mark1979 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 επανερχομαι και οποιος δεν βαριεται απανταει... επειδη ολο και κατι λειπει απο τα θελω μου στα κινητα που ψαχνω τα ξαναγραφω μπας και καποιου πεσει το ματι του σε κανενα που να τα εχει! --3g/4g εναλλαξ (ΟΧΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!) η στην 1η σιμ η στην 2η --5 ιντσες εαν εχει hardware πληκτρα 5.5 εαν εχει εικονικα --170 ευρω +- 10 --δικαρτο ΚΑΙ SD να παιρνει(οχι η 2η σιμ η sd!) --καλη μπαταρια --καλες μαμα ρομ .να μην χρειαζονται αλχημειες για να δουλεψουν καλα. ευχαριστω Περιγραφεις ακριβως το xiaomi redmi note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandragorin Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Περιγραφεις ακριβως το xiaomi redmi note 2. νομιζω οτι αυτο δεν εχει 800mhz (εκτος αν υπαρχει μοντελο που το υποστηριζει) εγω παντως επειδη θελω περιπου τα ιδια και οσο γινεται αντοχης.. μετα απο...αρκετο ψαξιμο ως αδαης...κλεινω σοβαρα σ αυτο http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000mah-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Περιγραφεις ακριβως το xiaomi redmi note 2. νομιζω οτι αυτο δεν εχει 800mhz (εκτος αν υπαρχει μοντελο που το υποστηριζει) εγω παντως επειδη θελω περιπου τα ιδια και οσο γινεται αντοχης.. μετα απο...αρκετο ψαξιμο ως αδαης...κλεινω σοβαρα σ αυτο http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000mah-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html Γμτ αυτό δεν έχει led ειδοποίησης, και δεν έχει την 900αρα 4g που κάποιος σε άλλο θέμα την θεωρεί σημαντική.Έχει την 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Γμτ αυτό δεν έχει led ειδοποίησης, και δεν έχει την 900αρα 4g που κάποιος σε άλλο θέμα την θεωρεί σημαντική.Έχει την 800αρα. Βλεπω απο το geekbyuing οτι δεν εχει την 800 αρα που πολλοι στο φορουμ λενε οτι ειναι σημαντικη. Δεν χρησιμοποιω 4g γι αυτο δεν ξερω. Η 800αρα ειναι νομιζω οχι η 900. Εχω την αισθηση οτι δεν αποτελει ομως προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Περιγραφεις ακριβως το xiaomi redmi note 2. νομιζω οτι αυτο δεν εχει 800mhz (εκτος αν υπαρχει μοντελο που το υποστηριζει) εγω παντως επειδη θελω περιπου τα ιδια και οσο γινεται αντοχης.. μετα απο...αρκετο ψαξιμο ως αδαης...κλεινω σοβαρα σ αυτο http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000mah-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html Το Redmi Note 2 όντως φαίνεται να μην υποστηρίζει την 800άρα μπάντα σε 4G, αν και αυτό είναι πιθανό να λυθεί είτε με κάποια νέα ROM, ή ακόμα και με κάποιο (απλό μάλιστα) hack. Γενικά έχει αρκετό περιθώριο για βελτίωση (είναι... πολύ νέο ακόμα!), αλλά η ύπαρξη και της Xiaomi από πίσω, αλλά και μιας τεράστιας κοινότητας χρηστών εγγυάται ότι η βελτίωση θα... έρθει! (σαν προεκλογικό μήνυμα ακούστηκε αυτό...) Το Jiayu S3 είναι όντως αξιόλογη συσκευή (αυτό έχω :p), αλλά -αν διαβάζω καλά αυτό που γράφεις- τείνεις προς αυτό γιατί είναι -σχετικά έστω- ανθεκτικό...; Από πού προκύπτει αυτό...; Δε θα έλεγα ότι είναι ανθεκτικότερο από οποιοδήποτε άλλο της κατηγορίας (ούτε και χειρότερο βέβαια) Μεταξύ Jiayu και Xiaomi, θα πήγαινα αβίαστα (και... αβάδιστα! :p) στο Xiaomi σαν πιο καινούρια συσκευή και με εντυπωσιακές προδιαγραφές (και υποστήριξη και τιμή!), αν δεν ήταν στη μέση το MIUI (για τους περισσότερους πλεονέκτημα), το οποίο εγώ δε θέλω ούτε να το βλέπω - οπότε περιορίζομαι αναγκαστικά σε συσκευές με AOSP (ή όσο το δυνατόν πλησιέστερα) Android. Γούστα είναι αυτά... Γμτ αυτό δεν έχει led ειδοποίησης, και δεν έχει την 900αρα 4g που κάποιος σε άλλο θέμα την θεωρεί σημαντική.Έχει την 800αρα. Για ποιο λες ότι δεν έχει led; Αν εννοείς το Jiayu, έχει. Και υποστηρίζει επίσης και την 800άρα μπάντα (αυτή είναι για την οποία γίνονται όλες οι... συζητήσεις - θέμα με την 900άρα υπάρχει με κάποια κινέζικα σε 3G - και αυτό είναι επίσης πρόβλημα, καθώς οι ελληνικές εταιρίες κινούνται σιγά σιγά προς αξιοποίησή της - αλλά και τα 2 τηλέφωνα που συζητάμε εδώ την υποστηρίζουν κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Γμτ αυτό δεν έχει led ειδοποίησης, και δεν έχει την 900αρα 4g που κάποιος σε άλλο θέμα την θεωρεί σημαντική.Έχει την 800αρα. Μπορεις να δεις και το siswoo c55, το οποιο φαινεται ωραιο τηλεφωνο. Εχει και την 800αρα, δυνατη μπαταρια και σε review ιταλου στο youtube ειδα οτι εχει και ωραια καμερα απο τα σχολια του. Το κινητο ειναι σολιντ και θα αντεχει στο ξυλο. Τιμη παιζει στα 150$ και στο to2c 129$. Παιζει και μπροστινο φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Γμτ αυτό δεν έχει led ειδοποίησης, και δεν έχει την 900αρα 4g που κάποιος σε άλλο θέμα την θεωρεί σημαντική.Έχει την 800αρα. Η 800άρα θα αξιοποιηθεί σε 1-2 χρόνια για 4G ευρείας κάλυψης, σε συνδυασμό με 1800 και 2600, οπότε δεν είναι απαραίτητο κριτήριο σήμερα. Και οι τρεις πάροχοι έχουν περίπου το ίδιο φάσμα αγορασμένο στα 800, η Voda με έμφαση στα 1800 και μετά στα 2600 ενώ η Cote το ανάποδο. Η 900άρα από την άλλη, χρησιμοποιείται ήδη κατά κόρον για 3G (και ιδιαίτερα από την Vodafone που έχει και περισσότερο φάσμα από τους άλλους εκεί και στα 2100), οπότε είναι πολύ σημαντικότερο κριτήριο για σήμερα κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Όχι άλλο λέω! Κάποιος συμφορουμιτης ανέφερε ότι καλό είναι και σε 4G να υποστηρίζει το κινητό 900 εκτός από την 800αρα! Ισχύει αυτό η όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλημερα. Μπορει να προτεινη κανεις κανενα φθηνο τηλεφωνακι με οθονη 4 εως 4,5 ιντσες, 4g μια η δυο σιμ (δεν με πειραζη και πολυ) μπαταρια καλη(1 μερα περιπου με 2+ ωρες οθονη και 20-30λεπτα τηλ) ας ειναι και 2πλο πυρηνο με 1g ram και 5mp camera.Μεχρι στιγμη εχω βρει το Infocus M2. Εχετε να προτεινεται καποιο παρομοιο;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos811 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά! είμαι καινούριος στην κοινότητα.. Πρόσφατα αγόρασα το OnePlus One από Κίνα και θα ήθελα να μάθω αν ξέρετε για τυχόν "θέματα" που μπορεί να συναντήσω.. Το κινητό δεν το έχω ανοίξει ακόμα.. το απόγευμα θα γίνει το unbox.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Θα ηταν μαλλον καλυτερα να ρωταγες πριν το αγορασεις. Δεν γνωριζω αν εχει προβληματα, αλλα ευχομαι καλοριζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos811 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Θα ηταν μαλλον καλυτερα να ρωταγες πριν το αγορασεις. Δεν γνωριζω αν εχει προβληματα, αλλα ευχομαι καλοριζικο. Σε ευχαριστώ πολύ!Είναι δώρο από συγγενή στην Αμερική, οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι.. Ελπίζω να μην έχω προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά! είμαι καινούριος στην κοινότητα.. Πρόσφατα αγόρασα το OnePlus One από Κίνα και θα ήθελα να μάθω αν ξέρετε για τυχόν "θέματα" που μπορεί να συναντήσω.. Το κινητό δεν το έχω ανοίξει ακόμα.. το απόγευμα θα γίνει το unbox.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Με γειά το κινητό! Δεν το έχω, για να ξέρω τι μπορεί να συναντήσεις, συνολικά όμως ακούγονται θετικές εντυπώσεις γι' αυτό. Και δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζεις πριν καν ανοίξεις το κουτί. Καλύτερα πάντως να ρίξεις μια ματιά στα θέματα που υπάρχουν ειδικά γι' αυτό, εδώ στο forum: OnePlus One : Γενικά OnePlus One : Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks (με περισσότερη έμφαση στο πρώτο, το πιο γενικό για αρχή, φαντάζομαι) Καλό unboxing! :D Edit: Σε ευχαριστώ πολύ!Είναι δώρο από συγγενή στην Αμερική, οπότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι.. Ελπίζω να μην έχω προβλήματα Διαβάζοντας τώρα αυτό για Αμερική, ρίξε μια ματιά στις μπάντες που υποστηρίζει για 3G και 4G, μήπως προορίζεται για την αμερικάνικη αγορά και δεν κάνει για τις ευρωπαϊκές (αν υπάρχει τέτοιο θέμα, θα είναι φαντάζομαι από τα πρώτα που θα συζητιούνται στο thread του OnePlus One...) Edited September 10, 2015 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos811 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Με γειά το κινητό! Δεν το έχω, για να ξέρω τι μπορεί να συναντήσεις, συνολικά όμως ακούγονται θετικές εντυπώσεις γι' αυτό. Και δεν πιστεύω να υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζεις πριν καν ανοίξεις το κουτί. Καλύτερα πάντως να ρίξεις μια ματιά στα θέματα που υπάρχουν ειδικά γι' αυτό, εδώ στο forum: OnePlus One : Γενικά OnePlus One : Αναβαθμίσεις - Τροποποιήσεις - ROM - Tweaks (με περισσότερη έμφαση στο πρώτο, το πιο γενικό για αρχή, φαντάζομαι) Καλό unboxing! :D Σε ευχαριστώ και σένα φίλε μου! με μια γρήγορη ματιά στο Internet που έκανα, δεν βλέπω διαφορές στο κινητό σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά.. θα δείξει βέβαια και με τη χρήση.. Θα τσεκάρω και αυτά που μου έστειλες..ευχαριστώ και πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Τηλεφωνο 80-85€ χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις καμερας, 4g και "ιδιαιτερων" χαρακτηριστικων; Μονο να ειναι σβελτο Ulefone Be X? Επισης Blackview crown με εντυπωσιασε Και Cubot x12, Doogee x5 Edited September 10, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 μέχρι τα 200ευρώ για κοπέλα κάτω από 5.5" τι προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 μέχρι τα 200ευρώ για κοπέλα κάτω από 5.5" τι προτείνετε? Αυτό που χεις στο avatar σου,χωρίς 4G Προσωπικά τόσες κοπέλες με iphone που ξέρω,το χουν ζηλέψει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλημερα. Μπορει να προτεινη κανεις κανενα φθηνο τηλεφωνακι με οθονη 4 εως 4,5 ιντσες, 4g μια η δυο σιμ (δεν με πειραζη και πολυ) μπαταρια καλη(1 μερα περιπου με 2+ ωρες οθονη και 20-30λεπτα τηλ) ας ειναι και 2πλο πυρηνο με 1g ram και 5mp camera.Μεχρι στιγμη εχω βρει το Infocus M2. Εχετε να προτεινεται καποιο παρομοιο;ευχαριστω Χωρις το 4G. http://www.banggood.com/Vkworld-vk2015-4_5-inch-MTK6582-Quad-core-Android-5_0-Smartphone-p-963744.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 http://www.zopomobileshop.com/309-zopo-3x-zp999-lite-mt6595m-smartphone.html Για αυτό γνώμες; Πάντως για το zopo speed 7 στο vickmall όταν τους ρώτησα Γιατί κάποιες εφαρμογές είναι μη συμβατές μου πρότειναν αυτό, λέει, δεν έχει πρόβλημα.τώρα γιατί το ένα έχει θέμα με τις συμβατές εφαρμογές και το 999 δεν έχει δεν το καταλαβαίνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Η Zopo δεν βγάζει και τις πιο αξιόπιστες συσκευές (όχι ότι ήταν όλες χάλια). Με αυτά τα λεφτά καλύτερα κάτι πιο σίγουρο. +1 για Xiaomi. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandragorin Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 τελικα προς το xiaomi redmi note 2 prime κλεινω λόγω υποστηριξης κυριως και αξιοπιστιας. επειδη είναι presale βλεπω πόσο βλεπετε ν αργει? εχετε να προτεινετε κανα site αγορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 τελικα προς το xiaomi redmi note 2 prime κλεινω λόγω υποστηριξης κυριως και αξιοπιστιας. επειδη είναι presale βλεπω πόσο βλεπετε ν αργει? εχετε να προτεινετε κανα site αγορας? Vickmall το χει ετοιμοπαράδοτο νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Χωρις το 4G. http://www.banggood.com/Vkworld-vk2015-4_5-inch-MTK6582-Quad-core-Android-5_0-Smartphone-p-963744.html Σευχαριστω. Δεν θα λεγα οχι μιας και τιμη και στοιχεια ειναι οτι πρεπει για μενα να αντικαταστησω το γερασμενο μου πλεον zte v970 αλλα γουσταρα να εχει και 4g μιας και εχω φοιτητικι wind με απλετο ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Και γω φοιτητικο Wind εχω.Απλετο λες το 1.5 GB + bonus 1 GB? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroskoum Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ευχαριστω πολυ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts