evansarmor Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ενδιαφερομαι να αγορασω το lenovo a806. εχετε να προτεινετε καποιο αλλο σαυτα τα λεφτα?? ( το vickmall το εχει 110$) Καλή η τιμή, αλλά μπορείς να βρείς και καινούρια τηλέφωνα, αυτό είναι 1 1/2 ετους ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaigKav Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S2 και μετά από τρία χρόνια χρήσης πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να το αλλάξω, όχι τόσο γιατί δεν με εξυπηρετεί αλλά περισσότερο γιατί κουράστηκα να κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου (έχω και ένα εταιρικό νούμερο). Ας πάμε στην ουσία τώρα. Ήμουνα έτοιμος να παραγγείλω το Galaxy J5 Duos (με χαλάνε λίγο τα 8GB Internal Storage ) μέχρι που άρχισα να διαβάζω το παρόν νήμα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια συσκευή, κινεζιά εννοείτε, με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά : 1) Budget 220 euro (μέχρι 250 max αν αξίζει η διαφορά τιμής για τα extra χαρακτηριστικά) 2) Dual Sim 3) Οθόνη 4.5" - 5.5" 4) Ram Τουλάχιστον 2GB 5) Internal Storage Τουλάχιστον 16GB 6) Να έχει android και όχι MIUI (Δεν έχω δουλέψει android like OS και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει). 7) Ικανοποιητική Camera 8) 4G (Θα με ενδιέφερε η συσκευή να υποστηρίζει τις μπάντες που χρησιμοποιούνε οι ελληνικές εταιρίες) 9) Ικανοποιητική αυτονομία (Να βγάζει τουλάχιστον την μέρα) Από ότι είδα πάντως περιορίζονται οι επιλογές με βάση το κριτήριο 8. Η μια σύνδεση που έχω είναι Vodafone και η άλλη Cosmote. Παιχνίδια δεν παίζω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είμαι αρκετά μπερδεμένος και χρειάζομαι τα φωτά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 θα πρότεινα να κοιτάξεις το cubot h1, παίζει σε 3 χρώματα και στα 130 δολάρια περίπου. με 5200mAh μπαταρία και την χρήση που προορίζεται να κάνεις, υπολογίζω να φορτίζεις κάθε δεύτερη μέρα. έχει δικό του Launcher, κάνεις εγκατάσταση τον Nova Launcher και είσαι σχεδόν pure Android. πληροί τις προϋποθέσεις σου, και σου μένουν και χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S2 και μετά από τρία χρόνια χρήσης πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να το αλλάξω, όχι τόσο γιατί δεν με εξυπηρετεί αλλά περισσότερο γιατί κουράστηκα να κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου (έχω και ένα εταιρικό νούμερο). Ας πάμε στην ουσία τώρα. Ήμουνα έτοιμος να παραγγείλω το Galaxy J5 Duos (με χαλάνε λίγο τα 8GB Internal Storage ) μέχρι που άρχισα να διαβάζω το παρόν νήμα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια συσκευή, κινεζιά εννοείτε, με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά : 1) Budget 220 euro (μέχρι 250 max αν αξίζει η διαφορά τιμής για τα extra χαρακτηριστικά) 2) Dual Sim 3) Οθόνη 4.5" - 5.5" 4) Ram Τουλάχιστον 2GB 5) Internal Storage Τουλάχιστον 16GB 6) Να έχει android και όχι MIUI (Δεν έχω δουλέψει android like OS και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει). 7) Ικανοποιητική Camera 8) 4G (Θα με ενδιέφερε η συσκευή να υποστηρίζει τις μπάντες που χρησιμοποιούνε οι ελληνικές εταιρίες) 9) Ικανοποιητική αυτονομία (Να βγάζει τουλάχιστον την μέρα) Από ότι είδα πάντως περιορίζονται οι επιλογές με βάση το κριτήριο 8. Η μια σύνδεση που έχω είναι Vodafone και η άλλη Cosmote. Παιχνίδια δεν παίζω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είμαι αρκετά μπερδεμένος και χρειάζομαι τα φωτά σας. Πάρε το Asus Zenfone 2, μονόδρομος στα 220κατι Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S2 και μετά από τρία χρόνια χρήσης πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να το αλλάξω, όχι τόσο γιατί δεν με εξυπηρετεί αλλά περισσότερο γιατί κουράστηκα να κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου (έχω και ένα εταιρικό νούμερο). Ας πάμε στην ουσία τώρα. Ήμουνα έτοιμος να παραγγείλω το Galaxy J5 Duos (με χαλάνε λίγο τα 8GB Internal Storage ) μέχρι που άρχισα να διαβάζω το παρόν νήμα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια συσκευή, κινεζιά εννοείτε, με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά : 1) Budget 220 euro (μέχρι 250 max αν αξίζει η διαφορά τιμής για τα extra χαρακτηριστικά) 2) Dual Sim 3) Οθόνη 4.5" - 5.5" 4) Ram Τουλάχιστον 2GB 5) Internal Storage Τουλάχιστον 16GB 6) Να έχει android και όχι MIUI (Δεν έχω δουλέψει android like OS και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει). 7) Ικανοποιητική Camera 8) 4G (Θα με ενδιέφερε η συσκευή να υποστηρίζει τις μπάντες που χρησιμοποιούνε οι ελληνικές εταιρίες) 9) Ικανοποιητική αυτονομία (Να βγάζει τουλάχιστον την μέρα) Από ότι είδα πάντως περιορίζονται οι επιλογές με βάση το κριτήριο 8. Η μια σύνδεση που έχω είναι Vodafone και η άλλη Cosmote. Παιχνίδια δεν παίζω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είμαι αρκετά μπερδεμένος και χρειάζομαι τα φωτά σας. Παρε αυτο http://www.vickmall.com/original-letv-one-le-1-x600-4g-fdd-lte-android-5-0-mtk6795-64-bit-octa-core-2-0ghz-5-5inch-3gb-ram-32gb-rom-13-0mp-smart-cell-phone.html Αλλα δεν παρνει καρτα Sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S2 και μετά από τρία χρόνια χρήσης πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να το αλλάξω, όχι τόσο γιατί δεν με εξυπηρετεί αλλά περισσότερο γιατί κουράστηκα να κουβαλάω 2 κινητά μαζί μου (έχω και ένα εταιρικό νούμερο). Ας πάμε στην ουσία τώρα. Ήμουνα έτοιμος να παραγγείλω το Galaxy J5 Duos (με χαλάνε λίγο τα 8GB Internal Storage ) μέχρι που άρχισα να διαβάζω το παρόν νήμα. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια συσκευή, κινεζιά εννοείτε, με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά : 1) Budget 220 euro (μέχρι 250 max αν αξίζει η διαφορά τιμής για τα extra χαρακτηριστικά) 2) Dual Sim 3) Οθόνη 4.5" - 5.5" 4) Ram Τουλάχιστον 2GB 5) Internal Storage Τουλάχιστον 16GB 6) Να έχει android και όχι MIUI (Δεν έχω δουλέψει android like OS και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει). 7) Ικανοποιητική Camera 8) 4G (Θα με ενδιέφερε η συσκευή να υποστηρίζει τις μπάντες που χρησιμοποιούνε οι ελληνικές εταιρίες) 9) Ικανοποιητική αυτονομία (Να βγάζει τουλάχιστον την μέρα) Από ότι είδα πάντως περιορίζονται οι επιλογές με βάση το κριτήριο 8. Η μια σύνδεση που έχω είναι Vodafone και η άλλη Cosmote. Παιχνίδια δεν παίζω. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είμαι αρκετά μπερδεμένος και χρειάζομαι τα φωτά σας. Δες κι αυτό. Απροβλημάτιστο κινητό για αυτά που ζητάς. Έχει δικό του launcher (μίξη ios -android) και καλή υποστήριξη. Αν δε σου αρέσει, βάζεις τον nova, όπως είπες και ο φίλος πριν.Dual sim, dual active, με sd card, radio, καλή μπαταρία. Το έχω και το παινεύω:) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnic69 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδια δεν ξερω αν ειμαι off topic με την ερωτηση που κανω , αλλα εχω μια απορια και λεω να την διατυπωσω εδω . Παλιοτερα ( δηλ. περυσι ) ειχα κανει μια δυο αγορες απο Κινα μερια , και ειχα πληρωσει με paypal . Τωρα που δεν δουλευει το παλιοpaypal πως μπορω να παραγγειλω καποιο κινητο απο Κινεζικα ηλεκτρονικα μαγαζακια οπως vikmall κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδια δεν ξερω αν ειμαι off topic με την ερωτηση που κανω , αλλα εχω μια απορια και λεω να την διατυπωσω εδω . Παλιοτερα ( δηλ. περυσι ) ειχα κανει μια δυο αγορες απο Κινα μερια , και ειχα πληρωσει με paypal . Τωρα που δεν δουλευει το παλιοpaypal πως μπορω να παραγγειλω καποιο κινητο απο Κινεζικα ηλεκτρονικα μαγαζακια οπως vikmall κτλ Εδώ είσαι Paypal - Capital Controls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 παιδιά τη γνώμη σας για το XIAOMI Redmi Note 2 TD FDD. Για κοπέλα που δεν την νοιάζει το 4g βλέπετε κάποιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 παιδιά τη γνώμη σας για το XIAOMI Redmi Note 2 TD FDD. Για κοπέλα που δεν την νοιάζει το 4g βλέπετε κάποιο πρόβλημα; Όχι δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα όπως και αν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πίο πολύ μην βρεθεί κάπου στην Ελλάδα και είναι "εκτός δικτύου" φοβάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παρε αυτο http://www.vickmall.com/original-letv-one-le-1-x600-4g-fdd-lte-android-5-0-mtk6795-64-bit-octa-core-2-0ghz-5-5inch-3gb-ram-32gb-rom-13-0mp-smart-cell-phone.html Αλλα δεν παρνει καρτα Sd Και δεν πληροί την προϋπόθεση "8" .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Πίο πολύ μην βρεθεί κάπου στην Ελλάδα και είναι "εκτός δικτύου" φοβάμαι "εκτός δικτύου" κατά την γνώμη μου δε σημαίνει να μην έχεις oύτε 2g για να μιλήσεις αλλά επειδή μιλάμε για smartphone θα είναι ξενέρωμα να μην έχεις 4g επειδή σε κάποιο σημείο υπάρχει η 20 μπάντα (800mhz) και ένας φίλος δίπλα με επώνυμο "made in china" (αφού πρακτικά όλα εκει κατασκευάζονται) να πιάνει κανονικά.Ετσι βγαίνει μετά το κακό όνομα :p για όλα τα κινέζικα.. Οποτε προσωπικά εν έτει 2015-2016 δε θα έπαιρνα κάποιο smartphone που να μην υποστηρίζει στο 4g τις μπάντες 3/7/20.Και εγώ πριν αγοράσω 4g κινητό έλεγα "μια χαρά είμαι με το 3g" μέχρι που είδα ότι πάει πιο γρήγορα και απο την adsl και αναθεώρησα... Edited November 24, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημερα!!Θελω να αγορασω ενα meizu m2 και στο vickmall μου βγαζει 2 επιλογες για rom : CN Rom (will install google play) και international rom. τι να επιλεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημερα!!Θελω να αγορασω ενα meizu m2 και στο vickmall μου βγαζει 2 επιλογες για rom : CN Rom (will install google play) και international rom. τι να επιλεξω?Την international, εννοείται. Εκτός αν ξέρεις κινέζικα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Την international, εννοείται. Εκτός αν ξέρεις κινέζικα ;) πωω με εσωσες νομιζα ηταν cyanogen rom :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Φιλος με ρωτησε αν υπαρχει καποιο μοντελο, αντιγραφο του iphone 6. :confused: Γνωριζει καπιος φιλος τιποτα σχετικο? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Φιλος με ρωτησε αν υπαρχει καποιο μοντελο, αντιγραφο του iphone 6. :confused: Γνωριζει καπιος φιλος τιποτα σχετικο? Πες του να φύγει τρέχοντας από αντίγραφα .... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημερα!!Θελω να αγορασω ενα meizu m2 και στο vickmall μου βγαζει 2 επιλογες για rom : CN Rom (will install google play) και international rom. τι να επιλεξω? Θα σου έλεγα να κάνεις την ερώτηση στο νήμα του M2. Από τα *λίγα* που έχω δει σχετικά με Meizu, νομίζω ότι οι κινέζικες ROM ίσως δεν έχουν κάποια έλλειψη (π.χ. σε "δυτικές" γλώσσες) σε σχέση με τις international. Μάλλον οι διαφορές παίζονται σε λεπτομέρειες και *ίσως* τελικά να υπάρχει και κάποιο πλεονέκτημα των κινέζικων, όπως π.χ. συχνότερες ενημερώσεις. Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως, κάνε και μια ερώτηση στο σχετικό νήμα - εκτός βεβαίως αν έχεις κάνει ήδη την παραγγελία. Φιλος με ρωτησε αν υπαρχει καποιο μοντελο, αντιγραφο του iphone 6. :confused: Γνωριζει καπιος φιλος τιποτα σχετικο? Πες του να φύγει τρέχοντας από αντίγραφα .... :p Όπως πολύ σωστά λέει ο evansarmor, μακριά από αντίγραφα! Υπάρχουν πάντως αρκετές απόλυτα αξιοπρεπείς συσκευές που υιοθετούν αισθητική παρόμοια με του iphone (όχι απολύτως ίδια όμως) και αποτελούν αξιόλογες αγορές (με μια τελείως πρόχειρη νοερή αναζήτηση, μου έρχεται π.χ. στο μυαλό το Ulefone Paris). Θα ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο ο φίλος σου, ή ψάχνει για ακριβές -αισθητικά- αντίγραφο...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Φιλος με ρωτησε αν υπαρχει καποιο μοντελο, αντιγραφο του iphone 6. :confused: Γνωριζει καπιος φιλος τιποτα σχετικο? Αισθητικα αντιγραφο ή ακριβες αντιγραφο με το λειτουργικο του μηλου Μου ερχεται στο μυαλο το http://www.vickmall.com/blackview-ultra-a6-mtk6582-quad-core-back-touch-3g-1gb-ram-8gb-rom-4-7-inch-ips-hd-screen-android-4-4-3g-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Μακρυα του ειπα κι εγω με το ιδιο σκεπτικο με εσας. Αλλα επεμενε. Για το Paris, ολο προβληματα διαβαζω στο θεμα του.... To Blackview Ultra A6 ομολογω δεν το ηξερα! Ευχαριστω παντως. Καθε βοηθεια δεκτη. Edited November 25, 2015 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Μακρυα του ειπα κι εγω με το ιδιο σκεπτικο με εσας. Αλλα επεμενε. Για το Paris, ολο προβληματα διαβαζω στο θεμα του.... To Blackview Ultra A6 ομολογω δεν το ηξερα! Ευχαριστω παντως. Καθε βοηθεια δεκτη. Εάν επιμένει, κακό του κεφαλιού του, το πολύ πολύ να το δείχνει χωρίς να δουλεύει ...... Eδώ: http://www.car.gr/xyma/?makes=iPhone+6+clone&sort=modified Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 και το blackview Που σε προτειναν δεν το λες ασχημο. Δεν νομιζω καποιο αλλο να εχει 64 μπιτο επεξεργαστη και 64 μπιτο λειτουργικο οπως αυτο. Το Χ5 για παραδειγμα, ενω εχει 64 μπιτο επεξεργαστη δεν εχει 64 μπιτο λειτουργικο αλλα 32 μπιτο. το leagoo lead 5 το μονο προτέρημα που βλεπω ειναι η μπαταρια του Και με μένα το ίδιο έγινε αλλά ζήτησα και πήρα refund γιατί φοβήθηκα τι θα βγει το blackview. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Μακρυα του ειπα κι εγω με το ιδιο σκεπτικο με εσας. Αλλα επεμενε. Για το Paris, ολο προβληματα διαβαζω στο θεμα του.... Εκτος απο το battery drain αναλογα τη χρηση που κανει καποιος πες ενα αλλο προβλημα που εχει το paris; Μια χαρα ειναι για τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 καλημερα. παρελαβα σημερα απο vickmall ενα κινητο takee 1 με jelly bean 4.2.2 κατα τη διαρκεια κλησης ο συνομιλητης μου ακουει πατημα πληκτρων. οταν το βαζω σε ανοιχτη ακροαση ολα καλα. μερικες φορες στο πανω μερος της οθονης η μπαρα ενδειξης σηματος του δικτυου φαινεται υπογραμμισμενη. αν γνωριζει καποιος φιλος ας απαντησει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts