Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες ομιλία, 2 ωρες ίντερνετ και 1 ωρα παιχνίδι για 2+ μέρες, 2gb ram, 90€... Περιμένω και γω τις προτασεις

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχετε κάποια πρόταση για low budget κινητό για κοπέλα με ταβάνι τα 90 ευρώ (μαζί με θήκη) ;

χαρακτηριστικά : 2καρτο, 4G, 5 ίντσες maximum, minimum 2gb ram / 16gb αποθηκευτικό χώρο, microsd άνευ σημασίας, μπαταρία καλή ώστε να μην φορτίζει κάθε μέρα (καθημερινή χρήση 3-4 ώρες τηλέφωνο και 1-2 ώρες Internet, άντε και μια ώρα παιχνίδια σε στυλ candy crash) , δοκιμασμένη συσκευή (δεν της αρέσει το doogee x5 pro), 800άρα μπάντα, και οπωσδήποτε έτοιμο στημένο out of the box επειδή δεν πρόκειται να ασχοληθεί με φλασαρίσματα και root.

ευχαριστώ :)

edit: για κάμερα της εξήγησα ότι σε αυτή την τιμή μην περιμένει κάτι της προκοπής

http://www.everbuying.net/product1093047.html

έχετε κάποια πρόταση για low budget κινητό για κοπέλα με ταβάνι τα 90 ευρώ (μαζί με θήκη) ;

χαρακτηριστικά : 2καρτο, 4G, 5 ίντσες maximum, minimum 2gb ram / 16gb αποθηκευτικό χώρο, microsd άνευ σημασίας, μπαταρία καλή ώστε να μην φορτίζει κάθε μέρα (καθημερινή χρήση 3-4 ώρες τηλέφωνο και 1-2 ώρες Internet, άντε και μια ώρα παιχνίδια σε στυλ candy crash) , δοκιμασμένη συσκευή (δεν της αρέσει το doogee x5 pro), 800άρα μπάντα, και οπωσδήποτε έτοιμο στημένο out of the box επειδή δεν πρόκειται να ασχοληθεί με φλασαρίσματα και root.

edit: για κάμερα της εξήγησα ότι σε αυτή την τιμή μην περιμένει κάτι της προκοπής

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_333166.html?wid=4

ενδιαφέρουσα η πρόταση σου, ευχαριστώ.

υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Ισως η μονη προταση.

Και με καμερα αρκετα καλη.

Προτιμησε Βικμαλλ ή Bangood απο καταστηματα.

Στίψε την τσέπη σου και πάρε κάτι που να αξίζει...http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html

Δε λέω οτι το oukitel δεν αξίζει, δεν έχω άποψη...:)

Αν θες κάμερα και οθονη πας mx5.

Αν θες μπαταρία σκυλι, περισσοτερη επεξεργαστική ισχύ και φουλ υποστήριξη, τότε το xiaomi είναι η επιλογή.

Αν διορθωθει και η ποιότητα των νυχτερινών του φωτο μέσω της εξέλιξης του software, τότε δαγκωτο xiaomi..;)

Εγώ θα σου προτείνω αυτό:

http://www.1949deal.com/oukitel-k4000-pro-mtk6735p-quad-core-1-0-ghz-android-5-1-lollipop-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-ips-screen-4600mah-wider-4g-lte-phone-black.html

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

κλίνω προς oukitel k4000 απλό και pro, έψαξα μπας και βρω τίποτα άλλο, αλλά δεν.

τελική γνώμη έχει η μελλοντική κάτοχος.

το bluboo picasso ελλείψει 4G και το zte blade s6 με λίγα mAh μπαταρίας δεν θα προτιμηθούν. αλλά σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε :)

Αν θες κάμερα και οθονη πας mx5.

Αν θες μπαταρία σκυλι, περισσοτερη επεξεργαστική ισχύ και φουλ υποστήριξη, τότε το xiaomi είναι η επιλογή.

Αν διορθωθει και η ποιότητα των νυχτερινών του φωτο μέσω της εξέλιξης του software, τότε δαγκωτο xiaomi..;)

Και η μπαταρία του MEIZU είναι κορυφή.

Όσο για την υποστήριξη, δεν θέλουν όλοι να φλασαρουν άλλες ρομ ούτε να ξεκλειδώνουν bootloader, όπως χρειάζεται στα ΧΙΑΟΜΙ.

Οπότε, εφόσον η MEIZU δίνει συνεχώς επίσημες και πολύ σταθερες αναβαθμίσεις, έχει και αυτή πολύ καλή υποστήριξη.

Με λίγα λόγια, καλές προτάσεις και οι 2, δεν θεωρώ ότι υπερέχει κάπου ιδιαίτερα το ΧΙΑΟΜΙ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και η μπαταρία του MEIZU είναι κορυφή.

Όσο για την υποστήριξη, δεν θέλουν όλοι να φλασαρουν άλλες ρομ ούτε να ξεκλειδώνουν bootloader, όπως χρειάζεται στα ΧΙΑΟΜΙ.

Οπότε, εφόσον η MEIZU δίνει συνεχώς επίσημες και πολύ σταθερες αναβαθμίσεις, έχει και αυτή πολύ καλή υποστήριξη.

Με λίγα λόγια, καλές προτάσεις και οι 2, δεν θεωρώ ότι υπερέχει κάπου ιδιαίτερα το ΧΙΑΟΜΙ.

Καλά τα λες..:)

Το xiaomi υπερέχει λίγο στην μπαταρία και στην επεξεργαστική ισχύ, τα οποία ισοφαριζει το meizu με την καλύτερη οθόνη και την καλύτερη κάμερα...;)

Βγήκε κινητό που τρέχει MIUI και υπερέχει σε διάρκεια μπαταρίας; :confused:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂

Έχετε υπόψιν σας κάποιο rugged smartphone?

Έχω βρει μόνο αυτό:

http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices

Και ένα άλλο ανθεκτικό που βρήκα, αλλά όχι rugged είναι αυτό:

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_237291.html

Edited by s2117

@talos_2002

Υπάρχει το elephone p6000..:p :lol:

Όταν του περασα miui, διπλασιάστηκε κυριολεκτικά η διάρκεια της μπαταριας!

Για το redmi note 3 pro, με μπαταρία χωρητικότητας 4000mah, αναφέρονται χρόνοι αναμονης 3+ ημερών και οθόνης 9+....;)

Edited by demakhs

Εδώ το ταπεινό redmi note 3G κοντεύει τα δύο χρόνια που το έχω και ακόμα σκυλί η μπαταρία με χαλαρή χρήση πάω 2 μέρες (από 3 που ήταν) miui απλά έρωτας.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Εδώ το ταπεινό redmi note 3G κοντεύει τα δύο χρόνια που το έχω και ακόμα σκυλί η μπαταρία με χαλαρή χρήση πάω 2 μέρες (από 3 που ήταν) miui απλά έρωτας.

@talos_2002

Υπάρχει το elephone p6000..:p :lol:

Όταν του περασα miui, διπλασιάστηκε κυριολεκτικά η διάρκεια της μπαταριας!

Για το redmi note 3 pro, με μπαταρία χωρητικότητας 4000mah, αναφέρονται χρόνοι αναμονης 3+ ημερών και οθόνης 9+....;)

Πως γίνεται ένα βαρύ περιβάλλον(δεν ξέρω έτσι έχω ακούσει) όπως το MIUI να έχει τόσο καλή αυτονομία;

Πως γίνεται ένα βαρύ περιβάλλον(δεν ξέρω έτσι έχω ακούσει) όπως το MIUI να έχει τόσο καλή αυτονομία;

Το miui δεν είναι βαρύ φίλε όλο και βελτιώνεται μια χαρά αυτονομία έχει. Αν το συνηθίσεις είναι πολύ καλό

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Έκανα την εξυπνάδα να παραγγείλω από GearBest ένα Xiaomi power bank μαζί με μια θήκη σιλικόνης. :rocket:

Επειδή το χρώμα της θήκης είναι σε έλλειψη είπαν να περιμένω 5-7 ημέρες ή να ακυρώσουν την θήκη, κάτι το οποίο αρνήθηκα και ζήτησα να ακυρωθεί η παραγγελία και refund.

Σήμερα με ειδοποίησαν ότι αφαίρεσαν την θήκη!

Αφού δεν καταλαβαίνουν, έκανα dispute. Ξέχασα και πως γίνεται, ως μαθημένος στο -υπερτίμιο- Vickmall...

Καλά να πάθω! Αφού ξέρω ότι κάνουν πονηριές και πήγα να γλιτώσω 5 φράγκα...

Μπαίνοντας στην σελίδα της θήκης, το power bank εμφανίζεται φθηνότερο (στο Featured products) από ότι στην σελίδα του. Οπότε παίρνεις την θήκη μαζί με το power bank φθηνότερα απ' ότι σκέτο το power bank.

Μόνο μη τους πει κανείς για το λάθος τους και το διορθώσουν! :X

Edited by talos_2002

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂

Έκανα την εξυπνάδα να παραγγείλω από GearBest ένα Xiaomi power bank μαζί με μια θήκη σιλικόνης. :rocket:

Επειδή το χρώμα της θήκης είναι σε έλλειψη είπαν να περιμένω 5-7 ημέρες ή να ακυρώσουν την θήκη, κάτι το οποίο αρνήθηκα και ζήτησα να ακυρωθεί η παραγγελία και refund.

Σήμερα με ειδοποίησαν ότι αφαίρεσαν την θήκη!

Αφού δεν καταλαβαίνουν, έκανα dispute. Ξέχασα και πως γίνεται, ως μαθημένος στο -υπερτίμιο- Vickmall...

Καλά να πάθω! Αφού ξέρω ότι κάνουν πονηριές και πήγα να γλιτώσω 5 φράγκα...

Μπαίνοντας στην σελίδα της θήκης, το power bank εμφανίζεται φθηνότερο (στο Featured products) από ότι στην σελίδα του. Οπότε παίρνεις την θήκη μαζί με το power bank φθηνότερα απ' ότι σκέτο το power bank.

Μόνο μη τους πει κανείς για το λάθος τους και το διορθώσουν! :X

Πού το ξετρύπωσες αυτό;;

Μόνος δεν το έλεγες gearworse; :lol::lol::lol:

Θα βγω λίγο off topic αλλά χωρίς πλάκα πάντως και εγώ από εκεί πήρα ένα xiaomi powerbank με τη θήκη του πριν λίγους μήνες αλλά χωρίς προβλήματα.

Όπως επίσης και πρόσφατα πήρα 4-5 πραγματάκια μαζεμένα και ήρθαν κανονικά στην ώρα τους.

Με το tracking number έχουν ένα θέμα. Είχα πληρώσει και εγώ τα 2€ αλλά μου είχαν στείλει λάθος κωδικό. Αφού παρέλαβα την παραγγελία ζήτησα refund αλλά έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Μόνο όταν άνοιξα θέμα στο paypal μου επέστρεψαν τα χρήματα. Και στην τελευταία μου παραγγελία μου δώσανε tracking number χωρίς να τους το ζητήσω!!!:confused::confused::lol::lol:

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Πού το ξετρύπωσες αυτό;;

Μόνος δεν το έλεγες gearworse; :lol::lol::lol:

Θα βγω λίγο off topic αλλά χωρίς πλάκα πάντως και εγώ από εκεί πήρα ένα xiaomi powerbank με τη θήκη του πριν λίγους μήνες αλλά χωρίς προβλήματα.

Όπως επίσης και πρόσφατα πήρα 4-5 πραγματάκια μαζεμένα και ήρθαν κανονικά στην ώρα τους.

Με το tracking number έχουν ένα θέμα. Είχα πληρώσει και εγώ τα 2€ αλλά μου είχαν στείλει λάθος κωδικό. Αφού παρέλαβα την παραγγελία ζήτησα refund αλλά έκαναν πως δεν καταλάβαιναν. Μόνο όταν άνοιξα θέμα στο paypal μου επέστρεψαν τα χρήματα. Και στην τελευταία μου παραγγελία μου δώσανε tracking number χωρίς να τους το ζητήσω!!!:confused::confused::lol::lol:

Φιλικά το λέω αλλά (εκτός αν δεν κατάλαβα καλά) να έχεις λάβει την παραγγελία και έγκαιρα κιόλας και να ζητάς τα χρήματά σου πίσω δεν είναι και πολύ τίμιο....

Παρόμοια περιστατικά οδήγησαν το Amazon στο να κόψει τα δωρεάν μεταφορικά προς Ελλάδα σε αγορές >20€.