junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δεν έχεις παρά να το παραγγείλεις με την International / RoW ROM (την εγκαθιστούν συνήθως στο μαγαζί, ανάλογα με τις επιθυμίες σου) και θα δουλεύει μια χαρά out of the box. Όλα δουλεύουν κανονικά Ελλάδα - άσχετα με το αν θα το παραγγείλεις από Κίνα ή Ευρώπη (ειδικά μάλιστα αν τους το παραγγείλεις με την κατάλληλη ROM - βλ. παραπάνω). Υπολόγισε $20-$30 επιβάρυνση για την ευρωπαϊκή αποθήκη, με όφελος τη γρήγορη παράδοση (τουλάχιστον αν παραγγείλεις από κανένα Vickmall, Minideal κλπ -ειδικά τα 2 αυτά έχουν τις αποθήκες τους στην Ελλάδα!- τώρα για κάτι άλλα όπως π.χ. Gearbest, διαβάζω σε γειτονικά topics παράπονα ότι κάνει περισσότερο να έρθει από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη απ' ό,τι... απ' την Κίνα!) και βεβαίως την έλλειψη άγχους για τυχόν τελωνεία κλπ. Στα λέω για να ζυγίσεις τις επιλογές ανάλογα με τις προτεραιότητές σου. Βέβαια τα έξτρα 20-30€ για την Ευρωπαϊκή αποθήκη είναι τρελό καπέλο σε μια συσκευή των 100-120€. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα στη παρέα, έχω ένα Coolpad F1 το οποίο με έχει καλύψει πλήρως εδώ και δύο χρόνια, λόγω όμως ανωτέρας βίας <<θυγατέρα>> το χάνω οπότε πρέπει να βρω ένα νέο και ελαφρώς καλύτερο κινητό σε τιμή κοντά στα 150€,άρα έχουμε....αποκλειστικά οθόνη FHD 5ιντσών,αναβαθμισμένη κάμερα-επεξεργαστικη ισχύ,δικαρτο,4G,με τουλάχιστον 16 GB rom...... κατέληξα στα παρακάτω μετά από αρκετή ανάγνωση στα αντίστοιχα νήματα: 1)Cubot X17S στα θετικά η τιμή(140€) και η ύπαρξη 800αρας μπάντας στο 4G,μέτριες επιδόσεις επεξεργαστή παρά τα 3GB ram,μέτρια κάμερα παρά τα 16ΜP και στα αρνητικά η μπαταρία 2)Xiaomi MI 4c στα θετικά οι επιδόσεις, ή υποστήριξη, η ποιότητα,μέτρια τιμή στα 150€,ικανοποιητική κάμερα στα αρνητικά η έλειψη ραδιοφώνου και 800αρας μπάντας 3)Lenovo vibe shot z90-7 στα θετικά η καμερα,επιδόσεις παρόμοιες με το mi4,η ύπαρξη 800αρας μπάντας με μοναδικό αρνητικό την υψηλότερη τιμή........ Επίσης καλοβλεπω και το μονοκαρτο mi4,λόγω τιμής . Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,ακόμα και για πρόταση κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 lenovo ή xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 κοιταξε και το letv 600 αριστη ποιοτητα σε ολα του , μονη υεαισυησια στις πτωσεις απο οτι λενε οι κατοχοι σπαε ιευκολα η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Αιτε καλό το Χ600 μόνο που είναι 5,5 ιντσών και δεν θέλω να ξεφυγω από τις πέντε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπέρα στη παρέα, έχω ένα Coolpad F1 το οποίο με έχει καλύψει πλήρως εδώ και δύο χρόνια, λόγω όμως ανωτέρας βίας <<θυγατέρα>> το χάνω οπότε πρέπει να βρω ένα νέο και ελαφρώς καλύτερο κινητό σε τιμή κοντά στα 150€,άρα έχουμε....αποκλειστικά οθόνη FHD 5ιντσών,αναβαθμισμένη κάμερα-επεξεργαστικη ισχύ,δικαρτο,4G,με τουλάχιστον 16 GB rom...... κατέληξα στα παρακάτω μετά από αρκετή ανάγνωση στα αντίστοιχα νήματα: 1)Cubot X17S στα θετικά η τιμή(140€) και η ύπαρξη 800αρας μπάντας στο 4G,μέτριες επιδόσεις επεξεργαστή παρά τα 3GB ram,μέτρια κάμερα παρά τα 16ΜP και στα αρνητικά η μπαταρία 2)Xiaomi MI 4c στα θετικά οι επιδόσεις, ή υποστήριξη, η ποιότητα,μέτρια τιμή στα 150€,ικανοποιητική κάμερα στα αρνητικά η έλειψη ραδιοφώνου και 800αρας μπάντας 3)Lenovo vibe shot z90-7 στα θετικά η καμερα,επιδόσεις παρόμοιες με το mi4,η ύπαρξη 800αρας μπάντας με μοναδικό αρνητικό την υψηλότερη τιμή........ Επίσης καλοβλεπω και το μονοκαρτο mi4,λόγω τιμής . Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,ακόμα και για πρόταση κινητού. Δες και το zte blade 6 από το minideal, στα 116$. Τα έχει όλα, αξιοπιστία, καλή κάμερα, 800αρα, ραδιόφωνο. Το μόνο που δεν έχει είναι υποστήριξη, αλλά δεν ξέρω αν χρειάζεται γιατί το δουλεύεις out of the box και είναι απροβλημάτιστο. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Φίλε zanarino το εψαξα το Zte s6 ,δεν έχει οθόνη FHD ,δεν έχει αντιστοιχες επιδόσεις με τα παραπάνω κινητά,δεν έχει μεγάλη μπαταρία ....έφτασα μέχρι το Zte nubia για να βρω αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αυτά που ψάχνω (ένα καλύτερο κινητό σε σχέση με το Coolpad F1 που έχω),άλλα ξέφευγε η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα!! :) Μόλις με πήρε τηλέφωνο φίλη η οποία αναζητά κινητό με ταβάνι τα 100 ευρώ, με μέτρια προς καλή κάμερα και ελάχιστη χρήση fb, viber, whatsapp. Επειδή τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις στην κινέζικη αγορά, τι να της προτείνω;;;; Να σημειώσω ότι πρέπει να δουλεύει out of the box, γιατί η κοπέλα δεν έχει γνώσεις και χρόνο για πειραματισμούς. Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Infocus m560 με κλειστά μάτια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costa40 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ψάχνω -αν αξίζει - οθόνη για Viewsonic v500. Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puteolana Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 (edited) Γεια σας παιδια. ψαχνω εδω και καιρο για κινητο. Ακομα δεν ξερω αν θελω 5'' ή 5,5''. Παρόλαυτα έχω καταλήξει σε καποια. Τα xiaomi redmi 3 pro ή το xiaomi redmi note 3 pro για 5 και 5,5 αντίστοιχα και απο την άλλη τη σειρά των Zenfone 2 της ASUS που βγάζουν αντίστοιχα και 5,5 και 5. Θα ήθελα γνώμες για το αν αξίζει να δώσω τα καποια παραπάνω λεφτά για τα ASUS ή οχι, καθως και σε τι διαφέρουν σαν κατασκευαστικες αφου εγώ δεν έχω δουλεψει καμια απο τις 2 και δεν γνωρίζω. Δινω 2 λινκ με τα επικρατέστερα μεχρι τωρα και που θα ηθελα τη γνωμη σας για τη συγκριση τους: http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze551ml-4g-fdd-lte-android-5-0-smartphone-quad-core-5-5-inch-ips-1920x1080-4gb-ram-13mp-4g-lte-mobile-phone.html http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-gray.html Ευχαριστώ! Edited May 11, 2016 by puteolana Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Γεια σας παιδια. ψαχνω εδω και καιρο για κινητο. Ακομα δεν ξερω αν θελω 5'' ή 5,5''. Παρόλαυτα έχω καταλήξει σε καποια. Τα xiaomi redmi 3 pro ή το xiaomi redmi note 3 pro για 5 και 5,5 αντίστοιχα και απο την άλλη τη σειρά των Zenfone 2 της ASUS που βγάζουν αντίστοιχα και 5,5 και 5. Θα ήθελα γνώμες για το αν αξίζει να δώσω τα καποια παραπάνω λεφτά για τα ASUS ή οχι, καθως και σε τι διαφέρουν σαν κατασκευαστικες αφου εγώ δεν έχω δουλεψει καμια απο τις 2 και δεν γνωρίζω. Δινω 2 λινκ με τα επικρατέστερα μεχρι τωρα και που θα ηθελα τη γνωμη σας για τη συγκριση τους: http://www.minideal.net/original-asus-zenfone-2-ze551ml-4g-fdd-lte-android-5-0-smartphone-quad-core-5-5-inch-ips-1920x1080-4gb-ram-13mp-4g-lte-mobile-phone.html http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-4000mah-smartphone-gray.html Ευχαριστώ! Xiaomi redmi note 3 pro υπάρχει και μεγάλη κοινότητα με υποστήριξη στην Ελλάδα. Μετράει πολύ αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλησπέρα και από εμένα. Είμαι κάτοχος του LG G3 (32GB 3GB) και ήρθε η ώρα να το αλλάξω. Η μόνη επαφή που είχα στο παρελθόν με pure κινέζικο κινητό ήταν το meizu mx4, από το οποίο κα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Τώρα που τα οικονομικά έχουν ζορίσει λιγάκι ξανακοιτάζω την εν λόγω αγορά (κινέζικη). Οπότε από την εμπειρία σας, θέλω να μου προτείνετε κάποια συσκευή. Βάσικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν: καλή κάμερα (αντάξια και καλύτερη του G3) οθόνη 5.5 και πάνω μπαταριά να βγάζει τη 1 μέρα ψιλοεύκολα (με αρκετή χρήση) καλό ήχο (και από ακουστικά αλλά και από συσκευή) να παίζει απροβλημάτιστα Ελλάδα (έχω cosmote) budget: κανά 300€ βαριά. Περιμένω απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 καλησπέρα και από εμένα. Είμαι κάτοχος του LG G3 (32GB 3GB) και ήρθε η ώρα να το αλλάξω. Η μόνη επαφή που είχα στο παρελθόν με pure κινέζικο κινητό ήταν το meizu mx4, από το οποίο κα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Τώρα που τα οικονομικά έχουν ζορίσει λιγάκι ξανακοιτάζω την εν λόγω αγορά (κινέζικη). Οπότε από την εμπειρία σας, θέλω να μου προτείνετε κάποια συσκευή. Βάσικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν: καλή κάμερα (αντάξια και καλύτερη του G3) οθόνη 5.5 και πάνω μπαταριά να βγάζει τη 1 μέρα ψιλοεύκολα (με αρκετή χρήση) καλό ήχο (και από ακουστικά αλλά και από συσκευή) να παίζει απροβλημάτιστα Ελλάδα (έχω cosmote) budget: κανά 300€ βαριά. Περιμένω απόψεις. Αφού ήσουν ευχαριστημένος με MEIZU, τι το σκέφτεσαι. Πήγαινε σε κάποιο αντίστοιχο στα χρήματα. Πχ Mx5 Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλημέρα στην παρέα. Ψάχνω κινητό για φίλο μυδοκαλλιεργητή. Κάτι MLS, που του φορτώσανε με την επιδότηση, βγήκανε Π.Ε. σε λιγότερο από 8 μήνες. Οι απαιτήσεις είναι να είναι βασικά ανθεκτική κατασκευή (κυρίως όσον αφορά την οθόνη) καθώς το έχει συνέχεια πάνω του, σε θάλασσα, καΐκια, ιχθυόσκαλες, λαϊκές κλπ. Κατά τα λοιπά να είναι 5", dual sim και ξεχωριστή κάρτα μνήμης, αξιοπρεπή μπαταρία με τουλάχιστον 2 μέρες κανονικής χρήσης και όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο λειτουργικό γιατί δεν κατέχει από επεμβάσεις. Να πω ότι δεν τον ενδιαφέρουν πολύ εξειδικευμένες και ακριβές λύσεις, τύπου Caterpillar. Με μια πρώτη ματιά είδα το Oukitel K4000 pro, αλλά είναι πολύ φρέσκο σαν κινητό και σαν εταιρία και δεν υπάρχει σελίδα στο φόρουμ για να μάθω περισσότερα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο ή καλύτερο σε αυτό το επίπεδο τιμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 .. να είναι βασικά ανθεκτική κατασκευή (κυρίως όσον αφορά την οθόνη) καθώς το έχει συνέχεια πάνω του, σε θάλασσα, καΐκια, ιχθυόσκαλες, λαϊκές κλπ.. Να πω ότι δεν τον ενδιαφέρουν πολύ εξειδικευμένες και ακριβές λύσεις, τύπου Caterpillar.. Με τέτοια χρήση, θεωρώ, πως μόνο λύσεις τύπου caterpillar θα τον βοηθήσουν. Όλα τα υπόλοιπα, αργά ή γρήγορα, θα βγαίνουν off από την αρμύρα και την κακομεταχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλημέρα στην παρέα. Ψάχνω κινητό για φίλο μυδοκαλλιεργητή. Κάτι MLS, που του φορτώσανε με την επιδότηση, βγήκανε Π.Ε. σε λιγότερο από 8 μήνες. Οι απαιτήσεις είναι να είναι βασικά ανθεκτική κατασκευή (κυρίως όσον αφορά την οθόνη) καθώς το έχει συνέχεια πάνω του, σε θάλασσα, καΐκια, ιχθυόσκαλες, λαϊκές κλπ. Κατά τα λοιπά να είναι 5", dual sim και ξεχωριστή κάρτα μνήμης, αξιοπρεπή μπαταρία με τουλάχιστον 2 μέρες κανονικής χρήσης και όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο λειτουργικό γιατί δεν κατέχει από επεμβάσεις. Να πω ότι δεν τον ενδιαφέρουν πολύ εξειδικευμένες και ακριβές λύσεις, τύπου Caterpillar. Με μια πρώτη ματιά είδα το Oukitel K4000 pro, αλλά είναι πολύ φρέσκο σαν κινητό και σαν εταιρία και δεν υπάρχει σελίδα στο φόρουμ για να μάθω περισσότερα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο ή καλύτερο σε αυτό το επίπεδο τιμής; http://www.everbuying.net/promotion-aaa-special-180.html Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 http://www.everbuying.net/promotion-aaa-special-180.html Θα συμφωνήσω. Θα τον καλύψει 100%. Τι θηρίο είναι αυτό ρε παιδιά; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ 100€ ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited May 16, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά ,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με ένα κινέζικο κινητό...Μετά απο κακό χειρισμό έχασα την πρόσβαση στην internal sd .Εμφανίζεται μόνο η sd δηλαδή στον file explorer αλλά όχι η internal με τις όποιες επιπτώσεις...Πως μπορώ να επαναφέρω το partition(αν το θέτω σωστά) ; Δοκίμασα με format μέσω recovery ,φλασαρα κανά 2 rom και τζίφος ... Edited May 17, 2016 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 .Μετά απο κακό χειρισμό έχασα την πρόσβαση στην internal sd Τί είδους χειρισμός ήταν αυτός δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μέσα από τον υπολογιστή αντέγραψα όλη την internal με αποκοπή .Δεν θυμάμαι να έγινε κάτι άλλο ...Δεν μπορώ να το επαναφέρω ,έχεις καμία ιδέα ή με ρωτάς έτσι εγκυκλοπαιδικά ; Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Ναι από περιέργεια ρώτησα. Δηλαδή αν αφαιρέσεις την sd δεν εμφανίζει τίποτα ο file explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Tιποτα ...;) Μάγκες έχεις κανείς καμία σοβαρή ιδέα ; Edited May 16, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μάγκες έχεις κανείς καμία σοβαρή ιδέα ; Δοκίμασε να ρωτήσεις εδώ (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405) Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts