mark1979 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Sharp Z2 vs Letv LeRee Le vs Nubia M2 Lite μεχρι 100ε @banggood τι θα μου προτεινατε; Το m2 lite εγω θα το απερριπτα απευθειας λογω hd και οχι fhd οθονης. Το le ree με κλειστα ματια λογω snapdragon 652 και καμερας, μπαταριας, b20, και γενικα εγω πηγα προς το le ree για κατι φιλους. Το sharp ειναι 25 δολλαρια παραπανω και preorder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Το m2 lite εγω θα το απερριπτα απευθειας λογω hd και οχι fhd οθονης. Το le ree με κλειστα ματια λογω snapdragon 652 και καμερας, μπαταριας, b20, και γενικα εγω πηγα προς το le ree για κατι φιλους. Το sharp ειναι 25 δολλαρια παραπανω και preorder. εκπτωτικα κουπονια ειναι BGZ2DEALS για sharp τιμη 97 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Υποψιν τo sharp δεν εχει την β20... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 πριν παραγγειλω το Leree ειχα ψαξει και για το Sharp....φαινομενικα δεν φαινεται κακη επιλογη....αν θυμαμαι καλα (δεν ειμαι σιγουρος) πρεπει να ειναι ειναι κλωνος Letv κι αυτο αλλα με badge της Sharp. μια απλη αναζητηση στο google και βρηκα παραπονα σρο εξωτερικο για προβληματα υπερθερμανσης και με τη μπαταρια του. αν κι εχω xiaomi, (το Leree δεν ηταν για μενα) το Leree αυτη τη στιγμη με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και σε τιμη κατω των 100 ευρω απο banggood (με κουπονι) ειναι σαν να κλεβεις ορφανοτροφειο... snapdragon 650, διπλη καμερα 13 +13 (sony παρακαλω) , στιβαρη κατασκευη και κατα γενικη ομολογια ομιρφο....ειδικα το Gold και Rose Gold για δωρο σε γυναικα....ειναι οτι πρεπει!!! ημερα που ειναι σημερα.....καταλαβαινετε!! Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 πριν παραγγειλω το Leree ειχα ψαξει και για το Sharp....φαινομενικα δεν φαινεται κακη επιλογη....αν θυμαμαι καλα (δεν ειμαι σιγουρος) πρεπει να ειναι ειναι κλωνος Letv κι αυτο αλλα με badge της Sharp. μια απλη αναζητηση στο google και βρηκα παραπονα σρο εξωτερικο για προβληματα υπερθερμανσης και με τη μπαταρια του. αν κι εχω xiaomi, (το Leree δεν ηταν για μενα) το Leree αυτη τη στιγμη με τα συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και σε τιμη κατω των 100 ευρω απο banggood (με κουπονι) ειναι σαν να κλεβεις ορφανοτροφειο... snapdragon 650, διπλη καμερα 13 +13 (sony παρακαλω) , στιβαρη κατασκευη και κατα γενικη ομολογια ομιρφο....ειδικα το Gold και Rose Gold για δωρο σε γυναικα....ειναι οτι πρεπει!!! ημερα που ειναι σημερα.....καταλαβαινετε!! Sent from my MI 3W using Tapatalk Φιλε μου ποιο κουπονι εχεις για το leree που γραφεις παραπανω απο το banggood; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Συγκεκριμένα, το LeRee φαίνεται να είναι... επανέκδοση του LeEco Cool1, τώρα που η συνεργασία με τη LeEco φαίνεται(?) να έχει στραβώσει... Βλέπω τώρα ότι και το ίδιο το Cool1 πουλιέται σε ανάλογες (ξεφτίλα) τιμές. Αν δε και το LeRee μπορεί να πάρει (όπως το Cool1) τις νέες JUI ROMs της Coolpad, είναι τρομερή αγορά (για όποιον τουλάχιστον δε φοβάται να λερώσει λίγο τα χέρια του με φλασαρίσματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Σν θυμάμαι καλά το LeRee ειναι μια έκδοση του leeco cool1 που κυκλοφόρησε για τη Ρωσία με 800αρα. Λογικά παίρνουν τις ίδιες ρομ. Έχω κι εγώ το cool1 με Android 7,1. Απόλυτα ευχαριστημένος. Και το είχα πάρει στα 130 ευρω το καλοκαίρι Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Για να γραψουμε καμια συγκριση, καιρο εχουμε... Meizu m6 note ή το 6ιντσο xiaomi redmi 5plus; Και τα δυο 169 δολλαρια στο banggood. Καμερα οθονη ηχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anavrian Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 @mark1979 https://m.banggood.com/Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-5_5-Inch-Dual-13MP-Camera-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-652-Smartphone-p-1245810.html?rmmds=search 2BGR5PLUS το ειχε στα 119 USD αρχικη τιμη τωρα που ξανατσεκαρα το kimovil βλεπω οτι το εχει παει στα 187 αλλα πηγαινοντας στη σελιδα δειχνει ακομα 119. απο την αλλη βλεπω οτι το ιδιο Leree το εχει βγαλει το coolicool με αρχικη 116 USD συν κουπονι. ναι ειναι κλωνος του cool1, η JUI Rom που αναφερει καποιος φιλος ειναι καλυτερη απο τη stock? ειναι πιο σταθερη, εχει κατι παραπανω? σκοπευω να ξεκινησω κι εγω να φλασαρω .....αν και δεν ξερω...μεβτη βοηθεια σας βεβαια...κι οτι βρεξει ας κατεβασει. το μονο που μ ανησυχει ειναι οτι ενα απλο ψαξιμο που εκανα στο ali βρηκα μονο κανα δυο-τρια μοντελα μπαταριες σε περιπτωση που χρειαστει αλλαγη, καμια οριτζιναλ η εστω καμια nohon που τις εχω δουλεψει και τις ξερω οτι ειναι αξιοπιστες. απο θηκες και τζαμακια υπαρχουν original ? οπως στα xiaomi ας πουμε? fastcharger ποιον προτεινεται , blitzwolf? Sent from my MI 3W using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Σν θυμάμαι καλά το LeRee ειναι μια έκδοση του leeco cool1 που κυκλοφόρησε για τη Ρωσία με 800αρα. Λογικά παίρνουν τις ίδιες ρομ. Έχω κι εγώ το cool1 με Android 7,1. Απόλυτα ευχαριστημένος. Και το είχα πάρει στα 130 ευρω το καλοκαίρι Sent from my C106 using Tapatalk Τελικά να παιρνει τις νες Ρομ το Leree? Οντως κτήνος..... Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 η JUI Rom που αναφερει καποιος φιλος ειναι καλυτερη απο τη stock? ειναι πιο σταθερη, εχει κατι παραπανω? Μετά από κράξιμο που (πιθανολογώ ότι) φάγανε με όλες τις custom ROM, EUI και δε συμμαζεύεται, η JUI που έβγαλε η Coolpad είναι πλέον πρακτικά stock Android - χαράς ευαγγέλια για τους οπαδούς του είδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Δεν είναι stock android σε καμία περίπτωση. Αυτή φοράω. Δεν είναι και eui βέβαια. Εγώ όμως προτιμούσα eui σαν αισθητική Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Το όνομα πάντως έχει αυτό το κάτι τι... Το διαβάζω ως Λερί - το χρώμα της... λέρας! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Δεν είναι stock android σε καμία περίπτωση. Αυτή φοράω. Δεν είναι και eui βέβαια. Εγώ όμως προτιμούσα eui σαν αισθητική Sent from my C106 using TapatalkLeree έχεις; Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Leree έχεις; Στάλθηκε από το K6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο leeco cool1. Ίδια συσκευή, με μόνη διαφορά την 800αρα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Το leeco cool1. Ίδια συσκευή, με μόνη διαφορά την 800αρα Sent from my C106 using Tapatalk Το.λυρι με καλή ρόμ απο XDA πχ Θα πέταγε και σαν επενδυση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 https://www.banggood.com/China-Mobile-CMCC-A3s-5_2-inch-Fingerprint-2GB-16GB-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1260470.html?rmmds=preorder&ID=227&cur_warehouse=HK Αυτο πως σας φαινεται σε αυτο το ευρως τιμης εως 60 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 https://www.banggood.com/China-Mobile-CMCC-A3s-5_2-inch-Fingerprint-2GB-16GB-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1260470.html?rmmds=preorder&ID=227&cur_warehouse=HK Αυτο πως σας φαινεται σε αυτο το ευρως τιμης εως 60 ευρω? Το ότι δεν το στέλνει στην Ελλάδα το είδες ;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 στελνει κανονικα ελλαδα,απλα κανε ενα refresh η βγες και ξαναμπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Και δεν έχει όλες τις μπαντες στο 4G 4G: FDD-LTE B3/B7 TDD-LTE B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Που μπορω να βρω απο ευρωπαικη αποθηκη καποιο LeEco ? Οποιοδηποτε με Mediatek ή 65χ Μερσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Που μπορω να βρω απο ευρωπαικη αποθηκη καποιο LeEco ? Οποιοδηποτε με Mediatek ή 65χ Μερσι! https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-4GB-32GB-Smartphone---Rose-Gold-388824.html https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Pro-3-X651-AI-Edition-4GB-32GB-Smartphone-Black-391255.html Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X820-4GB-32GB-Smartphone---Rose-Gold-388824.html https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-Pro-3-X651-AI-Edition-4GB-32GB-Smartphone-Black-391255.html Δεν εχει ομως αποθεμα.. Βρισκω μονο στο coolIcool απο ευρωπαικη αποθηκη, Εχουμε εμπειριες, αξιοπιστοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Δεν εχει ομως αποθεμα.. Βρισκω μονο στο coolIcool απο ευρωπαικη αποθηκη, Εχουμε εμπειριες, αξιοπιστοι; μακριά από το coolicool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathimatikos19 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 (edited) Παιδιά καλησπέρα.Πήρα πρόσφατα το uhans i8 (και παίζει να μαι ο μόνος) και έχω μεγάλο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη.Ενώ για το gmail ερχονται κανονικα ειδοποιήσεις, για messenger viber κτλ δεν ερχονται,παρά μόνο αν μπω και ανοιξω τις εφαρμογές. Έψαξα στις ρυθμίσεις και στην μπαταρία έβαλα να μην κάνει βελτιστοποίηση σε αυτές τις εφαρμογές (μήπως εκλεινε απο κει) , εχω βάλει να είναι πάντα ανοιχτό το wi fi κτλ αλλά δεν... Είμαι σε απογνωση , αν κάνεις έχει επίσης το uhans i8 και μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει γιατί θα το πετάξω στον τοίχο :angry: Edit: Υπάρχει περίπτωση αν το κάνω root να στρώσει; Μόλις το χω πάρει και γι αυτό το σκέφτομαι Edited April 21, 2018 by mathimatikos19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts