Jump to content

nikxrst

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikxrst

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

nikxrst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το κατεβασα αλλα δεν κανει τιποτα σε ευχαριστω παντως Κανεις αλλος καμια βοηθεια?
  2. Καλησπερα στην παρεα θα ηθελα την βοηθεια σας ...εχω και εγω το συγκεκριμένο τηλεφωνο και εχει γεμησει η μνημη του δεν μπορει να κανει ενημερωσεις στης εφαρμογες...Μπορω να κανω κατι? Η αγοραζω αλλο? ΣΥΜΕΙΟΣΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΟΣ
  3. 1)SAMSUNG GALAXY A5 (2016) A510F (16GB) GOLD EU 2)Huawei P9 Lite (16GB) Gold DUAL SIM [huawei_2ram_Gold] Oποιος γνωριζει ας με βοηθησει..ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο να επιλεξω???
  4. Καλησπερα σε ολους ψαχνω να αγορασω μια μπαταρια για Xiaomi Redmi 1s μαζι με φορτιστη.Μπορει καποιος να μου πει απο που να παραγγειλω?(ειτε απο κινα ειτε απο Ελλαδα)
  5. Καλησπερα σε ολους ψαχνω να αγορασω μια μπαταρια για Xiaomi Redmi 1s μαζι με φορτιστη.Μπορει καποιος να μου πει απο που να παραγγειλω?(ειτε απο κινα ειτε απο Ελλαδα)
  6. Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κλεισω το 3g βημα βημα γιατι ειμαι ασχετος...ευχαριστω
  7. Καλησπερα..λεω να το παραγγειλω απο εδω http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-leather-case-solution.html Θα εχει μεσα εγκατεστημενο το google play??? Να το παραγγειλω root??? (ειμαι ασχετος και λεω μηπως θα μου χρειαστει καποια στιγμη στο μελλον)
  8. Αυτο.http://www.antelife.com/newman-n2-quad-core-4-7-inch-hd-ips-screen-android-4-1-exynos-4412-1-4ghz-13mp-camera-smartphone.html Ειναι το ιδιο με αυτο.http://www.minideal.net/newman-n2-quad-core-1-4ghz-1gb-ram-8gb-rom-4-7-1280x720p-ips-screen-with-13mp-camera-smart-phone.html Και αν ναι γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη????
  9. Kαλησπερα ..εχω να κανω 2-3 ερωτησεις για το συγκεκριμενο τηλεφωνο 1.Εκτως απο το ασπρο καπακι βγαινει και σε μαυρο? 2Μπορει να δεχτει την μεγαλυτερη μπαταρια τον 3000mA?(καπου ειδα οτι υπαρχει) 3.Συγκριτικα με το Xiaomi Hongmi πως τα παει? Ευχαριστω εκ των προτερων
  10. nikxrst

    Lenovo S720i

    Καλησπερα..θα ηθελα να σε ρωτησω αν το τηλ λειτουργει κανονικα..αν δηλ λειτουργει σαν ενα τηλ που αγοραζει κανεις απο ελλαδα χωρις να πρεπει να του κανεις κατι εσυ...σε ευχριστω
  11. Καλησπερα σε ολους..ψαχνω για ενα gps με καλους χαρτες δοκιμασμενο να αξιζει..γυρω στα 150 ευρο...οποιος γνωριζει ας μου πει..ευχαριστω
  12. nikxrst

    Lenovo S720i

    Οκ..θα περιμενω να μου πεις..σε ευχαριστω
  13. nikxrst

    Lenovo S720i

    Καλησπερα σε ολους θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει αυτο το τηλεφωνο..http://www.minideal.net/4-5-screen-lenovo-s720i-android-4-0-dual-sim-dual-core-1gb-ram-3g-cell-phone.html..
  14. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ..απλα διαβασα σχεδον ολα οσα γραφου εδω οι προηγουμενοι και ολοι κατι ψαχνουν,αν καταλαβα καλα..ειμαι ασχετος το ξαναλεω:(Αρα το κινητο ειναι μια χαρα αξιζει.Απο που να το παραγγειλω?
×
×
  • Create New...