Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο διπλανο νημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6032495#post6032495

11/3 αποστολή του Μ1 ΝΟΤΕ από Κίνα με NL

23/3 Παραλαβή στην Μάλτα

Κορυφή το Vickmall ως συνήθως :lol: :lol:

Ναι αλλα ο φιλος απο πανω ρωτησε για το Meizu M1 Note mini :p

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

UleFone Dare N1

http://www.digitallife.gr/ulefone-dare-n1-iphone-6-clone-85092

κοιταξτε τι βγαζει η ulefone

:D:D:D:D:D

Και θεωρείς "επιτυχία" τους κλώνους;;;

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Οχι βέβαια απλά το εδειξα σαν καθνουργιο ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ειναι πολύ ομορφο
kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Παιδια την αποψη σας....μεταξυ:

1) Uhappy UP550 (~ 90$ @ gearbest)

2) Leagoo Lead 5 (~82$ @ gearbest)

Τι προτείνετε?

Και επισης για μια επικείμενη αγορα, να προτιμήσω την μετατροπη της ισοτημιας $-€ να την κανει το paypal (περιπου 1$~1€) ή η τραπεζα? Τι συμφερει?

Παιδια,κανα καλο 5ιντσο στα 150-200;

Να ειναι:

Απροβληματιστο

Καλη καμερα

Να βγαζει μια μερα με 5ωρο οθονης.

Το xiaomi redmi note(Dual Sim,MTK Octacore) υπαρχει στα κινεζομαγαζα;

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τι προτείνετε?

Και επισης για μια επικείμενη αγορα, να προτιμήσω την μετατροπη της ισοτημιας $-€ να την κανει το paypal (περιπου 1$~1€) ή η τραπεζα? Τι συμφερει?

Το Leagoo φυσικα.Πολυ καλη εταιρεια.Η αλλη,ανυπαρκτη.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Τι προτείνετε?

να κανει την μετατροπη η τραπεζα,οχι το paypal,εχει πολυ χειροτερη ισοτιμια,και προτιμησε το 2ο,το πρωτο δεν το εχει κανεις.

Ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις απαντησεις!! Παμε λοιπον για lead 5 με ισοτιμια απο την τραπεζα!!

Παίδες καλησπέρα. Επειδή έχω 2 χρόνια να ασχοληθώ με κινέζικο τηλ για πείτε μου έως 150 ευρώ επιλογές

Παίδες καλησπέρα. Επειδή έχω 2 χρόνια να ασχοληθώ με κινέζικο τηλ για πείτε μου έως 150 ευρώ επιλογές

Το no1 value of the money μέχρι 150 Ευρώ είναι το ULEFONE BE PRO 64bit - 4G - 2καρτο - πολύ καλή οθόνη LG - πολύ καλές κριτικές γενικά. Από ΕΔΩ μόνο με 135 Ευρώ δίνοντας το κουπόνι "BEPRO"

Σαν να λες, προτείνετε μου ένα αμάξι μέχρι 2.000€.

Δεν έχεις συγκεκριμένες ανάγκες ή απαιτήσεις;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το no1 value of the money μέχρι 150 Ευρώ είναι το ULEFONE BE PRO 64bit - 4G - 2καρτο - πολύ καλή οθόνη LG - πολύ καλές κριτικές γενικά. Από ΕΔΩ μόνο με 135 Ευρώ δίνοντας το κουπόνι "BEPRO"

φοβερο τηλεφωνο!!!συμφωνω...:up:

Καλημερα σε ολους.Εχω παρει ενα κινεζικο με δυο sim τηλεφωνο το (M-HORSE 9000W) και μου κανει ενα προβλημα που δεν μπορω να βρω λυση. Εχει προβλημα με το σημα ληψης (τηλεφωνικο) μερικες φορες πιανει πολυ καλα αλλα τις περισσοτερες εξαφανιζεται και πιανει λιγο η δευτερη sim. Εναλλασω τις καρτες μεταξυ των δυο sim τιποτα εχω αλλαξει τις δυο sim με καινουργιες τιποτα.

Μερικες φορες αφαιρωντας την sim 1 (μπορει να ειναι και τυχαιο) και αφηνοντας το με την δευτερη για μεγαλο διαστημα λες και ξεμπλοκαρει και λειτουργει για καποιο διαστημα ξανα και με τις δυο,αλλα παλι ξαφνικα τα ιδια.Εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να φταιει και αν υπαρχει λυση?

Να σημειωσω επισης αυτο που μου κανει εντυπωσει και δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο ειναι οτι στο πισω μερος τις συσκευης τα 2 IMEI που εχει γραμμενα δεν ειναι τα ιδια με αυτα που μου βγαζει η συσκευη.

Edited by elpan
Letv Le1Pro X800_US

Λυπάμαι μα το κινητό σου είναι με πολύ χαμηλές δυνατότητες ( RAM: 256MB RAM ROM: 256MB ) με 80 - 90 euro θα έπαιρνες ένα επώνυμο και αξιοπρεπέστατο κινητό ρε αδερφέ.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Καλημερα σε ολους.Εχω παρει ενα κινεζικο με δυο sim τηλεφωνο το (M-HORSE 9000W) και μου κανει ενα προβλημα που δεν μπορω να βρω λυση. Εχει προβλημα με το σημα ληψης (τηλεφωνικο) μερικες φορες πιανει πολυ καλα αλλα τις περισσοτερες εξαφανιζεται και πιανει λιγο η δευτερη sim. Εναλλασω τις καρτες μεταξυ των δυο sim τιποτα εχω αλλαξει τις δυο sim με καινουργιες τιποτα.

Μερικες φορες αφαιρωντας την sim 1 (μπορει να ειναι και τυχαιο) και αφηνοντας το με την δευτερη για μεγαλο διαστημα λες και ξεμπλοκαρει και λειτουργει για καποιο διαστημα ξανα και με τις δυο,αλλα παλι ξαφνικα τα ιδια.Εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να φταιει και αν υπαρχει λυση?

Να σημειωσω επισης αυτο που μου κανει εντυπωσει και δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο ειναι οτι στο πισω μερος τις συσκευης τα 2 IMEI που εχει γραμμενα δεν ειναι τα ιδια με αυτα που μου βγαζει η συσκευη.

Φιλέ τι κινητο όπως λέει και ο φίλος πάνω δεν έχει πολύ μνήμη και δεν σηκώνει δυο καρτες

Το κινητο φταίει

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Λυπάμαι μα το κινητό σου είναι με πολύ χαμηλές δυνατότητες ( RAM: 256MB RAM ROM: 256MB ) με 80 - 90 euro θα έπαιρνες ένα επώνυμο και αξιοπρεπέστατο κινητό ρε αδερφέ.
RAM: 512MB και ROM: 4GB αρκετα καλα στοιχεια για τα λεφτα του,αλλα το προβλημα ειναι αλλο, αυτο που ανεφερα.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλέ τι κινητο όπως λέει και ο φίλος πάνω δεν έχει πολύ μνήμη και δεν σηκώνει δυο καρτες

Το κινητο φταίει

Type: 3G Smartphone

CPU: MTK6572 Cortex-A7 Dual Core 1.3GHz

GPU: Mali-400MP

RAM: 512MB (469.02MB available)

ROM: 4GB (1.27GB + 1.27GB available)

Letv Le1Pro X800_US

Καλημερα!

θελω να αγορασω κινητο γυρω στα 150ευρω.. δεν με ενδιαφερει αν ειναι δικαρτο, το θελω ομως γρηγορο και αξιπιστο!

Μετα απο ψαξιμο εχω καταληξει στα παρακατω 4:

1)Lenovo a8 a806

2)Coolpad F1

3)ulefone Be Pro

4)Lenovo S860

Τι λετε?

Καλημερα!

θελω να αγορασω κινητο γυρω στα 150ευρω.. δεν με ενδιαφερει αν ειναι δικαρτο, το θελω ομως γρηγορο και αξιπιστο!

1)Lenovo a8 a806

2)Coolpad F1

3)ulefone Be Pro

4)Lenovo S860

Τι λετε?

To Ulefone διαβαζω ειναι πολυ καλο,καποια μικροθεματα με κιτρινιλα στις φωτο που βγαζει αλλα διορθωνεται ,με 2 γιγα ραμ θεωρω ειναι οκ,και με κουπονι BEPRO στο Gearbest στα 143 δολλαρια νομιζω

Οντως ειναι πολυ καλο κινητο και ο επεξεργαστης του σκυλι..

για Lenovo a806 τι λες?

Ειναι μονοκαρτο,αλλοιως σαν εταιρεια ειναι αξιοπιστη,δεν θα επαιρνα μονοκαρτο ποτ'ε,δεν με βολευει.

Καλημερα!

1)Lenovo a8 a806

2)Coolpad F1

3)ulefone Be Pro

4)Lenovo S860

Τι λετε?

Για μενα το κορυφαιο vfm στις 5 ειναι το F1 και στις 5.5 το Be Pro.Τα Lenovo ποιοτικοτατα αλλα πολυ ασχημα κινητα.Ειδικα για το Α806 το πισω καπακι (και ολη η κατασκευη πλαστικουρα) παραειναι αθλιο για κινητο των 160$.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

RAM: 512MB και ROM: 4GB αρκετα καλα στοιχεια για τα λεφτα του,αλλα το προβλημα ειναι αλλο, αυτο που ανεφερα.

Έχω δει και galaxy s duos να μην έχει τίποτα μέσα και να μην μπορεί να δουλέψει επιδι έχει δύο καρτες.

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Έχω δει και galaxy s duos να μην έχει τίποτα μέσα και να μην μπορεί να δουλέψει επιδι έχει δύο καρτες.
Το ιδιο ακριβως κινητο ειχα παρει την πρωτη φορα και δουλευε αψογα ως που εχασε την βαθμονομηση και το εστειλα πισω, μου το αλλαξανε και στειλανε αυτο που εχει το προβλημα που ανεφερα.
Letv Le1Pro X800_US

Το κινητο φταίει

Με τα 512 Ram μπορεί να είναι αργό, η να μην ανοίγει γρήγορα κάποιες εφαρμογές, η ακόμα και να ''κολλάει'', αλλά στης κάρτες sim παίζει μεγάλο ρόλο κατά πόσο είναι ''δυνατή'' η όχι η κεραία που είναι ενσωματωμένη στην πάνω η την κάτω μεριά της συσκευής....!!!!

Θα ήταν καλύτερα ο φίλος να μας έλεγε ποια εταιρία (κινητής) έχει, και τι γίνετε με το 3G/4G ;) αν υποστηρίζει η συσκευή, και αν το έχει τσεκάρει.....!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif