Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτο εννοω, ο προσφατος ενθουσιωδης αγοραστης δε θα ξενερωσει μετα; Δεν ξερω απο τεχνικες μαρκετινγκ, αλλα αμα δε φυσας το χρημα δε γινεται να αλλαζεις κινητο καθε 4μηνο..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αυτο εννοω, ο προσφατος ενθουσιωδης αγοραστης δε θα ξενερωσει μετα; Δεν ξερω απο τεχνικες μαρκετινγκ, αλλα αμα δε φυσας το χρημα δε γινεται να αλλαζεις κινητο καθε 4μηνο..

Σωστά και επιπλέον δεν έχεις πολυτέλεια να νοιάζεσαι για απαξίωση κλπ, κοιτάς απλά να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να σε απασχολεί αν θα λανσαριστεί το redmi 5 έως ότου παραλάβεις το 4.

Δεν το κάνει μόνο η ΧΙΑΟΜΙ αυτό.

Και η MEIZU βγάζει 2-3 μοντέλα τον μήνα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν το κάνει μόνο η ΧΙΑΟΜΙ αυτό.

Και η MEIZU βγάζει 2-3 μοντέλα τον μήνα.

Αναπόφευκτο για μένα το ερώτημα - και για τους δύο κατασκευαστές:

Πόσα απ' αυτά να καταφέρουν να υποστηρίξουν (αναβαθμίσεις, troubleshooting κλπ) σε βάθος χρόνου;

Τουλάχιστον τα Xiaomi έχουν και υποστήριξη από την κοινότητα, αλλά και πάλι για να γίνει αυτό, πρέπει να πουληθούν αρκετά κομμάτια και να μείνουν αρκετά με τους χρήστες τους (όχι να μπουν στον πειρασμό να τα σπρώξουν σε 4-6 μήνες για να πάρουν το καινούριο μοντέλο) για να δημιουργηθεί κοινότητα, να βρεθούν devs να ασχοληθούν κλπ.

Αφήστε που η Xiaomi την... είδε τελευταία και κλείδωσε bootloaders κλπ, για να κάνει τη ζωή των χρηστών της διπλά δύσκολη!

Οι δύο -σεβαστοί ως τώρα- κατασκευαστές υπέκυψαν, νομίζω, σε φτηνές μαρκετίστικες τακτικές και ακολούθησαν το παράδειγμα της... Elephone, που μέχρι τώρα την κράζαμε γι' αυτό.

Το μεγαλύτερό τους μέγεθος και απήχηση στον κόσμο (σε σχέση με Elephone, Umi κλπ) τους επιτρέπει να το κάνουν ακόμα, σύντομα όμως νομίζω ότι θα πληρώσουν την τακτική τους αυτή - και πριν από αυτούς, θα την πληρώσουν δυστυχώς οι πελάτες τους.

Για μένα αυτό έχει αφαιρέσει θεαματικά πολλούς πόντους και από τους δύο κατασκευαστές.

Δεν είμαι σίγουρος τι νομίζουν ότι κάνουν έτσι...

Το μεγαλύτερό τους μέγεθος και απήχηση στον κόσμο (σε σχέση με Elephone, Umi κλπ) τους επιτρέπει να το κάνουν ακόμα, σύντομα όμως νομίζω ότι θα πληρώσουν την τακτική τους αυτή - και πριν από αυτούς, θα την πληρώσουν δυστυχώς οι πελάτες τους.Για μένα αυτό έχει αφαιρέσει θεαματικά πολλούς πόντους και από τους δύο κατασκευαστές.

Δεν είμαι σίγουρος τι νομίζουν ότι κάνουν έτσι...

Οι πελάτες τους δε νομίζω ότι θα την πληρώσουν, αφού απλά έχουν την πολυτέλεια των πολλών επιλογών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι εταιρείες πάλι συνεχίζουν τη συγκεκριμένη πολιτική διότι βλέπουν ότι έχει καλά αποτελέσματα και τις βοηθά να πετύχουν τους στόχους τους.

Κακα τα ψεμματα, το κερδος ειναι το παν (και ας λεει η Xiaomi οτι απο το τμημα των κινητων δε βγαζει καθολου κερδος, αυτο ειναι φυσει αδυνατον) και αν βγαζει κερδος θα συνεχισει να το κανει ετσι no matter what. Εμεις μπορει να ασχολουμαστε παραπανω και να θελουμε και τα updates, αλλα οι περισσοτεροι χρηστες θελουν να δουλευει καλα και ας μην παρει update, επομενως δε νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα τους. Αλλα αν σε απαξιωνει στο τετραμηνο, τις επιλογες σου αρα και εσενα, θα σου δημιουργησει κακη ψυχολογια. Σαν τα παιδια που τα κακομαθαινεις συνεχεια με δωρα, ε μετα θα πηγαινουν σε αυτον που δινει τα περισσοτερα

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Σαν τα παιδια που τα κακομαθαινεις συνεχεια με δωρα, ε μετα θα πηγαινουν σε αυτον που δινει τα περισσοτερα

Τα άπειρα παιδιά!

Τα έμπειρα προτιμούν αυτόν που δίνει τα πιο αξιόλογα!

υπάρχει κάποιο κινητό σαν το vkworld stone v3 αλλά να έχει και ελληνικά? προορίζεται για μεγάλης ηλικίας άτομο που έχει συνηθίσει τα κουμπιά αλλά το v3 δεν έχει ελληνικά δυστυχώς.

Παιδιά αντί για vernee thor κάτι καλύτερο στην ίδια τιμή ;

Στην ιδια κατηγορια κοιτα τα Ulefon metal, Cubot manito Και ισως Redmi 3 η 4

Τωρα το ποιο ειναι καλυτερο, εσυ θα αποφασισεις.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

υπάρχει κάποιο κινητό σαν το vkworld stone v3 αλλά να έχει και ελληνικά? προορίζεται για μεγάλης ηλικίας άτομο που έχει συνηθίσει τα κουμπιά αλλά το v3 δεν έχει ελληνικά δυστυχώς.

Ψαχούλευα τις προάλλες στο ιντερνετ και υπάρχει διαδικασία για εγκατάσταση διαφόρων γλωσσών. Δοκίμασες? Μήπως δε χρειάζεσαι άλλο τηλέφωνο?

Γύρω στα 100 €, 5-5.5 ίντσες, 4g και συμπαθητική κάμερα ποιο θα προτείνατε? Αν είναι και φτηνότερο ακόμα καλύτερα.

Βασικότερη προϋπόθεση όλων, να παίξει out of the box, χωρίς να χρειαστεί αλλαγές ROM Κλπ...

έχω στα υπόψιν τα Xiaomi Redmi 4a, Vernee Thor, Ulefone Metal, Xiaomi Mi4c, ZTE Nubia Z7 max, Leagoo Elite 5, Lenovo K8 K80m, Lenovo K3 Note, Ulefone metal

Μπήκε και το blackphone 2 στο κόλπο.. Τι λέτε?

Μπήκε και το blackphone 2 στο κόλπο.. Τι λέτε?

Xiaomi Redmi 4a αν δεν σε νοιαζει που είναι 5 ίντσες, αλλιώς πήγαινε για lenovo k3 note.

Ψαχούλευα τις προάλλες στο ιντερνετ και υπάρχει διαδικασία για εγκατάσταση διαφόρων γλωσσών. Δοκίμασες? Μήπως δε χρειάζεσαι άλλο τηλέφωνο?

φίλε μου δεν βρήκα κάτι εγώ. μήπως παίζει να έχεις κάνα λινκ διαθέσιμο.

Στην ιδια κατηγορια κοιτα τα Ulefon metal, Cubot manito Και ισως Redmi 3 η 4

Τωρα το ποιο ειναι καλυτερο, εσυ θα αποφασισεις.

Να προσθέσω καλύτερη κάμερα και να μην χρειάζεται να το πειράξω για αναβάθμιση... Δηλαδή να το βγάλω από το κουτί και να κατεβάζω από playstore... Γι'αυτό πρότεινα vernee thor. Βέβαια το redmi note 3 pro μου άρεσε αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με ΟΤΑ

Ευχαριστώ.

Edited by konv

Να προσθέσω καλύτερη κάμερα και να μην χρειάζεται να το πειράξω για αναβάθμιση... Δηλαδή να το βγάλω από το κουτί και να κατεβάζω από playstore... Γι'αυτό πρότεινα vernee thor. Βέβαια το redmi note 3 pro μου άρεσε αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με ΟΤΑ

Ευχαριστώ.

κοιταξε κα ι το oukitel k 6000 pro ...σχεδόν ολοι οι κάτοχοι του εινα ιευχαριστημενοι ( γυρω στα 130 ευρω )

http://www.vkworld.cc/download/57d26f3a23b39

τελικά βρήκα αυτό από το επίσημο site της εταιρείας. υπάρχει κάποιος να το κάνει να μας πει αν μπαίνουν ελληνικά? καλού κακού έστειλα κι ένα email στην εταιρεία να μου πουν κι αυτοί.

page not found μου γράφει.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το βρήκα τελικά το άρθρο. λέει για Android είναι αυτά τα βήματα αλλά η σειρά stone της vkworld δεν έχει Android.

Παίδες συγγνώμη για το οφφτοπικ αλλά επείγομαι κάπως και δεν βρίσκω κατάλληλο νήμα

έχεις κανείς λογαριασμό στο στο ρωσικό φόρουμ 4pru για να κατεβάσει -και να ανεβάσει κάπου, ει δυνατόν- τα αρχεία από τα ακόλουθα μηνύματα;

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=584945&st=240#entry32841841

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=584945&st=0#entry29959634

Δε μοιάζει για θέμα λογαριασμού... Error 404 μου βγάζουν τα αρχεία όταν επιχειρήσω να ανοίξω τα links - δεν τα βρίσκει.

Σύνηθες πρόβλημα -δυστυχώς- με το 4pda...

Το μόνο που μπορεί ακόμα να βρεθεί είναι αυτό από το 2ο link που αφορά root, απ' ό,τι βλέπω, και ανακατευθύνει σε άλλο post κάποιου που δίνει και πάλι link εντός 4pda (όπου παίρνουμε και πάλι 404...), και εναλλακτικό link εκτός, που δουλεύει: https://yadi.sk/d/cRcHzSx3QzgXd/Root/

Για το redmi 4 pro που ρώτησα (λόγω φωτογραφικής και λοιπών) ο πωλητής μου απάντησε τα εξής:

I mean about this phone, we have installed Custom firmware, supporting multi-language and google play store, not 100% fully Greek, mixed with English language. the manufacturer has not released the global firmware for this phone . if released later, we can help you install it."

Σύμφωνα με τα παραπάνω Θα λαμβάνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις η συσκευή η θα πρέπει εγώ να ασχολούμαι;

Η άλλη επιλογή μου ήταν vernee thor (περίπου pure android) αλλά όπως είπα και παραπάνω αν δεν έχω προβλημα με το android της xiaomi νομίζω είναι καλύτερο σε αυτό το ποσόν.

Παίδες συγγνώμη για το οφφτοπικ αλλά επείγομαι κάπως και δεν βρίσκω κατάλληλο νήμα

έχεις κανείς λογαριασμό στο στο ρωσικό φόρουμ 4pru για να κατεβάσει -και να ανεβάσει κάπου, ει δυνατόν- τα αρχεία από τα ακόλουθα μηνύματα;

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=584945&st=240#entry32841841

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=584945&st=0#entry29959634

πατησε το μπλε εικονιδιο για να τα κατεβασεις >> https://cloud.mail.ru/public/8c9V/PQhTniDrR

Αποσυμπιεσε το αρχειο και μεσα θα βρεις τα αρχεια

DNS-S4705_140708__boot_patched_140713.rar

kinguser3.40_v57_4_.4Root_RU.zip

recovery_TWRP_THL_T5S.img

UPDATE-SuperSU-v1.99.zip

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Για το redmi 4 pro που ρώτησα (λόγω φωτογραφικής και λοιπών) ο πωλητής μου απάντησε τα εξής:

I mean about this phone, we have installed Custom firmware, supporting multi-language and google play store, not 100% fully Greek, mixed with English language. the manufacturer has not released the global firmware for this phone . if released later, we can help you install it."

Σύμφωνα με τα παραπάνω Θα λαμβάνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις η συσκευή η θα πρέπει εγώ να ασχολούμαι;

Η άλλη επιλογή μου ήταν vernee thor (περίπου pure android) αλλά όπως είπα και παραπάνω αν δεν έχω προβλημα με το android της xiaomi νομίζω είναι καλύτερο σε αυτό το ποσόν.

Η γνώμη μου είναι να μην το πάρεις με custom firmware μόνο προβλήματα θα έχεις. Καλύτερα να ερθει με μαμά Rom και να του περάσεις την ελληνική από την κοινότητα μας.

Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.