Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεταξυ XIAOMI Redmi Note 2 και Lenovo K3 Note ποιο θα προτιμουσατε?

Ειναι για την κορη μου και θα 'θελα καλο-δυνατο Wi-Fi και αντοχη στις καταπονησεις :)

Για το Lenovo διαβασα οτι εχει ενα θεματακι με τις ROM, αλλα αν ειναι να του αλλαξω μια και να στρωσει το παραβλεπω.

[...]

Δύο φίλοι μου ζήτησαν κινητό. Για τον έναν παρήγγειλα το K3 note και για τον άλλο το Radmi note 2.

Όταν φτάσουν, είμαι στην διάθεσή σας για ό,τι δοκιμές θέλετε.

@johnsot-1:

Κι εσύ, ό,τι απ' τα δύο και να παραγγείλεις τελικά (που πιστεύω ότι με κανένα δε θα απογοητευτείτε), κάνε αν θέλεις έναν κόπο, όταν με το καλό το παραλάβεις, να το συγκρίνεις με το S3 (που νομίζω είχες από παλιότερα - και το βλέπω ακόμα στο avatar σου) και να μας γράψεις λίγες εντυπώσεις.

Θεωρώ ότι και τα δύο (K3 Note και Redmi Note 2) πρέπει να είναι -συνολικά και στην πράξη, αφήνοντας κατά μέρος προδιαγραφές κλπ- καλύτερες αγορές πλέον από το S3 και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε εντυπώσεις από κάποιον που να έχει δει και τα δύο (S3 και... ένα από τα άλλα δύο! :))

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σωστο αυτο που λες αλλα για το 1. Το redmi note 2 δεν εχει πλεον snapdragon αλλα το πιο συγχρονο επεξεργαστη της mediatek ειδικα το prime και ειναι σιγουρα πιο δυνατο απο το lenovo.
κοιταζα τωρα τα specs του στο vickmall.βγαζει και πανω απο 48.000 στο antutu.και παρ ολο που δεν θελω κινητο με miui, ,σιγουρα ειναι καλυτερο software απο της lenovo.

βεβαια ειναι πιο ακριβο απο το κ3 αλλα το αξιζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοιταζα τωρα τα specs του στο vickmall.βγαζει και πανω απο 48.000 στο antutu.και παρ ολο που δεν θελω κινητο με miui, ,σιγουρα ειναι καλυτερο software απο της lenovo.

βεβαια ειναι πιο ακριβο απο το κ3 αλλα το αξιζει.

Το K3 όταν βγήκε ήταν ακριβότερο, τώρα που χει 5-6 μήνες που χει κυκλοφορήσει είναι πάνω κάτω στα ίδια λεφτά με το xiaomi.

Θα έλεγα όμως το Lenovo επειδή υπάρχει σε κίτρινο χρώμα.

Υπάρχει και το xiaomi σε κίτρινο

Η xiaomi αντεγραψε οσον αφορα την εμφανιση με το note 2 το lenovo k3 note και στο χρωμα αφου το καπακι αλλαζει ουσιαστικα το χρωμα του κινητου αλλα και εντελως τυχαια μειωσε τις διαστασεις στο note 2 σε 152χ76 οπως ακριβως και το lenovo.

Το note 1 ηταν μεγαλο για 5,5αρι.

Τελείως αβάσιμη τοποθέτηση, η Xiaomi και στο πρώτο redmi note είχε πολύχρωμα καπάκια... επίσης όπως μείωσε τις διαστάσεις του redmi 2 σε σχέση με το redmi 1, έτσι μείωσε και του redmi note 2.

Εννοείται ότι ψηφίζω redmi note 2 prime.:)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

δεν νομίζω οτι το Κ3 Note έχει πραγματικά απόδοση της τάξεως 46000 στο Antutu

http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemo-K3-NOTE-5-5inch-FHD-4G-Smartphone-Android-5-0-2GB-16GB-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-IPS---Yellow-343293.html

δείτε εδώ., που το πουλάει και άρα δεν έχει λόγο να το θάψει, οτι είναι 36-37

αυτό είναι σαφώς πιο λογικό, και σε σύγκριση με το xiaomi redmi note 1 που παίζει στα 32-33 και έχει παραπλήσιο 8πυρηνο ΜΤΚ στα 1,7

το xiaomi redmi note 2 είναι σε άλλη κατηγορία απόδοσης.

50% σχεδόν πάνω.

πιστεύω οτι είναι καλύτερο τλφ αλλά θα χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να ωριμάσουν οι ρομ του.

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι νέο μέλος στο forum και με όσα διαβάζω έχω χάσει το μπούσουλα.

Θέλω να αγοράσω ένα smartphone περίπου στα 250 ευρώ.

Θα ήθελα να έχει καλές κάμερες μπρος πίσω, rom, μπαταρία, ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις.

Εδω εισαι

Αυτο δεν παίζει την 800 μπάντα του 4g εάν βλέπω καλά...

δεν νομίζω οτι το Κ3 Note έχει πραγματικά απόδοση της τάξεως 46000 στο Antutu

http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Lemo-K3-NOTE-5-5inch-FHD-4G-Smartphone-Android-5-0-2GB-16GB-64bit-MTK6752-Octa-Core-1-7GHz-IPS---Yellow-343293.html

δείτε εδώ., που το πουλάει και άρα δεν έχει λόγο να το θάψει, οτι είναι 36-37

αυτό είναι σαφώς πιο λογικό, και σε σύγκριση με το xiaomi redmi note 1 που παίζει στα 32-33 και έχει παραπλήσιο 8πυρηνο ΜΤΚ στα 1,7

το xiaomi redmi note 2 είναι σε άλλη κατηγορία απόδοσης.

50% σχεδόν πάνω.

πιστεύω οτι είναι καλύτερο τλφ αλλά θα χρειαστεί κάποιο χρόνο μέχρι να ωριμάσουν οι ρομ του.

Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, όσα κινητά έχουν το ίδιο τσιπάκι (άρα και το Μ1 ΝΟΤΕ) βγάζουν μουφα σκορ στις 46.000?

Στέκει αυτό που λες;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατι πιστευω εχει καλυτερη κατασκευη απο το Ασους, το flyme ειναι λιιγο ποιο ελαφρυ απο το γλυφιτζουρι , και Γοριλλογυαλι που επισης δεν εχει .

doogee,zopo,elefone η coolpad

μου αρεσει το zopo speed plus αλλα εχει εικονικα πληκτρα που "τρωνε" οθονη

θελω

-5-5.5'' ίντσες

-4g με 800αρα μπαντα

-dual sim

-μπαταρια καλη

-και οπωσδηποτε 3g/4g στην 2η σιμ(εναλλαγη με την 1η σιμ εννοειται οχι ταυτοχρονα)

μαξιμουμ 170+- 10 ευρω!

(Ας ελπίσουμε να αναγνωρίζει το +30 στις κλήσεις Γιατί το Huawei που έχω τώρα στις αρχικές ρομ δεν αναγνώριζε τα νούμερα χωρίς το συν 30)

Edited by ilka71

Πολύ καλή επιλογή, αλλά το ότι δεν έχει επεκστασιμη μνήμη, νομίζω πως είναι deal breaker, καθώς με 16GB δε πας πουθενά αν δεν δέχεται κάρτα μνήμης. Φυσικά, εξαρτάται και από τη χρήση, αλλά πιστεύω πως μόνο 16GB δεν φτάνουν. Τι λέτε για αυτό? (http://m.geekbuying.com/ItemDescription/348432). Και μια εναλλακτική του LeTV: (http://m.everbuying.net/product815050.html). Στην περίπτωση που δε σε ενοχλεί ή μη επεκστασιμη μνήμη, νομίζω πως το Xiaomi είναι καλύτερο, και με πολύ καλύτερη υποστήριξη (μην ξεχνάμε πως υπάρχει ολόκληρη ελληνική κοινότητα)

Edited by THD
Θάνος :)

θελω

-5-5.5'' ίντσες

-4g με 800αρα μπαντα

-dual sim

-μπαταρια καλη

-και οπωσδηποτε 3g/4g στην 2η σιμ(εναλλαγη με την 1η σιμ εννοειται οχι ταυτοχρονα)

μαξιμουμ 170+- 10 ευρω!

(Ας ελπίσουμε να αναγνωρίζει το +30 στις κλήσεις Γιατί το Huawei που έχω τώρα στις αρχικές ρομ δεν αναγνώριζε τα νούμερα χωρίς το συν 30)

Huawei Honor 4x

Από vmall

In the down down of the writing we became robes...

θελω

-5-5.5'' ίντσες

-4g με 800αρα μπαντα

-dual sim

-μπαταρια καλη

μαξιμουμ 170+- 10 ευρω!

Από τις μάρκες που ανέφερες, μόνο η Coolpad αξίζει.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Εγώ σε αυτά τα λ7 θα έπαιρνα το redmi note2.

Και xiaomi και δίκαρτο :)

Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, απλά μου φάνηκε κομματάκι περίεργο να παίρνεις SD801+FHD οθόνη με 140€. Και το xiaomi είναι 40€ ακριβότερο
Θάνος :)

Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου, απλά μου φάνηκε κομματάκι περίεργο να παίρνεις SD801+FHD οθόνη με 140€. Και το xiaomi είναι 40€ ακριβότερο

Το xiaomi ειναι στα 175$ άρα σκάρτα 15€ πάνω (και από φουλ αξιόπιστο κατάστημα μάλιστα)

τις συχνοτητες που υποστηριζει για 4G τις ειδες?

Β3-Β7-Β8-Β20

In the down down of the writing we became robes...

Καμιά απάντηση παιδιά;

Καλησπέρα!

Έχετε κάποια πρόταση για τηλέφωνο καλό στις Selfies?

Έχω στον νου μου το Lenovo s90 που έχει 8ΜΡ και μπροστινό φλας και έρχεται περίπου 130. Δεν με πειράζει να είναι 1 gb ή 4πήρυνο, δεν έχω άλλες απαιτήσεις, μόνο σταθερότητα και αξιοπιστία, δλδ. αποφεύγω μικρές μάρκες...