mobile59 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Ενδιαφέρομαι για κινητό με την καλύτερη κάμερα, 5,5 ιντσών, 3gb ram, ως 200 €. Αυτή την στιγμή έχω Redmi Note 2. Ευχαριστώ. Εχω το Letv X600 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την καμερα,ειναι το περυσινο μοντελο,φετος αγορασα και περιμενω το επομενο Χ620 πιστευω οτι η καμερα του θα ειναι εξ ισου αριστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Ενδιαφέρομαι για κινητό με την καλύτερη κάμερα, 5,5 ιντσών, 3gb ram, ως 200 €. Αυτή την στιγμή έχω Redmi Note 2. Ευχαριστώ. mx5 ναι σε όλα αλλά αν έχεις το 2/32 μοντέλο τότε έχεις ήδη καλή καμερούλα οπότε ας μην κοροιδεύεσαι,αν και το mx5 ειναι αναβάθμιση, να πας ,αν σε καιει η καμερα, σε ois κινητο Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 mx5 ναι σε όλα αλλά αν έχεις το 2/32 μοντέλο τότε έχεις ήδη καλή καμερούλα οπότε ας μην κοροιδεύεσαι,αν και το mx5 ειναι αναβάθμιση, να πας ,αν σε καιει η καμερα, σε ois κινητο Ίσως letv one pro. To le 2 pro ξξεφεύγει καπως σε τιμη. Αλλιως meizu mx5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris619 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Καλησπέρα ως κάτοχος του Samsung Galaxy s4 αποφάσισα να αλλάξω συσκευή. Η συσκευή θα ηθέλα εχει οθόνη τουλάχιστον 5,5 ιντσών καλή οθόνη να μην τρώει κολλήματα αλλά και να εχει μια αξιοπρεπέστατη μπαταρία.θα την χρησιμοποιώ για παιχνίδια ταίνιες αλλά και μέσα κοινωνικής δυκτυωσεις απο όσο είδα μερικές συσκευές μου κέντρισαν το ενδιαφέρον οι οποίες ειναι:uefone power, Xiaomi redmi note 3,umi iron,uefone future θα ήθελα η συςκευη να εχει τιμή γύρω στα 200 ευρώ Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη συσκευή ευχαρίστως να την ακούσω Τέλος θα ήθελα η συσκευή να υπερτερεί κάπως σε σχέση με το s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Καλησπέρα ως κάτοχος του Samsung Galaxy s4 αποφάσισα να αλλάξω συσκευή. Η συσκευή θα ηθέλα εχει οθόνη τουλάχιστον 5,5 ιντσών καλή οθόνη να μην τρώει κολλήματα αλλά και να εχει μια αξιοπρεπέστατη μπαταρία.θα την χρησιμοποιώ για παιχνίδια ταίνιες αλλά και μέσα κοινωνικής δυκτυωσεις απο όσο είδα μερικές συσκευές μου κέντρισαν το ενδιαφέρον οι οποίες ειναι:uefone power, Xiaomi redmi note 3,umi iron,uefone future θα ήθελα η συςκευη να εχει τιμή γύρω στα 200 ευρώ Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη συσκευή ευχαρίστως να την ακούσω Τέλος θα ήθελα η συσκευή να υπερτερεί κάπως σε σχέση με το s4 UMI Super http://www.review-hub.co.uk/umi-super-review-hands-on/ Edited June 26, 2016 by droutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 mx5 ναι σε όλα αλλά αν έχεις το 2/32 μοντέλο τότε έχεις ήδη καλή καμερούλα οπότε ας μην κοροιδεύεσαι,αν και το mx5 ειναι αναβάθμιση, να πας ,αν σε καιει η καμερα, σε ois κινητοόταν λες ois κινητό, προτείνεις κάποιο; το mx5 φαίνεται καλό... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες τόσο εσένα όσο και τα άλλα δύο μέλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ενδιαφέρομαι για κινητό με την καλύτερη κάμερα, 5,5 ιντσών, 3gb ram, ως 200 €. Αυτή την στιγμή έχω Redmi Note 2. Ευχαριστώ. Βάση αυτό που έχεις (έχω και εγώ το ίδιο) για αναβάθμιση πας στο mx5 απλά εμένα δε μου αρέσει το ui στα meizu Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Βάση αυτό που έχεις (έχω και εγώ το ίδιο) για αναβάθμιση πας στο mx5 απλά εμένα δε μου αρέσει το ui στα meizu Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk +1 για το ΜΧ5 σε αυτά τα λεφτά. Το UI το μαθαίνει το παιδί, δεν είναι επιστήμη. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-nubia-z7-max#device-opinions 120 € για αυτή την συσκευή, είναι τιμή πρόκληση !!!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-nubia-z7-max#device-opinions 120 € για αυτή την συσκευή, είναι τιμή πρόκληση !!!!! Όντως!!! Τι έγινε, έπεσε ξεστοκάρισμα...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-nubia-z7-max#device-opinions 120 € για αυτή την συσκευή, είναι τιμή πρόκληση !!!!! Καλη τιμη, ναι, αλλα δεν ειναι και χτεσινο μοντελο! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-zte-nubia-z7-max#device-opinions 120 € για αυτή την συσκευή, είναι τιμή πρόκληση !!!!! το εχω και ειναι φανταστικο τηλεφωνο,και πληρωσα διπλά και πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλη τιμη, ναι, αλλα δεν ειναι και χτεσινο μοντελο! δεν μπορείς να τα έχεις όλα...είναι παλιό μοντέλο αλλά αξιοπρεπέστατο με σοβαρό επεξεργαστή, το μόνο που του λείπει είναι η 800άρα πάντα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 δεν μπορείς να τα έχεις όλα...είναι παλιό μοντέλο αλλά αξιοπρεπέστατο με σοβαρό επεξεργαστή, το μόνο που του λείπει είναι η 800άρα πάντα στην τιμη αυτη παιρνεις το χειροτερο εν ελλαδι κινητο απο τον Γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 δεν μπορείς να τα έχεις όλα...είναι παλιό μοντέλο αλλά αξιοπρεπέστατο με σοβαρό επεξεργαστή, το μόνο που του λείπει είναι η 800άρα πάντα Συμφωνω απολυτα. Η παραπανω αναφορα μου εγινε οχι για να αποθαρρύνω τυχον αγοραστες αλλα για να ενημερωσω τυχον νεους φιλους. :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Συμφωνω απολυτα. Η παραπανω αναφορα μου εγινε οχι για να αποθαρρύνω τυχον αγοραστες αλλα για να ενημερωσω τυχον νεους φιλους. :) κρίμα που δεν το χρειάζομαι, αλλιώς θα το είχα πάρει με την μία...... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Συμφωνω απολυτα. Η παραπανω αναφορα μου εγινε οχι για να αποθαρρύνω τυχον αγοραστες αλλα για να ενημερωσω τυχον νεους φιλους. :) καλα κανεις αλλα επειδη το εχωω ειναι απιαστο,ακομα και απο νεωτερα πολυ καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 καλα κανεις αλλα επειδη το εχωω ειναι απιαστο,ακομα και απο νεωτερα πολυ καλυτερο Για οσα ΖΤΕ περασαν απο τα χερια μου εχω να πω τα καλυτερα! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 καλα κανεις αλλα επειδη το εχωω ειναι απιαστο,ακομα και απο νεωτερα πολυ καλυτερο Μιας και σε πέτυχα, πόσο χώρο δίνει διαθέσιμο για εφαρμογές? Γιατί είχα διαβάσει παλαιότερα ότι δίνει διαθέσιμα μόνο 2GB. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Μιας και σε πέτυχα, πόσο χώρο δίνει διαθέσιμο για εφαρμογές? Γιατί είχα διαβάσει παλαιότερα ότι δίνει διαθέσιμα μόνο 2GB. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk βρηκες ανθρωπο,ειμαι ασχετος με αυτα,αν μου πεις που να κοιταξω θα σου πω,παντως φορτωμενο το εχω,προβλημα δεν αντιμετωπισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 (edited) Ένα σημείο -ίσως- άξιο προσοχής στην περίπτωση με το Nubia Z7 Max: Από τα μαγαζιά που σύμφωνα με το Kimovil έχουν την "καλή" τιμή (εκ των οποίων, σημειωτέον, κανένα δε νομίζω ότι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης εδώ στο forum...), τα 3 (eFox, Coolicool και Antelife - που ως γνωστόν ανήκουν και στον ίδιο όμιλο) παρουσιάζουν το τηλέφωνο ως "pre-sale", με ημερομηνία διαθεσιμότητος την 10/7. Το... καλό σενάριο είναι ότι πιθανώς το εργοστάσιο τους έχει ενημερώσει ότι θα τους διαθέσει τότε κάποια τελευταία παρτίδα συσκευών για... σκότωμα. Θυμάμαι βέβαια και μια περίοδο πέρυσι που οι ίδιοι είχαν βγάλει 3-4 ενδιαφέρουσες συσκευές σε "pre-sale" (χωρίς κανένα προφανή λόγο - οι συσκευές ήταν καιρό στην αγορά) σε θεαματικά καλή τιμή, και τελικά... έτσι έμειναν (ποτέ δεν εμφανίστηκαν ως διαθέσιμες και κανείς δεν αγόρασε στις καλές εκείνες τιμές). Ίσως κάποιο -φτηνό- κόλπο για να βγουν μπροστά σε sites τύπου kimovil (ή δικού μας... Skroutz). Ελπίζω να μην κάνουν τα ίδια και τώρα... Update: Μόλις μου ήρθε και σε newsletter από το eFox, οπότε ελπίζω ότι δε μας... δουλεύουν αυτήν τη φορά! Edited June 27, 2016 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Θέλει ένας φίλος ένα κινητό που να αντέχει σε πτώσεις, νερό και σκόνη σε λογική τιμή. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Με ταβάνι τα 130, ποιο θα προτείνατε για κοπέλα (max 5 ίντσες), θα προτιμούσα 3gb ram Είμαι ανάμεσα στα: ZTE Nubia Z7 Max στα 120 (με 2gb ram) Xiaomi Mi4 στα 113 (2gb ram) LeTV Le1 X600 στα 125 (απλά είναι 5.5 ίντσες, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο μιας και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο) Meizu MX 4 pro στα 130 (5.5 ίντσες, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο, όμως από το fastcardtech που δεν το ξέρω..) Vernee Thor (είναι το οικονομικότερο) Δεκτές και άλλες προτάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Με ταβάνι τα 130, ποιο θα προτείνατε για κοπέλα (max 5 ίντσες), θα προτιμούσα 3gb ram Είμαι ανάμεσα στα: ZTE Nubia Z7 Max στα 120 (με 2gb ram) Xiaomi Mi4 στα 113 (2gb ram) LeTV Le1 X600 στα 125 (απλά είναι 5.5 ίντσες, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο μιας και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο) Meizu MX 4 pro στα 130 (5.5 ίντσες, αλλά ίσως αξίζει τον κόπο, όμως από το fastcardtech που δεν το ξέρω..) Vernee Thor (είναι το οικονομικότερο) Δεκτές και άλλες προτάσεις! Εφ' οσον προκειται για κοπελα, πιστευω οτι εδω δεν μετραει ποιο ειναι το καλυτερο αλλα ποιο θα της ειναι καλυτερο! Γι αυτο προτείνω το πρωτο. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δε μετράει ποιο είναι καλύτερο, αλλά ποιο είναι πιο ωραίο και ποιο βγάζει καλυτερες φωτογραφίες :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts