ratatouis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Γιατι δεν ρωτάς στον νήμα του (συγκεκριμένου) Lenovo? γιατι δν αφορα μονο το λενοβο αλλα σχεδον ολα τα κινεζικα κινητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) γιατι δν αφορα μονο το λενοβο αλλα σχεδον ολα τα κινεζικα κινητα :) καθε τηλεφωνο εχει τις δικες του roms. Αναλογα τη rom που θα βαλεις θα εχεις και τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα. Οι γλωσσες στα μενου ειναι χαρακτηριστικο των roms, αν η ρομ που εχεις εχει ελληνικα θα βλεπεις ελληνικο μενου. Αν οχι τοτε αντιστοιχα δε θα βλεπεις ελληνικα. Ισχυει σε ολα τα κινητα. Ψαχνεις λοιπον για το κινητο που σε ενδιαφερει τί υποστηριξη υπαρχεισ ε roms και τι γλωσσες περιεχουν αυτες Edited September 24, 2013 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καθε τηλεφωνο εχει τις δικες του roms. Αναλογα τί rom που θα βαλεις θα εχεις και τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα. Οι γλωσσες στα μενου ειναι χαρακτηριστικο των roms, αν η ρομ που εχεις εχει ελληνικα θα βλεπεις ελληνικο μενου. Αν οχι τοτε αντιστοιχα δε θα βλεπεις ελληνικα. Ισχυει σε ολα τα κινητα. Ψαχνεις λοιπον για το κινητο που σε ενδιαφερει τί υποστηριξη υπαρχεισ ε roms και τι γλωσσες περιεχουν αυτες δεν ξερω τι ρομς υπαρχουν αλλα λογικα θα ειναι custom επειδη θα εχει κ ελληνικα μεσα αν το κανω αναβαθμιση θα τα χασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 δεν ξερω τι ρομς υπαρχουν αλλα λογικα θα ειναι custom επειδη θα εχει κ ελληνικα μεσα αν το κανω αναβαθμιση θα τα χασει? μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα, ή δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργουν τα κινητα με android. Οταν περνας μια ρομ ειναι σαν να περνας windows στο pc σου. Η ρομ ειναι ολο το λειτουργικο του κινητου. Απλα καθε κινητο εχει τη δικη του ρομ, γτι καθε κινητο εχει διαφορεικο επεξεργαστη-οθονη-καμερα κλπ κλπ αρα το λειτουργικο ειναι εξειδικευμενο σε καθε κινητο. Επισης, το οτι φοραει custom rom δε σημαινει οτι απαραιτητα εχει ελληνικα. Υαρχουν custom roms για παραδειγμα που εχουν αγγλικα-ρωσικα-κινεζικα αλλα οχι ελληνικα. Αν λοιπον το κανεις αναβαθμιση, του αλλαξεις δηλαδη rom, το κινητο θα εχει τις γλωσσες που θα εχει η ρομ πυο θα το βαλεις. Πιο απλα δε μπορω να το εξηγησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 καθε τηλεφωνο εχει τις δικες του roms. Αναλογα τη rom που θα βαλεις θα εχεις και τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα. Οι γλωσσες στα μενου ειναι χαρακτηριστικο των roms, αν η ρομ που εχεις εχει ελληνικα, θα βλεπεις ελληνικο μενου. Αν οχι, τοτε αντιστοιχα δε θα βλεπεις ελληνικα. Ισχυει σε ολα τα κινητα. δεν ξερω τι ρομς υπαρχουν αλλα λογικα θα ειναι custom επειδη θα εχει κ ελληνικα μεσα αν το κανω αναβαθμιση θα τα χασει? Στο απάντησε ήδη παραπάνω!!! Αν η "αναβαθμισμένη" ROM που θα βάλεις έχει ελληνικά, δεν θα αλλάξει κάτι (θα εξακολουθήσεις να έχεις) Οι αναβαθμισεις (rom) ΣΒΗΝΟΥΝ τις προηγούμενες rom Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα, ή δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργουν τα κινητα με android. Οταν περνας μια ρομ ειναι σαν να περνας windows στο pc σου. Η ρομ ειναι ολο το λειτουργικο του κινητου. Απλα καθε κινητο εχει τη δικη του ρομ, γτι καθε κινητο εχει διαφορεικο επεξεργαστη-οθονη-καμερα κλπ κλπ αρα το λειτουργικο ειναι εξειδικευμενο σε καθε κινητο. Επισης, το οτι φοραει custom rom δε σημαινει οτι απαραιτητα εχει ελληνικα. Υαρχουν custom roms για παραδειγμα που εχουν αγγλικα-ρωσικα-κινεζικα αλλα οχι ελληνικα. Αν λοιπον το κανεις αναβαθμιση, του αλλαξεις δηλαδη rom, το κινητο θα εχει τις γλωσσες που θα εχει η ρομ πυο θα το βαλεις. Πιο απλα δε μπορω να το εξηγησω μαλιστα φιλε μου καταλαβα...(οχι πραγματικα δν ξερω πως λειτουργουν τα android...το πρωτο μου θα ειναι :lol: ) δλδ αυτος θ μου εχει μια ρομ με ελληνικα μεσα...αν βγαλει το κινητο αναβαθμιση απο μονο του και δν πρασω εγω χειροκινητα τπτ το κανει αυτοματα δλδ λογικα θα χαθουν τα ελληνικα αφου δν εχει βγει στην ελλαδα αυτο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 μαλιστα φιλε μου καταλαβα...(οχι πραγματικα δν ξερω πως λειτουργουν τα android...το πρωτο μου θα ειναι :lol: ) δλδ αυτος θ μου εχει μια ρομ με ελληνικα μεσα...αν βγαλει το κινητο αναβαθμιση απο μονο του και δν πρασω εγω χειροκινητα τπτ το κανει αυτοματα δλδ λογικα θα χαθουν τα ελληνικα αφου δν εχει βγει στην ελλαδα αυτο το κινητο θες πολυ διαβασμα ακομα.... η ρομ δεν περνιεται μονη της. ψαξε τί γλωσσες εχουν οι ρομ μεσα. αν δε μπορεις να το βρεις ρωτας αυτον που θα στο δωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 θες πολυ διαβασμα ακομα.... η ρομ δεν περνιεται μονη της. ψαξε τί γλωσσες εχουν οι ρομ μεσα. αν δε μπορεις να το βρεις ρωτας αυτον που θα στο δωσει απο κινα θα το παραγγειλω... τι εννοεις δν περνιουνται μονες τις??? δν βγαζει το κινητο απο μονο του αναβαθμιση εαν υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 απο κινα θα το παραγγειλω... τι εννοεις δν περνιουνται μονες τις??? δν βγαζει το κινητο απο μονο του αναβαθμιση εαν υπαρχει?? λογικα θα παρεις κινητο με επεξεργαστη mediatek δηλαδη MTK6589 ή ΜΤΚ6577 . Ψαξε στο ιντερνετ πως φλασαρονται (πως περνας δηλαδη την ρομ σε) αυτα τα τηλεφωνα. Αντιστοιχα μπορεις να αγορασεις καποιο κινητο για το οποιο υπαρχει ηδη νημα στο φορουμ και να βοηθηθεις απο το φορουμ. αν υπαρχει αναβαθμιση δεν εμφανιζεται. αυτο γινεται στα iphone απ οσο ξερω, και ισως σε καποια επωνυμα android. σε καποια αλλα μπορει να λεει στο μενου στις ρυθμισεις ελεγχο για αναβαθμισεις αλλα δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δες για συγκεκριμενο κινητο που θες ή θα παρεις και γραψε εκει γιατι δεν ειναι ολα τα ιδια! εχουν αλλες διαδικασιες, θες root, custom recovery να παρεις και backup μεγαλη ιστορια δλδ. Ναι χανεις ολα τα προηγουμενα γιαυτο θες να κανεις πρωτα backup την rom και αναλογα τι rom βαζεις αν δεν ειναι multilanguage τοτε μπορει να μην εχει Ελληνικα...εγω εχω zopo 980 (1/16) και ολες οι custom roms στηριζονται στο ηδη υπαρχον android 4.2.1 γιαυτο και δεν υπαρχει λογος να αλλαξω την μαμα rom! αλλα το εχω κανει root και εχω βαλει custom recovery TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest jim1996 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 (edited) καλησπερα οπως εψανχα βρηκα τυχαια αυτο http://www.ebay.com/itm/Getek-V9-5-0-Quad-core-3G-GPS-Android-Smartphone-4GB-Unlocked-Dual-SIM-8MP-Wifi-/171068353907?%22 (BINTEO: ) θελω να μου πειτε την γνωμη σας επειδη μου φαινονται λιγα τα λεφτα για αυτο το κινητο :/ !!! και κατι ακομα... υποστηρίζουμε εμεις δικτυο UMTS?? Edited September 25, 2013 by jim1996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Παιδιά καλημέρα, Ας υποθέσουμε ότι κάποιος αγοράζει ένα κινέζικο κινητό ή tablet με δυνατότητα πένας. Αναγνώριση γραφής και άλλες λειτουργίες αντίστοιχες με τα Galaxy Note 2 και 3 υπάρχει δυνατότητα να έχει? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 καλησπερα! καλο ειναι να μην παρεις απο ebay! καλυτερα να παρεις απο γνωστα αξιοπιστα καταστηματα ωστε να εχεις και εγγυηση (φυσικα πληρωνεις μεταφορικα αν γινει κατι) αλλα και να σε βοηθησουν σε οτιδηποτε και φυσικα κινητα απο γνωστες μαρκες. Ενδεικτικα αναφερω πχ τα zopo, THL και αλλα και απο σελιδες http://www.geekbuying.com http://www.zopomobileshop.com http://www.chinavasion.net και αλλα....αν ψαξεις στο forum εχει σχετικά θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 καλησπερα οπως εψανχα βρηκα τυχαια αυτο http://www.ebay.com/itm/Getek-V9-5-0-Quad-core-3G-GPS-Android-Smartphone-4GB-Unlocked-Dual-SIM-8MP-Wifi-/171068353907?%22 (BINTEO: ) θελω να μου πειτε την γνωμη σας επειδη μου φαινονται λιγα τα λεφτα για αυτο το κινητο :/ !!! και κατι ακομα... υποστηρίζουμε εμεις δικτυο UMTS?? Λιγα ειναι τα χρηματα για ΝΟΝΑΜΕ κινητο με 512 ραμ και 960x540 αναλυση?Τοσα επωνυμα υπαρχουν σ αυτα τα λεφτα και πιο κατω με καλυτερα χαρακτηριστικα.Ενδεικτικα ΖΤΕ V967s,AMOI N850,AMOI N828,THL W100,πολλα της Lenovo και πολλα αλλα.Μην αγοραζεις κινητο απο ebay παρα μονο απο καταστημα απο τα γνωστα.Γιατι ο πωλητης του ebay σε μια νυχτα διαγραφει το προφιλ του και εχετε γειια εγγυηση και after sale υποστηριξη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Πως σας φαινεται αυτο το κινητο http://www.merimobiles.com/lenovo-lephone-a60-3g-android-2-3-6-cortex-a9-1ghz-cpu-w-g-dual-sim-3-5-tft-screen-gps_p/meri6580.htm ?Καποιος που το εχει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Πως σας φαινεται αυτο το κινητο http://www.merimobiles.com/lenovo-lephone-a60-3g-android-2-3-6-cortex-a9-1ghz-cpu-w-g-dual-sim-3-5-tft-screen-gps_p/meri6580.htm ?Καποιος που το εχει εντυπωσεις? Με 10$ παραπανω παιρνεις το κλασεις ανωτερo ΖΤΕ V889s που ειναι 2πυρηνο με 512 ΜΒ ραμ και 4αρα οθονη απο το Minideal.net Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Με 10$ παραπανω παιρνεις το κλασεις ανωτερo ΖΤΕ V889s που ειναι 2πυρηνο με 512 ΜΒ ραμ και 4αρα οθονη απο το Minideal.net Σ'ευχαριστω για την απαντηση.Ανωτερω ως κινητο σιγουρα και η τιμη του ελαχιστα ακριβοτερη .Το μονο προβλημα ειναι οτι ψαχνω για καποιο οικονομικο κινητο με χαμηλο δεικτη sar.Για το lenovo βρηκα οτι εχει 0,332 ενω για zte που μου προτεινεις δεν βρισκω πουθενα πληροφοριες .Θα ηθελα καποια προταση με χαμηλο sar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Σ'ευχαριστω για την απαντηση.Ανωτερω ως κινητο σιγουρα και η τιμη του ελαχιστα ακριβοτερη .Το μονο προβλημα ειναι οτι ψαχνω για καποιο οικονομικο κινητο με χαμηλο δεικτη sar.Για το lenovo βρηκα οτι εχει 0,332 ενω για zte που μου προτεινεις δεν βρισκω πουθενα πληροφοριες .Θα ηθελα καποια προταση με χαμηλο sar. Μην πάρεις κινητό κάτω από 1γιγα ραμ! Σε λίγο καιρό θα σέρνεται.κρίμα τα χρήματα που θα δώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Παιδιά καλημέρα, Ας υποθέσουμε ότι κάποιος αγοράζει ένα κινέζικο κινητό ή tablet με δυνατότητα πένας. Αναγνώριση γραφής και άλλες λειτουργίες αντίστοιχες με τα Galaxy Note 2 και 3 υπάρχει δυνατότητα να έχει? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikxrst Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Για σας παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος....ενδιαφερομαι για ενα κινεζικο κινητο..μεχρι 150 ε.που να ειναι δοκιμασμενο,χωρις προβληματα..και χωρις να πρεπει να κανω κατι εγω .Επισης και site για να το αγορασω αξιοπιστο.Σας ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Για σας παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο μερος....