Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που είπα για τους επεξεργαστές ΜΤΚ είναι ότι δεν μπόρεσα να βρω εύκολα customs roms για τα κινητά που έχω (umi x2 και Neo003) και αν κατάλαβα καλά (προφανώς μπορεί και να μην κατάλαβα) είναι ότι θέμα επεξεργαστή που δεν κυκλοφορούν πολλές customs. Όπως επίσης και τα δυο αυτά κινητά έχουν θεματάκια με το gps και δεν ξέρω αν είναι θέμα κεραίας ή επεξεργαστή. Για αυτό λέω αυτή την φορά να τα αποφύγω. Ελπίζω δηλαδή να είμαι πιο τυχερή αυτή την φορά :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Αυτό για τις custom ROMs ίσχυε όντως (σε κάποιο βαθμό) παλιότερα, λόγω του ότι η MediaTek ήταν λίγο 'σφιχτή' ως προς το να διαθέσει τον source κώδικά της στους developers.

Κατά δήλωση της ιδίας όμως πριν από αρκετούς μήνες (φθινόπωρο του '14, αν θυμάμαι καλά), αυτό θα άλλαζε. Δεν το έχω παρακολουθήσει, για να πω την αλήθεια, κρίνοντας όμως από τις custom ROMs που βλέπω για τα διάφορα καινούρια μοντέλα με ΜΤΚ, μάλλον όντως το έκανε.

Και αυτό με το GPS ίσχυε επίσης, αλλά και πάλι στο παρελθόν. Τα καινούρια τους chipset (τα 64bitα με κωδικούς της μορφής MT67XX), εκτός του ότι είναι πολύ ισχυρά, έχουν και θεαματικά βελτιωμένο GPS, οπότε ελπίζουμε ότι τα σχετικά προβλήματα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Συμπέρασμα -και γνώμη μου πάντα, βέβαια- μην τα φοβάσαι, είναι πλέον αξιολογότατα (και το Meizu M1 Note π.χ, που προτείνει παραπάνω ο junglist, τον -πολύ καλό- MT6752 έχει πάνω, και είναι όντως απροβλημάτιστο - και πολλές ενδιαφέρουσες συσκευές γενικότερα, σε πολύ καλές τιμές θα βρεις με παρεμφερή specs)

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για φίλο που είναι σε δίλημμα Meizu M2 Note ή Lenovo K3 Note ;

Κατ εμέ στα "μείον" του Μ2 η επιλογή(ή 2sim/0microsd ή 1sim/1microsd) και η μη αφαιρούμενη μπαταρία.

Αν θες απροβλημάτιστο κινητό στις 5.5 ίντσες πας σε Μ1 ΝΟΤΕ και δεν ξανασχολεισαι.

Παίζουν όλα από την αρχή τέλεια.

Πλέον στα 150€ σε κάποια site.

με βάζεις σε σκέψεις αγαπητέ :-)

βλέπω αρκετά καλά reviews και αν έχω καταλάβει σωστά το έχεις αγοράσει ε;

Αυτό για τις custom ROMs ίσχυε όντως (σε κάποιο βαθμό) παλιότερα, λόγω του ότι η MediaTek ήταν λίγο 'σφιχτή' ως προς το να διαθέσει τον source κώδικά της στους developers.

Κατά δήλωση της ιδίας όμως πριν από αρκετούς μήνες (φθινόπωρο του '14, αν θυμάμαι καλά), αυτό θα άλλαζε. Δεν το έχω παρακολουθήσει, για να πω την αλήθεια, κρίνοντας όμως από τις custom ROMs που βλέπω για τα διάφορα καινούρια μοντέλα με ΜΤΚ, μάλλον όντως το έκανε.

Και αυτό με το GPS ίσχυε επίσης, αλλά και πάλι στο παρελθόν. Τα καινούρια τους chipset (τα 64bitα με κωδικούς της μορφής MT67XX), εκτός του ότι είναι πολύ ισχυρά, έχουν και θεαματικά βελτιωμένο GPS, οπότε ελπίζουμε ότι τα σχετικά προβλήματα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Συμπέρασμα -και γνώμη μου πάντα, βέβαια- μην τα φοβάσαι, είναι πλέον αξιολογότατα (και το Meizu M1 Note π.χ, που προτείνει παραπάνω ο junglist, τον -πολύ καλό- MT6752 έχει πάνω, και είναι όντως απροβλημάτιστο - και πολλές ενδιαφέρουσες συσκευές γενικότερα, σε πολύ καλές τιμές θα βρεις με παρεμφερή specs)

φφφφ

τώρα δηλαδή να κοιτάω και κινητά με mtk ;; :p

πλάκα κάνω :p

Απλά είμαι λίγο δυσταχτική με τους mtk επειδή έχω ήδη δύο κινητά τέτοια. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες :)

Σε ευχαριστώ πολύ. Και οποιαδήποτε άλλη πρόταση έχεις για κινητό είναι καλοδεχούμενη :)

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Η αλήθεια είναι ότι το lenovo το κοιτούσα και εχθές. Κυρίως λόγω 3 gb ram , Πάντως είναι και τα δυο πολύ όμορφα και δεν έχω διαβάσει για κάποιο ελάττωμα . Τo ZTE πόσο καιρό το έχεις? Σε έχει προβληματίσει κάτι;

Πραγματικά πολυ καλό. Και ήθελα και κάτι μεγαλύτερο απο τα 5αρια που έχω τώρα :-) Δεν έχει όμως android 5. Και επειδή είχα παλαιότερα huawei δεν την εμπιστεύομαι στις αναβαθμίσεις της. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου

Το huawei honor 6 plus τώρα το βλέπω!!!

Καλά σε πόσες εκδόσεις βγαίνει ( 5 ίντσες και 5,5 και μια διαφορετικές ραμ?) Μήπως είμαι τυφλή και βλέπω διαφορετικά μοντέλα ?

Πάντως αυτό στις 5,5 ίντσες και με 3 ραμ πολύ καλό μου φαίνεται. Θα κάτσω να διαβάσω reviews :)

Για zenfone κοιτούσα αλλά με προβλημάτισαν κάποια θεματάκια με την φωτεινότητα που διάβασα. Νομίζω και εδώ σε κάποιο άρθρο το λέγανε κιόλας.

Αν ανεβάσω το budget έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο; :p

Αυτό που είπα για τους επεξεργαστές ΜΤΚ είναι ότι δεν μπόρεσα να βρω εύκολα customs roms για τα κινητά που έχω (umi x2 και Neo003) και αν κατάλαβα καλά (προφανώς μπορεί και να μην κατάλαβα) είναι ότι θέμα επεξεργαστή που δεν κυκλοφορούν πολλές customs. Όπως επίσης και τα δυο αυτά κινητά έχουν θεματάκια με το gps και δεν ξέρω αν είναι θέμα κεραίας ή επεξεργαστή. Για αυτό λέω αυτή την φορά να τα αποφύγω. Ελπίζω δηλαδή να είμαι πιο τυχερή αυτή την φορά :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Το honor 6 είναι 5' και το honor 6 plus είναι είναι 5.5' και τα 2 απροβλημάτιστα. Παραπάνω λεφτά δεν νομίζω να αξίζει για κινέζικο εκτός και αν πας σε κινητά 400-500€ από ελλαδα.

Το meizu που αναφέρουν τα παιδιά καλό και αξιόπιστο, αλλά εξαρτάται σε τι παρτίδα θα πέσεις από οσο κατάλαβα. Το έχουν 3 γνωστοί μου και από κινητό σε κινητό υπάρχουν διάφορες. Και το ότι έχει πέσει η τιμή του τόσο γρήγορα δεν μου φαίνεται καλό σημάδι όσον αφορά την υποστήριξη που αναμένεται να έχει στο μέλλον.

The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα, σε κάποια ποστ διάβασα για το MEIZU M1 Note ότι πλέον υπάρχει σε τιμή 140-150 ευρο , έκανα ένα search σε vickmall - gearbest etc και δεν βρήκα με τπτ το συγκεκριμένο κινητό με αυτήν την τιμή, μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει μερικά αξιόπιστα site με την συγκεκριμένη τιμή? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Meizu M1 Note 16gb

Καλησπέρα, σε κάποια ποστ διάβασα για το MEIZU M1 Note ότι πλέον υπάρχει σε τιμή 140-150 ευρο , έκανα ένα search σε vickmall - gearbest etc και δεν βρήκα με τπτ το συγκεκριμένο κινητό με αυτήν την τιμή, μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει μερικά αξιόπιστα site με την συγκεκριμένη τιμή? ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αξιόπιστα site με αυτή τη τιμή δεν υπάρχουν

Γενικά site να το παίξεις κορώνα γράμματα με το τι θα σου 'ρθει ( αν και είμαστε σε λάθος θέμα ) είναι το παρακάτω.

MEIZU M1 Note

Εδώ είσαι https://www.fastcardtech.com/MEIZU-M1-Note.html Πρόσεχε όμως δεν έχει ραδιόφωνο.

Εγώ το διάβασα στο νήμα του κυριολεκτικά στο παρά πέντε πριν το παραγγείλω.

Τώρα στης 5.5 inches κοιτάω το Jiayu S3, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη όμως κάποιου κινητού στης 5 inches, γιατί για να πω την αλήθεια φοβάμαι μήπως είναι αρκετά μεγάλο και δεν με βολέψει.

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Με προλάβανε !!!

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ που αφιερώσατε μερικά λεπτά για να πείτε την άποψη σας και να με βοηθήσετε.

Μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο και σκέψη κατέληξα ανάμεσα σε δύο κινητά στο huawei honor 6 plus και στο Lenovo Vibe Shot Z90-7 .

Τελικά μάλλον θα αγοράσω το Lenovo Vibe Shot Z90-7 (αν και είναι 5 ιντσες και ήθελα κάτι μεγαλύτερο ) και οι λόγοι είναι οι εξής

1) Είναι δίκαρτο και μπορείς ταυτόχρονα να έχεις και την SD σου. Πράγμα πολύ σημαντικό για μένα αφού στην SD μου αρκετά σημαντικά πράγματα.

2) Το ότι είναι μεταλικό

3) android 5

4) Τα επιπλέον 100$+ στην τιμή του Huawei δεν νομίζω να μου πρόσφεραν κάτι επιπλέον (εκτός από τις 5,5 ιντσες)

Θα κοιτάξω λιγο τις συχνότητες να δω αν είναι συμβατο με τα δίκτυα που χρησιμοποιώ ( vodafone gr και vdafone uk ) και μάλλον θα ψάξω να βρω κάποιο μαγαζί να το αγοράσω και σήμερα κιόλας. Αν έχετε να προτείνετε κάτι πολύ ευχαρίστως.

@party68 , @sakkouk , @zananiro , @junglist , @w2o4ts ειλικρινά σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την βοήθεια σας

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

Γενικά site να το παίξεις κορώνα γράμματα με το τι θα σου 'ρθει ( αν και είμαστε σε λάθος θέμα ) είναι το παρακάτω.

MEIZU M1 Note

σε ευχαριστώ έγινε απευθείας η παραγγελία και τώρα αναμονή.

Meizu M1 Note 16gb

καλησπέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από κίνα για πρωτη φορα.

Το budget είναι περίπου στα 150-200 ευρώ.

Τα χαρακτηριστικά τα οποία θα ήθελα να έχει είναι :

- Μαρκα : huawei / zte / lenovo / xiaomi / meizu

- τουλαχιστον quad core επεξεργαστη

- 16GB ROM, 2GB RAM

- να δέχεται micro SD

- 4,7-5 ιντσες

καλο θα ηταν εοισης τα παρακατω

- lte

- Android 5 εαν γινεται

και τελευταιο....απο ποιο καταστημα

Ευχαριστω πολυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

καλησπέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από κίνα για πρωτη φορα.

- 16GB ROM, 2GB RAM

- να δέχεται micro SD

- 4,7-5 ιντσες

- lte

- Android 5 εαν γινεται

και τελευταιο....απο ποιο καταστημα

Ευχαριστω πολυ.

Mια που τα έχω πολύ πρόσφατα όλα στο μυαλό μου :lol::lol:

δες εδώ http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

Mια που τα έχω πολύ πρόσφατα όλα στο μυαλό μου :lol::lol:

δες εδώ http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

σε ευυχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα αθτο ειναι 5,5 ιντσες, δεν θα ηθελα πανω απο 5....

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

καλημέρα σας,

θα ήθελα (και πάλι) λίγο την βοήθεια σας :)

Θέλω να αγοράσω ένα κινητό και εννοείται ότι πάλι θα το πάρω από κίνα, αν και δεν ήμουν 100% ευχαριστημένη με το umi x2.

Το budget είναι περίπου στα 300 ευρώ.

- 2 sim (καλό θα ήταν να αποφύγω τις nano Sim αλλά δεν είναι πρόβλημα μεγάλο αν έχει)

- να δέχεται SD/micro SD

- σίγουρα μεγαλύτερο απο 5 ιντσες

- Να μην εχει Mtk επεξεργαστή, Γιατί αν έχω καταλάβει καλά για τα κινητά που έχουν mtk επεξεργαστές δεν υπάρχουν και πολλές rom και αναβαθμίσεις

Huawei Honor 4X

Απο ΑΜΑΖΟΝ.ΙΤ Ή ΑΜΑΖΟΝ.FR

190 περιπου ευρω

8πυρηνο, 4G, 5.5', 2GB RAM

Θα παρει lollipop to σεπτεμβριο

13αρα καμερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ προδιαγραφων μοντελο

Δικαρτο+ SD card+ radio

In the down down of the writing we became robes...

MEIZU M1 Note

Το Μeizu θα του ρθει.Απλα λογω των παρα πολλων κλωνων που εχει,εχει χασει τη μπαλα το μαγαζι.Δεν ειναι απατεωνες,οπως διαβαζω.Μια χαρα ειναι.Και επισημη συνεργασια με Meizu...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Huawei Honor 4X

Απο ΑΜΑΖΟΝ.ΙΤ Ή ΑΜΑΖΟΝ.FR

190 περιπου ευρω

8πυρηνο, 4G, 5.5', 2GB RAM

Θα παρει lollipop to σεπτεμβριο

13αρα καμερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ προδιαγραφων μοντελο

Δικαρτο+ SD card+ radio

σε ευυχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αυτο ειναι 5,5 ιντσες, δεν θα ηθελα πανω απο 5....

Το Μeizu θα του ρθει.Απλα λογω των παρα πολλων κλωνων που εχει,εχει χασει τη μπαλα το μαγαζι.Δεν ειναι απατεωνες,οπως διαβαζω.Μια χαρα ειναι.Και επισημη συνεργασια με Meizu...

το meizu σαφώς θα έρθει, αν βγει όμως defective δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει το μαγαζί...

σε ευυχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα αυτο ειναι 5,5 ιντσες, δεν θα ηθελα πανω απο 5....

Εχοντας εξαιρετικη εικονα για την κορυφαια ποιοτητα της Huawei και τη σειρα Honor,θα σου προτεινα το Honor 4C.Με μονη παραχωρηση στη rom.Lollipop θα παρει στο μελλον λογικα.

http://www.vickmall.com/huawei-honor-play-4c-4g-lte-smartphone-kirin620-octa-core-2gb-ram-8gb-rom-android-os-4-4-13mp-dual-sim-5-0-inch.html

Αλλιως στις 4.7'' εξαιρετικη και οικονομικη προταση,το Xiaomi Redmi 2 εχει ολα οσα ζητας.

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ότι θα έρθει meizu θα έρθει,το θέμα είναι με τι χαρακτηριστικά και κατά πόσο θα είναι απροβλημάτιστο ( δεν τα βγάζω απ'το μυαλό μου,με ένα γρήγορο search στο internet τις βλέπεις και μόνος σου τις ιστοριούλες από πελάτες τους.)

Ότι θα έρθει meizu θα έρθει,το θέμα είναι με τι χαρακτηριστικά και κατά πόσο θα είναι απροβλημάτιστο ( δεν τα βγάζω απ'το μυαλό μου,με ένα γρήγορο search στο internet τις βλέπεις και μόνος σου τις ιστοριούλες από πελάτες τους.)

Εγω ειμαι ο 1ος που πηρα το meizu απο εκει και ποσταρα για την πολυ χαμηλη τιμη του και ενα εχω να πω, δεν μου εχει κανει τσικ λεμε:)

Επισης να πω και 2 πραγματακια στα γρηγορα, το meizu το ευχαριστιεμαι και το δουλευω περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο ειχα και εχω στα χερια μου, τωρα εχω και ενα LG G3 και ποιο πριν ενα OPO>>>JIAYU S3 μαζι παντα με το Μ1 ΝΟΤΕ:X

Εκτος απο το OPO που ηταν απλως αισθητα ποιο γρηγορο (μονο) παντα οτι και να θελω να κανω το Μ1 πιανω παντα 1ο:)

Ανετα θα επαιρνα απο Fastcadtechκαι το MX4 or XIAoMI MI4 σε τοσο χαμηλη τιμη που τα εχει.....

Εχω παραλαβει απο εκει πανω απο καμμια 25 αρια τηλεφωνα, πολλες φορες κλωνους IPHONE-SAMSUNG και αν προσεξεις και διαβασεις ολη την περιγραφη καλα παντα παιρνεις αυτο που γραφουν χωρις κανενα προβλημα!

Τωρα αν καποιος δεν ξερει τι θελει-παραγγελνει τι να πω?:cool:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Εχω παραλαβει απο εκει πανω απο καμμια 25 αρια τηλεφωνα, πολλες φορες κλωνους IPHONE-SAMSUNG και αν προσεξεις και διαβασεις ολη την περιγραφη καλα παντα παιρνεις αυτο που γραφουν χωρις κανενα προβλημα!

Τωρα αν καποιος δεν ξερει τι θελει-παραγγελνει τι να πω?:cool:

Φίλε μου,όταν ακούς πολλά περιστατικά δεν γίνεται να είναι όλα τυχαία και λάθη των πελατών και δεν μίλησα μόνο για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και για τα πολλά ελαττωματικά τους.

( δεν ξέρω κι αν το πα λάθος,δεν εννοούσα ότι γράφουν διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά ότι ΣΤΕΛΝΟΥΝ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που γράφουν,και σε αυτό έχω προσωπική εμπειρία και πάλι καλά πήρα τα λεφτά μου πίσω.)

Τέλος πάντων γιατί βγήκαμε πολύ off-topic,μακάρι να βγει σε όλους σας κομπλέ το κινητάκι.

καλή συνέχεια :)

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ που αφιερώσατε μερικά λεπτά για να πείτε την άποψη σας και να με βοηθήσετε.

Μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο και σκέψη κατέληξα ανάμεσα σε δύο κινητά στο huawei honor 6 plus και στο Lenovo Vibe Shot Z90-7 .

Τελικά μάλλον θα αγοράσω το Lenovo Vibe Shot Z90-7 (αν και είναι 5 ιντσες και ήθελα κάτι μεγαλύτερο ) και οι λόγοι είναι οι εξής

1) Είναι δίκαρτο και μπορείς ταυτόχρονα να έχεις και την SD σου. Πράγμα πολύ σημαντικό για μένα αφού στην SD μου αρκετά σημαντικά πράγματα.

2) Το ότι είναι μεταλικό

3) android 5

4) Τα επιπλέον 100$+ στην τιμή του Huawei δεν νομίζω να μου πρόσφεραν κάτι επιπλέον (εκτός από τις 5,5 ιντσες)

Θα κοιτάξω λιγο τις συχνότητες να δω αν είναι συμβατο με τα δίκτυα που χρησιμοποιώ ( vodafone gr και vdafone uk ) και μάλλον θα ψάξω να βρω κάποιο μαγαζί να το αγοράσω και σήμερα κιόλας. Αν έχετε να προτείνετε κάτι πολύ ευχαρίστως.

@party68 , @sakkouk , @zananiro , @junglist , @w2o4ts ειλικρινά σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την βοήθεια σας

και όταν μια γυναίκα λέει αποφάσισε να πάρει το lenovo παίρνει τελικά το zenfone 2 :lol::lol::lol:

- 16GB ROM, 2GB RAM

- να δέχεται micro SD

- 4,7-5 ιντσες

- lte

- Android 5 εαν γινεται

XIAOMI Redmi 2 2Gb/16Gb/4G/4,7"/quadcore sd410/microsd/Dualsim/150$/Vickmall

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

και όταν μια γυναίκα λέει αποφάσισε να πάρει το lenovo παίρνει τελικά το zenfone 2 :lol::lol::lol:

Σε τι τιμή Και πώς και το άλλαξες;

Φίλε μου,όταν ακούς πολλά περιστατικά δεν γίνεται να είναι όλα τυχαία και λάθη των πελατών και δεν μίλησα μόνο για τα διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και για τα πολλά ελαττωματικά τους.

( δεν ξέρω κι αν το πα λάθος,δεν εννοούσα ότι γράφουν διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά ότι ΣΤΕΛΝΟΥΝ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που γράφουν,και σε αυτό έχω προσωπική εμπειρία και πάλι καλά πήρα τα λεφτά μου πίσω.)

Τέλος πάντων γιατί βγήκαμε πολύ off-topic,μακάρι να βγει σε όλους σας κομπλέ το κινητάκι.

καλή συνέχεια :)

Ισχύει όπως τα λες για τα φτηνιαρικα μαγαζιά,οπότε καλό είναι να κοιτάμε και το μαγαζί να είναι αξιόπιστο.

Δεν είναι όλοι οι κινέζοι ίδιοι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε τι τιμή Και πώς και το άλλαξες;

Ευτυχώς δεν είχα πληρώσει στο vickmall :)

το πήρα από amazon ιταλίας 340 . Βέβαια τελικη τιμή με μεταφορικα, κουριερ μεσα σε μια εργασιμη για Αγγλια, και κατι προστατευτικα οθονης βγηκε 358

Edited by afrodith2