w2o4ts Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Μεταξυ XIAOMI Redmi Note 2 και Lenovo K3 Note ποιο θα προτιμουσατε? Ειναι για την κορη μου και θα 'θελα καλο-δυνατο Wi-Fi και αντοχη στις καταπονησεις :) Για το Lenovo διαβασα οτι εχει ενα θεματακι με τις ROM, αλλα αν ειναι να του αλλαξω μια και να στρωσει το παραβλεπω. [...] Δύο φίλοι μου ζήτησαν κινητό. Για τον έναν παρήγγειλα το K3 note και για τον άλλο το Radmi note 2. Όταν φτάσουν, είμαι στην διάθεσή σας για ό,τι δοκιμές θέλετε. @johnsot-1: Κι εσύ, ό,τι απ' τα δύο και να παραγγείλεις τελικά (που πιστεύω ότι με κανένα δε θα απογοητευτείτε), κάνε αν θέλεις έναν κόπο, όταν με το καλό το παραλάβεις, να το συγκρίνεις με το S3 (που νομίζω είχες από παλιότερα - και το βλέπω ακόμα στο avatar σου) και να μας γράψεις λίγες εντυπώσεις. Θεωρώ ότι και τα δύο (K3 Note και Redmi Note 2) πρέπει να είναι -συνολικά και στην πράξη, αφήνοντας κατά μέρος προδιαγραφές κλπ- καλύτερες αγορές πλέον από το S3 και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε εντυπώσεις από κάποιον που να έχει δει και τα δύο (S3 και... ένα από τα άλλα δύο! :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σωστο αυτο που λες αλλα για το 1. Το redmi note 2 δεν εχει πλεον snapdragon αλλα το πιο συγχρονο επεξεργαστη της mediatek ειδικα το prime και ειναι σιγουρα πιο δυνατο απο το lenovo.κοιταζα τωρα τα specs του στο vickmall.βγαζει και πανω απο 48.000 στο antutu.και παρ ολο που δεν θελω κινητο με miui, ,σιγουρα ειναι καλυτερο software απο της lenovo. βεβαια ειναι πιο ακριβο απο το κ3 αλλα το αξιζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 κοιταζα τωρα τα specs του στο vickmall.βγαζει και πανω απο 48.000 στο antutu.και παρ ολο που δεν θελω κινητο με miui, ,σιγουρα ειναι καλυτερο software απο της lenovo. βεβαια ειναι πιο ακριβο απο το κ3 αλλα το αξιζει. Το K3 όταν βγήκε ήταν ακριβότερο, τώρα που χει 5-6 μήνες που χει κυκλοφορήσει είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά με το xiaomi. Θα έλεγα όμως το Lenovo επειδή υπάρχει σε κίτρινο χρώμα. Υπάρχει και το xiaomi σε κίτρινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Η xiaomi αντεγραψε οσον αφορα την εμφανιση με το note 2 το lenovo k3 note και στο χρωμα αφου το καπακι αλλαζει ουσιαστικα το χρωμα του κινητου αλλα και εντελως τυχαια μειωσε τις διαστασεις στο note 2 σε 152χ76 οπως ακριβως και το lenovo. Το note 1 ηταν μεγαλο για 5,5αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Τελείως αβάσιμη τοποθέτηση, η Xiaomi και στο πρώτο redmi note είχε πολύχρωμα καπάκια... επίσης όπως μείωσε τις διαστάσεις του redmi 2 σε σχέση με το redmi 1, έτσι μείωσε και του redmi note 2. Εννοείται ότι ψηφίζω redmi note 2 prime.:) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 δεν νομίζω οτι το Κ3 Note έχει πραγματικά απόδοση της τάξεως 46000 στο Antutu http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemo-K3-NOTE-5-5inch-FHD-4G-Smartphone-Android-5-0-2GB-16GB-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-IPS---Yellow-343293.html δείτε εδώ., που το πουλάει και άρα δεν έχει λόγο να το θάψει, οτι είναι 36-37 αυτό είναι σαφώς πιο λογικό, και σε σύγκριση με το xiaomi redmi note 1 που παίζει στα 32-33 και έχει παραπλήσιο 8πυρηνο ΜΤΚ στα 1,7 το xiaomi redmi note 2 είναι σε άλλη κατηγορία απόδοσης. 50% σχεδόν πάνω. πιστεύω οτι είναι καλύτερο τλφ αλλά θα χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να ωριμάσουν οι ρομ του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος στο forum και με όσα διαβάζω έχω χάσει το μπούσουλα. Θέλω να αγοράσω ένα smartphone περίπου στα 250 ευρώ. Θα ήθελα να έχει καλές κάμερες μπρος πίσω, rom, μπαταρία, ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις. Εδω εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Εδω εισαι Και γιατί όχι το Asus zenfone 2 από geekbuying? Το έχει στα 232,40€ (http://m.geekbuying.com/item/ASUS-Zenfone-2-5-5inch-FHD-4G-LTE-Android-5-0-4GB-32GB-Smartphone-64bit-Intel-Z3560-Quad-Core-1-8GHz-IPS-OTG---Silver-344054.html) Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Και γιατί όχι το Asus zenfone 2 από geekbuying? Το έχει στα 232,40€ (http://m.geekbuying.com/item/ASUS-Zenfone-2-5-5inch-FHD-4G-LTE-Android-5-0-4GB-32GB-Smartphone-64bit-Intel-Z3560-Quad-Core-1-8GHz-IPS-OTG---Silver-344054.html) Αυτο δεν παίζει την 800 μπάντα του 4g εάν βλέπω καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 δεν νομίζω οτι το Κ3 Note έχει πραγματικά απόδοση της τάξεως 46000 στο Antutu http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemo-K3-NOTE-5-5inch-FHD-4G-Smartphone-Android-5-0-2GB-16GB-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-IPS---Yellow-343293.html δείτε εδώ., που το πουλάει και άρα δεν έχει λόγο να το θάψει, οτι είναι 36-37 αυτό είναι σαφώς πιο λογικό, και σε σύγκριση με το xiaomi redmi note 1 που παίζει στα 32-33 και έχει παραπλήσιο 8πυρηνο ΜΤΚ στα 1,7 το xiaomi redmi note 2 είναι σε άλλη κατηγορία απόδοσης. 50% σχεδόν πάνω. πιστεύω οτι είναι καλύτερο τλφ αλλά θα χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να ωριμάσουν οι ρομ του. Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, όσα κινητά έχουν το ίδιο τσιπάκι (άρα και το Μ1 ΝΟΤΕ) βγάζουν μουφα σκορ στις 46.000? Στέκει αυτό που λες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Και γιατί όχι το Asus zenfone 2 από geekbuying? Το έχει στα 232,40€ (http://m.geekbuying.com/item/ASUS-Zenfone-2-5-5inch-FHD-4G-LTE-Android-5-0-4GB-32GB-Smartphone-64bit-Intel-Z3560-Quad-Core-1-8GHz-IPS-OTG---Silver-344054.html) Γιατι πιστευω εχει καλυτερη κατασκευη απο το Ασους, το flyme ειναι λιιγο ποιο ελαφρυ απο το γλυφιτζουρι , και Γοριλλογυαλι που επισης δεν εχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) doogee,zopo,elefone η coolpad μου αρεσει το zopo speed plus αλλα εχει εικονικα πληκτρα που "τρωνε" οθονη θελω -5-5.5'' ίντσες -4g με 800αρα μπαντα -dual sim -μπαταρια καλη -και οπωσδηποτε 3g/4g στην 2η σιμ(εναλλαγη με την 1η σιμ εννοειται οχι ταυτοχρονα) μαξιμουμ 170+- 10 ευρω! (Ας ελπίσουμε να αναγνωρίζει το +30 στις κλήσεις Γιατί το Huawei που έχω τώρα στις αρχικές ρομ δεν αναγνώριζε τα νούμερα χωρίς το συν 30) Edited September 7, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristeidisgk Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Λέω να ανεβάσω το μπάτζετ στα 300 και να πάρω κάτι πιο καλό. Πιο μου προτείνετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Λέω να ανεβάσω το μπάτζετ στα 300 και να πάρω κάτι πιο καλό. Πιο μου προτείνετε. Ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Ayto Πολύ καλή επιλογή, αλλά το ότι δεν έχει επεκστασιμη μνήμη, νομίζω πως είναι deal breaker, καθώς με 16GB δε πας πουθενά αν δεν δέχεται κάρτα μνήμης. Φυσικά, εξαρτάται και από τη χρήση, αλλά πιστεύω πως μόνο 16GB δεν φτάνουν. Τι λέτε για αυτό? (http://m.geekbuying.com/ItemDescription/348432). Και μια εναλλακτική του LeTV: (http://m.everbuying.net/product815050.html). Στην περίπτωση που δε σε ενοχλεί ή μη επεκστασιμη μνήμη, νομίζω πως το Xiaomi είναι καλύτερο, και με πολύ καλύτερη υποστήριξη (μην ξεχνάμε πως υπάρχει ολόκληρη ελληνική κοινότητα) Edited September 7, 2015 by THD Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 doogee,zopo,elefone η coolpad μου αρεσει το zopo speed plus αλλα εχει εικονικα πληκτρα που "τρωνε" οθονη θελω -5-5.5'' ίντσες -4g με 800αρα μπαντα -dual sim -μπαταρια καλη -και οπωσδηποτε 3g/4g στην 2η σιμ(εναλλαγη με την 1η σιμ εννοειται οχι ταυτοχρονα) μαξιμουμ 170+- 10 ευρω! (Ας ελπίσουμε να αναγνωρίζει το +30 στις κλήσεις Γιατί το Huawei που έχω τώρα στις αρχικές ρομ δεν αναγνώριζε τα νούμερα χωρίς το συν 30) Huawei Honor 4x Από vmall Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 doogee,zopo,elefone η coolpad μου αρεσει το zopo speed plus αλλα εχει εικονικα πληκτρα που "τρωνε" οθονη θελω -5-5.5'' ίντσες -4g με 800αρα μπαντα -dual sim -μπαταρια καλη -και οπωσδηποτε 3g/4g στην 2η σιμ(εναλλαγη με την 1η σιμ εννοειται οχι ταυτοχρονα) μαξιμουμ 170+- 10 ευρω! (Ας ελπίσουμε να αναγνωρίζει το +30 στις κλήσεις Γιατί το Huawei που έχω τώρα στις αρχικές ρομ δεν αναγνώριζε τα νούμερα χωρίς το συν 30) Από τις μάρκες που ανέφερες, μόνο η Coolpad αξίζει. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ρε παιδιά, τι είναι αυτό; (http://www.efox-shop.com/infocus-m810-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-55-zoll-ips-fhd-bildschirm-android-44-4g-lt-g-303420?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=mid) Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ρε παιδιά, τι είναι αυτό; (http://www.efox-shop.com/infocus-m810-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-55-zoll-ips-fhd-bildschirm-android-44-4g-lt-g-303420?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=mid) Εγώ σε αυτά τα λ7 θα έπαιρνα το redmi note2. Και xiaomi και δίκαρτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Huawei Honor 4x Από vmall τις συχνοτητες που υποστηριζει για 4G τις ειδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, απλά μου φάνηκε κομματάκι περίεργο να παίρνεις SD801+FHD οθόνη με 140€. Και το xiaomi είναι 40€ ακριβότερο Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, απλά μου φάνηκε κομματάκι περίεργο να παίρνεις SD801+FHD οθόνη με 140€. Και το xiaomi είναι 40€ ακριβότερο Το xiaomi ειναι στα 175$ άρα σκάρτα 15€ πάνω (και από φουλ αξιόπιστο κατάστημα μάλιστα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 τις συχνοτητες που υποστηριζει για 4G τις ειδες? Β3-Β7-Β8-Β20 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Καμιά απάντηση παιδιά; Καλησπέρα! Έχετε κάποια πρόταση για τηλέφωνο καλό στις Selfies? Έχω στον νου μου το Lenovo s90 που έχει 8ΜΡ και μπροστινό φλας και έρχεται περίπου 130. Δεν με πειράζει να είναι 1 gb ή 4πήρυνο, δεν έχω άλλες απαιτήσεις, μόνο σταθερότητα και αξιοπιστία, δλδ. αποφεύγω μικρές μάρκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Β3-Β7-Β8-Β20αρα δεν κανει για ελλαδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts