leasedline Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 και για να γελάσουμε και λίγο που ήρθε μαιλ προσφράς από παμπλικ: http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-meizu-m2-note-16gb-dual-sim-gkri/prod7840398pp/?utm_source=Public.gr+Latest+News&utm_campaign=95735f4cc6-Meizu_M2note11_17_2015&utm_medium=email&utm_term=0_60275397ff-95735f4cc6-25308501&mc_cid=95735f4cc6&mc_eid=78ff7a8124 Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssotoss Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Παράγγειλα προχτές το doogee x5 από το vickmall.com και μου έστειλαν σήμερα μήμυμα οτι υπάχρει πρόβλημα γιατί η doogee λένε δεν τους στέλνει τηλέφωνα. :worry: Μου πρότειναν να μου στλείλουν το Blackview BV2000. Αξίζει το συγκεκριμένο? Μπορείτε να μου προτείνετε κατι παρόμοιο σε αυτό το μπάτζετ? Επίσης αν κάνω dispute στο paypal μετά από πόσο καιρό επιστρέφονται τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Σου πρότειναν κάτι παρόμοιο με αυτό που ήθελες δες και το leagoo lead 5 σε αυτά τα λεφτά, dispute δεν χρειάζεται να κάνεις, μίλα μαζί τους και αν δεν θες αυτό το κινητό τους λες ποιο- θες αν θες - ή τους λες να σου στείλουν τα λεφτά πίσω Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssotoss Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ευχαριστώ για τη απάντηση φιλε μου. θα τους ζητήσω αντικατάσταση με το leagoo lead 5 μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Συμφωνώ πολύ καλη επιλογή. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 doogee x5 pro 4g θενκς!! καποιο αλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) ευχαριστώ για τη απάντηση φιλε μου. θα τους ζητήσω αντικατάσταση με το leagoo lead 5 μαλλον. και το blackview Που σε προτειναν δεν το λες ασχημο. Δεν νομιζω καποιο αλλο να εχει 64 μπιτο επεξεργαστη και 64 μπιτο λειτουργικο οπως αυτο. Το Χ5 για παραδειγμα, ενω εχει 64 μπιτο επεξεργαστη δεν εχει 64 μπιτο λειτουργικο αλλα 32 μπιτο. το leagoo lead 5 το μονο προτέρημα που βλεπω ειναι η μπαταρια του Edited November 19, 2015 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 και το blackview Που σε προτειναν δεν το λες ασχημο. Δεν νομιζω καποιο αλλο να εχει 64 μπιτο επεξεργαστη και 64 μπιτο λειτουργικο οπως αυτο. Το Χ5 για παραδειγμα, ενω εχει 64 μπιτο επεξεργαστη δεν εχει 64 μπιτο λειτουργικο αλλα 32 μπιτο. το leagoo lead 5 το μονο προτέρημα που βλεπω ειναι η μπαταρια του Πώς το βλέπεις αυτό, αν δηλαδή μια συσκευή έχει 64bit λειτουργικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Απο τις φωτο που δείχνει κοιτάς στο antutu όπου γράφει android 5.1 (32bit) ή (64bit) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Απο τις φωτο που δείχνει κοιτάς στο antutu όπου γράφει android 5.1 (32bit) ή (64bit) Άρα δεν ισχύει αυτό που λέει για συγκεκριμένες συσκευές. Και εγώ με το Μ1 NOTE έχω 64bit και λογικά όλες οι άλλες συσκευές με παρόμοιο τσιπάκι και Android 5.1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Δεν ειναι σίγουρο αυτό.Αν ο κατασκευαστής φτιάξει τη ρομ 64bit θα έχει.πχ τα doogee με τον 6735 παρόλο που υποστηρίζει 64bit έχουν ρομ στα 32bit.Το ίδιο και άλλα όπως πχ cubot h1 Απο εκει και πέρα το blackview bv2000 πράγματι φαίνεται καλύτερη επιλογή απο το x5 λόγω νεότερου επεξεργαστή (δε ξέρω όμως κατά πόσο θα φαίνεται η διαφορά απο τα 32bit vs 64bit απο την στιγμή που έχουμε μόλις 1 gb ram) και 4g. Edited November 19, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aicompare Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 συντομα θα κυκλωφορησει και το Homtom HT7, ενα νεο κινεζικο τηλεφωνο σε χαμηλη τιμη..η εταιρεια βεβαια υποσχεται πολλα..αντε να δουμε τι θα δουμε και με αυτο το τηλεφωνο η μπαταρια παντως θα ειναι στα 3000mah http://www.gizchina.com/2015/11/18/homtom-ht7-doesnt-have-the-battery-size-you-are-all-thinking/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Ποιες ειναι οι διαφορες ενος κινητου 32bit απο 64bit και εαν εχει σχεση ο επεξεργαστης και η ram με αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssotoss Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 και το blackview Που σε προτειναν δεν το λες ασχημο. Δεν νομιζω καποιο αλλο να εχει 64 μπιτο επεξεργαστη και 64 μπιτο λειτουργικο οπως αυτο. Το Χ5 για παραδειγμα, ενω εχει 64 μπιτο επεξεργαστη δεν εχει 64 μπιτο λειτουργικο αλλα 32 μπιτο. το leagoo lead 5 το μονο προτέρημα που βλεπω ειναι η μπαταρια του το κινητό προορίζεται για τον πατέρα μου, οπότε τέτοιες διάφορες δε θα γίνουν αντιληπτές. το πιο σημαντικό είναι η μπαταρία. οπότε βάση αυτονομίας πιο να επιλέξω λέτε? Blackview bv2000 ή leagoo lead 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Ποιες ειναι οι διαφορες ενος κινητου 32bit απο 64bit και εαν εχει σχεση ο επεξεργαστης και η ram με αυτο; Φαντασου να εχεις μια εργασια να κανεις, και να εχεις στην διαθεση σου 32 εργατες, και ενας αλλος για την ιδια εργασια 64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Φαντασου να εχεις μια εργασια να κανεις, και να εχεις στην διαθεση σου 32 εργατες, και ενας αλλος για την ιδια εργασια 64. Η φυσική κατάσταση και η "εξειδίκευση" των εργατών δε παίζει ρόλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 να αγοράσω από dealsmachine? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 και για να γελάσουμε και λίγο που ήρθε μαιλ προσφράς από παμπλικ: http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-meizu-m2-note-16gb-dual-sim-gkri/prod7840398pp/?utm_source=Public.gr+Latest+News&utm_campaign=95735f4cc6-Meizu_M2note11_17_2015&utm_medium=email&utm_term=0_60275397ff-95735f4cc6-25308501&mc_cid=95735f4cc6&mc_eid=78ff7a8124 Γιατι να γελασουμε?Το Meizu M2 Note απο Ελλαδα στα 199 Ευρω απο μεγαλο καταστημα και οχι τα μικρομαγαζα του σκρουτζ (προφανως και δεν μιλαω για καιζερ και αλλα που φερνουν επωνυμα και εχουν μια χαρα εγγυηση,αλλα για κατι αλλα που φερνουν Κινεζικα και η εγγυηση ειναι σαν να το αγοραζεις εσυ απο Κινα) θεωρω πως ειναι κορυφαια επιλογη. Με 60 Ευρω πανω απο την Κινεζικη τιμη εχεις 2 χρονια εγγυηση απο καταστημα με χρονια παρουσιας. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Αρη και γω το ειδα φιλε και σκεψου αυτοι πουλαν με 23% φπα ποσα βγαζουν Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosNaxos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπερα σε ολους, Νεος στο foroum και ψαχνω ενα κινεζικο κινητο απο 130€~160€.Η μονες προυποθεσεις να ειναι 5,5inch και αξιοπιστο,τι προτεινετε?Καπου εβλεπα τα elephones αλλα εβλεπα οτι πολλοι ελεγαν για ελατωματικα τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michsof Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Με 170 ευρώ παίρνεις το Letv X600 και έχεις το κορυφαίο vfm κινητό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπέρα, Ψάχνω να βρω ένα δίκαρτο κινητό (όχι smartphone) χωρίς android (σαν τα παλιά καλά κινητά) για τη μάνα μου. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν κάποια μοντέλα. Ξέρετε αν μπορώ να βρω κάτι από Κίνα αφού με μια πρώτη έρευνα είδα ότι όλα τα κινέζικα μαγαζιά πουλούν smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TasosNaxos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Με 170 ευρώ παίρνεις το Letv X600 και έχεις το κορυφαίο vfm κινητό ! Ωραιο αλλα δεν εχει ελληνικα?Καλα ειδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Συμφωνω για το letv δες και Leagoo Elite 5 για πιο φθηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Καλησπέρα, Ψάχνω να βρω ένα δίκαρτο κινητό (όχι smartphone) χωρίς android (σαν τα παλιά καλά κινητά) για τη μάνα μου. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν κάποια μοντέλα. Ξέρετε αν μπορώ να βρω κάτι από Κίνα αφού με μια πρώτη έρευνα είδα ότι όλα τα κινέζικα μαγαζιά πουλούν smartphones. Έχει διάφορα σε μερικά sites. π.χ N88 GSM Dual Band Cell Phone 1.8 Inch Dual SIM VKworld Diamond Z2 2.4inch TFT Color Display Screen Flip Rotation Cellphone Elder People Mobile Phone Αλλά απ'την στιγμή που έχει φθηνά και στην Ελλάδα δεν πιστεύω να αξίζει τόσο η αγορά τους απο την Κίνα. Με 60 Ευρω πανω απο την Κινεζικη τιμη εχεις 2 χρονια εγγυηση απο καταστημα με χρονια παρουσιας. Μεγαλύτερη διαφορά έχει αλλά και πάλι για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με Κίνα και συν την εγγύηση είναι καλή η τιμή. Edited November 19, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts