focusinos Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μαλιστα ειναι ενα θεμα αυτο!οκ ευχαριστω πολυ:) Να σου κάνει εξουσιοδότηση και να έχεις και την ταυτότητά του φωτοτυπία. Το δέχεται το ταχυδρομείο έτσι. Το έχω κάνει πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angie_kr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Να σου κάνει εξουσιοδότηση και να έχεις και την ταυτότητά του φωτοτυπία. Το δέχεται το ταχυδρομείο έτσι. Το έχω κάνει πολλές φορές. Ξερεις τι γινεται?τα συγκεκριμένα άτομα ειναι σε διαδικασία διαζυγίου κ ειναι λιγο χλωμό να παει η σύζυγος να το κανει μονο κ μονο για εκδίκηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδιά είμαι ανάμεσα στο Xiaomi hongmi 1s και το coolpad f1. Το xiaomi το έχω δουλέψει και μου άρεσε. Το coolpad δεν το έχω δει ποτέ. Αν σε αυτά τα χρήματα έχετε κάτι άλλο να προτείνετε είμαι όλος αυτιά :-) Κανένας που να έχει δει και τα δύο κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μαλιστα ειναι ενα θεμα αυτο!οκ ευχαριστω πολυ:) Εγω μονο με την ταυτοτητα του αλλου εχω παρει πολλες φορες δεματα η συστημένα.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ξερεις τι γινεται?τα συγκεκριμένα άτομα ειναι σε διαδικασία διαζυγίου κ ειναι λιγο χλωμό να παει η σύζυγος να το κανει μονο κ μονο για εκδίκηση!! Αυτά πρέπει να τα προσέχεις από πριν, όταν βλέπεις οτι τα πράγματα δεν πάνε καλά..Είναι απίθανο να του δώσουν το πακέτο χωρίς την ταυτότητά της, εκτός αν τον γνωρίζουν στο ταχυδρομείο Κανένας που να έχει δει και τα δύο κινητά; Τα κινητά που αναφέρεις έχουν πολλές διαφορές, οθονη μεγεθος χαρακτηριστικά λογισμικό, αποφάσισε βάσει των προτιμήσεών σου. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psof Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Παιδιά είμαι ανάμεσα στο Xiaomi hongmi 1s και το coolpad f1. Το xiaomi το έχω δουλέψει και μου άρεσε. Το coolpad δεν το έχω δει ποτέ. Αν σε αυτά τα χρήματα έχετε κάτι άλλο να προτείνετε είμαι όλος αυτιά :-) Λοιπόν επειδή ήμουν για πολύ καιρό ανάμεσα σ'αυτά τα δύο και το έχω ψάξει ιδιαίτερα κατέληξα στο Coolpad για τους εξής λόγους: 1) Πολύ πιο δυνατό εργαλείο απο το 1s. 2g ram, 8πύρηνο, 2500μπαταρία, καλύτερη κάρτα γραφικών, εξίσου καλή κατασκευή με το 1s. 2) Παρότι είναι 5 ιντσών έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το 4,7 ιντσών 1s γιατί το 2ο έχει υπερβολικά μεγάλο κάδρο. 3) Το hongmi δεν βγαίνει πια σε άσπρο ενώ σε χρώματα εκτός μαύρου κοστίζει το ίδιο με το coolpad. 4) To miui του 1s που είναι ένας λόγος για να το αποκτήσεις απ'οτι κατάλαβα στο thread του κινητού έχει τα πιο πολλά bugs. 5) Το 1s έχει μόνο 1g μνήμη(πολύ λιγότερη καθαρή) κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα σε λίγο καιρό. Επίσης είχε και πρόβλημα υπερθέρμανσης κάτι το οποίο διορθώνεται μόνο με custom roms και για να εξαφανιστεί τελείως χρειάζεται να το κάνεις underclock. Το coolpad παρά τις 300 σελίδες στο thread του δεν χρειάζεται να το πειράξεις αν δεν θέλεις. 6) Γενικά απο τα σχόλια κατάλαβα πως το Ηongmi έχει καλύτερη κάμερα απο το Coolpad και ας είναι φθηνότερο και με λιγότερα μεγκαπίξελς. Οι επιδόσεις όμως της 13αρας κάμερας με φακό Sony του Coolpad είναι καθαρά θέμα software και στο μέλλον θα διορθωθεί ακόμη περισσότερο. 7) Το δίχρωμο ( Ασπρο-Μαύρο, Γκρι-Μαύρο) παρουσιαστικό του Coolpad δεν μου άρεσε αρχικά αλλά όπως έδειξα σε παραπάνω post με 1 φθηνή κάλυψη γίνεται πολύ όμορφο.. Edited October 2, 2014 by psof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει αν το site minideal.net έχει κλείσει ή τι έχει γίνει και δεν λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Λοιπόν επειδή ήμουν για πολύ καιρό ανάμεσα σ'αυτά τα δύο και το έχω ψάξει ιδιαίτερα κατέληξα στο Coolpad για τους εξής λόγους: 1) Πολύ πιο δυνατό εργαλείο απο το 1s. 2g ram, 8πύρηνο, 2500μπαταρία, καλύτερη κάρτα γραφικών, εξίσου καλή κατασκευή με το 1s. 2) Παρότι είναι 5 ιντσών έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το 4,7 ιντσών 1s γιατί το 2ο έχει υπερβολικά μεγάλο κάδρο. 3) Το hongmi δεν βγαίνει πια σε άσπρο ενώ σε χρώματα εκτός μαύρου κοστίζει το ίδιο με το coolpad. 4) To miui του 1s που είναι ένας λόγος για να το αποκτήσεις απ'οτι κατάλαβα στο thread του κινητού έχει τα πιο πολλά bugs. 5) Το 1s έχει μόνο 1g μνήμη(πολύ λιγότερη καθαρή) κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα σε λίγο καιρό. Επίσης είχε και πρόβλημα υπερθέρμανσης κάτι το οποίο διορθώνεται μόνο με custom roms και για να εξαφανιστεί τελείως χρειάζεται να το κάνεις underclock. Το coolpad παρά τις 300 σελίδες στο thread του δεν χρειάζεται να το πειράξεις αν δεν θέλεις. 6) Γενικά απο τα σχόλια κατάλαβα πως το Ηongmi έχει καλύτερη κάμερα απο το Coolpad και ας είναι φθηνότερο και με λιγότερα μεγκαπίξελς. Οι επιδόσεις όμως της 13αρας κάμερας με φακό Sony του Coolpad είναι καθαρά θέμα software και στο μέλλον θα διορθωθεί ακόμη περισσότερο. 7) Το δίχρωμο ( Ασπρο-Μαύρο, Γκρι-Μαύρο) παρουσιαστικό του Coolpad δεν μου άρεσε αρχικά αλλά όπως έδειξα σε παραπάνω post με 1 φθηνή κάλυψη γίνεται πολύ όμορφο.. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου... Με βοήθησες πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanTheMan Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει αν το site minideal.net έχει κλείσει ή τι έχει γίνει και δεν λειτουργεί? Υπάρχει σχετική συζήτηση εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tmcrees Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλημερα παιδια Εχω πίστωση στο merimobiles 150 euros και θέλω να τα κλείσω στην αγορά ενος τηλεφώνου Τα δυο που ξεχώρισα στην αρχή ήταν τα lenovo a8 http://www.merimobiles.com/lenovo-a8-5-hd-mt6592-16gb-lte-4g_p/meri10464.htm και Xiaomi Red rice Note 4G enhanced version, http://www.merimobiles.com/xiaomi-red-rice-note-4g-enhanced-version-5-5-inches-snapdragon-msm8928-1-6ghz-2gb-ram-8gb-smartphone_p/meri10445.htm και ενώ στην περίπτωση lenovo τα πράγματα ηταν ξεκάθαρα για το red rice υπάρχει και μια ; ακόμη εκδοσή του http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-note-2-mt6592-eight-core-1-7ghz-5-5-inch_p/meri10225.htm βεβαίως μετά διάβασα και για το f1 το thl5000 και 4-5 ακόμη συσκευες και μεγάλωσε το μπάχαλο στο κεφάλι μου. Τα φώτα σας χρειάζομαι για να διαλέξω μεταξύ των δυο πρώτων και εάν υπάρχει και τριτη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 αν κάνω μια pre-shell αγορά από το antelife για το umi zero πληρώνω κανονικά από την αρχή για το κινητό? υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η τιμή αυτή όταν διατεθεί ? Και αυτοί γράφουν Presell Product Lead-time:2014-10-30 δηλαδή ότι περιμένουν την παρτίδα στης 30-10? είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από κινέζικο κατάστημα. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα παιδια Εχω πίστωση στο merimobiles 150 euros και θέλω να τα κλείσω στην αγορά ενος τηλεφώνου Τα δυο που ξεχώρισα στην αρχή ήταν τα lenovo a8 http://www.merimobiles.com/lenovo-a8-5-hd-mt6592-16gb-lte-4g_p/meri10464.htm και Xiaomi Red rice Note 4G enhanced version, http://www.merimobiles.com/xiaomi-red-rice-note-4g-enhanced-version-5-5-inches-snapdragon-msm8928-1-6ghz-2gb-ram-8gb-smartphone_p/meri10445.htm και ενώ στην περίπτωση lenovo τα πράγματα ηταν ξεκάθαρα για το red rice υπάρχει και μια ; ακόμη εκδοσή του http://www.merimobiles.com/xiaomi-hongmi-note-2-mt6592-eight-core-1-7ghz-5-5-inch_p/meri10225.htm βεβαίως μετά διάβασα και για το f1 το thl5000 και 4-5 ακόμη συσκευες και μεγάλωσε το μπάχαλο στο κεφάλι μου. Τα φώτα σας χρειάζομαι για να διαλέξω μεταξύ των δυο πρώτων και εάν υπάρχει και τριτη επιλογή Είχα το ίδιο δίλημμα + το Zenfone 5 και τελικά κατέληξα στο Xiaomi. Οι λόγοι είναι κυρίως η μπαταρία και η υποστήριξη που έχει η Xiaomi. Λόγω snapdragon επεξεργαστή πιστεύω μάλιστα ότι θα βγουν και αρκετές custom rom για το Redmi, ενώ και η επίσημη υποστήριξη είναι πολύ καλή. Βέβαια είναι και θέμα αναγκών, εγώ δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, οπότε δεν θεωρώ ότι οπωσδήποτε χρειάζομαι οκταπύρηνο. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanTheMan Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 αν κάνω μια pre-shell αγορά από το antelife για το umi zero πληρώνω κανονικά από την αρχή για το κινητό? υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει η τιμή αυτή όταν διατεθεί ? Και αυτοί γράφουν Presell Product Lead-time:2014-10-30 δηλαδή ότι περιμένουν την παρτίδα στης 30-10? είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από κινέζικο κατάστημα. ευχαριστώ Ναι, όταν κάνεις προπαραγγελία πληρώνεις κανονικά την ίδια στιγμή. Το πιθανότερο (εως και βέβαιο) είναι η τιμή να αλλάξει και ο κινέζος να σου ζητάει έξτρα χρήματα αργότερα. Btw, η τιμή που δίνει το antelife είναι πάρα πολύ χαμηλή, σύμφωνα με το gizchina η συσκευή θα ξεκινήσει να πωλείται στα 300$. Θα σε συμβούλευα να περιμένεις να κυκλοφορήσει και να στοκάρουν τα μαγαζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntemispc Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα σε 3 συσκευές οικονομικές JIAYU F1 ZTE V889S Lenovo A376 Ποια προτείνεται από τις 3 ή κάποια άλλη αντίστοιχη: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Με διαφορα το Jiayu.Μην τα κοιτας καν τ αλλα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τα Lenovo και ZTE είναι μεν μεγαλύτεροι κατασκευαστές, αλλά έχουν παλιότερο Android. Το jiayu είναι από μικρότερο κατασκευαστή -όχι όμως μικρό-, είναι πολύ στιβαρό, έχει Android 4.2, τεράστια αυτονομία και είναι best seller στην κατηγορία του. Έχει και όμορφη εμφάνιση. Πέραν του F1, θα κοιτούσα και το Phicomm c230 που έχει επεξεργαστή Qualcomm και Android 4.3. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Τα Lenovo και ZTE είναι μεν μεγαλύτεροι κατασκευαστές, αλλά έχουν παλιότερο Android. Το jiayu είναι από μικρότερο κατασκευαστή -όχι όμως μικρό-, είναι πολύ στιβαρό, έχει Android 4.2, τεράστια αυτονομία και είναι best seller στην κατηγορία του. Έχει και όμορφη εμφάνιση. Πέραν του F1, θα κοιτούσα και το Phicomm c230 που έχει επεξεργαστή Qualcomm και Android 4.3. Ως κάτοχος lenovo να σε πληροφορίσω ότι το παλαιότερο λειτουργικό είναι το 4.2.2 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 όσοι έχετε δοκιμάσει και lenovo και Huawei πιο από τα δύο λειτουργικά σας φαίνεται πιο πλήρες/καινοτόμο με έξυπνες λειτουργίες ; EMUI η αυτό που έχει η lenovo? και ποια εταιρεία από τις δύο παρέχει καλύτερη υποστήριξη σε software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ως κάτοχος lenovo να σε πληροφορίσω ότι το παλαιότερο λειτουργικό είναι το 4.2.2 Ο talos_2002 μιλαει για τα 2 συγκεκριμενα ZTE και Lenοvo που αναφερονται πιο πανω και λογω 6577 εχουν 4.0.4.Οχι γενικα για τις 2 μαρκες... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ο talos_2002 μιλαει για τα 2 συγκεκριμενα ZTE και Lenοvo που αναφερονται πιο πανω και λογω 6577 εχουν 4.0.4.Οχι γενικα για τις 2 μαρκες... Δικό μου το λάθος, συγνώμη, πάντως το ποιο αποτρεπτικό σε αυτά τα τηλέφωνα δεν είναι το λειτουργικό τους αλλά η μνήμη ram τα 512 πλέων είναι πολύ λίγα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ψαχνω κινητο για τον φιλο που του έκατσε DOA απο pandawill. Εχει $90 πιστωτικο και θελει να δωσει $150 σύνολο. Του ειπα να παρει το xiaomi 1s για να μην εχει αλλα τραβηγματα με κινα λογω κατασκευης, αλλα μαλλον προτιμά κατι με kitkat. Το 1s θα παρει miui 6; Αν παει π.χ. σε Coolpad F1 λετε να εχει θεματα με hardware και service; Καμμια αλλη προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ψαχνω κινητο για τον φιλο που του έκατσε DOA απο pandawill. Εχει $90 πιστωτικο και θελει να δωσει $150 σύνολο. Του ειπα να παρει το xiaomi 1s για να μην εχει αλλα τραβηγματα με κινα λογω κατασκευης, αλλα μαλλον προτιμά κατι με kitkat. Το 1s θα παρει miui 6; Αν παει π.χ. σε Coolpad F1 λετε να εχει θεματα με hardware και service; Καμμια αλλη προταση; Για το 1s, μπορώ να σε ενημερώσω ότι υπάρχει πλέον η CM11 (Kitkat 4.4.4) η οποία δουλεύει απροβληματιστα και το τηλ δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Υπάρχει κάποιο όντως δοκιμασμένο κινητό που έχει πάρει κάποιος φίλος και να μου το συστήσει ? Και τον προμηθευτή βέβαια . Θα ήθελα να είναι κοντά στα παρακάτω χαρακτηριστικά Single Sim 5.5 ίντσες οπωσδήποτε . 2G/16G Ram/Rom οπωσδήποτε . 13 Mpx Back Camera min. Τετρα ή Οκτα πύρηνη δεν με απασχολεί . MTK 6592 , αλλά και 6582 δεν με χαλάει 1280x1080 ανάλυση κατά προτίμηση . Να παίρνει εξωτερική επέκταση μνήμης Να έχει αξιοπρεπή μπαταρία Eυχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Όλα αυτά τα έχει το κορυφαίο xiaomi redmi note. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Υπάρχει κάποιο όντως δοκιμασμένο κινητό που έχει πάρει κάποιος φίλος και να μου το συστήσει ? Και τον προμηθευτή βέβαια . Θα ήθελα να είναι κοντά στα παρακάτω χαρακτηριστικά Single Sim 5.5 ίντσες οπωσδήποτε . 2G/16G Ram/Rom οπωσδήποτε . 13 Mpx Back Camera min. Τετρα ή Οκτα πύρηνη δεν με απασχολεί . MTK 6592 , αλλά και 6582 δεν με χαλάει 1280x1080 ανάλυση κατά προτίμηση . Να παίρνει εξωτερική επέκταση μνήμης Να έχει αξιοπρεπή μπαταρία Eυχαριστώ εκ των προτέρων . αρκετα απο αυτα που θες τα εχει αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354247 Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts