Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοδούλευτο.

Πώς προέκυψαν τα 36? Έχεις απόδειξη εύκαιρη?

Ευχαριστώ. Χρέωσαν 24€ δασμούς, τους οποίους υπολόγισαν με τελειωνακη αξία τηλεφώνου Cif 100€, και τα 12€ του τελωνη του Ελτα. Ευτυχώς δεν πλήρωσα τον ΦΠΑ, αν και θα έπρεπε. Ίσως επειδή οι Κινέζοι της Umi δεν έβαλαν τιμολόγιο!

Edited by impreza_sti

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρέλαβα χθες το UMi Plus E (περίμενα και 1 μήνα το Τελωνείο)... Είναι σίγουρα το πιο στιβαρό κινητό που είχα ως τώρα, και αξίζει τα 191€+36€ του Τελωνείου... έχω διαβάσει πολλά και διάφορα για τα παλαιότερα μοντέλα της UMi, αλλά από ότι καταλαβαίνω (και διαβάζω σε πολλά reviews) η UMi ουσιαστικά κάνει rebranding με το UMi Super και ότι έβγαλε μετά, και δεν το λέω για να τους κάνω διαφήμιση. Με τον 8πύρηνο ΜΤ P20 Helios στα 2.3GHz + 6 GB RAM + 64G ROM δεν κολλάει πουθενά, και ας βγάζει Antutu index λίγο χειρότερο από το Galaxy S6.. και η οθόνη της Sharp πολύ καλή... τέλος πάντων νομίζω ότι τα τελευταία τους μοντέλα είναι άξια αναφοράς!

Αν η UMi είχε υποστήριξη με updates, θα ήταν πολύ καλή επιλογή.

Πάντως με το που πήρα το τηλέφωνο μου είχα ήδη 3 updates, και το έκανα root μέσω του forum τους. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι..

Και βεβαια εχει ειναι απο τα πρωτα που πηραν το andoid 7

Καλημερα. Η Ulefone σαν εταιρια τι λεει. Γιατι ειδα σε presale to Ulefone gemini στα 115€. 5,5΄1080 sharp οθονη, με διπλη καμερα, 3γβ ραμ/32 γβ συν καρτα και μου αρεσαν τα χαρακτηριστικα του οποιος εχει καποια αποψη δεκτη, ευχαριστω.
Motorola Flare - Ericsson 337 - Ericsson 788 - Ericsson T18 - Ericsson T28 - Nokia 7110 - Siemens ME45 - Panasonic GD87 - Ericsson T630 - Panasonic x60 - Panasonic SA6 - Sony Ericsson K750 - Sony Ericsson K800i

Καλημερα. Η Ulefone σαν εταιρια τι λεει. Γιατι ειδα σε presale to Ulefone gemini στα 115€. 5,5΄1080 sharp οθονη, με διπλη καμερα, 3γβ ραμ/32 γβ συν καρτα και μου αρεσαν τα χαρακτηριστικα του οποιος εχει καποια αποψη δεκτη, ευχαριστω.

Φαίνεται καλό τηλέφωνο με καλά χαρακτηριστικά αλλά με μπαταρία 3200mAh νομίζω δεν θα κρατάει μέρα.....

Θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 4000 ή και 5000 που έχει το Lenovo Vibe P1 που έχω και κρατάει 2 μέρες....

Εγώ πάντως ένα Ulefone Paris είχα δοκιμάσει να πάρω και στον μήνα τα έφτυσε και το πούλησα για ανταλλακτικά.

Αλλά ίσως και να πέτυχα ελαττωματικό καθώς άλλοι εδώ έχουν πάρει και δεν έχουν πρόβλημα.

Εχω πάρει 4 ulefone για φίλους βγήκαν άψογα κανένα πρόβλημα το μόνο θέμα είναι ότι δεν δίνει η εταιρία update,για έναν χρόνο πήραν μερικά update μετα τίποτα.

update for ever δεν είναι τόσο μεγάλης σημασίας. Αν η rom είναι σταθερή τι να τα κάνεις.

Άλλωστε πλέον υπάρχουν rom στα γνωστά forum για όποιον θέλει να σκαλίζει συνέχεια.

Τα Ulefone αρκετά καλά και φτηνά. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε μετά από 2 χρόνια είναι πως φούσκωσε η μπαταρία και δυσκολεύομαι να βρω για το μοντέλο. Θα μπορούσα βέβαια να είχα πάρει άλλη μία με το που καταργήθηκε το μοντέλο αλλά συνήθως δεν σκεπτόμαστε έτσι όταν δουλεύουν όλα τέλεια. Κατά τα άλλα είναι σφαίρα για τα λεφτά του. Κάμερες της πλάκας στα φτηνά μοντέλα κάτω του 100ρικου όπως και σε όλες τις κινεζομάρκες.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Συνηθως τα ξεχωριστα ανταλλακτικα ειναι μουφες, δεν ειναι original, παρολο που οι διαφοροι πωλητες μπορει να γραφουν "original".

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Συνηθως τα ξεχωριστα ανταλλακτικα ειναι μουφες, δεν ειναι original, παρολο που οι διαφοροι πωλητες μπορει να γραφουν "original".

+1. Παντως και εμενα ενα ulefone be pure που ειχα παρει φουσκωσε η μπαταρια, αλλα πηρα αλλη και τωρα οκ. Καλη η ulefone για τα χρηματα που κοστιζουν.

Διαβάζω ότι το UMi Z, κινητό αξίας 200+ Ευρώ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει πολλά προβλήματα! Καταρχήν, σχεδόν οι μισοί αγοραστές, βλέπουν μια περίεργη άσπρη γραμμή μέσα στην οθόνη και είναι κατασκευαστικό λάθος!!! Έτσι έφυγε από το εργοστάσιο! Εκτός από αυτό, έχει και πολλά bugs, σε σημείο που μερικά πράγματα πατιούνται από μόνα τους! Σιγά μην πάρει ενημέρωση...

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, να σας προειδοποιήσω και πάλι να μείνετε ΜΑΚΡΙΑ από όλες αυτές τις μάρκες! UMi, Elephone, Ulefone, Vernee, THL, Doogee, Homtom, Leagoo και γενικά όλες αυτές τις γνωστές-άγνωστες. Θα χάσετε τα λεφτά σας και την ψυχική ηρεμία σας... You have been warned! :rolleyes:

Edited by MitsosDaBest13

Διαβάζω ότι το UMi Z, κινητό αξίας 200+ Ευρώ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει πολλά προβλήματα! Καταρχήν, σχεδόν οι μισοί αγοραστές, βλέπουν μια περίεργη άσπρη γραμμή μέσα στην οθόνη και είναι κατασκευαστικό λάθος!!! Έτσι έφυγε από το εργοστάσιο! Εκτός από αυτό, έχει και πολλά bugs, σε σημείο που μερικά πράγματα πατιούνται από μόνα τους! Σιγά μην πάρει ενημέρωση...

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, να σας προειδοποιήσω και πάλι να μείνετε ΜΑΚΡΙΑ από όλες αυτές τις μάρκες! UMi, Elephone, Ulefone, Vernee, THL και γενικά όλες αυτές τις γνωστές-άγνωστες. Θα χάσετε τα λεφτά σας και την ψυχική ηρεμία σας... You have been warned! :rolleyes:

Μην πας μακρια, doogee, Homtom, Leagoo. εχουν τα δικα τους θεματα, ευτυχως υπαρχουν ατομα που δουλευουν και βγαζουν ρομ τις προκοπης γιατι αλλιως θα τρωγανε γερη σεντρα. Η Εlephon, Vernee. και ειδικα η δευτερη εχει τρελη υποστηριξη αναλογη με εκεινη του jiayu s3. Οποτε καταλαβαινεις δεν ειναι μια οποιαδηποτε μαρκα.

Μην πας μακρια, doogee, Homtom, Leagoo. εχουν τα δικα τους θεματα, ευτυχως υπαρχουν ατομα που δουλευουν και βγαζουν ρομ τις προκοπης γιατι αλλιως θα τρωγανε γερη σεντρα. Η Εlephon, Vernee. και ειδικα η δευτερη εχει τρελη υποστηριξη αναλογη με εκεινη του jiayu s3. Οποτε καταλαβαινεις δεν ειναι μια οποιαδηποτε μαρκα.

Τις ξέχασα αυτές! Τις πρόσθεσα τώρα. Thanks. :p

Για τη Vernee έχεις δίκιο, μια μικρή υποστήριξη από 3rd party developers, την έχει. Η Elephone δε νομίζω. Αλλά και οι δύο είναι χάλια σε "original" εξυπηρέτηση...

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, να σας προειδοποιήσω και πάλι να μείνετε ΜΑΚΡΙΑ από όλες αυτές τις μάρκες! UMi, Elephone, Ulefone, Vernee, THL και γενικά όλες αυτές τις γνωστές-άγνωστες. Θα χάσετε τα λεφτά σας και την ψυχική ηρεμία σας... You have been warned! :rolleyes:

Φιλε το εκανες ισιωμα.

Η THL ειναι πολυ τιμια μαρκα ,καμια σχεση με UMI & Elephone επισης η Ulefone & Vernee εχουν δωσει πολυ καλα δειγματα.Ο περιορισμος σε 3-4 μαρκες ΔΕΝ ειναι καλο για τον καταναλωτη και οσο σωστο ειναι να κραζουμε τις εταιρειες με τα σαπακια αλλο τοσο λαθος ειναι να τσουβαλιαζουμε τους παντες.

Το THL 5000 ήταν ένα απίστευτο τηλέφωνο για την εποχή του. Γενικά, εκείνη την εποχή η THL είχε βγάλει καλές συσκευές.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Μου φτιαξατε την μερα.Περιμενω το Umi Z και ετσι οπως τα λετε την πατησα. (&%*(^&

Αν καθομασταν και ακουγαμε την καθε Κασσανδρα... ειμαι κατοχος του Umi Plus E και σε διαβεβαιωνω πως δινει ολα οσα υποσχεθηκε. Το Umi Z βγηκε αμεσως μετα. Αποψη μου να κρινουμε μονοι μας, και να μην επηρεαζομαστε απο επιχειρηματα του τυπου "λενε οι αλλοι".

Υ.Γ. αυτο ισχυει και για εμενα που λεω καλα για το Plus E :)

Δεν ξερω τι λετε για αγνωστες μαρκες αλλα τα παρακατω όταν τα πηρα αγνωστες μαρκες ηταν!

Το coolpad F1 μου σε 2 μηνες κλεινει 3 χρονια ζωης χωρις να χρειαστεί καν ανταλλακτικο(ακομη και τωρα ,δηλ. πριν 4 μερες που μου επεσε μεσα στην τουαλετα!),το thl T5S της γυναικας μου εκλεισε ηδη 3 χρονια χρησιμοποίησης και το ulefone U700 της κορης μου 9 μηνες!

Κανενα μα κανενα(πανακριβο και όλα ανω του mid range παρακαλω) Nokia,Sony,Samsung δεν μου αντεξε 3 χρονια !!!!!!!

Δεν ξερω τι λετε για αγνωστες μαρκες αλλα τα παρακατω όταν τα πηρα αγνωστες μαρκες ηταν!

Το coolpad F1 μου σε 2 μηνες κλεινει 3 χρονια ζωης χωρις να χρειαστεί καν ανταλλακτικο(ακομη και τωρα ,δηλ. πριν 4 μερες που μου επεσε μεσα στην τουαλετα!),το thl T5S της γυναικας μου εκλεισε ηδη 3 χρονια χρησιμοποίησης και το ulefone U700 της κορης μου 9 μηνες!

Κανενα μα κανενα(πανακριβο και όλα ανω του mid range παρακαλω) Nokia,Sony,Samsung δεν μου αντεξε 3 χρονια !!!!!!!

H Coolpad ήταν καλή εταιρία (εξαγοράστηκε πριν λίγο καιρό από τη LeEco). Στα άλλα ήσασταν απλά "τυχεροί". :rolleyes: Αυτές οι γνωστές-άγνωστες, απλά έχουν μεγάλο ποσοστό προβλημάτων. Δε σημαίνει ότι με το ζόρι θα εμφανίσει κάτι σε όλους.

Και η μικρή αδερφή μου (16), έχει ένα Ulefone Be X για σχεδόν 2 χρόνια και είναι το μόνο κινητό που δεν το έχει καταστρέψει! Της το είχα πάρει 75€, πολύ φθηνότερο από τα άλλα που είχε (Sony Ericsson, Alcatel κλπ). Όμως τώρα τελευταία μου γκρινιάζει, ότι η μπαταρία τελειώνει γρήγορα. Πιστεύω να μη φουσκώσει, όπως σε άλλους... :blink:

Κοιτάζω μήπως της το αντικαταστήσω με αυτό, σε ροζ χρώμα, όταν κυκλοφορήσει κανονικά.

To τι θελω να'πω είναι ότι και η coolpad που παραδέχεσαι ότι είναι καλη μαρκα ηταν αγνωστη για ολους μας πριν 3 χρονια όταν αγορασα τηλ. coolpad,ετσι πιστευω ότι υπαρχουν και άλλες μαρκες που είναι φθηνες και καλες,εγω π.χ ζαχαρωνω τωρα ένα pptv king 7 με το σκεπτικο ότι κανει δεν κανει 100 ευρω είναι ψιλοτουμπανο από σπεκς μακαρι να μου βγει και αυτό κανα coolpad,απ'την άλλη αν δεν βγει 100 ευρω ηταν όλα κι'ολα!

Οσο για τα xiaomi εγω πιστευω ότι είναι λιγο overpriced και λιγο overated σε σχεση με αλλα Κινεζικα,και είναι φυσιολογικο γιατι σε σχεση με τους αλλους εχουν περισσοτερα εξοδα διαφημησης και προωθησης αλλα και υποστηριξης,τα Lenovo δε τα θεωρω πολύ μαπα,τρια αγορασα για την αδελφη και τα ανηψια μου και όλα χαλασαν μεσα στον χρονο!

Ευχαριστω ολους οσους μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν . Τελικα το παρηγγειλα (Ulefone Gemini), Νεωτερα οταν το παραλαβω (ελπιζω πριν το πασχα)......
Motorola Flare - Ericsson 337 - Ericsson 788 - Ericsson T18 - Ericsson T28 - Nokia 7110 - Siemens ME45 - Panasonic GD87 - Ericsson T630 - Panasonic x60 - Panasonic SA6 - Sony Ericsson K750 - Sony Ericsson K800i

Παιδιά πήρα για την μανα της κοπέλας μου το THL-T9 το απλό.Λέτε να βγεί μάπα το καρπούζι?

Επίσης μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος γιατί το καινούριο infocus παίζει μόνο στην ΙΝΔΙΑ?Μιλάω για το epic 1.

Το ζαχαρώνω αλλά δεν το βλέπω να έρχεται κατα δω μεριά...

oneirofono.gr

Παιδιά πήρα για την μανα της κοπέλας μου το THL-T9 το απλό.Λέτε να βγεί μάπα το καρπούζι?

Επίσης μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος γιατί το καινούριο infocus παίζει μόνο στην ΙΝΔΙΑ?Μιλάω για το epic 1.

Το ζαχαρώνω αλλά δεν το βλέπω να έρχεται κατα δω μεριά...

Πρώτα παραγγέλνεις και μετά ρωτάς; :( Εγώ γι' αυτό έβαλα την THL στη λίστα πιο πριν...

http://www.gizchina.com/2016/10/24/thl-t9-review/

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν καθομασταν και ακουγαμε την καθε Κασσανδρα... ειμαι κατοχος του Umi Plus E και σε διαβεβαιωνω πως δινει ολα οσα υποσχεθηκε. Το Umi Z βγηκε αμεσως μετα. Αποψη μου να κρινουμε μονοι μας, και να μην επηρεαζομαστε απο επιχειρηματα του τυπου "λενε οι αλλοι".

Υ.Γ. αυτο ισχυει και για εμενα που λεω καλα για το Plus E :)

Πόσο καιρό έχεις το Plus E; Περίμενε κάνα μήνα ακόμα, για να είσαι πιο σίγουρος... :rolleyes:

Δεν είπα ότι όλα εμφανίζουν πρόβλημα, απλά είναι πολύ πιο πιθανό να μπλέξετε με τέτοιες μάρκες "μ' έκαψες"... Μόνο να κάνουν αρπαχτή τους ενδιαφέρει.

Όχι φίλε το είχα ψάξει πριν πάρω την απόφαση και πάρω το thl t9.

Η εν λόγω εταιρεία είναι αυτό που λέμε middle of the road.Ούτε για πέταμα ούτε και για να ανοίξουμε σαμπάνιες.

Ήθελα το κινητό να μην κολλάει να είναι καλό από άποψη φορτιστή και να μην ξεπερνάει τα 60€.

Τώρα που το κοιτάω βλέπω αρκετά αρνητικά αλλά σε αυτή την τιμή έχει αρκετά καλό antutu score οπότε θα δούμε.

Απλά θέλω να ρωτήσω και για αυτό ρωτάω...

Τόσο χάλια είναι η ανάλογα?

oneirofono.gr