται?χρησιμοποιω για τα sms το hangouts το οποιο δεν εχει mms από ο,τι ειδα..
Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για το mi3 το εξής. Τελικά ο φίλος που έλεγα το μεσημέρι το θέλει για εκείνον όποτε εγώ αύριο το πρωί θα παραγγείλω καινούργιο. Τι πρέπει να κάνω; Να πάρω την αυθεντική αγγλική - κινέζικη ρομ και να έχω έτσι αυτόματες αναβαθμίσεις η να ζητήσω τη multi με έτοιμο το root? Και αν ζητήσω την επίσημη ρομ μετά θα βρω κατευθείαν επίσημη αναβάθμιση για να περάσω ελληνικά ή θα πρέπει πάλι μέσω recovery να περάσω ρομ από το miui.gr?
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Φιλε μου θα ηταν ευκολο να μου υποδείξεις που ακριβως στην σελιδα αυτή είναι το download για την rom γιατι δεν μπορω να το βρώ;(υποψιν ,είμαι καινούργιος με το αθλημα).

Αυτή την παρασκευή δεν είχε αναβάθμιση. Καλοκαίρι....

εμενα τωρα μου βγηκε αναβαθμιση OTA η 4.7.18, χθεσινη δηλαδη

Φιλε μου θα ηταν ευκολο να μου υποδείξεις που ακριβως στην σελιδα αυτή είναι το download για την rom γιατι δεν μπορω να το βρώ;(υποψιν ,είμαι καινούργιος με το αθλημα).

στο λινκ που σου εδωσε ο φιλος εκει που λεει rom list και απο κατω approved, κατεβαζεις την δευτερη κατα σειρα για mi3w, εναλλακτικα και απο εδω, https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5859-4-7-18-Xiaomi-MI-3-GTV-3-16/#files παντα wcdma εκδοση

Edited by Saleakos

εμενα τωρα μου βγηκε αναβαθμιση OTA η 4.7.18, χθεσινη δηλαδη

στο λινκ που σου εδωσε ο φιλος εκει που λεει rom list και απο κατω approved, κατεβαζεις την δευτερη κατα σειρα για mi3w, εναλλακτικα και απο εδω, https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5859-4-7-18-Xiaomi-MI-3-GTV-3-16/#files παντα wcdma εκδοση

Εμένα πάλι όχι και το λινκ από το αγγλικό site δεν δουλεύει :"(

http://i737.photobucket.com/albums/xx12/ekonstadoudakis/2014-02/Screenshot_2014-07-19-11-53-59_zpsgn6dwpmd.png

micro sim ή κανονική sim παίρνει το Xiaomi Mi3;

Κανονική παίρνει. Τελικά το κατεβάζω το update από εδώ: http://files.miuiandroid.com/4.7.18/

Κανονική παίρνει. Τελικά το κατεβάζω το update από εδώ: http://files.miuiandroid.com/4.7.18/

α δεν εχεις την ελληνικη;

α δεν εχεις την ελληνικη;

Όχι :p

Γι' αυτό δεν ρωτούσα πιο πριν τι θα κερδίσω εάν την βάλω!? ;)

Ουτε εγώ έχω λαβει την 4.7.18 ακόμα.

Αν έχεις την multi, πήγαινε στο link που δίνω πιο πάνω, κατεβασέ την κατευθείαν στο κινητό και μετά μέσα από τον updater τρέξτο τ' αρχείο. Εγώ έτσι έκανα και όλα πήγαν μια χαρά

Το τηλέφωνο από όσο ξέρω υποστηρίζει ραδιόφωνο, αλλά δεν έχω εφαρμογή μέσα, ακόμα και με την ελληνική ρομ, τι να βάλω;

Edit

Άκυρο, τυφλός μάλλον

Edited by PAPAKITOU
1+7 Pro

Όχι :p

Γι' αυτό δεν ρωτούσα πιο πριν τι θα κερδίσω εάν την βάλω!? ;)

Καλύτερη μετάφραση και πλεον και ota αναβαθμίσεις :D

Καλύτερη μετάφραση και πλεον και ota αναβαθμίσεις :D

Στο φόρουμ της miui, κάτι λένε ότι η xiaomi δεν επιτρέπει πια να ανεβαίνουν οι αναβαθμίσεις στον σερβερ τους, οπότε τέρμα οι αναβαθμίσεις για τώρα. Το καλύτερη μετάφραση δεν με απασχολεί τόσο, αρκεί να μην έχει κινέζικα μέσα όπως την άλλη φορά

Ξέρει κανείς ποια η διαφορά της mako από την cancro!? Βρήκα αυτό στο αγγλικό φόρουμ

http://i737.photobucket.com/albums/xx12/ekonstadoudakis/2014-02/Screenshot_2014-07-19-18-27-27_zpsq74jlfcy.png

Επίσης όσοι έχετε την ελληνική miui, στην μπαταρία πόσες επιλογές διαχείρισης σας βγάζει γιατί στην 4.7.18 αφαιρέθηκε η εξικονόμηση ενέργειας στα αγγλικά ( στα ελληνικά υπάρχει αλλά λένε ότι είναι bug)

Edited by maddoctor