ενδιαφερομαι για ενα κινεζικο κινητο..μεχρι 150 ε.που να ειναι δοκιμασμενο,χωρις προβληματα..και χωρις να πρεπει να κανω κατι εγω .Επισης και site για να το αγορασω αξιοπιστο.Σας ευχαριστω... http://www.minideal.net/thl-w100-4-5-android-4-2-jelly-bean-phone-1-2ghz-quadcore-8mp-gps-black.html http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html να επιλεξεις αποστολη με singapoure post ..... http://www.minideal.net/amoi-n828-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-screen-smart-phone.html Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Αποψη γι'αυτο http://www.to2c.com/lenovo-a390-mtk6577-dual-core-smart-phone-android-4-0-4-0-inch-5-0mp-camera.html ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Αποψη γι'αυτο http://www.to2c.com/lenovo-a390-mtk6577-dual-core-smart-phone-android-4-0-4-0-inch-5-0mp-camera.html ? εκτός από την χαμηλή του τιμή όλα τα άλλα είναι 3ετιας χαρατηριστικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) να κανω μερικες ερωτησεις ρε παιδια... υπαρχουν καποιες ποιοτικες κινεζικες μαρκες οπως oppo, Huawei, zte.. για τις υπολοιπες π.χ. JIAYU, ZOPO, UMI, iocean, neken, voto, freelander, caesar, THL (μεχρι κ το σημα της HTC αντιγραφη) κ πολλες αλλες τι γνωριζουμε? 1) ποσο σιγουροι μπορουμε να ειμαστε οτι δεν προκειται να εκραγουν κατα την διαρκεια της φορτιτης η κατα την διαρκεια της κλησης? 2) ποσο σιγουροι μπορουμε να ειμαστε για τα επιπεδα ακτινοβολιας που εκπεμπουν? (ειδικα οι λιγοτερο γνωστες μαρκες) 3) free root τι σημαινει? οτι μπορουμε να βαλουμε οποια Rom βρουμε? κ για αυτα τα κινητα εκτος απο το "needrom" και το "xda" απο που αλλου μπορουμε να βρουμε μαγειρεμενες ROM? (τo xda εχει μαγειρεμενες ROM κυριως για τις επωνυμες μαρκες, samsung, htc κλπ) 4) εχει υπαρξει ποτε προβλημα με το google play με καποια απο αυτες τις μαρκες? πχ να προσπαθεις να κατεβασεις μια εφαρμογη στο google play κ να σου λεει οτι δεν μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη για διαφορους λογους... Edited September 28, 2013 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 να κανω μερικες ερωτησεις ρε παιδια... υπαρχουν καποιες ποιοτικες κινεζικες μαρκες οπως oppo, Huawei, zte.. για τις υπολοιπες π.χ. JIAYU, ZOPO, UMI, iocean, neken, voto, freelander, caesar, THL (μεχρι κ το σημα της HTC αντιγραφη) κ πολλες αλλες τι γνωριζουμε? 1) ποσο σιγουροι μπορουμε να ειμαστε οτι δεν προκειται να εκραγουν κατα την διαρκεια της φορτιτης η κατα την διαρκεια της κλησης? 2) ποσο σιγουροι μπορουμε να ειμαστε για τα επιπεδα ακτινοβολιας που εκπεμπουν? (ειδικα οι λιγοτερο γνωστες μαρκες) 3) free root τι σημαινει? οτι μπορουμε να βαλουμε οποια Rom βρουμε? κ για αυτα τα κινητα εκτος απο το "needrom" και το "xda" απο που αλλου μπορουμε να βρουμε μαγειρεμενες ROM? (τo xda εχει μαγειρεμενες ROM κυριως για τις επωνυμες μαρκες, samsung, htc κλπ) 4) εχει υπαρξει ποτε προβλημα με το google play με καποια απο αυτες τις μαρκες? πχ να προσπαθεις να κατεβασεις μια εφαρμογη στο google play κ να σου λεει οτι δεν μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη για διαφορους λογους... JIAYU, ZOPO, UMI, ioceancaesar, THL ποιοτικοτατες φιλε μου,εδω τα ξεσκιζουμε απιστευτα,να σκασουν μας λες?:lol: στο 2 εγω εχω μετρησει το σαρ καποιων με τα καταλληλα μηχανηματα...παλια ειχα μονο κινητα με πλ χαμηλοοοο σαρ.. δεν υπαρχει το 4 σου,σε ολα οχι...χιλιααααδες κινητα πουλανε , ολα πληρως λειτουργικα,αν κι εγω κινητα με mtk 6577,6589 εχω δοκιμασει Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts